Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19843 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Kādi laikapstākļi ir Ēģiptē decembrī? Vai ir vērts doties atvaļinājumā? Vai arī labāk ir doties pavasarī?
Palīdziet!!!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
18 abonenti  • prasīja 2018-09-256 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  29
аватар ollennka
Labāk pavasarī.
аватар moy_contakt
Tātad katram ir savs. Es decembrī Ēģiptē biju balts un man nebija ērti, man bija auksti. Ja tas ir vienīgais ilgi gaidītais atvaļinājums, tad es izvēlētos vai nu citu valsti (ar īstu vasaru), vai pavasari, no aprīļa vidus, varbūt tas bija martā...salst, bet pēc 20 arpel jūra silta, baseini silda. Bet tas ir mans personīgais viedoklis. Ir daudz viedokļu, ka decembris ir tikpat lielisks laiks atpūtai Ēģiptē, bet rīts un vakars ir auksts, jūra, lai gan temperatūra nenoslīd zem 22 grādiem (šķiet, ka ūdens ir silts). .. nē ... forši vispār. Par neapsildāmiem baseiniem vispār klusēju.
аватар PolikSVT
Nu, decembris Ēģiptē ir ziema), un tas, vai ir vērts doties vai nē, ir tikai jūsu lēmums. Vēji un laikapstākļu īpatnības mani neapturētu. Es izvēlētos viesnīcu līcī), ja jums ir viens atvaļinājums gadā, un jūs jau sen gribējāt jūru, sauli un grūti iegūto komfortu, iespējams, labāk ir doties pavasarī.
аватар kkk1204
Diezgan normāli, tikai viesnīcas līcī, atpūtās janvārī un februārī. Cenas ar Jaungada āķi būs OH, pirms un pēc normālas.
аватар 322223
Jūs nevarat viennozīmīgi peldēt, ja nav apsildāma baseina - nepatikšanas. Pat ja ir, tu izej ārā un nosalsti. Vēl viens arguments - satumst agri, pulksten 16, baseinā pat peldēties nevar, un nav kur sevi likt !!!
Brauc uz Taizemi.
аватар klichko
Mammu, vai mans ir auksts? - Nē, Abrašja, tu gribi ēst! (C)
аватар alex45
Jūs noteikti peldēsit, ja vien jums nebūs vajadzīga jūras temperatūra, piemēram, zirga urīnam! Kas ir labāk, būt atvaļinājumā, kad Ukrainā ir slapjš un riebīgs, vai peldēties un sauļoties Ēģiptē?
Ar Dienvidaustrumāziju (Taizemi, Kambodžu u.c.) būtu jauki, bet ukrainim lidojums ir dārgs, atšķirībā no krieva, īpaši tiem, kas dzīvo aiz Urāliem. Ir skaidrs, ka tie ir paredzēti Dienvidaustrumāzijai, jo īpaši tāpēc, ka viņiem ir ceļošanas aizliegums uz Ēģipti.
Un mazs jautājums, atbildiet krievi! Vai tiešām jums Ēģiptē ziemā ir auksti, vai tomēr tā nav? Man ziemas Ēģipte ir vispiemērotākais laiks atpūtai ziemā, vēl jo vairāk tikai Sarkanās jūras rifu dēļ, es tur braucu.Senā Ēģipte (Kaira, Luksora u.c.) tika apskatīta manos pirmajos ceļojumos.
аватар alex45
Marianna32! Pavasaris un rudens Ēģiptē - sezona, cenas augstākas!
Nebrauciet uz NABC apgabalu Šarmā ziemā (tur ir stiprs vējš un nepatīkama straume tiem, kas slikti peld), un viesnīcas Šarm līčos jums ir piemērotas ziemā.
аватар gohappy.motherhood
Bija decembra beigās. Man patīk tas, ka var pavadīt visu dienu pludmalē, kā variants, nav iespējams apdegties, un rezultātā iedegums ir labāks nekā vasarā. Jūra ir vēsa, tāpat kā Ukrainā jūnijā, lai gan tas notiek augustā. Peldēties, sauļoties. Jūs varat doties ekskursijās, jo sezonā ir ļoti karsts. Cenas daudz lētākas visam. Liels pluss zemenēs un mango - 1 USD par kilogramu Jaunajā gadā!
аватар LindaLinda
alex45, labojums: krieviem nav ceļošanas aizlieguma uz Ēģipti, vienkārši nav tiešo lidojumu, tāpēc lidojam ar pārsēšanos. Ja parasti lidojām caur Stambulu, tad oktobrī lidojam caur Milānu, šoreiz caur to izrādījās lētāk. Tā kā Itālijā vēl neesam bijuši, nolēmām apvienot biznesu ar prieku un 3 dienas pastaigāties pa Milānu.
аватар LindaLinda
Alekss45
"Un mazs jautājums, atbildiet krieviem! Vai tiešām jums Ēģiptē ziemā viss ir auksts, vai tomēr nav?"
Jautājums tiešām stulbs, te jau simts reizes apspriests, katram ir dažādas termiskās sajūtas un izvēles, neatkarīgi no tautības. Savai ģimenei teikšu: novembra sākumā un marta beigās Ēģiptē mums ir ērti saulē un vēsā jūrā. Tāpēc no novembra vidus līdz aprīlim uz Ēģipti nebraucam, jo. prioritāte ir siltā jūra.
аватар moy_contakt
Esmu no Ukrainas un esmu Ēģiptē laika posmā no decembra līdz aprīļa otrajai pusei. Šajā periodā dodos uz valstīm ar īstu vasaru. Šeit novembrī lidojam ar vīru uz Taizemi - Puketu (tiešais lidojums + viesnīca brokastīm) iznāca 1128 ye. 12 naktis. Nopirku jūlijā, tagad paskatījos, te jau ir vairāk kā 2000 un viesnīcas baigās... Jūlijā izvēlējos kvalitatīvu C klasi, kas tagad galdā līdz aprīlim. Jums vienkārši jāparūpējas par savu atvaļinājumu iepriekš.
аватар allsafat
Silts būs līdz 10.decembrim, pēc šīs izlozes, pērn silts bija gandrīz līdz 20.decembrim. Pēc personīgās pieredzes lidoju no Hurgadas 2010. gada 10. decembrī, bija +24, 2013. gada februāra otrajā pusē tajā pašā Hurgadā bija +30. Secinājums: skatieties laikapstākļus un lidojiet, kad vien vēlaties.
аватар uprenerget
Sveiki. Padalīšos ar savu pieredzi. Abas reizes decembrī bijām Šarmā. 2016. gadā mēs lidojām ar veiksmi, nonācām Regency Plaza Aqua Park & ​​​​Spa 5 * Nabq rajonā. Viss iekļauts sistēma 24 stundas diennaktī. Jā, bija vēji, bet jūra ir silta, atstājot jūru, vienkārši uzmet dvieli un viss. Gaisa temperatūra ir ļoti ērta. 2017. gada decembrī mēs bijām Naama Bay Sonesta Beach Resort & Casino 5 *, līcis ir mierīgs, tāpēc tas bija ērti.
Vienīgais mīnuss pārējā decembrī ir īss dienasgaismas stundas. Tas ir viss.
Jūs gūstat lielu prieku no tā, ka pie mums ir sniegs un sals, ir silta jūra un daudz zivju. Un abus gadus pēc kārtas braucieni decembrī bija lēti. Kas notiks šogad, nav zināms. Paldies par jūsu uzmanību
аватар Galina50
Un mēs ar vīru bijām 6 reizes Ēģiptē un tikai decembrī. Laiks labs, pa dienu karsts, ūdens jūrā 23-24 gr.(uz visām valstīm vienmēr ņemu līdzi ūdens termometru). Un, protams, ir ļoti sildoši domāt, ka pie mums ir auksts, bet Ēģiptē ir karsts.
аватар alex45
Un Ēģiptē esmu tikai ziemā, vasarā atradīšu, kur lidot (Spānija, Itālija, Balkāni utt.). Es nevaru izturēt ūdeni, kas nevar atdzist.
Tāpēc uzdevu jautājumu - Kāpēc krieviem Sarkanajā jūrā ziemā auksti? Es saprotu par siltuma vēlmēm un sajūtām. Bet nez kāpēc izlasīju un atkal ir auksti, pārsvarā krieviem.Tātad manās domās, vai tiešām pie Volgas un Sverdlovskā vasarās ezeros (un esmu tur bijis un peldējies) arī nav ērti. , kā Ēģiptē ziemā!
аватар moy_contakt
alex45, tātad es arī peldēju pie +9, +15 .. utt gan pa Melno jūru, gan upēs-ezeros, jo citas alternatīvas konkrētajā brīdī nebija, bet tas nenozīmē, ka ūdens Ēģiptē g. ziemai man vajadzētu šķist silta. ES salstu. Biju decembrī un februārī un martā, aprīlī, maijā, augusta beigās-septembrī, oktobra sākumā. Peldēt ir vienmēr un visur (ziemas peldēšana, niršana ledus bedrē kristībām, tas ir svēts), bet šeit mēs runājam par komfortu un to, cik ērti ir peldēties ziemā Ēģiptē. Baseinos ūdens ledains, jūrā arī kādi 22-24, bet komforta nav. Aprīlī atpūtāmies Albatrosā (ziemā aktīvi iesaka), un tā sieviete ar 2 gadīgu bērnu stāvēja krastā un teica, ka nožēlo, ka atbraukuši, jūra viņiem auksta.. Bet mums jau bija ērti. Tātad katram savs.
аватар litvina-ua
Decembrī Ēģiptē ir labi atpūsties, ja interesē ekskursijas. Un, ja jūs lidojat pludmales brīvdienās, tad labāk ne decembrī, un jo īpaši ne Hurgadā. vējš būs tāds, ka vienkārši traks. Pat vasarā 45 grādu karstumā stiprā vēja dēļ nevarējām normāli atpūsties, ausis un galva bija uzpūsta tā, ka vienkārši nevarējām būt pludmalē ilgāk par stundu. Es neiesaku.
аватар oficinvest
bijām janvārī un lieliski pavadījām laiku, apmeklējām daudzas ekskursijas, vienmēr sauļojāmies līdz 16.00, tad bija forši, pāris reizes nopeldējāmies. un februārī karstums bija ++28+30 un mazgājās katru dienu. nekrīt gadu no gada.
аватар moy_contakt
Cik cilvēku, tik viedokļu! Izeja ir iet un pašiem izlemt, vai šis laiks ir piemērots ērtai atpūtai vai nē :)
аватар alla.neshcheretnaya
Hurgadu un visu pie tās noteikti NEIZVĒLĒTIES, tur būs ļoti vējains, Decembrī pārsvarā ziemeļu un stiprs vējš, tāpēc pat + 24 būs tiešām auksts, pūš tā, ka ir galīgi neērti, ne tikai peldēšanas ziņā Izvēlies Charm, tikai ne Nabq līci, tajā arī ir ļoti vējains.
аватар PolikSVT
Hurgadā, Makadi, atrodas unikāla šāda veida viesnīca Al Nabila Grand Bay 5. Pludmale klintīs. Krāšņas smiltis. Pat ziemā ir bezvējš. Par ziemu labāk nedomāt (:
аватар moy_contakt
PolikSVT, es noteikti neesmu Hurgadas eksperts, taču atsauksmes par jūsu viesnīcu ir sliktas. Jā, un visi zina faktu, ka ziemā Hurgadā ir aukstāks nekā Šarmā. Varbūt viesnīca ir "unikāla", kā tu izsaki, bet mēs braucam ne tikai uz jūru, bet arī uz apkalpošanu.
аватар PolikSVT
moy_contakt, jūs vienmēr izvēlaties mazāko no diviem ļaunumiem) Es nekad neieteiktu šo viesnīcu Hurgadas karstajā sezonā. Bet kad ziemā vajag mierīgu jūru un sauli, un tā ir tikai ar garantiju, par servisu piekristu sev) Nav jau tur viss tik slikti, esmu pārliecināts.
аватар alla.neshcheretnaya
PolikSVT esmu tikai šīs viesnīcas pazinējs,sajutos kā saka savā ādā.Biju 2017.gada novembrī-ŠAUSMĪGI,ne viesnīca.Baseins nav apsildīts,ūdens dušā knapi dzīvs , numuriņu skaits ukraiņiem - lai to nosauktu par nogurumu - tikai uzslavas.Izrāvām istabu blakus jūrai, kur izmitināti eiropieši, vismaz dzīvīgāka par citām istabām, bet tas pēc neatlaidīgiem lūgumiem tūres pārstāvim operatore lai mūs pārceļ uz citu viesnīcu.Un VĒJS,baigs vējš klintīs.Viesnīca atrodas nomaļā vietā,nav kur iet,nav wi-fi,televīzija pazuda simts reizes dienā, in ģenerālis,rezervācija.Bet pludmale tiešām ir BOMBA,varēja izmantot tikai 3 reizes 8 dienās,pārējā laikā bija baigais AUKTS vējš,kas pēc apskata tādi nav tādi eksperti kā tu klintīs.Starp citu, ēdiens nebija slikts, un pludmale bija tīra.
аватар PolikSVT
alla.neshcheretnaya, "vējš, kas, pēc apskata, klintīs nav tādu ekspertu kā jūs"
Uzmanīgi izlasiet. Es nevaru zināt par visām tur esošajām "akmeņiem" un pludmalēm), bet ka Nabilā ir pludmale bez vēja, jā. Biju tur 2013. gada februārī un 2015. gada decembrī. Kad kaimiņu viesnīcās izkāra sarkano karogu, bijām klusi un mierīgi. Nezinu, ko tu tur “izvilki”, bet vājajā sezonā labāk noteikti apmesties galvenajā ēkā, nevis bungalo. Jā, un Hurgadā noteikti nav kur "iziet" un nav vajadzības. Nedēļu ir pilnīgi iespējams "neiet ārā @", ja esat atbraucis uz ārzemēm un gozēties saulē.
аватар alla.neshcheretnaya
Rakstīju KONKRĒTI PAR NABIL, izlasi vērīgi, ziņas ir svaigas, nevis 2013 vai 2015. Bungalo 2017. gada vispār slēgti, tikai neliela daļa no viesnīcas strādā.Šajā mazajā daļā ietilpst trīs divstāvu zaļās mājas
, kas atrodas pastaigas attālumā no galvenajām kāpnēm, kas ved uz pludmali, starp citu, jau ir vienīgās, jo piekļuve citām ir ierobežota.Šajās mājās apmetas poļi, čehi, briti. Galvenā ēka, kurā tūristi no Ukrainas ir izmitināti, atrodas aizsaldētā rekonstrukcijā, tāpēc strādā viens stāvs, un tad tikai tā daļa, kas atrodas aiz reģistratūras, ar skatu uz pamesto dārzu.Istabu skaits tur ir šausmīgā stāvoklī, līdz jūrai var nokļūt tikai caur zāli un restorānu citas izejas bloķētas, , VĒJS, auksts vējš tajos akmeņos, NABILĀ.Ja paveicas, tas nenozīmē, ka tā nav.
Ēģiptē apmeklēju 2 reizes gadā TIEŠI NOVEMBRI UN FEBRUĀRĪ, jo. mums ar vīru šajos mēnešos ir D.R., Hurgadu apmeklējam biežāk, jo esam seklu peldētāji.Vienmēr apmeklējam dažādas viesnīcas, tāpēc viss aprakstīts no personīgās pieredzes.
аватар alla.neshcheretnaya
Dzenoties paskatījos uz 13 un 15 gadiem, 2013, Hilton Hotel no 19. līdz 29. novembrim, bija ļoti silts un gandrīz mierīgs, 2015. gadā Desert Rose Hotel, no 19. līdz 30. novembrim, arī ir ļoti silts un gandrīz bezvējš, izņemot pirmās trīs dienas., Vispār Nabilā šajos gados bija bezvējš, kā citur, nevis tāpēc, ka viesnīca bija akmeņos.
аватар V.Zolot
Mūsu ģimenei patīk atpūsties ziemā Ēģiptē. Decembris ir visērtākais brīvdienu mēnesis. Paņemiet viesnīcu Hadabā un viss būs OK! Jūra ir silta, saule patīkama un maiga. Saules krēms nav nepieciešams. Jūs varat baudīt jūru un sauli visas dienas garumā. Un nebūs "izvārīta vēža" sensācijas. Un vakarā pastaigāties pa Vecrīgu. Augļu cenas ir minimālas.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl