Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19841 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Vai ir iespējams lidot no Itālijas uz Ēģipti ar sarkanu Ukrainas pasi ceļojumu paketē?
Mogy li poletet iz Italii v Egypt po zagranpasporty ykraini po tyr.pytevke
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2018-08-286 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  49
аватар slavjanka17
Labdien, Olena_Olena. Jā, ja esat Ukrainas pilsonis, tagad mums ir divu veidu pases, parastās ārzemju pases un tās būs derīgas līdz derīguma termiņa beigām un biometriskās. Ukrainas pilsoņi saņem vīzu, ierodoties lidostā Ēģiptē, Hurgadā, vīza tiek apmaksāta, maksā 25 USD. ASV, ja lido uz Sinaja pussalu, piemēram, uz Šarmu, tad vīza nav vajadzīga. Bet ir nianses, kuram pases izsniegšanas periodam, ja līdz pases derīguma termiņa beigām palikuši 6 mēneši, var rasties problēmas. Un kurā valstī jūs iegādājaties ceļojumu, tam nav nozīmes
аватар Borya_Danevich
Ir sarkanā pase, vai tās vēl derīgas laika ziņā? Paskatieties, vai atpakaļ izlidošanas brīdī ir 6 mēnešu rezerve, lidojiet. Pretējā gadījumā opcija neizturēs.
аватар Borya_Danevich
Un paskaties, kas tev tur ar Itāliju? Vai ir vīza? Vai arī jūs tur nelegāli? Un pēc tam nekavējoties deportēja.
аватар Borya_Danevich
Ja lasāt šeit, tad neriskējiet: http://www.shans.com.ua/?m=nr&id=50469&in=449
аватар Olena_Olena2
Da. srok pasporta zakan4ivaetsa 2020. gads.
аватар Olena_Olena2
V Italii juridiskais Nr.
аватар Borya_Danevich
Nu, tev ir laiks. Vienīgais, kas jāpieņem, ka pase tika atjaunota vēl uz 10 gadiem. Tas ir, ar šādu pasi, atgriežoties Eiropā, var rasties problēmas. Ēģiptei, manuprāt, ir vienalga, kāda tev pase, dotu 25 dolārus. par vīzu ierodoties un būs laimīgi))), vismaz uz manējo nemaz neskatījās, pēdējā lapā ar vīzām ielīmēja vīzu, šķiet, ka tā tam jābūt un viss. Izrādās, ka saskaņā ar mūsu likumu šīs pases ir derīgas, bet Eiropā ir notikušas izmaiņas, tāpēc vislabāk ir noskaidrot, vai Itālijā būs problēmas ar Itālijas robežas šķērsošanu, dodieties uz viņu migrācijas dienestu. Turklāt jūs uzturat legāli, vīza ir derīga, izlidojat no Itālijas un atgriežaties Itālijā, problēmām nevajadzētu būt. No Ukrainas puses tava pase vēl ir derīga, bet kas tā par Eiropu. . . .. Bet vispār, protams, aizietu uz konsulātu vai vēstniecību un nomainītu pret jaunu un biometrisko, lūgtu izņemt vīzas no vecās, paliks pie jums un turpinās darboties, ja termiņš ļaus , tagad pases drukā ātri, ir iekļāvušies savā grafikā, nu plus laiks piegādei uz Itāliju un tad vispār nebūs problēmu. Zemāk saite
аватар Borya_Danevich
turimm.com/zagranpasport/oformlenie-v-konsulstve-ukrainy.html
аватар Borya_Danevich
Paskatījos arī mūsu tūroperatoru mājaslapas un atradu šādu: Ukrainas pilsoņu pagarinātās pases ir derīgas ieceļošanai Ēģiptē.
Tāpēc lai jums lielisks ceļojums!!! Uzzini tikai to, ka Eiropa ļauj atgriezties ar pagarināto un doties uz vēstniecību, nekavējies, taisi jaunu.
аватар Vika284
Borya_Danevich kāda pagarinātā pase?! Nav tādas lietas kā "pagarināta pase"!!! Ukrainas tiesību aktos vai noteikumos par Ukrainas pilsoņa pasu izsniegšanu un izsniegšanu ceļošanai uz ārzemēm, nemaldināt tūristus
2007.gada jūnijā Ukrainas Ministru kabinets ar savu lēmumu apturēja starptautisko pasu izsniegšanu uz vecām veidlapām, iepriekš izsniegtās pases uz vecajām veidlapām ir derīgas līdz to derīguma termiņa beigām.
аватар Vika284
Olena_Olena2, iespējams, jūs saņēmāt savu Ukrainas pilsoņa pasi ceļošanai uz ārzemēm laika posmā pirms 2010. gada 17. jūnija. un tāpēc tas ir spēkā līdz 2020. gadam
Jā, jūs varat ceļot uz Ēģipti, ja pērkat ceļojumu no jebkura Ukrainas tūrisma operatora, ja jūsu ceļojums ir uz Hurgadu, tad vīza tiek izsniegta ierašanās brīdī un maksājums ir 25 USD
ja Sharm un tava uzturēšanās Sinaja pussalā ir 14 dienas un tu nepametīsi Sinaja pussalu, tad raksti TIKAI SINAI un nemaksā par vīzu
аватар Borya_Danevich
Vika284 Sarkanās pases tika atjaunotas, pagarinājumam uzspiežot attiecīgu zīmogu uz 10 gadiem. Mēs runājam par šādu pasi. Tāpēc maldu nav. Tu nezini, kāda pase cilvēkam ir un raksti no viena skatu punkta, ka pase ir 10 gadus veca, bet vai zini, ka viņai ir pase ar termiņu 10 gadi vai tā ir sarkanā, kas tika atjaunota vēl 10 gadus ar zīmogu? Tāpēc jūs neesat maldināts. Un ir jāapraksta visi iespējamie gadījumi, jo mēs nezinām visas šī jautājuma sastāvdaļas. Ja cilvēkam ir pagarināts, uz ES robežas viņu var brīdināt, ka kopā ar viņu ES vairs neielaidīs. Un uzreiz pasaki cilvēkam, ja viņš apzīmogos sevi ar TIKAI SINAJU, ceļš uz Kairu uz piramīdām tiks slēgts. Pareizi, Ukrainā un Ēģiptē šādas pagarinātās pases joprojām ir derīgas, bet ES sāka skatīties šķībi. Tāpēc tiek ierosināts ar Itālijas Migrācijas dienestu precizēt izceļošanas un turpmākas atgriešanās iespēju ar šādu pasi. Un kāda problēma to nomainīt vēstniecībā? Kopumā nekādu problēmu nav un es to neredzu.
аватар Borya_Danevich
Izraēlā mūs vairs neielaiž, piemēram, pēc biometrijas katru otro reizi. Un mēs piedāvājam ceļot cilvēkam ar sarkanu, un pat nav zināms, kāds izdošanas gads))) Es ietu un mainītu to vēstniecībā. Mēnesis šurp, tur Ēģiptei tur nav svarīgs, un oktobrī būs jauki un silti.
аватар Borya_Danevich
Tāpēc no manas puses viss ir uzrakstīts pareizi un pareizi. Nejauciet Ukrainas un ES valstu likumdošanu. Te pases vietā varam izdomāt vismaz ziloni, ko ar panākumiem darām, un ES ir savi noteikumi un ja viņi nolems nepieņemt šādas pases ar atjaunošanas zīmogu, tad neviens Ukrainas likums jums nepalīdzēs. ES. Izsūtīšanas zīmogs arī izskatās skaisti) Tāpēc Itālijā nebūs grūti tikt skaidrībā, 10-30 minūtes izniekota laika. Kādas ir grūtības? Un pateikt cilvēkam Ukrainā viņi rīkojas un laiž tūrē ar tādu ES dokumentu, nu, vismaz bezatbildīgi, nenoskaidrojot šo jautājumu no ES puses.
аватар Borya_Danevich
Itālijā:
Dokumentu pieņemšana ārzemju pasei:
Pirmdien, ceturtdien - 09.15-13.00, otrdien, piektdien: 10.15-13.00
Pasu izsniegšana:
Pirmdien, ceturtdien - 15.00-17.00, otrdien, piektdien: 09.15-10.15.
Dokumentu pieņemšana pie notāra (pieteikumi, pilnvaras)
Pirmdien, ceturtdien - 9.15-12.00, 15.00-16.00
Otrdien, piektdien - 9.15-12.00
Gatavo dokumentu izsniegšana vienas darba dienas laikā:
Pirmdien, ceturtdien - 12.00-13.00, 16.00-17.00
Otrdien, piektdien: no 12:00 līdz 13:00
Konsultāciju sniegšana pa tālr
+39 081 787 54 33
no pirmdienas līdz piektdienai - 9.15-13.00, 15.00-17.00
(izņemot nedēļas nogales un svētku dienas)
Vai nevarat piezvanīt? Rakstiet mums pa e-pastu [email protected].
Saņemiet visas atbildes!
https://italy.mfa.gov.ua/ua/consular-affairs/services/passport
аватар Vika284
Borja_Daņevičs iepazinies ar noteikumiem par Ukrainas pilsoņa pasu izsniegšanu un izsniegšanu ceļošanai uz ārzemēm - nav tādas lietas kā Ukrainas pases atjaunošana ceļošanai uz ārzemēm, tikai PSRS sarkanās pases tika atjaunotas nevis ceļošanai uz ārzemēm - lasiet likumdošanu Ukraina
Borya_Danevich uzmanīgi!! izlasi, ko Olena_Olena2 rakstīja "Da. srok pasporta zakan4ivaetsa 2020" un "V Italii legalno"
Olena_Olena2 savu Ukrainas pilsoņa pasi ceļošanai uz ārzemēm saņēmusi līdz 2010. gada 17. jūnijam, tātad tā ir sarkana un derīga un derīguma termiņš ir 2020.
Borya_Danevich uzmanīgi!! izlasi manis rakstīto "ja Šarm un jūsu uzturēšanās Sinaja pussalā ir 14 dienas un jūs nepametīsiet Sinaja pussalu, tad rakstiet TIKAI SINAJU un nemaksājiet par vīzu", jūs redzējāt frāzi "jūs nepametīsit Sinaja Pussala"
аватар Borya_Danevich
Vai esat pārliecināts, ka tūrists zina, kur beidzas Sinaja pussala? Jautājums jāuzdod šādi: vai jūs dosieties ekskursijās? Saņem vīzu!!! Vai ne? Vīzu neņem!!!) Man ir sarkanā pagarināta ar attiecīgu zīmogu, starp citu, ceļošanai uz ārzemēm !!!!!! Es tikai nezinu, kāpēc tie ir sālīti. Tiklīdz iedeva zilos, dabūju zilo, un zilajam jau 10 gadi beidzās, biometriju jau saņēmu, un cilvēkiem joprojām ir sarkanie. Es nesaprotu, ko viņu cilvēki patur.
аватар Vika284
Borya_Danevich ir daudz ekskursiju, neatstājot Sinaja pussalu
аватар Vika284
Borya_Danevich un beidziet biedēt cilvēkus, kuri likumīgi dzīvo Itālijā un kuriem ir derīga pase ceļošanai uz ārzemēm līdz 2010.
аватар Borya_Danevich
Jūs mulsināt cilvēkus. Personai tika sniegta konkrēta situācija, kas notika Ukrainas lidostā, kad persona lidoja uz Itāliju ar sarkano pasi, kad persona tika pagriezta uz mūsu robežas. neskatoties uz to, ka pase ir derīga ar vārdiem, ka tevi tur tik un tā neielaidīs, un tas ir par spīti Ukrainas likumdošanai. Tas ir, jūsuprāt, šāds risks ir cēls mērķis ??? Reiz arī mani pārvērta par Šeremetjevu, ar dienesta pasi, kas mums bija derīga, bet nepieņēma, jo nolēma vairs nepieņemt. Tātad, vai nav labāk to mainīt? Kāpēc strīdēties, ja labāk ir mainīties? Cilvēkam tiek doti praktiski padomi, kas turpmākos gadus paglābs no nemitīgām trīcēm pie robežām!!!!!!
аватар Vika284
Borya_Danevich uzmanīgi izlasi vairāk atbilžu
"Da. srok pasporta zakan4ivaetsa 2020." nozīmē, ka pase izsniegta līdz 2010.gada 17.jūnijam, ja pase izsniegta 2010.gada pirmajā pusē, tad derīga līdz 2020.gadam
"V Italii legalno." - tātad tūristi vīzu saņēma sarkanā pasē, kas derīga līdz 2020. gadam
аватар Borya_Danevich
Jebkurā gadījumā tas nav mūsu ziņā. Es joprojām atceros savu situāciju un nodrebēju. Kad viņus neielaiž ar savienojošo reisu uz Singapūru, notiek izraidīšanas procedūra, turklāt, nepaskaidrojot iemeslus, pēkšņi sāk stāstīt, ka nolēmuši konfiscēt pasi pavisam, un tas viss neskatoties uz to, ka spēkā Ukrainā, bet viņi tur izdeva savus norādījumus. Tādai mammai lido līgums, visi plāni sabrūk, tevi faktiski izmet kā kaķēnu un dari ko gribi. Jā manal es tādus lidojumus. Pēc tam es visu mainu uzreiz!)
аватар Borya_Danevich
Tātad. Es saņēmu jums atbildi no Itālijas vēstniecības Ukrainā. Kā redzat, tas tiek darīts ļoti vienkārši un ātri:
Labdien,
atstāt Itālijas teritoriju un atgriezt Ukrainas pilsoni,
kas uzturas Itālijā, var, pamatojoties uz uzturēšanās atļauju.
Ieceļošana Ēģiptes teritorijā tiek ierakstīta pasē. Vīzu centrs
Itālijai nav informācijas, vai pagarinātā pase ir piemērota
Ukraina, lai ieceļotu Ēģiptē (piemēram, lai pieteiktos vīzai uz Itāliju -
Nē):
Tādējādi:
1. Mēs zinām, ka Ēģiptē pase ies cauri, pat ja tā ir atjaunota, bet, kā mēs saprotam, jūsu pase ir vienkārši derīga līdz 2020. gadam.
2. Kā mēs saprotam, jūsu pase nav atjaunota, bet derīga līdz 2020. gadam, tajā ir vīza, lai jūs varētu lidot. Viņi viņu nepieņems vīzas saņemšanai, bet jums vīza nav vajadzīga, jums ir vai ir uzturēšanās atļauja.
3. Jūs varat izbraukt un iebraukt Itālijā ar uzturēšanās atļauju, tāpēc nebūs problēmu.
Visi. Ja jums ir uzturēšanās atļauja, neviens jums to neteiks. Bet ar sarkanajām pasēm, kā redzams, ES ir problēma, pēc vīzas vairs neņem, lai gan darbojas pēc mūsu likumdošanas.
Veiksmi.
аватар Vika284
Borja_Daņevičs izlasi vēlreiz uzmanīgi un neradiet minējumus un nebaidiet cilvēkus
Itālijas vēstniecība Ukrainā un citas vēstniecības, konsulāti, kas pārstāv viņu valstis Ukrainā, un vīzu centri sniedz oficiālas atbildes 3 valodās (ukraiņu, angļu vai valsts oficiālajā valodā), pat ja jautājumu rakstāt krievu valodā. atbilde būs ukraiņu, angļu vai itāļu valodā
Jā, ja esat Ukrainas pilsonis, tagad mums ir divu veidu pases, parastās ārzemju pases un tās būs derīgas līdz derīguma termiņa beigām un biometriskās. Ukrainas pilsoņi saņem vīzu, ierodoties lidostā Ēģiptē, Hurgadā, maksā 25 USD. ASV, ja lidojat uz Sinaja pussalu, piemēram, Šarmā, tad vīza nav vajadzīga "
"Da. Srok pasporta zakan4ivaetsa 2020. " nozīmē, ka pase izsniegta līdz 2010. gada 17. jūnijam, ja pase izdota 2010. gada pirmajā pusē, tā derīga līdz 2020. gadam
"Itālijā likumīgi.
"- nozīmē, ka tūristi vīzu saņēma sarkanā pasē, kas ir derīga līdz 2020. gadam.
аватар Borya_Danevich
Neizturies pret mani. Es zinu vēstniecību e-pasta adreses:
Laba diena,
atstāt Itālijas teritoriju un atgriezt Ukrainas pilsoni,
dzīvo netālu no Itālijas, var būt, pamatojoties uz uzturēšanās atļauju.
Ieceļošana Ēģiptes teritorijā tiek ierakstīta ārzemju pasē. Vīzu centrs
Itālijai nav informācijas par to, vai pagarinātā pase ir piemērota
Ukrainas ieceļošanai Ēģiptē (piemēram, vīzas pieteikumam uz Itāliju -
nē), šis jautājums ir jāprecizē ar citām kompetentajām iestādēm.
-
Ar cieņu
VMS Kijeva
Itālijas vīzu pieteikumu centrs
Centro Vista Itālijai
caur Khreshchatyk, 27-B [1], uff. VIP Premium atpūtas telpa
+380442203200 [2]
www.italy-vms.com.ua [3]
SVARĪGA INFORMĀCIJA:
Mēs vēršam mūsu klientu uzmanību uz tiem
kas atrodas Ukrainas tirgū
organizācijas, kas sevi sauc
“Itālijas vīzu centrs”, kam nav
konsulāta oficiāla atļauja
Itālija par šāda veida darbību. Izņemot
no kuriem tieši b
аватар Borya_Danevich
Zvaniet, lai uzzinātu, kas tur ir vai nav vēstniecība)))) Augstāk ir tālruņa numurs. Uz ko viņi jautāja, uz to viņi atbildēja.
аватар Borya_Danevich
Es daudzus gadus strādāju ar vēstniecībām, jūs man sakiet. Es nesniedzu oficiālu pieprasījumu, lai viņi man atbild uz veidlapas un ukraiņu valodā. ZILO es jau saņēmu 2008. gadā, sarkano nemaz, un 2018. gadā tas veiksmīgi beidzās).
аватар Borya_Danevich
Acīmredzot Vika ir domāta jums, jūsu dzimšanas gads neļauj jums izbraukt ātrāk par 2010. gadu, tāpēc jūs nezināt, kā jūs atjaunojāt pases. Un es ar vēstniecībām strādāju jau kopš 1994.gada un jau tajā laikā nodarbojos ar vīzu jautājumiem, tāpēc man nekur nav stiprāku kontaktu, ticiet man.
аватар Vika284
Borja_Daņevičs nolasīja jautājumu "Vai ir iespējams lidot no Itālijas uz Ēģipti ar Ukrainas sarkano pasi ar ekskursijas biļeti?"
izlasi pareizo atbildi "Jā, ja esat Ukrainas pilsonis, tagad mums ir divu veidu parastās ārzemju pases un tās būs derīgas līdz derīguma termiņa beigām un biometriskās. ASV, ja lidojat uz Sinaja pussalu piem. Šarmā, tad vīza nav nepieciešama. "
izlasi tūrista precizējumu par pases derīgumu "Da. srok pasporta zakan4ivaetsa 2020 "
lasīt tūrista skaidrojumu par vīzu Itālijā "V Italii legalno "
аватар Borya_Danevich
UN???? Kas no tā izriet? Vai jums ir uzturēšanās atļauja? Jūs zināt? Vai esat 100% pārliecināts, ka viņu atlaidīs ar šādu pasi vai pat izlaidīs no Itālijas nevis ar uzturēšanās atļauju, bet ar šādu pasi? Kategorija par likumīgu atrašanās Itālijā ir ļoti neskaidra. Itālijā mācos legāli, strādāju legāli, bet uzturēšanās atļauju nesaņēmu, bet pasē ir darba vīza un to atjaunoju. Jūs katru dienu nenēsāt pasi uz migrācijas dienestu un nerādiet to uz ielas, lai kāds jums pateiktu, ka ir pienācis laiks to mainīt. Un viņi neteiks jums sazināties ar vēstniecību vai, vēl labāk, viņi jūs deportēs uz Ukrainu. Mums ir daudz trūkstošas ​​informācijas. Mēs nezinām, kāda veida pase. Varbūt patiesībā tā ir sarkanā amatpersona. Mēs nezinām, vai tas tika pagarināts vai nē. Tieši tāpēc, ka mums nav daudz informācijas, un, lai izvairītos no iespējamiem pārpratumiem un cilvēks vēlāk vīlies padomdevējos, ir nepieciešams noskaidrot pēc iespējas vairāk informācijas, uz kuras pamata cilvēks jau izdarīs pareizs lēmums pašam.. Un ātras atbildes, nezinot visu informāciju, sniedz tikai tūrisma aģentūras, kas tirgo tūres kā kartupeļus, un viņiem ir vienalga, kas notiks tālāk. Tāpēc es neredzu neko sliktu papildu informācijā, un pat no vēstniecības.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl