Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19843 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Dvieļi uz sauļošanās krēsliem (pludmalē, baseinā)
Sveiki. Ne tik sen es biju Ēģiptē, un to es atcerējos. Daudzas vietas aizņem dvieļi jau no paša rīta un pat vakarā .. Pat nebrīnos, kas un kāpēc to dara, acīmredzot ļoti “gudri” puiši.
Starp citu, viņi dažreiz nemaz nenāk uz pludmali, bet sauļošanās krēsli paliek aizņemti. Tāpēc šoreiz nolēmu darīt savādāk. Paņemiet dvieļus un vienkārši nometiet tos no sauļošanās krēsliem, ja sakāt kaut ko, ko vējš aizpūta, tas nesanāca. Vai arī, kas nebūtu tā, ir lopi, vienkārši aizvediet pie bārmenes pludmalē vai pie baseina un pasakiet, ka kāds aizmirsa utt. Nu galējais variants ir vienkārši paņemt un izmest, lai šie gudrie iekļūst naudā. Bet, kas attiecas uz mani, tad būs cilvēcīgāk kaut ko iedot personālam un viss. Un kāds ir jūsu viedoklis par šo lietu? Ir interesanti apspriest, pat iespējams uzzināt šo pašu "gudro vīru" versijas
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
19 abonenti  • prasīja 2018-06-146 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  41
аватар mishonok
jā, visa pasaule ir negodīga un kas...
аватар mishonok
Un jūs neiebilstat tam tērēt savu laiku?
аватар 86jjj
Līdzīgs gadījums bija Nesebārā. Pirmās līnijas viesnīca Aphrodite Beach. Vakarā viņi met savas lupatas sauļošanās krēslos labākajās vietās pie baseina, tāpēc agri no rīta jau viss ir aizņemts, bet pēcpusdienā viņu nav, viņi staigā. Tātad viņi ieradīsies uz stundu divpadsmitos, lai iesildītu savu opu pie basa. Un es esmu cīrulis un es ciešu, es gribu taisnību, un visur ir lupatas.. sešos no rīta! :)) Reiz pārkārtoju vienu tādu bezsaimnieka dvieli, un Dievs, kas man bija no Viņa Augstības Russo Turisto. Jo neviens, izņemot kolirovanny kausiņu, to nedara - lai no nakts aizņemtu sauļošanās krēslus. Reģistratūrā viņi nevēlas sabojāt attiecības ar tūristiem, viņi reti reaģē uz lūgumu sakārtot lietas. Nu, es pazemināju viesnīcas vērtējumu rezervācijā un uzrakstīju viņiem atsauksmi tajā pašā vietā.
аватар lazy_person
Mans viedoklis ir šāds. Tas, kurš nomet svešus dvieļus, nav ne ar ko labāks par tiem, kas tos atstāj uz nakti, "izsitot" sauļošanās krēslu. Šī ir tā pati šķirne. Abi ir slikti. Mums jāiemācās kulturāli atpūsties. Nu nav vietas, nekā... ej pastaigāties pa pludmali. Tas ir noderīgi, jūs paskatieties un jūs atradīsit tukšu klāja krēslu.
аватар ollennka
Ļaujiet aizņemto sauļošanās krēslu problēmai būt par lielāko traģēdiju jūsu dzīvē))).
Reiz atvaļinājumā nonācu situācijā, ka visi viesnīcas sauļošanās krēsli bija aizņemti (nu, to tiešām bija maz). Pārcēlāmies malā uz tuvējās kafejnīcas sauļošanās krēsliem, nenomira no tā, ka paskrēja liekie 15 metri.
аватар 86jjj
"Nu nav vietas, nekā... ej, pastaigā pa pludmali"
Tu nedzirdi. Vietas vispār nav. No vārda vispār.
"Mums jāiemācās kulturāli atpūsties." Jā jā.
Un es staigāju tik kulturāli visas septiņas dienas ar bērnu un klusēju šajās lupatās))
Tieši tāpēc es nācu.)
аватар moy_contakt
Varbūt atpūšos citās viesnīcās, bet ja kāds vakarā atstāja dvieli, tad darbinieki to iztīrīja un viss. . . . no rītiem sauļošanās krēsli ir bez maksas, izņemot tos, kuri jau ir atnākuši no rīta pirms brokastīm nopeldēties. Tā tas bija visās viesnīcās, kurās es atpūtos. Un visur ir izkārtnes ar noteikumiem, kuros šis brīdis ir reģistrēts. Pagājušajā gadā, atpūšoties Sherwood Club Kemer, no rīta ierodoties pludmalē, es atradu attēlu ar procesiem. Cilvēki stāstīja, ka no vakara atstājuši dvieļus un tādā veidā piepildījuši savu vietu. Nu, viņiem tika norādīti noteikumi un norādīts, kur atrast viņu dvieļus. . . . un sodu neviens neatcēla. Vispār šī situācija mani vienkārši kaitina. Mūsu ģimene ceļas ļoti agri. Cīruļi mēs esam 6 uz kājām un pat atvaļinājumā. Tas ir, mēs pirmie dodamies brokastīs un uzreiz uz jūru. Pludmalē līdz 11. . . . un mierīgi pāriet uz baseiniem, uz akvaparku utt. Un tas, kurš šādā veidā ieguva sev vietu, parasti nāk pēc 11.-12. . . . Un šeit ir runa. Aizbraucam, kāds atnāks un paņems mūsu 4 zviļņus un nav nekādu problēmu. Un tā, protams. . . nav sēdvietu. Un bieži redzēju ģimenes, kuras, atnākot pēc 10, cenšas iekārtoties, jo viss jau ņemts ar dvieļiem. Bet atkal kvalitatīvās viesnīcās to var atrisināt. Turpinājums zemāk
аватар moy_contakt
Tu pieej pie pludmales strādnieka un viņš vai nu piegādā sauļošanās krēslus,vai iztīra dvieļus,ūdens pudeles utt.,un ja atbrauc "mantu saimnieki" nosūtam pie pludmales darbinieka.Bez skandāliem...kāpēc atvaļinājumā sabojāt garastāvokli .
аватар lana_181
tā dara tikai slāvi.Parasti,ja tādu satieku,vienkārši pārnesu dvieli uz nākamo kušeti.-lai tur ir divi dvieļi.paņem sauļošanās krēslus. Uz kura, protams, tika noorganizēts SHKANDAL)), bet viesnīcas darbinieks mani izglāba)). Paņēma, paši guļ istabiņā, bet pa viesnīcu nez kāpēc jāstaigā, jo, piemēram, uz sauļošanās krēsla ir dvielis? Es kā 86jjj nāku pie jūras pēc brokastīm, vai pat pirms .. un tur jau viss ir pilns ar dvieļiem, to sauc par sliktām manierēm, maigi izsakoties, bet kādreiz tā bija viesnīcās, kur bija daudz krievu .. sagadīšanās?)) Nekas pret adekvātiem krieviem man nav cilvēku, ja kas)) Kaut gan dažādu tautību slāvi.Vispār postpadomju telpa daudz grēko.Kādreiz itāļi zvērēja ar maskavietis par sauļošanās krēsliem, kas bija aizņemts ar dvieļiem, un viņš kliedza, ka viņš ir atnācis šeit atpūsties un ko viņš vēlas, ko viņš dara ... Nu, ka viesnīcas ir iemācījušies atrisināt šo problēmu. Un lūk, jautājuma autors, atriebība ir tik niecīgi slikta forma)
аватар moy_contakt
Protams, ka nav vērts atriebties .... dosimies atvaļinājumā, atpūtīsimies, nevis noslogosim nervu sistēmu ar ķīviņiem..... tātad dažkārt satiekas agresīvi cilvēki..... priekš kam tas vajadzīgs. Visu var mierīgi atrisināt, neizmantojot augsta līmeņa kāršu atklāšanas ar viesnīcas personāla starpniecību. Tas ir viņu svētais pienākums, un galu galā viņiem par to maksā naudu. Šogad Ēģiptē ne reizi vien novēroju, kā tiem, kas nāca vēlu, atnesa sauļošanās krēslus. Es saprotu, ka ne visās viesnīcās būs šāds pakalpojums, bet es noteikti nestaigāšu pa pludmali .... ar bērniem, un ne ar bērniem. Es arī atnācu atpūsties, bet ne lamāties. Vienmēr visu var atrisināt bez skandāliem un izredzēm dzirdēt visu, ko viņi par mani domā, vai, vēl ļaunāk, sejā (un tādas izredzes arī var būt, dažkārt nāk ļoti nelīdzsvaroti cilvēki). Lai gan, ja kāds meklē ekstrēmu......
аватар kazkova
Kā liecina prakse, pie sauļošanās krēsliem, kas ir aizņemti ar dvieļiem, parasti neviens nenāk gandrīz pirms pusdienām. Ja vietu nav, un puse pludmales ir aizņemta ar dvieļiem (es nāku no rīta), tad tikai dažas noņemu un nolieku savu. Man savā praksē nekad nav nācies saskarties ar nevienu. Kaut kā šo dvieļu īpašnieki tā arī netika atrasti, jo acīmredzot viņi visu dienu gulēja ar dzērienu..
Pieļauju, ka vari atstāt dvieli, ja, piemēram, ej vakariņās un zini, ka pēc pusstundas vai stundas būsi atpakaļ.
Bet aizņemt sauļošanās krēslu ar dvieļiem ilgāk par stundu ir krāpšana. Ar tādiem vajag brutāli apkarot, vismaz kā ieraksta autors!
Es pats nekad neaizņemos dvieļus no rītiem un aizliedzu to darīt tiem, kas atpūšas kopā ar mani. Es jau esmu pāraudzinājis dažus savus draugus un radus)))
аватар Avtomaxxx
Kā liecina prakse, tūristiem, kuriem ir pārdrošība rezervēt sauļošanās krēslus ar dvieļiem, parasti ir strīdīgs un raupjš prāts. Un nometot savus dvieļus zemē, ar lielu varbūtības pakāpi esiet gatavi ieskriet skandālā.
Un no otras puses, tādi dupši kaut kā ir jāsoda.
аватар bodic1996
Paldies Dievam, nekad neesmu nonākusi situācijā, kad VISS būtu noklāts ar dvieļiem. Varbūt tāpēc, ka mums patīk lielas viesnīcas ar lielām pludmalēm, un mēs praktiski neguļam pie baseina. Bet 2-3 reizes redzēju, kā sauļošanās krēslus ar dvieļiem aizņem paši strādnieki, kas uzkopj pludmali + izsniedz dvieļus. Aizņēmies tūristiem, kuri dod dzeramnaudu. Taču brīvu vietu bija daudz. Un reiz viņi atpūtās Makadi līcī, tāpēc tur tuvējā viesnīcā (diemžēl neatceros nosaukumu), kopumā zem katra lietussarga bija istabas numurs un atpūtnieka vārds. Uzvārdi visi bija sveši.
аватар kazkova
Bet attiecībā uz sauļošanās krēslu aizņemšanu ar personīgajām mantām (viņi tur iemetīs vāciņu, pareo utt.), tad dažās viesnīcās ir noteikumi, ka tas ir aizliegts. Es biju tādā viesnīcā (Turcijā), un es personīgi redzēju, kā viens sarkanais tūrists lamāja ar apsargu, ka viņam no solārija tika noņemts T-krekls (nu, viņi to nemaz neņēma, vienkārši uzlika kaut kur tuvumā). Tūrists daudz mocīja, bet turks, labi pastrādāts, palika nelokāms un neļāva viņam nodarboties ar sauļošanās krēsliem ar T-kreklu))
аватар 322223
Es nenokļuvu līdzīgā situācijā, bet vietu trūkuma dēļ es noņemšu dvieli viennozīmīgi un bez vilcināšanās
аватар lazy_person
Pat no šīs diskusijas ir skaidrs, ka tie ir vienas sugas cilvēki, proti, bargi ķildnieki. Daži rada traci, kad viņu dvieļi tiek nomesti no sauļošanās krēsliem, citi rada traci, kad tiek nomesti kāda cita dvieļi. Šī "spēle" sagādā prieku abiem, neatņemama sastāvdaļa un savdabīgs viņu atpūtas atribūts...
аватар bondarkrivoruchk
Es negāju nevienā viesnīcā - vienmēr varēja atrast bezmaksas sauļošanās krēslu, un sastrēgumstundās, ja ne pie pašas jūras, bet vietu bija daudz. Izvēlieties viesnīcu, kur tā nav problēma.
аватар svarozhychi
reiz padevās sievai un aizbrauca uz Turciju, tāpēc šajā stulbajā viesnīcā no rīta vācieši agri ieņēma gultas.... Eiropa, sasodīts, un viņi atbrauca pēc 10 ... un nesatricināmi boorti!
аватар mindguru
86jjj: tava uzvedība forumā jau parāda visu. Tās pašas rupjības, par kurām tu tik ļoti sašutis.
kazkova: pat ja tas ir aizliegts viesnīcā, mūsu "kolēģi" nav pakļauti likumam. Jo tas ir viss iekļauts! Pat pēc viesnīcas noteikumu izlasīšanas, ka vakariņās nedrīkst valkāt čības un peldkostīmus, viņi turpina rīkoties tā, it kā tuvumā neviena nebūtu. Lēkt aukstā baseinā, pacelt smidzināšanas strūklaku, kliegt zem logiem vienā naktī. Jo tas ir viss iekļauts!
svarozhychi: starp vāciešiem, protams, ir būri, tāpat kā starp jebkuru citu tautību. Bet tomēr viņu ir daudz mazāk nekā būru-slāvu (krievu, ukraiņu, baltkrievu). Tas nav tikai tas. Krievi paņem sauļošanās krēslus, vienkārši iemetot dvieli, un viltīgie vācieši (tomēr ne tikai vācieši) pludmales puikam maksā no viena līdz desmit dolāriem, lai viņš ieņemtu viņiem labākās vietas pludmalē. Tā ir pieejas un mentalitātes atšķirība.
аватар svarozhychi
Mindguru, ir grūti nepiekrist, tā ir taisnība citos kūrortos, bet mēs bijām Sidē, un tur ir Minhenes filiāle ...
аватар YanaKaramel
Labi, jautājums ... atbildes uz to arī ir pārsteidzošas, tas ir kolhozs un kolhozs Āfrikā
аватар kkk1204
Cik es zinu, dvieļi nav personalizēti ... tāpēc pierādiet savu vai mans dvielis atrodas sauļošanās krēslā. Es nevaru komentēt, jo .... nav vārdu, ir tikai izteicieni.
Kaut kā bija gadījums (sen, pirms notikumiem), kad * neaizņēma sauļošanās krēslus ar dvieļiem *, bet vienkārši bija par maz - vakarā iedeva kārtībniekam par $ un viņš mūs nošņāca un nolika mums līdz mūsu ierašanās ļoti ērtās vietās.
аватар inna7717
Aizņēma ne tikai krievvalodīgie. Tikko atgriezos no Ēģiptes – skatījos, ko eiropieši okupē. Reiz ar mums notika ļoti neērta situācija. Viņi nekad neieņēma vietu iepriekš, viņi vienkārši cēlās 6:30. Reiz mēs devāmies pusdienu siltumā uz istabu uz stundu, atstājot savus sauļošanās krēslus aizņemtus - manuprāt, tas ir godīgi, jo viesnīca bija noslogota ar sauļošanās krēsliem. Kad atgriezāmies, konstatējām, ka mūsu sauļošanās krēsli ir muļķīgi aizņemti. Viņi ne ar vienu nestrīdējās. Lai gan, atrodoties pludmalē no 7 rītā un vērojot šīs vakara aizņemtās vietas, kuru īpašnieki parādījās tikai pulksten 10-11, neviens tās neaizņēma. Un tad uz stundu viņi aizgāja un tā. Tātad tiem, kas atmet citu cilvēku lietas, ne vienmēr ir taisnība.
аватар lazy_person
Sauļošanās krēsli aizņem (aizsprosto) visu, eiropieši nav izņēmums. Skatījos tos "Porto Bello Hotel Resort & Spa", tur ir ļoti daudz no dažādām valstīm. Viņu cīpslainās tantes, kas izskatās pēc vīriešiem, agri nāk uz pludmali un saulē vienā rindā grābj sauļošanās krēslus no lietussargiem ... kopā piecus sešus solārijus (visai kompānijai), izklāj dvieļus un dodas brokastīs. .atnāk 11os ar saviem puišiem...tad visa kompānija skaļi ķiķinās, visu dienu, nepeldoties jūrā, melo, dzer alu un pīpē (tantes dzer un pīpē vairāk). Mūsējie (krievi, ukraiņi) salīdzinājumā ar viņiem ir eņģeļi.
аватар lana_181
inna7717 nu dēļ tādiem kā tu un skandāliem un pārpratumiem ko nozīmē iet uz istabu uz stundu?? Nu ņem dvieļus līdzi! jo parasti šī stunda pārvēršas par divām, trijām vai pat līdz rītdienas rītam! kāpēc viņus tur atstāt? Jūs aizgājāt, un kāds vienkārši gulēja un atnāca, un viss ir aizņemts! Tas ir, viņiem bija jāgaida jūsu atgriešanās ??? Cilvēki visu izdarīja pareizi. Un šajā gadījumā jūs maldāties, jo sauļošanās krēsli nav jūsu īpašums.Vai tā ir taisnība?
аватар lazy_person
Šeit ir ideāls variants. Atnācu uz pludmali - apgulies, sauļojies, izej no pludmales, paņem drēbes (dvieli.. šorti). Ceļoju viena, bet man, vienai, reizēm nākas meklēt kādu brīvu vietu pludmalē. Es to uztveru ļoti mierīgi, bez nerviem. Nav sauļošanās krēsla.. nu, pie velna, es varu peldēties jūrā vai atpūsties ēnā uz soliņa ...
аватар inna7717
lana_181 tieši to mēs izdarījām pareizi! Neviens neņēma savus dvieļus, kad viņi devās uz stundu vai divām, brokastīs vai pusdienās. Situāciju aprakstīju konkrēti par viesnīcu, kurā atpūtāmies. Tika pastāvīgi sasprindzināts ar sauļošanās krēsliem pēc 8-9 stundām. Par to mēs cēlāmies agri no rīta! Gan jau varēja arī pagulēt, nomest kādam dvieļus un atpūsties mierā. Un patiešām no vakara līdz pusdienlaikam bija daudz aizņemtu sauļošanās krēslu. Un šeit mēs devāmies stundu. Protams, ka tas ir apkaunojoši! Un jūs lieliski saprotat, par ko es rakstu.
аватар inna7717
lana_181 Protams, ka ideāls variants ir "atnācu uz pludmali - apgulies sauļoties, izej no pludmales, paņem drēbes (dvieli .. šorti)", bet kad un kurš to sāks darīt?? Jāliek savas 5 kapeikas... Kāpēc pārspīlēt par to, ka stunda pārvēršas divās, trīs vai pat līdz rītdienas rītam! Vai esat kādreiz apmetušies viesnīcā, kur dienas laikā nav bezmaksas sauļošanās krēslu? Un tajā pašā laikā, ejot uz tualeti istabā, viņi paņēma savas lietas no sauļošanās krēsliem ??
аватар lana_181
inna7717.kas ir pareizi??? Nē, es nesaprotu. Līdz tam jūs un citi jums līdzīgi darīsiet to. Līdz tam būs tādas neskaidrības un konflikti. Visi adekvāti cilvēki,kuriem rūp ne tikai par sevi,ņem dvieļus.Kas bija sasprindzināts kā tu raksti ar sauļošanās krēsliem,tad kāpēc nesazināties ar viesnīcas personālu,tā tam ir.Lai risinātu viesu problēmas,bet nē.Labāk darīt tā kā tu raksti??!! Runa nav par viesnīcu, ne par to, ka nav bezmaksas sauļošanās krēslu, bet gan par izglītību.Un šķiet, ka tu nesaproti, kāpēc cilvēki ir sašutuši, ka kādam guļ dvieļi, lai gan paši nokļuvuši situācijā, kurā tev dvieļi tika noņemti. , bet jūs nesapratāt, ka kļūdāties.
аватар lana_181
inna7717 Es jūs pārsteigšu, mēs ar draugiem vienmēr tā darām - aizbraucot paņemam savas mantas.Un kurš un kā to sāks darīt, šis jautājums vairāk domāts jums! Jā,iedomājieties atpūšoties tur kur nav brīvu sauļošanās krēslu,iešanu istabā uz tualeti?))Neesmu)Tu jau raksti kautkādas muļķības.Bet ja runa ir,vienmēr var pajautāt blakus guļošajam pieskatīt lietas, bet dvieļu atstāšana ir vulgaritāte un necieņa pret citiem atpūtniekiem! Lai gan tas, par ko es rakstu, ir tie, kas saprot, ka to darīt ir slikti, un ir tādi, kas nesaprot).
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl