Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19830 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Ja ceļojuma cena ir samazinājusies par USD 150, nekā es nopirku, vai ir iespēja atgriezt starpību?
Es saprotu, ka jautājums, protams, ir stulbs. Bet, ja ceļojuma cena ir samazinājusies par USD 150, nekā es nopirku, vai ir iespēja atgriezt starpību vai vienkārši to aizmirst?))))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
18 abonenti  • prasīja 2018-05-226 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  31
аватар kara77
Daži tūrisma operatori piedāvā šo pakalpojumu.
аватар vedrogvozdey
Kuras jums ir, vai varat man pateikt? TPG interesējas.
аватар travelsita
Tas bieži notiek, bet starpība netiek atgriezta. Šogad mūsu ceļojums 2 dienu laikā kļuva lētāks par 1700 UAH.
аватар kara77
Koraļļiem bija šī iespēja
аватар PolikSVT
Nē. Pat nesapņo.
аватар Nusia
Izlasiet savu līgumu, tur tā vajadzētu būt
аватар allsafat
Ja jūsu ceļojums tika iegādāts pēc agrās rezervācijas, tad TPG ir šāda iespēja 14 dienas pirms ekskursijas sākuma, varat to pārrēķināt, ja nē, tad nē, tas ir atkarīgs no jūsu TA godīguma un kvalifikācijas, un tad viņš var piedāvājam pagaidīt ar pirkumu līdz degošās tūres stāvoklim, bet lēmumu pieņem tikai Tu.
аватар allsafat
Starp citu, bet jūs varat uzzināt, kur un kad.
аватар kkk1204
Un ja cena pieaugs...
аватар lazy_person
Visas šīs "agrīnās rezervācijas" ir krāpniecība. Esmu par to pārliecināts, īpaši šogad. Periodiski skatījos cenas viesnīcās, kurās iepriekš biju atpūtusies, sākot ar janvāri (izvēlējos jūnija sākumu). Cenas bija pārmērīgas. Pamazām līdz maijam tie sāka izlīdzināties. Labāk ir iegādāties ekskursiju nedēļu vai pat divas vai trīs dienas iepriekš. Tiesa, vienam cilvēkam ar aviobiļeti ir vieglāk, bieži vien tādu nav...
аватар vedrogvozdey
Izbraukšana 2. jūnijā, tas ir mazāk nekā 14 dienas. Nu tā tas būs. Un, ja cena būtu cēlusies, skaidrs, ka es šādu jautājumu neuzdotu)))) Paldies visiem, kas atbildēja.
аватар 11021961
vedrogvozdey, Mēnesi pirms izbraukšanas es rezervēju ekskursiju. Un iedomājieties, ka pēc divām dienām operatora cena nokritās par 160 USD. Es vērsos pie TA, un labi, atcēlu savu pasūtījumu un pārrezervēju par jaunu cenu ( anex).izdari to nedēļu pirms izlidošanas,tas tā neizdotos.allsafat-raksta,tas ļoti atkarīgs no TA godīguma.
аватар travelsita
Mēnesi tas ir iespējams, jo saskaņā ar līguma nosacījumiem gandrīz vienmēr, atceļot ekskursiju, tiek atgriezti 100% no izmaksām. Attiecīgi nav nekādu problēmu veikt atkārtotu rezervāciju. Bet, jo tuvāk izbraukšanas laiks, jo mazāks procents tiek atgriezts tūristam ceļojuma atcelšanas gadījumā.
аватар moy_contakt
lazy_person, es nepiekrītu tev par RB. Ēģiptē šāda tendence var būt, taču, kā jūs pareizi norādījāt, ir vietas lidmašīnā. Mūsu tūre uz Ēģipti ir sadārdzinājusies par gandrīz 400 cu lidojumam no Harkovas, savukārt līdzīgai tūrei no Kijevas cena ir nedaudz samazinājusies (tā ir es par cenu, ko mēs redzam, bet viņi man arī iemeta 200 cu pērkot). Tas notika tāpēc, ka trīs nedēļas pirms izlidošanas lidojumā no mūsu pilsētas praktiski nebija vietu. Nu es būtu pagaidījis un rezultātā būtu nācies vilkt bērnus uz Kijevu, tāpēc ne tikai nebūtu lētāk, bet arī cik neērti. Un Turcijā es vienmēr pērku Baltkrievijā un nekad neesmu bijis lidojumā, pat 2016. gadā (neuzvarēju, bet arī nezaudēju). Tiesa, runa ir par kvalitatīvām viesnīcām, kuras bieži vien ir kājā un to cena nav no zemākajām. Un Baltkrievijas Republikā es tos iegādājos ļoti veiksmīgi, un līdz atpūtas datumam cena ir vismaz par 1000 jūs augstāka un vairāk. Un atkal vietas lidmašīnā... Ģimene ir liela, vajag daudz vietas savai ģimenei.
аватар lazy_person
moy_contakt Es ceļoju viens, vienmēr no Kijevas. Ar biļeti vien man ir vieglāk. Man nepatīk un nepraktizēju agrīno rezervāciju. Un runa pat nav par peļņu. Man ļoti nepatīk plānot iepriekš. Jūs iegādājaties ekskursiju, plānojat to un gaidāt, kad laiks paies... laiks ir pienācis, bet jums jau apriebies doties. Man tas neder.
аватар moy_contakt
slinks_cilvēks, saprotu tavu nostāju, bet bija vairākas tēmas, kur tu izteici savu nostāju Baltkrievijas Republikai, labdien, neizteici tik zīmīgus momentus, izbraukšanas pilsēta Kijeva, sveiks un tu esi viens. Tie, kas ir pieredzējuši, paši zina, kas ir kur un cik daudz, bet iesācēji var pārprast un rezultātā aizlidot lētas ekskursijas gaidās. Bet patiesībā (arī Baltkrievijā) cena ir regulāri jāseko līdzi, lai saprastu, cik tā reāli var samazināties un vai vispār samazināsies. Tas ir tikai mēģinājums un kļūda :)
аватар moy_contakt
T9 noteikumi, bet nav laika labot un veikt labojumus :)
аватар lazy_person
mana_kontaktpersona
Šogad labas cenas ekskursijām uz Ēģipti. Krievu tūrists ar čarteru vēl nelido, tas ir jāizmanto. Aprīlī biju Šarmelšeihā. Tur lielākā daļa atpūtnieku no Ukrainas.
Cenas uz Turciju (īpaši Antālijas, Marmarisas reģioniem) pieauga. Agrīnās rezervēšanas periodā (tūres uz maija beigām-jūniju) bija vēl augstākas nekā tagad. Domāju, ka šis samazinājums radies TO tirgus analīzes rezultātā pēc viesnīcu noslogojuma datiem.
аватар helena_fortuna
lazy_person Pilnīgi piekrītu tev.
Un tā katru gadu.
Agrīna rezervēšana ir izdevīga tikai ļoti dārgām viesnīcām,
Jā, un pēc tam - viesnīcas vietnē.
аватар moy_contakt
Es nezinu, kur jūs redzējāt lejupslīdi Turcijā.
Es sekoju cenām kopš janvāra, un cenas ir tikai kāpušas. Protams, es uzraugu viesnīcas, kas mani interesē tikai, cena par tām šogad Baltkrievijā mani neiepriecināja, un tagad vēl vairāk. Cena sākās no 3500 un vairāk, un tagad no 4500 .... un nav vietas, Krievija applūda. Nu nekas, labi atpūtāmies Ēģiptē. Tagad meklēju, kur kvalitatīvi un lēti doties septembrī. Šaubos, ka tā būs Turcija... Ja cenas nesanāks.
аватар moy_contakt
helena_fortuna, pagājušogad sherwood EXCLUSIVE KEMER 5 Baltkrievijā 2 pieaugušie + 2 bērni 12 naktis paņēma 2600. Sezonā cena par to bija - kādreiz kaut kur noslīdēja 3800 un tātad ir stabili vairāk kā 4000 mūsu sastāvam un nakšu skaits. Tas pats attiecas uz pārējām viesnīcām, starp kurām izvēlējos
аватар moy_contakt
Par Ēģipti piekrītu, cenas izcilas. Pat neuzbāzos ar cenu monitoringu. Izvēlējās viesnīcu un rezervēja uzreiz. Godīgi sakot, es saprotu, ka ēģiptiešiem ir grūti, bet es nevēlos, lai Krievija sāktu turp doties. Man ļoti patīk pašreizējās cenas. Palika kārtīgas viesnīcas, kur nav bail vest bērnus. Es mīlu Ēģipti. Man tagad ļoti patīk viss :)
аватар kkk1204
Es arī kā *my_contakt* katru gadu uzraugu viesnīcas, kas mani interesē tikai un vienīgi, un zinu to izmaksas +/-.
Saskaņā ar 2017. gada rudens sezonu (lidojumi no Harkovas uz Šarmu sākās oktobrī) cenas septembrī bija ļoti labas un lidojumi bija pienācīgi. Tuvāk janvārim cenas pieauga, lai gan pēc statistikas datiem pēc 15. janvāra līdz pat februāra sākumam cenas samazinājās, izrādījās, ka veikti kārtīgi lidojumi. Šogad bija vietas viesnīcās, bet brīvu vietu lidojumiem nebija un jautājums par bezmaksas (pēdējā brīža) ekskursijām uz Harkovu pazuda pats no sevis.
Ir jāaplūko un jāņem vērā daudzi faktori.
аватар lazy_person
moy_contakt Es arī skatos Turciju no janvāra. Atklāti sakot, es biju pārsteigts par cenām. kurš redzēja. Veiksmīgākā sezona ir 2016. gads, un pērn arī ar cenām viss bija pieņemami.
аватар tetiana.
Mēs paši lidojām no Kijevas, lai gan pirms četriem gadiem. Vīza taisīta Kijevā, lai nemocīties uz vietas, bet var arī ierodoties. Apdrošināšana tika veikta arī mājās, Visas adreses skatījās internetā. No Kijevas ar interneta starpniecību sazinājāmies ar ukraiņu pāri, kuri jau daudzus gadus dzīvo Pataijā un kuriem tur ir sava ceļojumu aģentūra. Viņi ieteica, kādu apdrošināšanu labāk veikt, kur izdevīgāk meklēt biļetes. Iepriekš vienojāmies, kādas ekskursijas pie viņiem gribam ņemt, daļēji apmaksājām un Bononā mūs sagaidīja Bangongā, caur viņiem uz vietas pasūtījām arī viesnīcas. Daļu no brīvdienām pavadījām Koh Chang salā. Ļoti iesaku apmeklēt Kambodžu un braukt ar plostu pa Kwai upi.
аватар tetiana.
Šī ir atbilde neatkarīgam ceļojumam uz Tai ((. Es šeit nokļuvu nejauši. Es nezinu, kā pārvietoties!
аватар veritasana
jā.. vēl vajag izlasīt līgumu..
аватар Lisna-A
Viņi neatmaksās starpību. Mēs pārspējām tik 50% samaksātu par vienu cenu, un tad otru pusi pēc pašreizējās likmes, dažreiz vairāk, dažreiz mazāk.
аватар allsafat
RB Turcijā tiešām izdevīgi.Februārī rezervēju 2 pieaugušie + 1 bērns 1750 c.u. tagad 2500 un dažiem pieturā ir viesnīca.
аватар allsafat
Šogad Turcija nav apmierināta ar cenām, ja kārtīgu Ēģipti var paņemt no 300 uz cilvēku. tad Turcijā par tādu naudu tikai sūc.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl