Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19841 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Pastāstiet man uzticamu uzņēmumu, kas piedāvā ūdensnecaurlaidīgus tālruņu maciņus zemūdens fotografēšanai
Draugi, es ļoti gribu filmēt Sarkanās jūras zemūdens pasauli. Man nav īpašas kameras, bet es zinu, ka ir ūdensizturīgi tālruņu maciņi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2018-03-206 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар parhomenko20
Tagad telefoni ar ūdens aizsardzību, 1-2 metrus var izņemt bez maciņa.
Iepriekš izmantoju vāciņus no Aquapack, tie normāli sevi rādīja, nekad neiztecēja.
аватар andreyvip
Ar telefonu zem ūdens neko prātīgu izņemt nevar, taču jebkurš futrālis ļaus ienirt pāris metrus. Neuztraucieties pārāk daudz. Labāk ir pasūtīt ķīniešu darbības kameru ar zemūdens kasti vietnē Aliexpress. Tas nav pārāk dārgs, un tas ir diezgan pienācīgas kvalitātes.
аватар yuliya.yurdakavushan
Paldies par padomu.Kas attiecas uz kameru, tad ar Aliexpress neatliek laika gaidīt.
аватар kkk1204
Es piekrītu *andreyvipam*.
Tālruņa kastēs ir BET:
- ir telefoni ar kapacitatīvo ekrānu, kas ne vienmēr var darboties zem ūdens un zem pārsega (jāseko ieraksta vai foto norādei).
- telefona kameras, filmējot video, slikti izseko autofokusu, it īpaši ar pēkšņām kustībām, video būs izplūdis, līdz darbosies autofokuss.
Ja jums ir kamera, varat atrast tai kastīti.
аватар Vika284
Nopirku tādu maciņu puro telefonam citrusos, bet internetā var atrast lētāk, ūdeni cauri nelaidu
īpašs paldies andreyvipam par informāciju darbības kamerā
аватар ser_____Witness77
telefonu var noslīcināt maciņā - tie bieži noplūst, Kijevā šādu komplektu var lēti iegādāties;)
https://obyava.ua/ru/nabor-dlya-podvodnogo-foto-dve-kamery-canon-a85-boks-wp-dc30-342562.html
аватар ollennka
Ar maciņu neriskētu, labāk pirkt specializētu fotoaparātu.
аватар 0676307776
Šarmā labāk un lētāk pirkt telefona maciņu.Nopirkām oktobrī vecpilsētā.Pirms pirkšanas pludmalē pajautājām kurš labāks un uzticamāks.modeļi un pa 3-5,bet pirka konkrētu viens un bija apmierināti.Pirms fotografēšanas nolaižot telefonu maciņā ir nepieciešams lai maciņā būtu gaiss un maciņš nelīp pie ekrāna lai izslēgtu patvaļīgu citu funkciju iekļaušanu.Pirms iegremdēšanas ūdenī telefons tika ieslēgts ierakstīšanai un pēc tam filmēja zem ūdens.Desmit dienas filmēju daudz interesantu video un kvalitāte nav pietiekami slikta.Tagad otrā kārta nopirkām action kameru ar akvakasti maijā ir salīdzināms.
аватар yuliya.yurdakavushan
Paldies visiem par ieteikumiem!
аватар princesMulan
yuliya.yurdakavushan, varu ieteikt, kā mēs pārbaudījām telefona maciņu, ielikām makā vairāk vates plāksnīšu, lai noņemtu kosmētiku un aiztaisītu vāciņu un ilgāk turētu jūrā. Ja vates paliktņi ir sausi, varat droši izmantot telefona maciņu. Ja vēlaties pārbaudīt pirms brauciena, varat arī nolaist maciņu ar vates spilventiņiem ūdens vannā.
аватар V.Zolot
Piekrītu 0676307776. Šarmā nopirkām vāciņu par 4$. Netek, lietojam gadu (8 reizes gadā apmeklējām Sharm).
аватар Wiland
Jebkurš vāciņš, es to paņēmu Aliexpress ar piegādi apmēram 0,80 USD, saņēmu 5gab par 4 USD, un tas nav lētākais ar 2 plastmasas aizbīdņiem, bet problēma joprojām pastāv, sensors nereaģēja, tad tas pietuvināja utt. Lai maldinātu, nepieciešams nedaudz gaisa starp sensoru un filmu + pirms niršanas ieslēdziet fotografēšanu, pēc tam nogrieziet un rediģējiet lieko + kad tālrunis ir pilnībā iegremdēts, jums tas nav jāvelk apmēram 5 sekundes, lai iestatītu autofokusu un šaut labā saulainā laikā (pusdienlaikā), vēlams bez viļņiem, tad tiek iegūta fotografēšanas kvalitāte. No rīta un vakarā fotografēšanas kvalitāte nav īpaši laba. Turklāt, ja vēlaties fotografēt, es izmantoju skaļuma pogas vai uz augšu vai uz leju bez atšķirības fotografēšanas laikā. Es arī iegādājos ķīniešu LEEco 5.7 6/128G kameru 8/21Mpx vietnē Ali par 200 USD. Peldēju 20 reizes, pārsegs ne reizi neiztecēja, galvenais nenolaist, uzliec siksnu uz kakla, citādi vēlāk ieniksi dziļi
аватар Wiland
Turklāt es nopirkšu action kameru, šodien Aliexpress maksā 30-40 dolārus kopā ar plastmasas korpusu
аватар TANYA_name
maciņā vajag ielikt papīru un nolaist ūdenī.....ja maciņš nav kvalitatīvs....papīrs samirks...
ir rūgta pieredze
аватар kkk1204
Vēl viens padoms kastītēm (maciņiem) gan telefoniem, gan kamerām.
Pirms fotografēšanas nolaidiet kasti jūrā TUKŠS un AIZVĒRTS uz dažām minūtēm, lai izlīdzinātu temperatūru.
Reizēm ātri paņem siltu kasti ar fotoaparātu, lecot ūdenī - plastmasa kļūst duļķaina vai svīst, nācās peldēt un noslaucīt.
аватар cheholmr8
Labdien, vietnē Vchehle.ua varat iegādāties ūdensizturīgu korpusu no Epik. Šo vietni ir pārbaudījuši daudzi lietotāji, tāpēc varat aizmirst par krāpšanos! Tur sadaļā "Vispārīgie aksesuāri" ir "Ūdensizturīgie korpusi", tur jūs to atradīsiet. Veiksmi!
аватар wer562
Ar telefonu ūdensizturīgā maciņā zem ūdens šaut nevar! Kamēr šausīsi pa dibenu no virsmas, viss būs kārtībā, bet tiklīdz telefons tiks pagriezts, lai šautu tālumā un pat ienirt vairāk par metru, ūdens sāks klikšķēt cauri plēvei un sāksies nejaušas darbības. pa telefonu, kā likums, šaušana nekavējoties apstājas. No tā var izvairīties, ievietojot kaut ko starp ekrānu un hermētiskā korpusa plēvi. Bet tad tu neko neredzēsi. Pielāgoju, izgriežot caurumu biezajās polipropilēna putās kameras lietojumprogrammas palaišanai, ierakstīšanas sākšanai un apturēšanai, dažus caurumus fokusēšanai un kadra aptuvenai orientācijai. Ar pirkstu es spiežu stiprāk par ūdeni. Līdz ar to dziļumā līdz 6 metriem no spontānas palaišanas izdevās izvairīties, bet kopumā hermētiski noslēgts telefona maciņš ir aizsardzība pret šļakatām un lai nenoslīktu, ne vairāk. Man ir TAYOGO WaterSport Armband Case IPX8 melns 6,5 collu tālrunim.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl