Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19842 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Vai tā ir taisnība, ka no 2018. gada 1. janvāra krievi varēs lidot uz Ēģipti?
Vai tā ir taisnība, ka no 2018. gada 1. janvāra krievi varēs lidot uz Ēģipti?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
30 abonenti  • prasīja 2017-11-276 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  68
аватар natalinita333
Var būt. Tagad par šo jautājumu notiek sarunas. Bet krievi joprojām lido uz Ēģipti caur Ukrainu, Baltkrieviju vai Turciju.
аватар salut0805
Tiesa, tā ir Turcija, Tunisija utt. Taču Ēģipte diez vai nāks no Krievijas līdz nākamajam rudenim
аватар ollennka
Ņemot vērā pēdējo teroraktu, tas ir ļoti apšaubāmi. Gluži pretēji, Rostourism mudināja atturēties no neatkarīgiem braucieniem uz turieni.
аватар travelsita
Nav taisnība. Lēmums vēl nav pieņemts. Piektdienas uzbrukums noteikti ietekmēs lēmumu.
аватар Svetochka.linnik73
Paldies visiem man arī tā likās.TA mums piedāvā rezervēt uz janvāri kamēr cenas saka normālas,citādi Krievija lidos un cenas celsies.Nu ko darīt.Principā janvāra cenas nav ļoti mazi.
аватар Superoper73
Oficiāli ļoti maz ticams. Bet kas ļoti grib, tas arī tagad vismaz divas reizes gadā tur brauc. Reisu un lidostu drošības ziņā tur praktiski nekas nav mainījies, plus teroristi tagad rāpos uz turieni no Sīrijas. Īsāk sakot nafik!
аватар Vika284
Krievijas tūrisma operatori jau sen ir pārorientējušies uz citām valstīm, kuras ir aizstājušas Ēģipti
Piemēram, no Maskavas uz Hainanas salu uz 4 * viesnīcu uz 1 nedēļu 2 cilvēki maksās aptuveni 1600 USD, Kuba 2000 USD, Hainana un Kuba ir daudz interesantākas nekā Ēģipte
un 4* viesnīca Kubā un Hainaņā atšķiras no ēģiptiešu 4* vai pat 5* viesnīcām
аватар angik007
Pastāstiet, lūdzu, ko jūs domājat ar labām cenām? Ēģiptē esmu bijis 9 reizes. labas cenas pēc Jaunā gada bija 36-45 tūkstoši rubļu. pats pirms lidojumu aizlieguma atradās Melia Sinai par 54 tūkst. Tas viss 10-12 dienu laikā. Tagad skatījos cenas ar lidojumiem no Baltkrievijas vidēji 85-95 tūkst.Es personīgi neesmu gatavs maksāt tādu naudu par Ēģipti
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Diemžēl reisu atcelšana no Krievijas ir pilnīgi nesaistīta ar lidostu drošību,tas ir tīri politisks pamatojums.Tāpēc lai kā gribētos lai tiktu atvērta gaisa satiksme,vismaz tuvākajā laikā tas būs maz ticams.Jūs vienmēr var lidot caur Baltkrieviju, Ukrainu vai Turciju.
аватар Vika284
angik007 viesnīcā Melia Sinai Cyrene Grand Hotel (piem., Melia Sharm) uz 11 dienām 2 pieaugušie no Kijevas ekskursijām 850 USD
аватар HotLine
Katram gadījumam tika uzdots jautājums no Harkovas.
1. Skaidrs, ka bija pamats neatvērt lidojumus visu ziemu.
2. Jautājums, protams, nav par teroraktu kaut kur Sinaja ziemeļos. Turcija tika slēgta un atvērta, neuzlabojot drošības jautājumus.
3. Mēs plānojām startēt no Kairas. Šis ir marķieris. Tā ka pamats runāt būs tikai pēc Kairas. Pagaidām cenas tiks veidotas bez tūristu plūsmas (straumes) no Krievijas Federācijas līdzdalības.
аватар angik007
izrādās, ka cenas no Ukrainas palika tajā pašā līmenī, un brāļi baltkrievi izmantoja situāciju un dubultoja komisijas maksu. doties uz mīļoto Ēģipti nav izdevīgi. septembrī man piedāvāja Rehanam aizlidot no Vitebskas par 87 tūkst. bet mēs lidojām uz Dominikānas Republiku par 2 tūkstošiem dolāru uz 12 dienām. Tagad cenas ir aptuveni vienādas. tāpēc plānoju janvārī Vjetnamā 9 dienas viss iekļauts par 1400 dolāriem
аватар Vic-Grin
Un no 1. decembra tiek atceltas vīzas uz Emirātiem. Prezidents solīja. :)
аватар NatashaS
Vika284
"Piemēram, no Maskavas uz Hainanas salu uz 4 * viesnīcu uz 1 nedēļu 2 cilvēki maksās apmēram 1600 USD, Kuba 2000 USD, Hainana un Kuba ir daudz interesantākas nekā Ēģipte
un 4* viesnīca Kubā un Hainaņā atšķiras no Ēģiptes 4* vai pat 5* viesnīcām"
Vika284, uz ko balstās tavs apgalvojums? Vai esat bijis Hainaņā? Kāpēc Hainana ir interesantāka par Ēģipti, ņemot vērā, ka 90% tūristu Ēģipti izvēlas zivīm un īsam lidojumam? Un kāda ir atšķirība starp Hainanas viesnīcām un Ēģiptes viesnīcām?
аватар Vika284
NatašaS Nē, neesmu bijusi ne Hainaņā, ne Ķīnā, bet ir daži plāni, īpaši pēc vienas skaistas meitenes stāstu izlasīšanas par Ķīnu https://www.turpravda.ua/cn/blog-274842.html
Hainaņā un kā arī Havaju austrumos ir interese apmeklēt parku ar noslēpumaino nosaukumu Briedis pagrieza galvu, Nianšaņas budisma centru un templi, kurā atrodas mitoloģiskās dievietes statuja no tīra zelta, pērļu un zīda rūpnīcu, mākslīgā Fīniksa sala. Sarakstā ir liels vairāk tējas, eksotisku ēdienu, augļu
аватар Vika284
Pēc viesnīcu atšķirības atšķiras arī 5 zvaigžņu viesnīcas AAE un Ēģiptē
аватар Nikk2
Kāds rakstīja, ka krievi varēs lidot uz Turciju un Tunisiju, šogad es aprīlī atpūtos Alanjā un tur bez problēmām atpūšas Krievija, un pagājušajā mēnesī (oktobrī) es atpūtos Tunisijā (Monastir) un tur Krievijai ir lieliska atpūsties bez problēmām.
аватар Vika284
Krievijas pilsoņi Tunisijā vienmēr ir atpūtušies bez problēmām, pat Tunisija ir atcēlusi vīzu ierobežojumus, ja viņi lido tranzītā caur citu valsti, Krievijas TO vienmēr tur ir bijušas ekskursijas pat ziemas mēnešos, mums jau oktobrī ir beigas ekskursijām uz Tunisiju un sākt maijā. Šķiet, ka tikai šogad būs ekskursijas reizi nedēļā. Krievijā vairāki operatori piedāvā ekskursijas uz Tunisiju, mums ir viens, vasarā ar Tunisiju strādā 2 MOT
аватар ollennka
Atvainojos par offtopiku, bet Maroku neviens neizmēģināja kā alternatīvu Ēģiptei? Kā ir vispār? Spriežot pēc ziņu trūkuma no šīs valsts, pēdējā laikā nav bijuši ne terorakti, ne revolūcijas.
аватар Veronika7081
Maz ticams, ka no 01.01.18 Ēģipte būs atvērta čarterreisiem no Krievijas Federācijas. 2017. gada sezonā daudziem krieviem tieši Turcija kļuva par burvju nūjiņu ar "viss iekļauts": viņi sāka lidot aprīlī un beidzās novembrī. Nepiekrītu par eksotiku - tas nav īpaši pieejams vidusšķirai un ne tikai izmaksu, bet arī lidojuma ilguma/ērtības ziņā un ir pielīdzināms pakalpojumiem - "cena-kvalitāte".
аватар Veronika7081
ollennka, Maroka nav alternatīva Ēģiptei gan lidojuma ilguma, gan masu tūrisma attīstības ziņā. Lai gan, protams – ļoti interesanta valsts. Manas kolēģes meita tur dzīvo diezgan ilgu laiku. Viņi vienmēr lido uz Ukrainu ar pārsēšanos.
аватар ollennka
Kad jūs šeit runājat par lidojuma ilgumu, neaizmirstiet, ka Krievija nav tikai Maskava un tās apkārtne. Man lidojums no Novosibirskas uz Bangkoku vai uz Ēģipti aizņem 7 stundas. Un līdz Antālijai 6 stundas. Un Tālo Austrumu iedzīvotājiem Turcija būs eksotiskāka nekā Vjetnama un Taizeme.
аватар ollennka
serna7081, bet jūra tur silta, ir austrumu eksotika. Es nezinu par koraļļiem, varbūt arī tādi ir?
аватар Vika284
Par Maroku gan tā neteiktu, ziemā nav tik komfortabli laikapstākļi, vasarā ir čarteri no Kijevas, tūrisms tur ir ļoti attīstīts, ir daudz tūristu no Portugāles un Spānijas, Francijas, Lielbritānijas, no ASV un Kanāda, nez kāpēc ir daudz brazīliešu. Marokā ir maz piedāvājumu Ukrainas tirgū
Lidojumiem no Marokas uz Kijevu Air France ir ļoti ērts, ar pārsēšanos, bet brīžiem viss ir OK
аватар Vika284
nodošanas brīdī viss ir kārtībā
аватар HighlanderSerg
Bijām Essaouirā Marokā, devāmies ar vīriešu kompāniju speciāli sērfošanas kartēm, sērfošana okeānā ir iespaidīga
аватар kolyan_cat
Ziemā biju Marokā darba dēļ. Okeāns ir auksts, gandrīz neviens nepeld. Nu, tas ir, mēs peldētos tādā ūdenī Melnajā jūrā, un es to nopirku šovam, bet vietējiem tas ir auksts.
Lidojums no Air France ar pārsēšanos Parīzē ir nepamatoti dārgs – aptuveni 700 USD. tādēļ, tāpat kā man, pat šī iemesla dēļ Maroka nevar būt alternatīva Ēģiptei, ja nav hartu.
аватар Vika284
kolyan_cat decembrim ir biļetes turp un atpakaļ Kyiv Casablanca 240USD Air France
par alternatīvu Ēģiptei te piekrītu, un it īpaši ziemā, un arī par cenām
Svetochka.linnik73 negaidiet līdz atvēršanai, ceļojiet tagad, piemēram
zināms reklamēts MOT Reef Oasis beach decembra sākumā piedāvājums $ 680 2 personām uz nedēļu
аватар kolyan_cat
Sasodīts, es lidoju par 700.
аватар kvi2007
ollennka
Maroka noteikti nav Jegi alternatīva, lai gan valsts ir ārprātīgi interesanta, to īpaši nepērk divu iemeslu dēļ - tur ir Atlantijas okeāns, ar visām tam sekojošajām niansēm, mēs pēdējo reizi bijām pirms pieciem gadiem - pat jūnijā bija diezgan vēss ūdens, šķiet 21, masīvais tūrisms nav īpaši attīstīts (kā Egi), nav viss iekļauts (vismaz lielākajā daļā viesnīcu, cik man zināms), un ziemā Egi atbilstoši laikapstākļiem noteikti ir ērtāk!
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl