Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19841 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Ko var vest uz Šarmu pārdošanai vai maiņai pret viņu precēm?
Brāļi, iesakiet, ko var vest uz Šarmu pārdošanai vai apmainīt pret viņu precēm (cigaretēm vai ko citu), lidojam pēc nedēļas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
23 abonents  • prasīja 2017-11-096 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  52
аватар andreyvip
Jebkurā valstī visdrošākā maiņas iespēja ir dolāri un eiro.
Protams, var ņemt līdzi cigaretes, šokolādi, alkoholu, taču to visu var izmantot nevis maiņai, bet gan kā sava veida dzeramnaudu, kā uzmanības vai pateicības zīmi. Bet vienmēr dzīvojot dažus dolārus padarīs cilvēku daudz labāku par jebkuru dāvanu.
аватар Sandroid
Mēs arī par to domājam.
Mēs lidojam pēc nedēļas, kurā viesnīcā jūs atrodaties?
Un kur es varu samainīt valūtu par 1 dolāru, tas ir jautājums...
Mēs ņemsim cigaretes, šokolādi un visu, iespējams ...
Smags alkohols, jūs nevarat paņemt vairāk par 2 pudelēm ...
аватар ollennka
Vai jūs dodaties atpūsties vai tirgoties? Par dzeramnaudu labāk ņemt mazas naudas.
аватар klichko
"Un kur es varu samainīt valūtu par 1 dolāru, tas ir jautājums..."
pie bārmeņiem, dvieļi, apkopējas ... reģistratūrā beidzot atnāk tikai vakarā, kad atnes dzeramnaudu
PS. īpaši apdāvinātiem cilvēkiem izdodas samainīt cigaretes pret precēm 1:3, bet mocīties ar vairākām paciņām ir liela nauda, ​​ko mīlēt
аватар moy_contakt
Pat es nesapratu tēmu ... it kā gribas nosist biļeti :) Vienmēr brīnījos, ka kāds nes dāvanām līdzi šokolādi, cigaretes un tad arī grib lietot alkoholu.... Ja par pateicību labāk dolāri un eiro, manuprāt, neviens vēl neko nav izdomājis. Un ja ar mērķi pārdot-mainīt..... tātad dodaties atpūsties, esat tūrists, kuram nav tiesību veikt šādas darbības... par to arī var nopelnīt nepatikšanas. Atpūtieties un ņemiet to mierīgi, neļaujiet sevi apmānīt.
аватар ollennka
Nē, varbūt viņš nodibinās starptautisko tirdzniecību))))
Ja jau atved alkoholu, tad uzreiz var paķert cūkgaļu.
аватар kolyan_cat
Jūsu jaunība un skaistums.
аватар zaeugene
Jums nav jādodas uz Šarmu...
аватар ser_____Witness77
"Tava jaunība un skaistums" - starp citu, jā, arābu vidū tā ir diezgan karsta prece)) ... jums pat nav vajadzīga jaunība un skaistums;)
аватар Angelina123
Ja tiekat pamanīts nesankcionētā tirdzniecībā, var rasties lielas nepatikšanas
аватар Vic-Grin
Mēģiniet kontrabandas ceļā ievest pāris ložmetējus, dažas pistoles, granātas, patronas. Jūsu atvaļinājums būs neaizmirstams. :)
аватар ser_____Witness77
īsi svārki / mežģīņu biksītes (vai siksnas)) / grima lūpu krāsa / matu sprādzes (obligāti!) ... un vietējos veikalos varat mainīt daudz preču))
аватар zaeugene
ser_____Liecinieks77 ar tukšu maku - diez vai.
аватар ser_____Witness77
preču apmaiņa pret precēm ir variants, biežāk viss notiek pēc shēmas preces-nauda-preces...nu vai arī naudu ar iespaidiem vienkārši paņem līdzi;) = tāds tūrisma veids jau sen zināms - Emirātos vairāk essno (tur arābs ir bagātāks; ), bet dažiem pat Ēģiptē izdodas labi "kaulēties";)
аватар kolyan_cat
Jā, ar tādas dabiskas apmaiņas palīdzību dažiem izdodas šādā veidā atnest mājās nenovērtējamu Dāvanu – mātes prieku.
Tiesa, vīri / mātes / paziņas ne vienmēr dalās apbrīnā par tik veiksmīgu darījumu. Mums joprojām ir bezjūtīga sabiedrība, patriarhāla. Nu nekas, iebraucam Eiropā, un metīsim nost visas šīs vecās važas t.s. "morāle".
аватар ser_____Witness77
No kuras puses šeit ir Eiropa? - Neesmu redzējis poļus / vāciešus / itāļus / angļus utt., griežot trikus ar arābiem, tikai šī Aziopa burkšķ :(
аватар kolyan_cat
ej, daudzi eiropieši dzīvo kopā ar pērtiķiem.
аватар ser_____Witness77
dzīvot, izveidot ģimeni un iet tur drāžoties par naudu - tās tomēr ir dažādas lietas... un NVS šajā jautājumā ir līdere
аватар Vika284
Jaunākais 1$ vai 1 eiro ir aktuālāks. Iepriekš vienojieties valūtas maiņas vietā vai dodieties uz banku un arī pasakiet, ka jums ir jāiegādājas 10-20 USD par 1 USD. Iztērē naudu šokolādes tāfelītei kasierei, kura atradīs tevi samainīt naudu
аватар millamilla
Nesen bijām Šarmā, šokolādes tāfelīti var atstāt tikai kā pateicību, nevis mainīt. Tiesa, viens dolārs viņiem ir aktuāls
аватар lotos12345
Labvakar draugi!!! Atgūt biļeti par 500$ ar cigarešu bloku ir smieklīgi lasīt, bet kāpēc gan ne dāvanā, vietējie būs priecīgi, saldumi arī labi ies, alkoholu nemaz neprasīju.. Lidojam uz Domina Coral Bay pēc nedēļas, varbūt kāds bija .Mainīt dolārus pret maiņām jebkur, arī ar viesnīcas personālu.
аватар moy_contakt
Cienījamais lotos12345! Citēju tavus vārdus ''paņemt Šarmā pārdošanai vai apmainīt pret viņu precēm (cigaretēm vai jebko citu)''....un tagad tu runā par dāvanu. Kā jautāja, šādas atbildes tika saņemtas.
аватар ser_____Witness77
jā, parastā vīrusu reklāma no tūroperatoriem/ceļojumu aģentūrām = stulbs jautājums / stulba atbilde - tikai runā (-as) ;)
аватар kkk1204
Personīgi ņemam līdzi cigaretes, šokolādi, saldumus kā balvu un cienastu, kā arī vakara pasēdēšanai zem Mūsu Vīna sievietēm. Un zem Mūsu degvīna ņemam arī speķi, desu, sieru. Par mazām naudiņām aizej pie jebkura pārdevēja viesnīcā vai ārā lielveikalā, samainīs bez problēmām - pārbaudīts.
аватар Vika284
"Apmaiņā pret šiem krājumiem mēs mežoņiem uzdāvinājām zilas krelles, alvas krūzes, naglas, nažus, sarkanas drānas gabalus... ekskursijas iekšzemē, netraucējot no ārpuses." Edgars Alans Po
аватар kryukovskaya
Kāpēc troļļot cilvēku. Normāls jautājums. Ja vietnē ir visi miljonāri un viņi viegli iegūst naudu, neviens par to nedomā. Tad viņi pieķērās cilvēkiem, kas veda mango no Ēģiptes, viņi teica, ka viņi ir spārni. Jā, lotos12345, es gribēju mazliet iemūžināt ceļojumu, un ko tad? Vienmēr vedam uz Izraēlu 3 paciņas cigarešu un biļetes atmaksājas pilnībā. Arī Ēģiptē dārgas cigaretes, bet tās nav tik viegli pārdot, var uzlikt naudas sodu.
аватар ollennka
Ja nopietni un bez troļļošanas, tad no uzskaitītajām prostitūcijas iespējām ir marginālākā.
аватар Vika284
Bez troļļošanas - Ja pārdodat vai maināt preces Ēģiptē, jau iepriekš zinot, ka pārkāpjat citas valsts likumus, kāds var būt padoms.
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
FB ir grupa 'krieviski runājošais šarms', šeit var pajautāt, kas tautiešiem jāved pēc pasūtījuma, respektīvi, ar nelielu rezervi.. Tas ir variants, ja atvaļinājumā vēlies papildus nopelnīt.
аватар ser_____Witness77
un visbeidzot, administratoriem jādomā, kā būtu viegli anulēt abonementu ... pretējā gadījumā jūs pat nevēlaties iedziļināties dažās tēmās, jo vēlāk būs sagaidāms surogātpasta daudzums ...
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl