Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19830 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Kurš būs Jaunajā gadā? meklē idejas
Nu vispār, kā vienmēr, es ... Papildus Jaungada brīvdienām janvārī paņēmu vēl vienu nedēļu atvaļinājuma, kopā 17 dienas atpūtai, tagad jautājums kur iet, lai būtu silti, garšīgi un ar minimāliem ierobežojumiem. Kur tu dosies brīvdienās?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2021-12-162 gadā atpakaļ
Atbildes  •  40
аватар p.kos71
Mājas)))
аватар ollennka
p.kos71, arī nav slikti)))
аватар DontsovaS
Divi neveiksmīgi braucieni tieši Jaungada brīvdienām uz Turciju + izrakta megatonna informācijas visos virzienos daudz civilizētāk un ērtāk nekā tagad Ēģipte (ņemot vērā pārbaudes ierodoties/izceļojot, protams) - tieši brīvdienas mani pārliecināja pavadīt mājās. Labāk pagaidīt līdz "ciešanu" nosvinēt, pamest viesnīcas un tad var baudīt relaksējošu atpūtu pie jūras, principā vienalga kas tas ir :) galvenais ir saule, palmas un elpot jūra.
аватар xeops
Mēs apciemojam draugus Obolonā. Tur ir lieliska krastmala un skats uz Dņepru :-)
Kompetentie NG tūristi pavada mājās. Un viņi lido pirms vai pēc tā, nesasmalcinot un 2 reizes lētāk. Tagad uz Ēģipti varam aizlidot par 350 dolāriem divatā.
аватар Slav_na
šeit, vismaz no kalna, lai brauktu pa ng ...
xeops, bet kur tas ir iespējams par 350? ar tavu Krakovu, vai arī viņus tur baro)?
аватар vezha2
Piekrītu, ka pašreizējās realitātēs NG labāk satikt mājās.
Bet, ja ir iespēja nokļūt pamestā siltajā salā, arī šī iespēja pāries.
аватар denizzium
Gribēju aizbraukt uz Ēģipti uz 3 naktīm VIP viesnīcā, paskatīties, kas tas par dzīvnieku. Bet TA atrunāja no NG un piedāvāja Ziemassvētkos. Izrādījās, ka 10k grivna lētāk. Tāpēc es pievienošos bagātajai dzīvei Ziemassvētkos. :)
аватар xeops
Piemēram, https://www.otpusk.com/search/#/!/1544/43/0/12/21/2021%C2%B13/6-8/2/!/0/2s/!/!/ /! /!/!/!//!/!/!/!/!/!/!/pieci . Protams, es pieliktu budžetu vismaz līdz 500, lai vēlāk negrauztu elkoņus, un jau var doties uz šīm viesnīcām.
аватар YanaKaramel
denizzium Ko tu plāno? Šarmā VIP var uzskaitīt uz vienas rokas pirkstiem ar vairāk kā 3 pirkstiem))) riksos, 4 gadalaiki un staninberga, pēdējā jau šajā kategorijā ar savu servisu un telpu krājumiem atpaliek (varbūt ir kas jauns
аватар YanaKaramel
Kādreiz bijām tieši uz ng uz zilā līča rifu oāzi, principā neslikti uztura ziņā, liela teritorija, un galvenais, daudz nepūta, lai gan par līci neuzskata un viss būtu esi labi, bet tieši 30. decembrī sākās tūristu svētceļojums no Itālijas, tagad izskatās, ka arī viņiem tika atvērtas robežas, viesnīca bija pārpildīta, personāls netika galā, no rīta stāvot rindā 30 minūtes omlete joprojām nav prieks vājprātīgajiem))
Vecgada vakarā vakariņas plus šova programma, bet sākās tāds vējš, ka visi gāja dzert istabās)) lūk tāds ng) noteikti labāk izlidot pēc 3-5 bija mierīgāk.
Mēs arī apsveram AAE, bet tur būs skaidrs, ka cena ir augsta, ja lidojat tieši uz NG, Eiropā ir grūti, plus miljons ierobežojumi, un dažas valstis vispār ir slēgtas (tās jau ir spīdzinājušas (
аватар denizzium
YanaKaramel, Steigenberger Alcazar Šarm eš Šeiha. :)
Viņi piedāvāja arī Steigenberger Ras Soma, šķiet, ka tā ir kā jauna viesnīca.
Kas attiecas uz "alkozauru": skumji, protams, ja izkrīt, bet te kaut kā var vienoties ar sevi par cenu, un Rixos tur vispār ir cenu tumsonība. :)
аватар YanaKaramel
denizzium neiet pie zīlnieces))) staninberg un riksos ir apmēram vienāda cena, nu varbūt +5k nav zīmīgi, bet ja ēd bez bērniem, normāls ir tas, kas nav Seagate. dod uzdevumu aģentam ļaujiet viņam noķert saprātīgu cenu, ticiet man, pārējā atšķirība būs ievērojama.
аватар denizzium
YanaKaramel, bet es redzu šo atšķirību tikai tad, kad dodos arī uz Rixos. :)
Pasmiesies, bet kā izrādījās Rixos bez bērniem ir par 2k lētāks. :)
аватар andreyvip
Tagad, izņemot varbūt par NG 2023 sanāksmi, varat sākt domāt. Par nākamo NG, manuprāt, jau ir par vēlu. Viss normālais jau sen ir izjaukts. Tagad jūs pat nevarat īrēt normālu māju ārpus pilsētas. Ir viens g ... vai par debesu cenām.
Un vispār piekrītu lielajam vairumam, satikties ar NG ārpus mājas ir nepamatota naudas izšķiešana ar ļoti strīdīgu kvalitāti. Kad es biju jauns, es satiku NG Taizemē, Ēģiptē un Turcijā. Tagad viņš ir mazliet gudrāks. )))
аватар Slav_na
vezha2, googlē salas - raksti! no manis viss ir alkohols)))
аватар Slav_na
un mēs, iespējams, Ukrainā. uz rietumiem kaut kur... #bet tā nav taisnība
аватар mindguru
Silts, garšīgs un ar minimāliem ierobežojumiem - tie ir Emirāti. Bet dārgi!
аватар Olgaolga153
Man jaunībā kaut kā neparasti gribējās satikt NG, vēlams prom no mājām. Un jo radošāk, jo labāk. Ar vecumu es sāku novērtēt mājas komfortu, klusu, mierīgu atmosfēru. Kopumā mājas minimālisma stilā. Pat ciemiņus gaida ne ātrāk par 2.janvāri. :))
аватар Elenka08
Man ir kaķis, tāpēc ilgi nekur nevarēšu iet. Viņi gribēja doties uz Krakovu katoļu Ziemassvētkos, viņi pat rezervēja. Bet ir ļoti treknas aizdomas, ka šajās dienās nestrādās daudzi restorāni, kafejnīcas un pat tirdziņš, tāpēc atcēlu. Es nejūtos kā sēdēt viesnīcā, bet visu dienu strādāt nevar, laikapstākļi nav priecīgi
аватар 86jjj
Mājas. Eiropa ir tik sarežģīta un ieceļošanas nosacījumi periodiski mainās, ka ceļošana diemžēl nav prieks. Vai domājat par Dominikānas Republiku? Vai arī tēma ir stingri Ēģiptē ..
аватар ollennka
Oho, paldies visiem par komentāriem, tagad mēģināšu visiem atbildēt.
Atvaļinājuma datumos nav elastīguma, es neesmu gatavs gaidīt, kamēr cilvēki apmetīsies Vecgada nakts lidojumos. Esmu analfabēts tūrists, gribu sākt atpūsties jau no 30. decembra vakara.)))) Es netiecos uz pamestām vietām, uzskatu par diezgan tūristu galamērķiem. Man liekas, ka pa šiem diviem covid gadiem cilvēkiem kaut kā jau mazliet pietrūka viens otram, gribas uz normālu pārpildītu vietu.
Plānošanas ziņā absolūti nav par vēlu, tieši pareizi. Ņemot vērā Covid pandemoniju ar ierobežojumiem, esmu jau “papildījies” ar biļešu un viesnīcu atcelšanu, tagad pērku maksimums nedēļu pirms izlidošanas. Tieši tas notika pagājušajā gadā.
аватар ollennka
Tā paša covida dēļ sagaidu, ka Jaungada sagaidīšana Maskavā būs kārtējā mini lokauta, tāpēc Jaunā gada sagaidīšana mājās solās būt maksimāli garlaicīga.
Es neņemu vērā Ēģipti un Emirātus, es jau tur esmu bijis. Es nedomāju par Turciju, jo ir auksts, es vēlētos nelielu brīvdienu pludmalē kā daļu no savām 17 dienām. Es domāju par Dominikānas Republiku, jā.
Elenka08, kaķis ir super! Sveiks kaķēns un uzsit pa degunu.)))
аватар Elenka08
ollennka, paldies :)) pagājis. Un jums ir pareizā izvēle un lieliskas brīvdienas!
аватар alexfili
Braucam uz NG uz Domina Coral Bay Šarmā, bet uz apartamentiem. Tur pāris reizes jau satiku NG. Tur ir lieliski jautri. Cepsim bārbekjū, es uztaisīšu lasi zem kažoka, mana sieva ir Olivjē, mēs atvērsim gāzi un kliegsim dziesmas)))
аватар Olgaolga153
Vai jūs domājat par Meksiku?
аватар ollennka
ņemot vērā
аватар dmitriy_ed
Madeira?
Tenerife?
Ir lidojums, ir infrastruktūra, ir ko redzēt, ar lielu vēlmi var arī izpeldēties...
аватар ollennka
Vai nav auksti peldēties? +18+22 rāda Tenerifē, valkāju jaku šādos laikapstākļos))).
Joprojām domāju par Omānu vai Jordāniju, tur ir siltāks, bet tomēr ir sajūta, ka nevarēsi peldēt. Es esmu švaka.
аватар dmitriy_ed
Zanzibāra?
аватар ollennka
Jā, Tanzānija ir labs risinājums, paldies!
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl