Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19830 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Palīdziet man izvēlēties labu viesnīcu. Novembra sākums, 2 meitenes par labu apkalpošanu, ēdienu sortimentu (augļi, dārzeņi, garšaugi, jūras veltes)
Palīdziet man izvēlēties labu viesnīcu. Novembra sākums, 2 meitenes par labu apkalpošanu, ēdienu sortimentu (augļi, dārzeņi, garšaugi, jūras veltes)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2021-10-202 gadā atpakaļ
Atbildes  •  39
аватар Vika284
Rixos Megawish
Riksoss Sīgate
Riksoss Šarms
Four Seasons Sharm
аватар agent_borabora
Kāds ir jautājums - tāda ir atbilde)
аватар vezha2
Varat arī pievienot Steigenberger
аватар ser_____Witness77
Neklausiet nevienu - dodieties uz Sunrise Arabian vai Stella di Mare ;)
аватар agent_borabora
"Neklausies nevienā - brauc uz Sunrise Arabian vai Stella di Mare ;)"
– Tieši tā, neklausies nevienā un netērē savu naudu par pārvērtētu parastu arābu un garlaicīgu Stellu.
аватар ser_____Witness77
"budžeta" vērtēšanas kritērijs NEBIJA paziņots... Sunrise Arabian uztura ziņā tiešām foršs - paši pārbaudījām - vakariņot gājām 3x izmantojot jūrā noķertas rokassprādzes))
аватар klichko
Bukhari pazaudēja rokassprādzes, un sarkanie metās pēc zhračkas. Pat ja tas ir muļķības, uh, pretīgi
Meitenes, skatieties tikai ķēdes viesnīcas ar budžetu. Labākais no džeza, ibērijas. Sjerras izņēmums
аватар ser_____Witness77
Habalki-tūres aģenti tikai piekarina etiķetes visiem, bet viņi vēlas piepildīt savas kabatas ar vispārēju paniku, taču cenu pieaugums))
аватар agent_borabora
"Sunrise Arabian ir patiešām foršs uztura ziņā"
- Superforšas olas, superforši rīsi, superforši makaroni, superforša gaļa, superforša vistas gaļa un superforša zivs fileja — tāpat kā vairumā vidējas cenas superforšu viesnīcu.
аватар ser_____Witness77
jā, ne gluži ... vakariņās parasti 2 veidu gaļa, vista (reiz bija tītars un otra pīle), uz terases vienmēr bija 2 veidu grilētas zivis - tuncis un kaut kādi mazie jūras brekši un daži sava veida krabji, bet man tas nepatīk - netīras tikai rokas :) - 3 vakariņās izmēģinājām gandrīz visu - viss ļoti garšīgs;) . Vīns tiek pildīts pudelēs... nu, tur bija milzīga augļu un visu veidu kūku izvēle.
аватар agent_borabora
"vakariņās parasti ir 2 veidu gaļa, vista (vienreiz bija tītars un otra pīle), uz terases vienmēr bija 2 veidu grilētas zivis - tuncis un kaut kādi mazie jūras brekši un kaut kādi krabji"
- Salīdzinājumam, Otium Amforas vakariņas ir daudzveidīgākas. Un cenu zīme ir mazāka.
аватар Postel4you.com
Novembra sākums jau var būt spēcīgs vējš Rixos, jo tie ir Nabq ar peldi jūrā var būt problēma. Labāk bezvēja līči un tas pats Sentido
аватар agent_borabora
"Novembra sākumā Riksos jau var būt spēcīgi vēji, jo Nabkā tie var radīt problēmas ar peldēšanos jūrā."
- Ricossa Sungate varat peldēties mierīgās lagūnās. Turklāt prasībās nekas nebija teikts par peldēšanos jūrā.
аватар ser_____Witness77
"Salīdzinājumam, Otium Amforas vakariņas ir daudzveidīgākas. Un cenu zīme mazāka" - esmu arī Amforā bijis (arī labākos laikos) - tur ēdiens bija pilnīgi bezgaršīgs - pavārs šķiet bezroku (vai bez galvas) ), salīdzinot ar viņu, arābu virtuvei patīk debesis un zeme (-es) ... un ja ņem vērā arī pārdomāto ainavu dizainu, labu apdari ar kvalitatīvu visu celiņu marmoru, ēku cokoliem, kompetentu vakara apgaismojumu. , niķelētas margas uz visām kāpnēm, daudz skatu baseinu ... tad Amphora Arabian un no zila gaisa NAV labi ;)
аватар Postel4you.com
Rixos Sungate atrodas Turcijā, bet mēs runājam par Ēģipti. Sīgeitā nav lagūnu. Bet lagūnas neatceļ stipro vēju.
аватар agent_borabora
"Rixos Sungate ir kā Turcijā, bet tas ir par Ēģipti. Sīgeitā nav lagūnu. Taču lagūnas neatceļ stipro vēju."
- Paldies par ārkārtīgi svarīgo labojumu.
Es joprojām iesaku jums apmeklēt Rixos Seagate, lai uzzinātu pareizo informāciju par viesnīcu, ne tikai no baumām no interneta)
аватар agent_borabora
"(labākajos laikos) - ēdiens tur bija pilnīgi bezgaršīgs - pavārs izskatījās bez rokām (vai bez galvas), salīdzinājumā ar viņu arābu virtuve ir kā debesis un zeme (-es)..."
- Zināšanas par viesnīcu virtuvi "labākajos laikos" šobrīd sniedz īpaši svarīgu informāciju)
Pareizi būtu runāt par stāvokli šobrīd un tikai apmeklējot šīs viesnīcas, nevis pēc "labo laiku" atsauksmju klišejām.
аватар ser_____Witness77
Biju tūrē pa Amforu pirms kādiem 7 gadiem, NEDOMĀJU, ka kopš tiem laikiem kaut kas tur ar ēdienu ir mainījies uz labo pusi (deduktīvā metode tev palīdzēs;), regulāri peldam no Dreams līdz Amforai un atpakaļ, ņemam neliela pastaiga gar pludmali/apkārt ( ja kādam vajag aiziet uz tualeti vai iedzert ūdeni ;) ... ar arābu interjeru nevar salīdzināt - Amforā viss ir ļoti pieticīgs ... arābu valodā viss ir pēc Bahatom (c) - tur tas ir jūtams katrā ķieģelī :)
аватар agent_borabora
Amforas šefpavāri mainās katru gadu.
Par interjeriem neviens nestrīdas. Arābijas problēma ir tieši ēdiena kvalitātē un izvēlē: tas ir ēdams, ir izvēle, kā vairumā viesnīcu ar vidējo cenu.
Tikai arābu cenas zīme ir daudz augstāka par vidējo. Ja jums ir nepieciešams interjers bez gardēžu ēdieniem, tad Arabian ir vienā līmenī ar Albatros Moderna, Coral Sea Sensatori. Bet ne visi ir gatavi maksāt tikai par dizainu tās summas, kas tagad tiek prasītas par Arabian.
аватар Postel4you.com
Jā, kā es varētu atpūsties Rixos Seagate https://youtu.be/YP5Cyj1a17I. Nedodiet padomus svešiniekiem. Un kur ir lagūnas? Pat vasarā bija tik vējains, ka ārā bija grūti elpot. + smilšu slaucīšana + spēcīgas straumes. Daudziem palīdzēja uzkāpt pontonā no jūras. + jūra bēguma laikā atstāj kapitāli. Ja tu domā zem lagūnas - pietura pontona vidū, tad tīri bērniem plunčāties. Tā vienkārši nav lagūna. Rixos ir vērts izvēlēties, ja jūra nemaz nav prioritāte. Īpaši NAV vasarā.
аватар agent_borabora
. "Ja jūs domājat zem lagūnas - pietura pontona vidū, tad tas ir tīri, lai bērni plunčāties. Tā vienkārši nav lagūna."
- Katram ir savi jēdzieni par "lagūnu", kā arī par ēdiena "labumu" un "hangout".
Šīs pieturas pontona vidū paši tūristi sauc par lagūnām, kuri bija apmierināti ar Rixos un atgriežas tajā atkal un atkal.
Fakts paliek fakts, ka peldēties jūrā Rixos Seagate ir iespējams pat pieaugušajiem.
аватар ser_____Witness77
Es nerunāju par arābijas cenu zīmes adekvātumu - man tas ir dārgi, bet bija patīkami tajā atrasties ... bet 2 modeles izskata meitenēm (c) man šķiet viegli nopelnīt pāris trīs papildus tūkstotis grivnu :)
аватар agent_borabora
Ja tā nav pāris tūkstošu problēma, tad es tagad izvēlētos Montemare. Patīkams ir ne tikai interjers, bet arī ēdiens cenai atbilstošs.
аватар ser_____Witness77
Vai Join vietne atkal nedarbojas? ... Es gribēju redzēt, kāpēc arābu, Montemar?
аватар agent_borabora
Join Arabian nav noliktavā. TUI tikai arābu valodā.
Tagad šīm divām viesnīcām cenu zīme ir vienāda.
аватар ser_____Witness77
Par tādu pašu cenu jūs varat iegādāties gan Arabian, gan Montemar (apmēram 52 tūkstoši UAH) 7 naktis novembra beigās ... un jocīgākais ir tas, ka dimants ir par tūkstoti dārgāks - 53 tūkstoši)
аватар Vika284
Bez budžeta un uzturēšanās dienu/nakšu skaita visi padomi un atbildes par viesnīcu ieteikumiem ir pareizi, ar šo jautājumu nav nepareizu viesnīcu ieteikumu
"bet 2 modeles izskata meitenēm" tāpat kā mēs nezinām budžetu un nezinām "meitenes" izskatu un vecumu, arī modeļa izskats ir atšķirīgs - jaunākās tendences ir plus izmēri, transpersonas modeļi , modeļi ar neparastu izskatu ... .
.
Tā kā tūres budžets prasa precizējumus, tā arī modeles izskats prasa precizējumus, ja meitenes ar Džidži un Bellas Hadidas izskatu (vai tavu variantu) "nopelna pāris trīs tūkstošus grivnu, domāju, ka nav grūti :)"
аватар agent_borabora
Dimants ir vēl viena (man nesaprotama) pārvērtēta viesnīca. Jā, pēc renovācijas jā, akvaparks, jā labāka (ceru) ēdienu izvēle, bet teritorija palika visa betonā un flīzes ar kāpnēm, pludmale palika daudzlīmeņu ar cīņu par sauļošanās krēsliem pie ūdens , pontons palika peldošs ar rindu pie ieejas un ārā no ūdens.
Bet cenu zīme...
аватар ser_____Witness77
Dimants ir pilnīgs šlaks (kā man)...starp citu akvaparks it kā nav slikts un uzcēla Sapņos, pats ar prieku braucu pāris reizes...ēdiens arī tāds vidējs, bet cenu zīme ir 2 reizes zemāka ...
аватар YanaKaramel
Un es plus līdz brīdim, kad Dimanta izmaksas ir skaidras, tālu no servisa un līmeņa.
Meitenēm, kā jau rakstīja augstāk, protams, Rixos, ja tas nav svarīgi Charm, var izmēģināt jauno Vagavish, Shtanineberg, kurš vienmēr ir kājā un 4 sezonas, atkal neattaisnojas ar ceļu
Kopumā tagad visi ir lidojuši uz Max Royal)) kāds šarms))
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl