Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19843 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Sakiet man, kurš nesen ir iebraucis Hurgadā, vai Covid sertifikāti ir piemēroti Diya (drukāti vai elektroniski)? Vai arī jums joprojām ir nepieciešama PCR?
Sakiet man, kurš nesen ir iebraucis Hurgadā, vai Covid sertifikāti ir piemēroti Diya (drukāti vai elektroniski)? Vai arī jums joprojām ir nepieciešama PCR?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2021-10-143 gadā atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар dtanya2008
Lasot atsauksmes par tūristiem, kuri nesen bijuši un atrodas Hurgadā, ēģiptieši bieži vien nepieņem mūsu sertifikātus, skatās PCR rezultātus. Tagad mūsu Ukrainas pārstāvjiem vajadzētu vienoties ar Ēģiptes iestādēm par Diya sertifikātu ņemšanu vērā, bet cik ātri Diya sertifikāti tiks ņemti vērā, nav zināms, jo Ēģiptes iedzīvotāji, nevis steidzīgi cilvēki... Tāpēc labāk ir izmantot PCR, lai neriskētu.
аватар nataha33
Vēl vakar izlasīju informāciju, ka līdz šim mūsējie vienojušies ar ēģiptiešiem, ka pieņems portālā Diya izdrukātus sertifikātus ar QR kodu. Pieteikumā Dia un no ģimenes ārsta vēl nepieņems.
аватар deppo
Draugs naktī atgriezās no Hurgadas. Neskatoties uz to, ka viņa bija vakcinēta, viņa nolēma neriskēt un izturēja PCR testu Ukrainā. Ēģiptieši jautāja un skatījās tikai pārbaudes.
Un viesnīcas krievi teica, ka uzrādījuši savu vakcināciju līdzīgā mūsu "Akti" pieteikumā, un testu neizturēja.
аватар SergeiH123
Mums bija arī izziņas no Dijas un ģimenes ārsta, bet nolēmām neriskēt ar atvaļinājumu un veicām pārbaudes. Hurgadā skatījās tikai pārbaudes. Pēc ierašanās Zhulyany kovid sertifikāti atņemti nokārtot testus. Zhulyany tests maksā 650 UAH. Kurš nav vakcinēts vai Darbība vai pārbaude.
аватар ser_____Witness77
"Kas nav vakcinēts vai Darbība vai pārbaude. " - vai Mājas vai tests ...
аватар i.strizhak9
Atgriezies no Šarm eš Šeihas 15.10. Neizdrukāja vakcinācijas sertifikātu no Dia. Bija papīra izziņa no ģimenes ārsta. Ne Ēģiptē, ne Ukrainā jautājumu nebija.
аватар kompanienkoolga
Hurgadā ieradās 15.10. Uz rokas bija tikai izdrukāti sertifikāti no Diya vietnes. Hurgadas lidostā viņiem tika dots ieskats un bez šaubām viņi tika ielaisti.
аватар IrinaArt
Papīra sertifikāts iziet. Bija 17-27 oktobris, nekādu problēmu, vairāk nekas netika prasīts.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl