Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19842 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kā ar cenām no janvāra līdz februārim, tās ir daudz augstākas nekā tajā pašā periodā pērn, vai tiešām visi gaidīs slēgšanu un karantīnu?
Kā ar cenām no janvāra līdz februārim, tās ir daudz augstākas nekā tajā pašā periodā pērn, vai tiešām visi gaidīs slēgšanu un karantīnu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
18 abonenti  • prasīja 2021-01-133 gadā atpakaļ
Atbildes  •  76
аватар Fancase
Piekrītu, vēl nav "globālās" cenas.... Tur daudz mazāk tūristu "klauvē" Ēģiptē, tāpēc ir samazinājuši lidojumu skaitu un saglabājuši pašizmaksu.
аватар Slav_na
ne visi, bet tie krīt...
Es arī beigtu, hei!
аватар Andrey111
Jā, cenu noteikšana ir pretrunā jebkurai loģikai. Janvāris-februāris Ēģiptē ir aukstākie un vējainākie mēneši, un cenas ir daudz augstākas nekā, piemēram, septembrī-oktobrī.
Tāpēc vairs necenšos meklēt kaut kādus modeļus ar cenu dinamiku, kad būs lētāk, tad braukšu (par laimi, atvaļinājumu varu paņemt jebkurā laikā).
аватар klichko
Tas viss ir bloķēšanas dēļ. Janvāra beigās cenas bija daudz zemākas nekā tagad, es to neatceros. Meli visu pēc kārtas. Es biju šokā, kad vienā dienā pazuda 8 dienu lidojumi no visiem TO no Kijevas. Cenas kāpa debesīs, bet tas cilvēkus neapturēja. Es neatceros tādu paniku pat karstajā sezonā. Nostrādāja pūļa instinkts, pat šaubīgie skrēja. Un izbraukušo nav mazāk kā iepriekšējos gados. Cita lieta, rudenī viņu bija daudz. Šobrīd pārdošanas tempi ir samazinājušies, bet TO spītīgi cenšas pārdot pārējos trauksmes cēlējus par augstāku cenu. Viņa pati to neizturēja, zaudēja nervus, tika savaldzināta. Tik dārgi janvārī vēl neesmu ceļojis, bet nevarēju palaist garām savu mīļāko mēnesi. Vēl dažas dienas un MOT cenas pazemināsies. Tikmēr gaida nākamo partiju, nākamajai nedēļai viss tiek pārdots. Pagaidiet, neveiksme ir neizbēgama
аватар Chivas7
Lidojumu programma ir samazināta. Piemēram, no Harkovas uz Šarmu lido tikai sestdien un svētdien. Divās dienās - 5 lidojumi. Otrkārt, cenas ir cēlušās pašā Šarmā – viss ir sadārdzinājies.
аватар klichko
Es lidoju katru janvāri. Izlidošanas bija daudz mazāk, un cenas bija daudz zemākas. Slēgts beigsies, viss strauji kritīsies. Tikmēr runā par pagarinājumu, cenas turas. Karaliska dāvana TO no valdības. Un cilvēki panikā izkrata pēdējo. Es atkārtoju, es neatceros tik histēriskus ceļojumu pirkumus. Un ne tikai Ēģiptē visi atvērtie virzieni ir strauji sadārdzinājušies
аватар klichko
Un piezīme tiem, kas dodas uz egy. No 17.februāra līdz 20.februārim skolas un augstskolas ir slēgtas...viesnīcas izvēlieties rūpīgi
аватар ser_____Witness77
šī joprojām ir NG cenu zīme, kas turas ... drīz (līdz janvāra beigām) viņi sāks samazināt, es domāju, ka 500-600 par diviem nesāpīgā viesnīcā būs reāli;)
аватар vezha2
Cenas tiešām aug ar lēcieniem, diez vai kaut kas mainīsies līdz mēneša beigām
аватар ziskin
klichko No 17. februāra līdz 20. februārim skolas un augstskolas ir slēgtas .... in egy?
аватар ser_____Witness77
mainīsies - garantēju ;)
аватар Vika284
populārs jautājums visu laiku
Arī pērn, 2020. gada janvārī, bija šādi jautājumi
Piemēram, no 27.01.2020. notika ekskursija uz Sunrise Select Diamond Beach Resort 5 * uz 7 naktīm 2 pieaugušie + 2 bērni (vecums nav zīdainis un līdz 12 gadiem) no Kijevas ģimenes numura - 2033 USD
Tagad līdzīga tūre ar to pašu Sunrise Select Diamond izmitināšanu no 28.01.2021 - 2013$ - pat nedaudz lētāk
Club El Faraana 4* 2 pieaugušajiem + 1 bērnam vecumā no 5 gadiem par 7 naktīm no Kijevas no 28.01.2020 bija 1107 USD
Tagad Club El Faraana 4 * 2 pieaugušajiem + 1 bērnam 5 gadus vecs uz 7 naktīm no Kijevas no 29.01.2021 - 1004 USD cena ir nedaudz samazinājusies.
Albatros Aqua Blue 4* 2 pieaugušajiem + 1 bērnam vecumā no 5 gadiem uz 7 naktīm no Kijevas 20.01.2020 bija - 1081 $
Tagad Albatros Aqua Blue 4 * 2 pieaugušajiem + 1 bērnam 5 gadi uz 7 naktīm no Kijevas 29.01.2020 - $ 1103 ir palielinājies par $ 22
аватар Vika284
Atvainojiet, tagad Albatros Aqua Blue 4* 2 pieaugušajiem + 1 bērnam 5 gadi uz 7 naktīm no Kijevas 29.01.2021- 1103$ palielināts par 22$
аватар Andrey111
Es nesaprotu, kāpēc ir tāda panika.
Piemēram, jums jāiet, pirms nomirstat no koronavīrusa (joks).
аватар ser_____Witness77
jā ... un katru reizi, kad viņi grauž pasakas par lidojumu programmu samazināšanu, iesildot lētticīgo lūzeru interesi), un mēneša beigās ... 3 dienas / dienā pirms izlidošanas regulāri redzu piedāvājumus par USD 500-600 un divas uz 7-10 naktīm diezgan normālas viesnīcas;)
аватар Vika284
Tas pats mūžīgais jautājums bija 2019. gadā
Xperience Kirosieiz Premier 5* no Kijevas 2019. gada janvāra beigās par 2 personām uz 7 naktīm maksāja 756 $
tas pats 2021. gada janvāra beigās - 763 $ cena ir pieaugusi par 7 dolāriem)))
аватар mindguru
ser_____Witness77, proti, gribi teikt, ka lidojumu programmas nav samazinātas?
аватар Vika284
Andrejs111 par paniku
Es pieņemu, ka viņi parasti skatās ekskursijas uz noteiktām vai iecienītākajām viesnīcām, un tad ir pieaugusi cena ceļojumam uz viņu iecienītāko viesnīcu / viesnīcām - protams, panikas cenas pieaug. Un viesnīcas, uz kurām jūs daudz nezināt vai īpaši nevēlaties doties (ļoti budžeta, ļoti dārgas, nē, otrā vai trešā līnija utt.), jūs neskatāties uz cenām.
Cena ir pieaugusi par 22 USD vai ir samazinājusies par 20 USD, tas nav nopietni.
аватар YanaKaramel
Kurš nav Bukovelā, apmetās šarmā un AAE)) kaut kāds svētceļojums)
аватар mindguru
Šķiet, ka pēc zināma krituma pagājušā gada vidū tūrisma nozare atkal ir sasniegusi savu maksimumu (izvēlies akcentu pēc saviem ieskatiem).
Es personīgi nesaprotu, kā bija iespējams izdomāt AAE ievest sarkanajā zonā. Es nezinu valsti, kurai vairāk rūp tūristu un tās cilvēku drošība.
аватар klichko
No 17. februāra līdz 20. februārim skolas un augstskolas ir slēgtas .... in egy?
-========
Jā, esmu šokā
аватар YanaKaramel
mindguru Nu jā ... tas taču neaizliedz pārdot zeķes)) idiotisms iet cauri jumtam
аватар elena260880
Pagājušajā gadā atpūtāmies no 24.01 līdz 30.01. No 27 ēģiptieši ar bērniem sāka masveidā apmeklēt. Tad uzzināju, ka viņiem brīvdienas sākas janvāra vidū, secinājumus izdarīju pati. Gatavojieties, ka bērni izkāpj no ierindas. Sievietēm slēgtos peldkostīmos un viņu ir daudz (akvaparkā), un jūs esat peldkostīmā un uz viņu fona kā viegla tikuma sieviete))). Uz vietējiem iedzīvotājiem orientēti vakari, ko sauc par "Arābu nakti")).
аватар klichko
Kā ar jūsu iecienītākajām viesnīcām? Ja sadārdzinās, tad arī viss iet uz leju. NG arī vairs nedarbojas. Rekordtempā izkusis viss kopš 8. janvāra. Es vienmēr braucu ar šiem numuriem, nekas tāds nav noticis. Janvāra 2. dekādē vienmēr ir kāds relatīvs gadījums. Un tad man nebija laika labot braucienu, lidojumi tika slēgti, sho mēri. Smieklīgās cenas bija treknajā sezonā, cilvēki nelabprāt gāja. Un pēkšņi Jegitskajas "sīvā ziema", kas šeit bija sensacionāla, viss strauji salūza, cenas pieauga. Vai tā nav panika? Treknākā sezona bija lētāka par mirušo februāri, tāpēc dārgais janvāris tracina (pieraduši pie lētuma)) Un jā, cilvēki nevēlas sēdēt mājās un izklaidēt bērnus 4 sienās
аватар Vika284
Varbūt ne "no 17. februāra līdz 20. februārim skolas un augstskolas ir slēgtas", bet no 16. janvāra līdz 20. februārim ( 16. janvāris un darbosies līdz 20. februārim )
3 dienas nav pat nopietnas
аватар klichko
No 27 ēģiptieši ar bērniem sāka masveidā apmeklēt. Tad uzzināju, ka viņiem brīvdienas sākas janvāra vidū.
=========
Pagājušajā gadā brīvdienas sākās 24. janvārī, pat paspējām noskūties. Vienmēr ir atvaļinājums 2 nedēļas no janvāra pēdējās nedēļas. Un šogad Covid dēļ brīvdienas tika pagarinātas par vairāk nekā mēnesi
аватар klichko
ups atvainojos, protams no 17. janvāra līdz 20. februārim
аватар Vika284
Club El Faraana un Albatros Aqua Blue ir populārākās ziemas viesnīcas
Es atkārtoju Club El Faraana 4 * 2 pieaugušajiem + 1 bērnam 5 gadus vecs uz 7 naktīm no Kijevas no 28.01.2020 bija 1107 USD
Tagad Club El Faraana 4 * 2 pieaugušajiem + 1 bērnam 5 gadus vecs uz 7 naktīm no Kijevas no 29.01.2021. — 1004 USD, salīdzinot ar 2020. gada janvāri, cena ir samazinājusies par USD 103
Albatros Aqua Blue 4* 2 pieaugušajiem + 1 bērnam vecumā no 5 gadiem uz 7 naktīm no Kijevas 20.01.2020 bija - 1081 $
Tagad Albatros Aqua Blue 4 * 2 pieaugušajiem + 1 bērnam 5 gadus vecs uz 7 naktīm no Kijevas 29.01.2020. — 1103 $ ir palielinājies par 22 $, salīdzinot ar 2020. gadu.
аватар ser_____Witness77
"ser_____Witness77, tas ir, jūs vēlaties teikt, ka lidojumu programmas nav samazinājušās?" - Es gribu teikt, ka jums nevajadzētu jaukt siltu ar mīkstu (c). Cenu zīme joprojām ir augsta pirmsdrudža inerces dēļ ... un neizbēgami samazināsies līdz janvāra beigām. un visu februāri būs SUPER zems - vismaz tici / vismaz pārbaudi ;)
аватар klichko
Kāpēc šis arhīvs? Piemēri jau ir nepareizi. Slēgšanas datumi ir aizslaucīti par sliktām cenām, tie jau sen ir pagājuši. Pagājušā gada novembris izrādījās tieši 2 reizes dārgāks nekā Covid. Janvāris ir dārgāks nekā parasti. Mani neinteresē izbraukšana janvāra beigās. Šobrīd ir nepieciešams pazemināt)
Tas ir tikai rudens sākums, vai būs vēl. Pēc nedēļas vajadzētu būt grandiozam niksam un straujam cenu kritumam
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl