Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19842 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Pirmais nolaidās Šarmā. Vai mums ir pionieri? Uzrakstiet, kā viss gāja, kas jauns Borispilī un mītnes zemē? Vai esat veicis testus?
Pirmais nolaidās Šarmā. Vai mums ir pionieri? Uzrakstiet, kā viss gāja, kas jauns Borispilī un mītnes zemē? Vai esat veicis testus?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
22 abonents  • prasīja 2020-07-014 gadā atpakaļ
Atbildes  •  83
аватар lisnevuch
Viņi lidoja tur, bet atpakaļ pārbaudījums vai pašizolācija. Pārbaude Borispilē 1800 UAH.
аватар YanaKaramel
Oho, nav lēti. Šodien nokārtoju laboratorijā par 500) Gaidu rezultātus
аватар lisnevuch
Tas ir informācijai ceļojumu aģentam.
аватар ollennka
Forši, apsveicu! Gribu atvaļinājumā!!!!
аватар moy_contakt
Es ar ģimeni lidoju uz Charm 1.07 no Borispiļas 3:05. Lieliski, kopā ar mums viesnīcā ieradās tikai 8 ģimenes un viss ir vienkārši super. Ierodoties šarmā ir viens mirklis, viņi sāk laistīt lidmašīnu ar dezinfekcijas līdzekli. Pēc tam visa rokas bagāža un koferi. Ierodoties viesnīcā, visi atkal tiek aplieti ar dezinfekcijas līdzekli. Visi sauļošanās krēsli un virsmas tiek pastāvīgi apstrādātas un, ja cilvēkam ir astma vai alerģija, tad var rasties problēmas. Jaunākajai beigās bija slikta dūša un vemšana, pēc kā viņi pārtrauca mūs apstrādāt.
аватар Vika284
my_contact Paldies par informāciju!
аватар lazy_person
Jā, paldies!
аватар Slav_na
my_contact,
informē mūs! mēs garīgi atpūtīsimies tuvējā sauļošanās krēslā)))
аватар Marsyanchik
Vai varat pastāstīt, kā viņi barojas? Man vai zviedru? Vai diapazons ir samazināts? Kāds ir viesnīcas noslogojums?
аватар moy_contakt
Albatrosā nekas nav mainījies, ēdiens tāpat kā līdz šim izcils, ar vienīgo atšķirību, ka tu pats nebļaustās, bet piebāž tavu teikto un atnes dzērienus. Visas ierīces ir aizzīmogotas, viss maisos, viss tīrs (agrāk nebija netīrs, bet tagad viss ir ideāli). Viesnīcas noslogojums - ar mums atbrauca 8 ģimenes un tajā pašā laikā visa viesnīca strādā pat tajos nostūros, kur neviena nav un nebūs. Viņi apmetās uzreiz pēc ierašanās (6:00), visi tika ievietoti augstākas kategorijas istabās (arī mēs rezervējām citus standartus, bet mēs visi dzīvojam ģimenē). Šajā viesnīcā viss ir lieliski. Nolēmām doties uz pludmali, iekāpām autobusā. Viņi to paņēma. Viņi gribēja atgriezties - viņi zvanīja no bāra, un autobuss uz t ieradās pēc 5 minūtēm. Viss ir lieliski! Pie katra baseina ir glābējs, lai gan baseinā neviena nav un tuvumā nedzīvo.
аватар allsafat
Lūdzu, sekojiet līdzi tam, kā tur ir.
аватар moy_contakt
Šis ir aizzīmogoto dvieļu krājums turpmākajām dienām, ieskaitot pludmales :) un tā tālāk visā)
аватар lisnevuch
Lidmašīnu pilnībā okupēja tūristi. Ka lidmašīnā iedeva kafiju un ūdeni.
аватар moy_contakt
Studentu bija daudz, acīmredzot ēģiptieši, īstenībā bija laba puse, ja ne vairāk. Viņi nebaroja, vienreiz piedāvāja ūdeni. Bija tukšas vietas, bet ne daudz. Mums priekšā ir 3 tukši, 3 tukši pēc kārtas, un ap kajīti kur 1 kur divi ir tukši, bet būtībā bija apmēram 80% pilna.
аватар lisnevuch
Nu saprotams, ka pirmais ir biedējošs, un lidojums atpakaļ, iespējams, ir par ?% piepildīts.
аватар moy_contakt
Nezinu, atgriešanās lidojums man ir interesants no izlidošanas laika viedokļa, bet puslaiks... Bet ja viņi kaut ko neizlems ar pašizolāciju, tad nebūs daudz cilvēki, kuri vēlas lidot atvaļinājumā.
аватар omolly
Paldies!!
Kungi, kuri būs Sunrise (Sentido) tīklā, pierakstiet, lūdzu, par uzturu. Un vispār, kas ir mainījies. Viņu vietnē ir informācija, ka "Bufetes tipa maltītes nav iekļautas".
аватар nataha33
moy_contakt, atvainojos, ka uzdevu jums jautājumus, bet jūs esat mūsu "celmlauzis"! )))
Pastāsti man, pliz, vai viņus mocīja pastāvīgie temperatūras mērījumi viesnīcā? Vai ir iespējams iziet ārpus viesnīcas? Vai ir iespējams pasūtīt kādas ekskursijas (piemēram, jahtu, kvadraciklu)?
аватар veritasana
Es arī gaidu.. Kā ir, bet kas tur? Paldies jau iepriekš par jebkādu informāciju!
аватар valle-ed
Labi, gaidu ziņas.
аватар moy_contakt
Temperatūra tiek mērīta visu laiku un visur. Viņi sola no rīta, bet redzēsim rīt. Pie ieejas restorānā, reģistratūrā. Teikt, ka šis brīdis mani kaitina, nē, nē. Bet es uztraucos, ka, ja tas lec kā reakcija uz sauli, jaunākais zobs periodiski tiek nogriezts, bet jūs nekad zināt. Droši varat doties ārā līdz 24 stundām, pēc komandantstundas. Ekskursijas, jā, rīt mēģinās kaut ko piedāvāt, bet nolēmām, ka, kā nekad agrāk, 7 dienas nelikām atpūtai, tāpēc šoreiz ne.
аватар 0676307776
/moy_contakt/Liels paldies par informāciju.Ar nepacietību gaidām 14.jūliju.Piekrītam jebkādām atrunām,var pat valodu parādīt.Kā tur zivis,izsalkuši pēc tūristiem?
аватар moy_contakt
Ūdens kristāldzidrs, zivis peld, bet kaut kā par maz. Rīt vīrs un dēls dosies peldēties uz veco pludmali un savvaļā. Un tad viņi pateiks, kas noticis ar zivīm, un cik no viņiem :)
аватар YanaKaramel
my_contakt Liels paldies un labu atpūtu)
аватар dima_80_
Tūrisms atdzīvojas! Un tas jau priecē!
аватар alexfili
Skatiet, kā jūs varat nokļūt savvaļas pludmalē no Albatross (violeta līnija). No turienes nav tālu, lai aizpeldētu līdz izciļņam, kur riņķo akvaskopi. Tas ir skaists un pilns ar zivīm.
аватар moy_contakt
alexfili, paldies, šodien mēs jau esam izpētījuši ceļu un mans vīrs un dēls periodiski peldēja divas stundas, un mana meita pieslēdzas viņiem. Ūdens jūrā ar pārsteidzošu temperatūru, ne auksts, ne karsts, tas, kas jums nepieciešams! Un tur ir zivis. Pirmo reizi mana meita nolēma peldēt ar masku jūrā, viņai ir 7 gadi un pagājušajā gadā peldējās baseinā, bet viņa nevarēja peldēt jūrā. Un tagad viņi nevarēja to izvilkt no jūras !!! Bērna prieks!!!!
аватар moy_contakt
Zadolbalsya pie viesnīcas mērīt temperatūru visiem pēc kārtas, šodien atrakcija tika slēgta :) pat atbraukušie tūristi nomira tikai ierodoties un viss.
аватар Marsyanchik
Moy_contakt, vai atbraukušie tūristi ir baltkrievi? Daudzi? Kā tu izturi karstumu? Jauku atpūtu!
аватар ilika15
Vai man ir jāpērk vīza Hurgadā? Vai tūristiem ir vecuma ierobežojumi?
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl