Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19842 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Tūrisma ministrs: Apsveram starptautiskā tūrisma atjaunošanu jūnijā, taču prasīsim medicīnisko izziņu un ļausim tikai tiem, kas jaunāki par 48 gadiem
Ceru, ka viltojums...
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
21 abonents  • prasīja 2020-05-054 gadā atpakaļ
Atbildes  •  103
аватар Slav_na
meitenes no SHES tikko nokrita... un ko tagad darīt?!
аватар ollennka
un lai tikai tie kas ir jaunāki par 48 gadiem... Jā, un kas sver ne vairāk par 70 kg un ar matu krāsu tikai blondīnes.
Šobrīd uz koronavīrusa fona apkārt valda tik daudz nepanesamas ķecerības, ka es pat nevēlos apspriest vēl vienu no “meitenēm no Šarmas”.
аватар camomille
Viņš izklāstīja vairākas vadlīnijas, kas jāievēro tūristu uzņemšanai, piemēram, sertifikāts, kas apliecina, ka viņi nav inficēti un ir jaunāki par 48 gadiem.
аватар moy_contakt
Pagaidām pārāk neraustītos... pirms jūlija uz Ēģipti neviens nelidos, tagad atklās vietējo tūrismu, ieviesīs vairākus savus noteikumus un sāks veikt izmaiņas. Viena prasība (domāju, ka tas ir pilnīgs ārprāts) par pārbaudēm ierodoties... pilnīgs miskasts, nu, nu, lidmašīna ir atbraukusi, tests parādīja, ka kādam ir covids, un kas tālāk? visas lidmašīnas novērošanai? vai atgriezties mājās vai kā? un tāda ir testu jēga, tagad tests neko neuzrādīja, cilvēks pēc stundas satikās ar vīrusu un sākās process.... te būtu testi uz antivielām, es to saprotu, bet esamība vai neesamība pušums ir pilnīgs absurds.
аватар moy_contakt
bet kādi 48 gadi ... nu pilnīgs kapets. Tādējādi viņi nogriezīs ievērojamu tūristu slāni, ārzemēs esošie pārsvarā ir ļoti veci, un arī mūsējo ir diezgan daudz. Pēc 48 gadu lasīšanas es apmainījos skatieniem ar savu vīru))))
аватар ollennka
Kamēr nav oficiāli dokumenti, nav jēgas apspriest, kurš kurā sarunu šovā ko teica. Pretējā gadījumā jūs varat noslīkt visā šajā informācijā mēslos.
аватар ser_____Witness77
personīgi es esmu gatava viltotai pasei (kur saburzījos līdz 48) un pat krāsoju matus blondus... dzimuma maiņai vēl NEESMU))
аватар camomille
Es atbilstu visiem parametriem, pat ollennka parametriem))))) bet es nebraucu uz Ēģipti))
аватар Olgaolga153
Un ko nozīmē “palīdzība”, ja, piemēram, ģimene ir slima, visiem ir tieši tādi paši simptomi un katrs otrais koronavīrusa tests ir negatīvs. Nevērtīgi ir šie testi un šie sertifikāti. ((
аватар dima_80_
Līdz oficiālajai informācijai, nevis "ņemot vērā", es nekristu panikā. Domāju, ka neviens nevar konkrēti pateikt par tūrisma noteikumiem pēc karantīnas. Neskrien lokomotīvei pa priekšu!
аватар ziskin
Rakstā no 1. jūnija .... čarteri šeit netiks izdoti, bet 48+ ... lielākā daļa tūristu .. "Rietumu"
аватар vezha2
Tas ir viltots, noteikti.
Gaidīsim oficiālus paziņojumus
аватар Scurra-2
Ievadiet papildu apdrošināšanu.
аватар moy_contakt
kamēr viesnīcas nesāks pieņemt tūristus praksē nevis uz papīra, vēl būs daudz un dažādi varianti. tā ies process un sāksies dažādi momenti, un tad jau ies grozījumi. Priecājos, ka mana tūre pārcelta uz septembri un pirms tam jāskrien visi momenti, katrā ziņā ļoti ceru.
аватар klichko
"Meitenes no SHES" baidās no vācu vecmāmiņu konkurences?
Bez eiropeijas tūrisms pilnībā un neatgriezeniski izmirs. Covid pase nenozīmē lipīgumu, bet gan vīrusa antivielu klātbūtni. Tās ievads ir diezgan reāls. Bet šī gada jūnijs izklausās pēc ikmēneša atvēršanas Raši. Bet daudzi tiek vadīti un pat dakša no ... kas bija nepieciešams
аватар camomille
un cik procentiem iedzīvotāju ir antivielas? un kāpēc viņiem vajadzētu parādīties, ja cilvēks nebija slims?
аватар moy_contakt
šāda pase var parādīties tikai pēc vakcīnas parādīšanās. Kamēr nav vakcīnas, par pasi nevar būt ne runas, jo saslimušo skaits ir ļoti mazs.
аватар klichko
Ja nemaldos, noķer 40 procentus vīrusa, bet viņi neslimo acīmredzami vai ar min simptomiem, bet ražo antivielas. Covid-pases gadījumā ir jāveic universāla pārbaude, un tas ir laiks un nauda
аватар camomille
un tas nav fakts, ka šāda pase parādīsies, jo ES jau ir sākusi runāt par iespējamu diskrimināciju pret cilvēkiem, kuriem nav antivielu
аватар ollennka
Jā, pat ja cilvēks ir bijis slims un viņam ir antivielas, kas zina, cik daudz no šīm antivielām sāk garantēt, ka jūs vairs nesaslimsit? Tāds pats mērs no pirksta izsūkts, kā arī piespēles.
аватар Vika284
Antivielas tiek ražotas 5.-7. dienā, un tikai 2 valstis veic analīzi, kas parāda, ka cilvēks ir bijis slims un viņam ir antivielas, nevis slims cilvēks, kurš slimo ar vieglu formu.
Ne visi atveseļojušies pacienti saglabā antivielas pat 1 mēnesi pēc slimības.
PVO raksta: Lielākā daļa slimo (apmēram 80%) atveseļojas spontāni bez nepieciešamības hospitalizēt. Apmēram katrs piektais COVID-19 gadījums ir smags ar elpošanas mazspēju
аватар Slav_na
kličko,
u003d "Meitenes no SHES" baidās no vācu vecmāmiņu konkurences? u003d
ja godīgi, es nesapratu tekstu. manas meitenes ir mātes un vecmāmiņas, kas tur dzīvo, tostarp īrējot mājokli. un vācu vecmāmiņas viņiem nes knābī naudu. kas par konkurenci?
аватар 86jjj
"..ES jau ir sākusi runāt par iespējamu diskrimināciju pret cilvēkiem, kuriem nav antivielu"
Un viņi to dara pareizi. Kas tas par jaunumu, ieviest no buldozera paņemtus kritērijus, kad vēl nekas nav zināms par šī vīrusa bioloģiju, jo īpaši par antivielu veidošanās mehānismu slimības rezultātā, cik ātri tās veidojas, vai tie būs visos slimotajos, vai saglabājas laikā un ja jā, tad cik ilgi utt. "Kaut gan līķis, pat putnubiedēklis," es gribu uz jūru! (No veca joku).
аватар Apyatka
Šī nav pirmā reize, kad sastopos ar pieminēšanu par medicīnisko izziņu. Un visu laiku mani grauž jautājums - kā var nopietni uzskatīt infekcijas slimības esamības vai neesamības analīzi par garantiju, ja šāda analīze kļūst novecojusi, pirms pacients saņem savu rezultātu?
Vai atceraties, bērnu nometnēs izsniedza izziņas "Pēdējās 5 dienās nav bijis kontakts ar infekcijas slimniekiem" Varbūt mēs runājam par šādu izziņu?)
аватар Apyatka
kumelīte Pat pret masalām parādās antivielas, "ja cilvēks nebija slims". Runa ir par gadījumiem, kad infekcija bija asimptomātiska vai ar netipiskiem simptomiem un diagnoze nav noteikta.
аватар mindguru
kumelīte, par procentuālo daļu. Kaut kas ap 80%.
Apyatka, līdzība ir piemērota, bet ne smieklīga, jo jūs redzēsiet, ka pat mūsu viesnīcās sāks pieprasīt sertifikātu ... arī piesakoties darbā ... tā es redzu, ka šodien ir daudz bezdarbnieku .
аватар camomille
mindguru, kāpēc ne 99,9999%?
аватар camomille
Apyatka, antivielas pret masalām var neveidoties, ja cilvēks ir slimojis vieglā formā, jo viegla forma ķermenim var palikt nepamanīta. Es to nesaku, bet par to raksta infekcijas slimību ārsti.
аватар mindguru
kumelīte, liecina statistika.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl