Jautājums o Nuveiba

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
53 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Kādas ekskursijas?
Vai ir iespējams iegādāties ekskursijas uz Izraēlu un Kairu uz 1 dienu (izņemot tour.op.) Cik tās maksā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2011-01-1713 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар Glebushka24
Izraēla maksā 100 dolārus.Kaira 65 dolāri. viņiem tika atņemta viena tūre-Ēģipte, viņi bija apmierināti
аватар nadin65
No Šarmas, Nuveibas un Tabas ekskursijas ar Irinu, viņas mājas lapa ar cenām
http://allsharm.com/price.html
аватар Il2005
Es izmantoju redsea.kiev.ua pakalpojumus Izraēla 100 Izraēla 2 dienas 250 Petra 215 Kaira 65
аватар Il2005
Es īsti nesaprotu moderatorus, kuri izdzēš manu ziņojumu un atstāj nadin65 konsekventi.
аватар Il2005
Es pazīstu Marwan Tours 4 gadus kā uzticamu aģentūru. Sazināties.
аватар nadin65
Il2005 - ir aģentūras, kas sadarbojas ar šo vietni, bet ir konkurenti. Jāreģistrējas atklāti, norādot kontaktinformāciju.
Pats vēl līdz galam neesmu sapratis, kādas saites nedrīkst atstāt, reizēm manējie tiek dzēsti.
аватар Il2005
nadin65 Atvainojiet dāsni, bet es uzdevu jautājumu moderatoriem. Un es reģistrējos atklāti un tikpat atklāti izsaku savu viedokli. Man nav iebildumu pret jūsu atbildēm, taču ir jābūt vienādai attieksmei pret visiem lietotājiem.
аватар admin
Viss ir ļoti vienkārši.
Nav viesnīcu, operatoru, aģentūru, ar kurām mēs sadarbojamies.
Ir fiktīvi tūristi, kas nodarbojas ar fiktīvu atsauksmju, jautājumu un atbilžu rakstīšanu (negatīvu, pozitīvu, ar slēptu vai atklātu reklāmu).
Fiktīvi tādā ziņā, ka tos raksta kāds interesents.
Jautājumu par diskrimināciju uzdeva Il2005.
Mēs atbildam. Šeit viss ir pavisam vienkārši. Apskatiet nadin65 kontu. Reputācija + 556, 11 atsauksmes, 971 atbilde. Īsts tūrists, viens no mūsu labākajiem ekspertiem.
Un pārbaudiet savu kontu.
Turklāt mēs atstājām jūsu 56 atbildes un izdzēsām vairāk nekā 100. Un tās visas ir par vienu un to pašu uzņēmumu.
Mēs arī dzēšam informāciju ar saitēm uz mūsu līdzīgiem resursiem.
Jebkuru kontaktinformāciju var ievietot savā kontā. Bet jums ir jāatbild godīgi.
Starp citu, mums jau ir viens šāds eksperts
http://blogs.turpravda.com/Karina-Mango/
Viņai jau ir 366 atbildes.
аватар vaska2010
Laba vietne ekskursijām un uzticams uzņēmums redsea.kiev.ua
аватар konyks
Atvainojiet, administrācija, ja jūs domājat, ka iegādātam ekspertam ir lielākas tiesības nekā cilvēkam, kurš izmanto to pašu uzņēmumu un attiecīgi to drosmīgi iesaka, tad kāpēc tāda vietne, es pirms gada pārtraucu rakstīt jūsu vietnē diskriminācijas dēļ. Tagad man jāiestājas par Viktoru un mūsu tūristiem, es redzu, ka Nadīna reklamē visur un ne tikai viņu. Un Viktors, kuru es pazīstu, raksta mūsu vietni, lai dotu cilvēkiem reālu izvēli. Vai tas ir slikti, ja tūristiem ir izvēle un viņi var uzklausīt dažādus viedokļus vai arī jūsu ekspertiem ir tiesības uz imunitāti kā mūsu deputātiem un tiesības radīt haosu, popularizējot vienus un apvainojot citus, vienkārši tāpēc, ka viņiem ir atšķirīgs viedoklis. Vai arī jūs domājat, ka par 6 darba gadiem mums ir maz apmierinātu tūristu. Pēc tam lasiet emuārus mūsu vietnē un dažādās vietnēs, tostarp jūsu vietnē, viņi atstāj atsauksmes.
Es iesaku vai nu noņemt visas reklāmas saites, vai atstāt visu, un ļaut tūristiem pašiem izlemt pēc visu vietņu apskatīšanas.
аватар admin
konyks - nevajag atvainoties. Mūsu sarakste bija ilga, nesapratām viens otru. Jūs domājat, ka ir pareizi rakstīt viltus atsauksmes un atbildes. Mēs domājam, ka nē.
Nejaušs lasītājs, izlasījis jūsu atsauksmi un atbildi, pieņems, ka esat īsts tūrists un objektīvs. Bet patiesībā jūs esat ieinteresēts cilvēks un subjektīvs.
Pirms ievietojāt pilnu informāciju par sevi savā profilā, mēs veicām ilgu jūsu atbilžu, viltus profilu un strīdu dzēšanas procesu tiešā sarakstē.
Nepieredzējušiem apmeklētājiem.
Katru dienu noņemam pēdas no ceļojumu pakalpojumu virzītāju darbības.
Šāds cilvēks ierodas vietnē un sociālajā tīklā raksta virkni atsauksmju, ziņojumu, uzdod jautājumus un pats atbild. Un visur ir aicinājumi izmantot vienas ekskursiju aģentūras pakalpojumus. Atklāti vai slēpti. Nevilcinieties rakstīt pat no Ēģiptes domēniem. Kā mums tas būtu jāizturas?
аватар admin
Piemēram. Vaska2010, kas šeit atbildēja, ir viltots konts. Saistīts ar Il2005.
Un mēs novērtējam patiesus ekspertus. Un par viņiem nav viegli kļūt, un mūsu vietnei tie ir ļoti svarīgi.
nadin65 ir īsts eksperts.
аватар konyks
Man nav jāizlemj, kurš ir īsts un kam ir kādi motīvi. Bet es domāju, ka jums vajadzētu pieņemt lēmumu par saišu ievietošanas noteikumiem un provokatīviem jautājumiem, kurus bieži raksta tukši konti. Un, ja drīkst rakstīt, tad visi, un ja aizliedz reklāmas saites, tad arī visiem, tad ne eksperti, ne tūristi, ne tūrisma aģentūras, neviens necietīs un tā būs visiem. Patiesībā šī iemesla dēļ es jums rakstu, tas būs godīgi pret visiem un konsekventi mērenības politikā.
Ceru uz sapratni un saprātīgu risinājumu.
аватар Anetka-gan
uv. admini, tagad es saprotu uzbrukumus no konykiem, un tagad esmu 100% pārliecināts, ka Il2005 un vaska2010 ir viena un tā pati persona.
konyks tu steidzies skaidroties par savu bargo komunikāciju, un uzbrūk manā virzienā. PIERĀDIET, ka jūsu vārdi nav meli http://www.turpravda.ua/eg/sharm_el_sheyh/question-16343.html
ja spēsi man to pierādīt, es atvainojos.
pretējā gadījumā es pieprasu no jums atvainoties.
аватар konyks
Ja jūs atvainojaties mūsu klientiem, es atvainojos jums, jūs nostājat savu viedokli augstāk par citu cilvēku viedokļiem. No kurienes šī augstā pašcieņa? Un es teicu tikai to, ko redzēju. Jūs reklamējat noteiktu uzņēmumu un tajā pašā apsūdzat citus, vai tas izskatās smieklīgi? Kur es kļūdos. Es domāju, ka es varētu kļūdīties tikai tajā, ka jūs esat algota PR sieviete, bet citādi fakti ir skaidri.
Kam vajadzīgs tavs viedoklis, ja necieni citu viedokli. Es redzu tikai tos faktus, kurus jūs reklamējat vienu un to pašu uzņēmumu, savu viedokli izteica Il2005 un vaska2010. Neviens neliedz jums rakstīt reklāmas, bet cieniet to, ko raksta citi lietotāji. Atvainojos tikai tad, ja atvedīsiet tos uz Il2005 un vaska2010 ja nē, tad nekādā gadījumā. Tā kā es neredzu savu vainu, iestājoties par mūsu labvēļiem.
Kas attiecas uz pierādījumiem, tad jūs jau pats esat pierādījis manus vārdus un jūsu atbildes tam ir spilgts pierādījums, jūs esat pirmais, kas raksta sludinājumus visos jautājumos par ekskursijām,
no kurienes tāda degsme un veiklība, tu pirmais ar pārmetumiem uzbruka Il2005 un vaska2010, bet es tev neko netaisos pierādīt. Kā Jēzus teica, tas, kurš ir bez grēka, lai pirmais met akmeni. Tu meti, grābj
аватар Anetka-gan
"Es domāju, ka es varētu tikai kļūdīties, ka jūs esat algota PR sieviete, bet citādi fakti ir skaidri redzami.
"Dārgais, ja jūs kļūdāties vienā lietā, varat kļūdīties par pārējo. Fakti - NĒ.
"Il2005 un vaska2010 izteica savu viedokli" tas ir viens un tas pats cilvēks, nemulsiniet cilvēkus
"Jūs reklamējat noteiktu uzņēmumu un tajā pašā apsūdzat citus, izskatās smieklīgi?" ir jocīgi, kad speciāli "PR" tiek radīti viltus iesaukas. tas nav smieklīgi, kad cilvēki sniedz informāciju un dalās zināšanās un PIEREDZE, nav smieklīgi, ja ar šīm zināšanām dalās REĀLI cilvēki, un viņu ir DAUDZ.
"Kam vajadzīgs tavs viedoklis, ja necieni citu viedokli." Es neesmu rupjš bez iemesla. Izsaku viedokli un izdaru secinājumus par rakstītā realitāti.
"Jūs esat pirmais, kas raksta sludinājumus visos jautājumos par ekskursijām" Es kā eksperts rakstu visos jautājumos, kur pietiek zināšanu, pieredzes un vēlmes. Es rakstu "šādām firmām ir iespējas." Es nerakstu "ŅEMT TIKAI NO *** firmām". tu uzbrūk visiem, kas raksta ne par tavu uzņēmumu.
"tu pirmais uzbruka Il2005 un vaska2010 ar pārmetumiem" Es uzrakstīju nevis pārmetumu, bet gan aizdomas realitātē, un tas bija adresēts vaska2010.
PS Manuprāt, tu jau esi iekāpis ķīviņās. kā ar jēgu? tu tikai sev padarīji to sliktāku
аватар konyks
Jūs rakstāt, ka dalāties pieredzē, bet tad jums bija jāiziet visas trīs vietnes, par kurām jūs rakstāt. Taču tas nav iespējams, jo divas no tām pieder vienai un tai pašai personai (100%) un ir jaunas manekenu vietas konkurences masveida rakstura un redzamības dēļ, un trešā acīmredzot tagad strādā ar viņiem. Tāpēc jūs nepārprotami maldinat tūristus. Pat ja mēs pieņemam, ka jūs patiešām izmantojāt viņu pakalpojumus un to nesapratāt, tad kāpēc jūs maināt uzņēmumus, acīmredzot viņi nav apmierināti ar viņu pakalpojumiem, tad kāpēc jūs tos iesakāt. Es atvainojos, ja es tevi aizvainoju, bet tu aizvainoji daudzus šeit. Netiesā un netiksi tiesāts. Man ir skaidrs, ka tu ne tikai raksti šeit un nedalies pieredzē, bet dzenies uz citām interesēm. Domāju, ka īsti tūristi varēs saprast, kur ir meli un kur patiesība. Visās meklētājprogrammās ierakstiet "ekskursijas Tabā" un jūs redzēsit
kura vietnei ir svars un kurš jau sen nopietni strādā tūrisma tirgū un kurš vienkārši nodarbojas ar lēto PR. Tas noslēdz šo tukšo diskusiju ar jums.
аватар Anetka-gan
skaidrības labad - mēs, arī mani draugi, paziņas, pasūtījām ekskursijas pa šiem portāliem.
tālāk var minēt :)
аватар konyks
Adminam
Bet es arī esmu tūrists un visu, ko rakstīju, redzēju un apmeklēju, atšķirībā no dažiem, kas iesaka, neizmantoju. Pirms darba ar Ēģiptes uzņēmumu es pie viņiem kā tūrists braucu ekskursijās, un pēc tam kā darbinieks daudz ceļoju parastās ekskursijās no sava uzņēmuma. Līdz ar to jūs nevarat atņemt man tiesības runāt par braucieniem, es kā tūrists, kurš ir apmeklējis visas ekskursijas, varu izteikt savu viedokli, ko arī izdarīju savos apskatos mūsu mājaslapā. Un tā kā esmu pārliecināts par savu uzņēmumu un zinu visas ekskursijas, tad mani ieteikumi var būt pat vērtīgāki par jūsu tipa "ekspertiem", kuri vienkārši pārkopē 80% informācijas no citiem portāliem un tūristu atsauksmēm. Man ir 4 gadu pieredze Ēģiptē. Tāpēc es pametu jūsu vietni pirms gada, un galu galā es biju pirmo Ēģiptes ekspertu sarakstā, jūs izturaties nevienlīdzīgi pret saviem lietotājiem, es domāju, ka tas jums nenāks par labu. Anetka-gan nepārprotami nedalās pieredzē un maldina cilvēkus,
iesakot nepārbaudītus uzņēmumus un saites. Lūdzu, izdzēsiet visus šādus ieteikumus, tas būs vispareizākais, neatkarīgi no tā, kurš rakstīs
аватар admin
Tas ir slikti. Bet tas ir jāatkārto.
Mēs jau esam viens otram pauduši savas pozīcijas.
Un neviens savas pozīcijas nav mainījis.
Vēlreiz atkārtoju - mums jūs esat ieinteresēts cilvēks un subjektīvs. To, ko tu rakstīji pēdējā ierakstā, var uzrakstīt JEBKURĀ tūrisma aktivitātes priekšmeta mārketinga speciālists. Un mēs izveidojām vietni, kas nav paredzēta tirgotājiem.
Tāpēc mēs lūdzam jūs vai nu pareizi rīkoties saskaņā ar MŪSU noteikumiem, vai arī neizmantot mūsu vietnes pakalpojumus. Mēs neapplūstam jūsu foršā uzņēmuma vietā. Un mēs jums nemācām, kādi noteikumi ir jāievēro un kā jūs pārvaldāt savu vietni.
Esiet iecietīgs - dari to, ko raksti par sevi - "cieniet arī to, ko raksta citi". Un paša vārdiem - "Kam vajadzīgs tavs viedoklis, ja necieni citu viedokli."
Jūs pēdējo reizi pirms "aizbraukšanas" iestudējāt šeit lāstu. Un atkal tu uzvedies nepareizi.
Profilakses nolūkos mēs deaktivizējam Il2005 un citus līdzīgus kontus.
Apnicis rakstīt paziņojumus un dzēst tāda paša satura padomus.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Nuveiba
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl