saules nedēļa

Rakstīts: 20 aprīlis 2013
Ceļošanas laiks: 1 — 7 aprīlis 2013
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Š ai viesnī cai ir skaists rajons, neuzkrī toš s serviss. Ja vē laties izklaidi, tad š ī nav jums piemē rota vieta. Bet, ja vē laties doties uz Izraē lu vai Jordā niju, tad š ī viesnī ca ir ideā la. Sā kotnē ji zvanī ju uz Sinaja tū risma aģ entū ru, kuru ieteica mana mā sa, kura Ē ģ iptē bija daudzkā rt.
Krievu viesnī cā nebija daudz. Ē diens arī bija kā rtī bā . Frī kartupeļ i, š avarma, burgeri, pica, zupas. Nu tu nebū si izsalcis. Daudz salā tu.
Istaba atradā s otrajā stā vā , tikko izremontē ta. Liels. Pirmajā stā vā labā k to neņ emt, visi nemitī gi iet garā m un skatā s pa logu.

Teritorija laba, pludmale lieliska, ieeja jū rā laba, pat č ī bas nebija vajadzī gas. Koraļ ļ u ir maz, bet var redzē t daž ā das zivis. Jū s varat pastaigā ties un fotografē t tuvē jā viesnī cā .
Ja dodaties uz Izraē lu, labā k doties ar Sinai Travel, par to pā rliecinā jā mies personī gi. Uzticams un uzticams uzņ ē mums, ir licence, pieklā jī gs un pieklā jī gs direktors Abdulla un viņ a palī dze Tatjana. Ikonas labā k pirkt vietē jā tirgū , kvalitā te tā da pati, bet cena vairā kas reizes mazā ka nekā Izraē lā . Izraē la ir unikā la arī ar to, ka, atgriež oties no ekskursijas, ejot cauri muitai atpakaļ , noteikti izejiet cauri beznodokļ u rež ī mam. Alkohols, kosmē tika no Nā ves jū ras tur ir lē tā ki nekā viesnī cā un pie paš as Nā ves jū ras.
Mums ļ oti patika, labi atpū tā mies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu