The Three Corners Happy Life Beach Resort 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.410
№24 viesnīcas reitingā Marsa Alam
8.8 Numurs
8.9 apkalpošana
9.7 Tīrība
7.8 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sarkanās jūras rietumu krastā, 37 km uz ziemeļiem no Marsa El Alamas. Uzcelta 2011. gadā, pēdējā renovācija veikta 2015. gadā. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар andriushyn.aleks
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies 2021. gada novembra beigā s - decembra sā kumā , viesnī ca mums ļ oti patika. Rodas sajū ta, ka viņ i patieš ā m vē las saviem viesiem radī t laimī gu dzī vi. Milzī gas dzirkstoš ā s telpas, lieliska pludmale ar pā rsteidzoš u rifu, gardi visu veidu ē dieni (ieskaitot lielisku baklavu), lieliska kafija no kafijas automā tiem un, iespē jams, vissvarī gā kais, lieliski darbinieki, kas padara jū su uzturē š anos par ī stu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2021. gada novembra beigā s - decembra sā kumā , viesnī ca mums ļ oti patika. Rodas sajū ta, ka viņ i patieš ā m vē las saviem viesiem radī t laimī gu dzī vi. Milzī gas dzirkstoš ā s telpas, lieliska pludmale ar pā rsteidzoš u rifu, gardi visu veidu ē dieni (ieskaitot lielisku baklavu), lieliska kafija no kafijas automā tiem un, iespē jams, vissvarī gā kais, lieliski darbinieki, kas padara jū su uzturē š anos par ī stu.
Labs internets vestibilā un apkā rtnē , istabā s tā nav. Blakus viesnī cai ir mobilais tornis (maskē ts kā palma : )), lieliski ķ er Vodafone un Orange, par citiem operatoriem neteikš u. Ceļ vedis var palī dzē t ar SIM karti (16000 SuperMB Orange / skatī t skaidrojumus operatora vietnē / - 20 USD).
Pirmā s dienas efekta nebija, lai gan atbraucā m no rī ta un negulē jā m lī dz vakaram. Rokassprā dzes tiek uzvilktas uzreiz, brokastis viesnī cā lī dz 9.30, bet lī dz 10.00 bez problē mā m tiks pabarotas restorā nā . Reģ istrē jies pulksten 10.30, tas ir, 40 minū š u laikā . Bijā m kopā ar bē rniem, tā pē c bez š aubā m netā lu iedeva divas istabas, kuras, kā jau rakstī ju, pā rsteidza pē c izmē ra un tī rī bas. Vannas istabā ir ziepju dozatori, fē ns, visi nepiecieš amie dvieļ i. Š ampū nu/č ī bu/peldmē teļ u nav, joprojā m č etri. Ja nepakā rsi somu, lai netraucē , viņ i vismaz katru dienu tī rī s un mainī s visu, ko norā dī si. Arī katru dienu uz cilvē ku izdala 1.5 litrus ū dens pudelē s, ū dens ir ļ oti patī kams. Kad jū s lū dzat netraucē t, viņ i atstā j viņ u pie durvī m. 14. nama sē tnieks ir tikai zelts, bet domā ju, ka citos tas nav sliktā ks.
Pludmalē strā dnieki palī dz ar sauļ oš anā s krē sliem un atnes matrač us. Mols ir garš koka, no abā m pusē m ir smilš aina ieeja seklā ū denī , kur labā k atrasties aplokos. Apmē ram 30 m no pludmales malas sā kas zivis, jū ras ež i, tiek atrasta dzeloņ raja. Rifs ļ oti interesants, liels, daudz zivju, no rī ta satikā m bruņ urupuci. Uz 8 atpū tas dienā m 2 reizes parā dī jā s sarkans karogs, 2 reizes - zaļ š , pā rē jā laikā - dzeltens, gaisa/ū dens temperatū ra 28/28, ar krē mu 50 nedegā s pat vienu reizi. Tas atstā ja iespaidu, ka š is ir gada labā kais laiks Marsa Alam.
Brī niš ķ ī gs apsildā ms baseins lī dz 1.6 m dziļ umam un trī s garlaicī gi slī dkalniņ i (ā tra taisne, otrs ar pagriezieniem un plats bē rnu). Ir vē l viens apmē ram tā da paš a izmē ra baseins un slinka upe, abi neapsildī ti.
Viss liecina, ka viesnī cai ļ oti paveicies ar vadī tā ju Atefu, kurš visu laiku staigā pa teritoriju, kamē r personā ls viņ u ļ oti ciena. Padomi nav gaidī ti un paldies par tiem no sirds. Kā mums stā stī ja, viesnī ca plā no kļ ū t par pieczvaigž ņ u viesnī cu, un tas arī redzams.
Esam ļ oti pateicī gi ceļ ojumu aģ entei Luda (+3.066 31.7412), kas mū s konsultē ja un izvē lē jā s piemē rotā kā s dienas š ī s viesnī cas apmeklē jumam arī pē c cenu paaugstinā juma novembrī . Ī sts profesionā lis, kuram ir laba izpratne par viesnī cā m un kurš savu darbu veic ļ oti atbildī gi.
Parasti mē s to nedarā m, bet mē s atgrieztos š ajā viesnī cā .
аватар _210412
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija ģ imene pē c karantī nas. Ļ oti skaists rifs, skaidra jū ra. Ē diens ir pieklā jī gs, kā č etriem, neliels noskaņ ojums, bet garš ī gs. Teritorija neliela, bet labiekā rtota. Mazajiem ir akvaparks. Garš ī gs alus, cits ē ģ iptieš u alkohols. … Tomēr ▾ Bija ģ imene pē c karantī nas. Ļ oti skaists rifs, skaidra jū ra. Ē diens ir pieklā jī gs, kā č etriem, neliels noskaņ ojums, bet garš ī gs. Teritorija neliela, bet labiekā rtota. Mazajiem ir akvaparks. Garš ī gs alus, cits ē ģ iptieš u alkohols. Viņ i baseina bā rā iedeva saldē jumu un uzkodas. Vecais numuru fonds, bet tī rs un viss strā dā . Pontons nav ī paš i garš , no krasta ir lagū nas. Daž kā rt stiprā vē ja dē ļ bija sarkanais karogs.
аватар alex6508
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta š ajā viesnī cā bija apmierinā ta, kurš vē las relaksē još as brī vdienas, tas ir klā t! Personā ls ļ oti draudzī gs un pieklā jī gs, atpū tnieki 90% vā cieš i, krievvalodī gos satiksi ļ oti reti, tā pē c pā rē jā m grū tī bas sagā dā ja valodas barjera. … Tomēr ▾ Atpū ta š ajā viesnī cā bija apmierinā ta, kurš vē las relaksē još as brī vdienas, tas ir klā t! Personā ls ļ oti draudzī gs un pieklā jī gs, atpū tnieki 90% vā cieš i, krievvalodī gos satiksi ļ oti reti, tā pē c pā rē jā m grū tī bas sagā dā ja valodas barjera. Viesnī ca ir maza un mā jī ga, tuvu jū rai. Pludmale stiepjas 300 metru garumā , mols jū rā ir 150 metri, apskatī t karaļ ļ u rifus, ir iespē ja gan no mola dziļ umā , gan ir zvans no krasta, pat bē rni var redzē t jū ras skaistumu. zemū dens pasaule. Ja jū rā ir vē tra, tad viesnī cā ir trī s baseini, viens bē rniem un diviem pieauguš ajiem, kā arī trī s ū dens slidkalniņ i. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs, pat mū su astoņ ā s dienā s nesanā ca izmē ģ inā t visus ē dienus, katru vakaru gaļ a un dā rzeņ i tiek gatavoti uz uguns, kas vē las var ē st gan ē dnī cā , gan uz ielas, ir platforma zem segas ar galdiem uz ielas. daž ā di dzē rieni, ir automā ti ar kolu, sprite, kafiju un dzē rieniem, bosaines teritorijā un pludmalē ir arī bā ri ar dzē rieniem un alu, kopumā viss bija labi, tikai viena lieta....lidojums kavē jā s, paē dā m brokastis, mū s izlika 12:00 no istabiņ as, viesnī cai nogrieza rokassprā dzi, , , , , un viss, vakariņ as pē c tam mums bija 5 € no cilvē ka un kafija 3 €......Izsalkuš i izgā jā m no viesnī cas 14:00)). 3.5 stundu brauciens lī dz Hurgadas lidostai. bet lidojums aizkavē jā s.
аватар olgaiz111
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cas priekš rocī ba, ja tā drī kst teikt, ir jū ra un pludmale. Par š o, iespē jams, par visu. Iespaids, ka viņ i ietaupa uz visu. Gulta istabā nekad nav mainī ta, durvis istabā - iespaids, ka viesnī ca ir ļ oti daudzus gadus veca - nodī rā ta un ar problē mu to atvē rt, ē diens - daudz bezgarš ī ga ē diena. … Tomēr ▾ Viesnī cas priekš rocī ba, ja tā drī kst teikt, ir jū ra un pludmale. Par š o, iespē jams, par visu. Iespaids, ka viņ i ietaupa uz visu. Gulta istabā nekad nav mainī ta, durvis istabā - iespaids, ka viesnī ca ir ļ oti daudzus gadus veca - nodī rā ta un ar problē mu to atvē rt, ē diens - daudz bezgarš ī ga ē diena. Mani pā rsteidza fakts, ka bija ilgi jā meklē , ko ē st. Ē dienu ir daudz, bet visi bez garš as, salā tos - burkā ni, gurķ i, kā posti. Augļ i ir sagriezti apelsī ni un smalki sagriezta melone. Daž reiz bija arbū zs (to tev iedeva uz š ķ ī vja). Ar skatienu - ar ko nepietiek? ? ? Internets ir ļ oti vā jš pat reģ istratū rā . Reģ istratū ra ir pelnī jusi atseviš ķ u diskusiju. Ja reģ istratū rā ir labā kie darbinieki, viesnī cas seja, tad es nevaru iedomā ties, kuri ir sliktā kie, viņ iem, godī gi sakot, ir vienalga, kas jū s esat un ko jū s š eit darā t. Izbraucot, reģ istratū rā tika brī dinā ts, ka mū s sagaidī s stundu vē lā k, jo ir mainī jies izbraukš anas laiks. 22.45 gaidī jā m pā rsē š anos 2 cilvē ki. Viņ i mums to neteica, Pē c tam, kad viņ i sā ka zvanī t tū risma operatoram un noskaidrot, kā pē c nav autobusa, viņ i reģ istratū rā mums teica, ka mū su lidmaš ī na ir izlidojusi agrā k !!!!!!!!!!!! ! ! !!!!! ! ! Jū s pat nevarat iedomā ties ko tā du murgā , jū s izlidojā t bez mums)))). Cilvē kiem ir vienalga, vai tū risti apmeklē viņ u valsti vai nē . Pē c š ī s vizī tes es paņ emu ilgu pā rtraukumu š ī s valsts apmeklē š anā .
аватар mitodi
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š o viesnī cu un reģ ionu kopumā mums ieteica poļ u draugi, kuri teica, ka viņ u tautieš i š o vietu izvē las tā pē c, ka krievvalodī go ir maz vai nav nemaz un jū ra un rifi tur ir par š iku. Lai attā lums no lidostas tevi nebiedē , mū s aizveda ā tri, nepilnā s trī s stundā s, dā rgi tukš i un ā trums zem 150 praktiski nenoslī dē ja. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu un reģ ionu kopumā mums ieteica poļ u draugi, kuri teica, ka viņ u tautieš i š o vietu izvē las tā pē c, ka krievvalodī go ir maz vai nav nemaz un jū ra un rifi tur ir par š iku. Lai attā lums no lidostas tevi nebiedē , mū s aizveda ā tri, nepilnā s trī s stundā s, dā rgi tukš i un ā trums zem 150 praktiski nenoslī dē ja. Viesnī cas tuvumā nekas nav, paturiet to prā tā . Mū s ā tri iekā rtoja, iedeva istabiņ u pirmajā ē kā , kas ir vistuvā k jū rai. Viss bija darba kā rtī bā , piemē ram, vai aizkari nebija noputē juš i, ī sti nepā rbaudī jā m, jo ​ ​ istabā tikai gulē jā m un viss. Varu tikai teikt, ka gulta ir ē rta, labi izgulē jā mies un santehnika lielu troksni neradī ja. Pludmale nav slikta, ieeja jū rā sā kumā ir sekla, jā iet dziļ umā vai var peldē t no mola, rifs ir ļ oti skaists un garš , ir daudz interesantu lietu, bija murē nas uz laimi pilsē tas viesnī cā , un te poļ i, kas kuģ ojuš i tā lu, stā stī ja, ka redzē juš i pat bruņ urupuč us un daž as haizivis. Mums personī gi pietika ar to, ka redzē jā m kā dus simts vai divsimt metrus no mola. Par ē dienu nav sū dzī bu, viss bija diezgan vienkā rš i, bet garš ī gi, rindu nav, vienmē r ir liellopa gaļ a un vista, nu, izņ emot to, ka nepietika ar normā lu desu, viņ iem ir tikai soja. Labā k ņ emt savu alkoholu, tikai vietē jā nav, tikai alus garš o mazā k, ja ir auksts. Paldies cilvē kiem, kuri man ieteica lidostā iegā dā ties vietē jo SIM karti, viņ i ļ oti novē rtē ja, ka pastā vī gi sazinā ties ir ļ oti ē rti un nav dā rgi. Apkalpojoš ais personā ls pieklā jī gs, krieviski nesaprot, bet vienmē r centā s mū s iepriecinā t, par ko nav ž ē l iedot nelielu dzeramnaudu. Pati teritorija nav ī paš i liela, diezgan kompakta, ir divi peldbaseini, no kuriem vienā ir slidkalniņ i, kas, protams, ir pluss bē rniem. Animā cija ir klā t, bet devā mies, jo devā mies gulē t agri, pirmā nirš ana mums bija ap septiņ iem, no rī ta lielā kā zemū dens dzī vnieku daž ā dī ba. Kopumā bijā m apmierinā ti ar savu uzturē š anos jaunā vietā . Ja jū s pirmā m kā rtā m interesē zemū dens pasaule, tad jū s noteikti esat š eit, bet nav kur doties uz veikaliem, kafejnī cā m un klubiem.
аватар marishka091010
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es iesaku š o viesnī cu tiem tū ristiem, kuri nav kaprī zi par ē dienu. Faktiski š is ir vienī gais negatī vais, kam reitings tika novē rtē ts par zemu. Ē dienu ir daudz, smuki pasniegts, bet bezgarš ī gs! Reizē m bija priecī gas dienas), bet pā rsvarā ē dienam lieku lielu mī nusu. … Tomēr ▾ Es iesaku š o viesnī cu tiem tū ristiem, kuri nav kaprī zi par ē dienu.
Faktiski š is ir vienī gais negatī vais, kam reitings tika novē rtē ts par zemu. Ē dienu ir daudz, smuki pasniegts, bet bezgarš ī gs! Reizē m bija priecī gas dienas), bet pā rsvarā ē dienam lieku lielu mī nusu. Uzturs nav svarī gs jautā jums, bet, manuprā t, galvenais.
Runā jot par viesnī cu, tā ir ļ oti mā jī ga, klusa, labi apsargā ta. Istabas lielas un tī ras. Viss personā ls draudzī gs un absolū ti neuzbā zī gs!
No tū ristiem pā rsvarā tū risti no Polijas un Francijas.
Lieliski ir iespē ja izbaudī t Sarkanā s jū ras skaistā ko zemū dens pasauli!! !
To var izdarī t ne tikai no mola, kas ir diezgan jauki! bet aprī kotajā pludmalē , kur var ē rti iekā pt ū denī no krasta (tikai noteikti velciet speciā los apavus), peldē ties sev un apskatī t zivis jebkuros laikapstā kļ os, pat ja ir vē jš un spē cī gi viļ ņ i un snorkelē š ana no piestā tne) nav iespē jama.
Sarkanā s jū ras iemī tniekus var sastapt dzeloņ zivis, astoņ kā jus un citus iemī tniekus, galvenais neko neaiztikt ar rokā m !! !
Ja atvaļ inā juma laikā esat izvirzī jis sev mē rķ i ienirt ļ oti skaistas zemū dens pasaules atmosfē rā un relaksē još ā s brī vdienā s, tad š ī ir ī stā vieta jums.
аватар andr_konik
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena visiem, kas interesē jas par š o viesnī cu! Jū tos karsti, es nolē mu uzrakstī t atsauksmi par š o skaisto viesnī cu, un tas nav brī niš ķ ī gā personā la viedoklis. Mē s trī s atpū tā mies, mana sieva un meita, lidojā m no Join up, ja kā du samulsina tū roperators, tad godī gi sakot, tas nav sliktā ks par tū ri un citiem . … Tomēr ▾ Laba diena visiem, kas interesē jas par š o viesnī cu! Jū tos karsti, es nolē mu uzrakstī t atsauksmi par š o skaisto viesnī cu, un tas nav brī niš ķ ī gā personā la viedoklis. Mē s trī s atpū tā mies, mana sieva un meita, lidojā m no Join up, ja kā du samulsina tū roperators, tad godī gi sakot, tas nav sliktā ks par tū ri un citiem ......Viss bija visaugstā kajā lī menī , mē s tika sagaidī ti, paņ emti, nokā rtoti bez jautā jumiem un lieka stresa visā das ekskursijas un citas stulbī bas. Pati viesnī ca ir kluss paradī zes gabals ar vislaipnā kajiem darbiniekiem un animatoriem. Marsa Alam 4 reizes ir ar ko salī dzinā t (Hurgada un Š arm) putekļ os neiekļ ū st....Ē diens izcils un daudzveidī gs, animatori smagi strā dā , katru vakaru rī ko š ovu programmu, jū ra un rifs ir pasakains (bruņ urupuč i, delfī ni, murē nas) viss ir klā t. Es iesaku no visas sirds. Andž ejs Ļ vovs
Ланшафт Вид из лобби бара


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums marsaalam
‹ Viesnīca The Three Corners Happy Life Beach Resort 4*
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель находится на западном побережье Красного моря, в 37 км к северу от города Марса-эль-Алам. Построен в 2011 году, последняя реновация была в 2015 году. Подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 250 км от аэропорта Хургады, в 25 км от аэропорта Марса Алам, в 25 км от Порт Галиб.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы: 250 м. Пирс: 100 м. Вход в море с пирса (кораллы), лагуна с песчаным входом. Есть песчаный заход для детей, глубина 0,4-1,0 м. Ярко выраженные приливы и отливы. Глубина 250 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, заказ такси (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service, 3 ресторана (2 a la carte), 4 бара, кафе-кальянная, аптека, магазины, 2 бассейна (с пресной водой): один из них с подогревом в зимний сезон.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 детский бассейн, с подогревом в зимний период, мини-клуб для детей с 4 до 12 лет, детский уголок в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки, «ленивая река» и отдельный бассейн для обучения дайвингу, катание на верблюдах платно, водное поло бесплатно, аквааэробика бесплатно, бочче, дартс, катание на лошадях платно, пляжный волейбол бесплатно, водные виды спорта, дайвинг центр.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 300 номеров. Состоит из пятнадцати двухэтажных корпусов.

Istabās

терраса / балкон, кондиционер, ванна / душ, фен, минибар, телефон, сейф в номере, TV.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • ledusskapis  FREE 
  • balkons/terase
Adrese 92C Mohamed farid, Abdeen, Cairo, Egypt
Tālruņi: Tel: +2 0122 0268268
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.