Šķiet, ka viņi ļoti vēlas iepriecināt jūsu svētkus šeit.

Rakstīts: 4 decembris 2021
Ceļošanas laiks: 25 novembris — 2 decembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū tā mies 2021. gada novembra beigā s - decembra sā kumā , viesnī ca mums ļ oti patika. Rodas sajū ta, ka viņ i patieš ā m vē las saviem viesiem radī t laimī gu dzī vi. Milzī gas dzirkstoš ā s telpas, lieliska pludmale ar pā rsteidzoš u rifu, gardi visu veidu ē dieni (ieskaitot lielisku baklavu), lieliska kafija no kafijas automā tiem un, iespē jams, vissvarī gā kais, lieliski darbinieki, kas padara jū su uzturē š anos par ī stu.
Labs internets vestibilā un apkā rtnē , istabā s tā nav. Blakus viesnī cai ir mobilais tornis (maskē ts kā palma : )), lieliski ķ er Vodafone un Orange, par citiem operatoriem neteikš u. Ceļ vedis var palī dzē t ar SIM karti (16000 SuperMB Orange / skatī t skaidrojumus operatora vietnē / - 20 USD).
Pirmā s dienas efekta nebija, lai gan atbraucā m no rī ta un negulē jā m lī dz vakaram. Rokassprā dzes tiek uzvilktas uzreiz, brokastis viesnī cā lī dz 9.30, bet lī dz 10.00 bez problē mā m tiks pabarotas restorā nā . Reģ istrē jies pulksten 10.30, tas ir, 40 minū š u laikā . Bijā m kopā ar bē rniem, tā pē c bez š aubā m netā lu iedeva divas istabas, kuras, kā jau rakstī ju, pā rsteidza pē c izmē ra un tī rī bas. Vannas istabā ir ziepju dozatori, fē ns, visi nepiecieš amie dvieļ i. Š ampū nu/č ī bu/peldmē teļ u nav, joprojā m č etri. Ja nepakā rsi somu, lai netraucē , viņ i vismaz katru dienu tī rī s un mainī s visu, ko norā dī si. Arī katru dienu uz cilvē ku izdala 1.5 litrus ū dens pudelē s, ū dens ir ļ oti patī kams. Kad jū s lū dzat netraucē t, viņ i atstā j viņ u pie durvī m. 14. nama sē tnieks ir tikai zelts, bet domā ju, ka citos tas nav sliktā ks.

Pludmalē strā dnieki palī dz ar sauļ oš anā s krē sliem un atnes matrač us. Mols ir garš koka, no abā m pusē m ir smilš aina ieeja seklā ū denī , kur labā k atrasties aplokos. Apmē ram 30 m no pludmales malas sā kas zivis, jū ras ež i, tiek atrasta dzeloņ raja. Rifs ļ oti interesants, liels, daudz zivju, no rī ta satikā m bruņ urupuci. Uz 8 atpū tas dienā m 2 reizes parā dī jā s sarkans karogs, 2 reizes - zaļ š , pā rē jā laikā - dzeltens, gaisa/ū dens temperatū ra 28/28, ar krē mu 50 nedegā s pat vienu reizi. Tas atstā ja iespaidu, ka š is ir gada labā kais laiks Marsa Alam.
Brī niš ķ ī gs apsildā ms baseins lī dz 1.6 m dziļ umam un trī s garlaicī gi slī dkalniņ i (ā tra taisne, otrs ar pagriezieniem un plats bē rnu). Ir vē l viens apmē ram tā da paš a izmē ra baseins un slinka upe, abi neapsildī ti.
Viss liecina, ka viesnī cai ļ oti paveicies ar vadī tā ju Atefu, kurš visu laiku staigā pa teritoriju, kamē r personā ls viņ u ļ oti ciena. Padomi nav gaidī ti un paldies par tiem no sirds. Kā mums stā stī ja, viesnī ca plā no kļ ū t par pieczvaigž ņ u viesnī cu, un tas arī redzams.
Esam ļ oti pateicī gi ceļ ojumu aģ entei Luda (+3.066 31.7412), kas mū s konsultē ja un izvē lē jā s piemē rotā kā s dienas š ī s viesnī cas apmeklē jumam arī pē c cenu paaugstinā juma novembrī . Ī sts profesionā lis, kuram ir laba izpratne par viesnī cā m un kurš savu darbu veic ļ oti atbildī gi.
Parasti mē s to nedarā m, bet mē s atgrieztos š ajā viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu