Marina Resort Port Ghalib 5*– Atsauksmes

30
Novērtējums 8.010
№13 viesnīcas reitingā Marsa Alam
8.9 Numurs
8.1 apkalpošana
9.3 Tīrība
7.2 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca tika atkārtoti atvērta pēc pilnīgas renovācijas 2016. gadā. Atrodas promenādes un promenādes centrā. Viesnīca piedāvā saviem viesiem savu akvaparku, boulinga centru, nakts klubu, kā arī smilšu pludmali ar maigu ieeju jūrā. Piemērots gan aktīvai ģimenes atpūtai ar bērniem, gan jauniešiem.Vairāk →
аватар GOLD_KDV
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Numuri ir labi, un no tiem paveras skaists skats. Mē s dzī vojā m 1370. istabā . Viņ i katru dienu tī ra un maina dvieļ us. Pludmales dvieļ i tiek mainī ti pulksten 17:00. Jā prasa iedot ž eleju un š ampū nu. Turklā t, izrakstoties noskaidrojā m, ka citā s telpā s papildus š ampū nam un ž elejai liek arī ķ ermeņ a losjonu, tā pē c prasiet arī to. … Tomēr ▾ Numuri ir labi, un no tiem paveras skaists skats. Mē s dzī vojā m 1370. istabā . Viņ i katru dienu tī ra un maina dvieļ us. Pludmales dvieļ i tiek mainī ti pulksten 17:00. Jā prasa iedot ž eleju un š ampū nu. Turklā t, izrakstoties noskaidrojā m, ka citā s telpā s papildus š ampū nam un ž elejai liek arī ķ ermeņ a losjonu, tā pē c prasiet arī to. Pludmalē ir divi bā ri, bet atvē rts ir tikai viens, tā pē c rindā jā stā v pusstundu. Restorā nā nav pietiekami daudz vietu, arī š ķ ī vju un krū zī š u, tā pē c sagatavojies stā vē t rindā . Gandrī z katru dienu restorā nā izceļ as skandā li sē dvietu un š ķ ī vju trū kuma dē ļ . Slinkā upe nestrā dā , ir netī rs, zaļ š ū dens. Ī sā k sakot, viesnī ca tikko sā ka darboties pē c dī kstā ves, tad kā pē c ienest tik daudz atpū tnieku, ja nevarat apkalpot? Transfē rs uz lidostu ilga 3.5 stundas, atpakaļ ceļ ā mū s sagaidī ja no viesnī cas stundu vē lā k 13-10, nevis 12:00, kā mums teica, kā rezultā tā mē s ieradā mies 20 minū tes pirms reģ istrē š anā s slē gts lidojumam, tas viss atspoguļ ojā s manā vē rtē jumā .
Это очередь в бар на пляже, стоять под солнцем надо 20-30 минут. Это второй бар на пляже он закрыт был все дни.
аватар vano234
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī bija mū su otrā uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Pirmo reizi pirms 2 gadiem. Mani patī kami iespaidoja tas, ka pē dē jo 2 gadu laikā viesnī ca ir kļ uvusi tikai labā ka. Brī niš ķ ī gs personā ls, lielisks ē diens, forš i animatori. … Tomēr ▾ Š ī bija mū su otrā uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Pirmo reizi pirms 2 gadiem. Mani patī kami iespaidoja tas, ka pē dē jo 2 gadu laikā viesnī ca ir kļ uvusi tikai labā ka. Brī niš ķ ī gs personā ls, lielisks ē diens, forš i animatori. Esam apmierinā ti ar pilnī gi visu. Katra piezī me tiek kontrolē ta, visi trū kumi tiek nekavē joties novē rsti. Kopumā brī niš ķ ī ga atmosfē ra, ir jū tams, ka viņ i strā dā klienta labā . Sapņ o par jaunu atvaļ inā jumu.
Novē lam viesnī cai turpmā ku uzplaukumu!
Ja vē laties iepriecinā t vietē jos iedzī votā jus, ņ emiet lī dzi š okolā des. Viņ i vienkā rš i ir sajū smā par ukraiņ u š okolā di.
аватар madelectro
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
- Cena bija apmē ram 700 USD par diviem, lidojā m ziemā , tā pē c meklē jā m mierī gu lī ci, bez viļ ņ iem, š ī viesnī ca pilnī bā atbilst š im kritē rijam. Izlī gums noritē ja ā tri. - Transfē rs uz viesnī cu bija no Hurgadas ar atseviš ķ u auto, ļ oti ē rti, ņ emot vē rā , ka attā lums ir vairā k kā. … Tomēr ▾ - Cena bija apmē ram 700 USD par diviem, lidojā m ziemā , tā pē c meklē jā m mierī gu lī ci, bez viļ ņ iem, š ī viesnī ca pilnī bā atbilst š im kritē rijam. Izlī gums noritē ja ā tri.
- Transfē rs uz viesnī cu bija no Hurgadas ar atseviš ķ u auto, ļ oti ē rti, ņ emot vē rā , ka attā lums ir vairā k kā.200 km. Viesnī cā un atseviš ķ i viņ u akvaparkā bija apsildā ms baseins.
- Pludmalē ir bā rs un ē damzā le, turpat var pusdienot, kas ir ļ oti ē rti.
- Lielisks personā ls, visi draudzī gi, daudz ē dienu, vistas, liellopu gaļ as, zivju, alkoholiskos un bezalkoholiskos dzē rienus pā rpilnī bā , ir animā cija, bet nav aktī va, pusdienu kastī tes tiek dā vinā tas gan ekskursijā s, gan izbraucot.
- Istaba laba, mazliet veca, bet kopta, bija pat atseviš ķ a virtuvī te ar plī ti, tvaika nosū cē ju un izlietni. Dzī vojā m 4111. istabā , logi gaitenī un tualete pavē rā s uz brauktuvi, bija dzirdams maš ī nu troksnis, bet to nebija tik daudz, nebija stipra diskomforta. Bija balkona terase ar skatu uz iekš telpu baseinu, kas ir ļ oti ē rti.
- Pludmale ir tī ra, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, rifs nav ī paš i krā sains, bet var redzē t zivis.
Vai braukt? Jā , bet, ja jū s vienkā rš i vē laties pasī vi atpū sties, jums tas patiks)
аватар mnr152
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pā rē jie bija apmierinā ti. Tī rā kā jū ra, brī niš ķ ī gs koraļ ļ u rifs, labā ks nekā Š armā (Ē ģ iptē esam jau ceturto reizi). Dzī vojā m 1213. istabā , lielā divistabu dzī voklī . … Tomēr ▾ Pā rē jie bija apmierinā ti. Tī rā kā jū ra, brī niš ķ ī gs koraļ ļ u rifs, labā ks nekā Š armā (Ē ģ iptē esam jau ceturto reizi). Dzī vojā m 1213. istabā , lielā divistabu dzī voklī . Bija problē mas ar gultas veļ as maiņ u un uzkopš anu, tač u administrā cija tā s operatī vi atrisinā ja. Tuvu jū rai un restorā nam. Ē diens labs, papildus Ē ģ iptes standartam bija kalmā ri, tuncis, krabji, lielā s garneles. Pludmale tiek sistemā tiski tī rī ta, jū ra brī niš ķ ī ga, ū dens temperatū ra 21. februā ris, koraļ ļ i nav vajadzī gi (kas Ē ģ iptē ir retums), smilš aina ieeja, koraļ ļ u rifs starp baltā m un sarkanā m bojā m un ē rta peldē š ana bē rniem lī dz baltajam. bojas.
Animā cija pludmalē ir lieliska, un aerobika, un joga, un boč a, un volejbols. Un vakarā animatoru izklaide ir garlaicī ga, kā jau eiropieš iem.
Nepatika:
1. Vakaros trokš ņ aini zem logiem - lejā veikali un arā bi aicina ciemiņ us un parunā ties, bet uz 23-00 viss nomierinā s.
2. Restorā na administratore mū s izsita, jo ieradā mies 10 minū tes pirms atvē rš anas. Izbraucā m 12-40 un gribē jā m paē st siltas pusdienas, jo ceļ ā bija jā pavada gandrī z diena. Reģ istratū rā mū s aizveda uz restorā nu, un tad mū s izdzina. Nepatī kamu pē cgarš u atstā ja restorā na atbildī gā administratore.
Kopumā esam apmierinā ti, ieteiksim draugiem un nā kamgad nā ksim, lai gan ceļ š ir nogurdinoš s.
аватар idybkov
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pā rbrauciens no Hurgadas izrā dī jā s individuā ls ar automaš ī nu turp un atpakaļ . Paldies Bumturam un Anex. Viesnī ca satikā s un aizbrauca no maš ī nas uz istabu burtiski aiz rokas. Viņ i apmetā s 10 minū tē s blakus draugiem, veica bezmaksas numura paaugstinā š anu. … Tomēr ▾ Pā rbrauciens no Hurgadas izrā dī jā s individuā ls ar automaš ī nu turp un atpakaļ . Paldies Bumturam un Anex.
Viesnī ca satikā s un aizbrauca no maš ī nas uz istabu burtiski aiz rokas. Viņ i apmetā s 10 minū tē s blakus draugiem, veica bezmaksas numura paaugstinā š anu.
Viņ i barojā s labi, pat salī dzinot ar Š armas albatrosiem – ē diens un cilvē ku neesamī ba pā rsteidza patī kamā veidā.
Š efpavā rs ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Un restorā nā un pludmalē viņ š runā ja kā iezemietis, sū tī ja komplimentus mū su istabā m.
Bā rmeņ i, viesmī ļ i - apkalpoš ana augstumā . No rī ta atcerē jā s un atnesa tē ju/kafiju bez atgā dinā jumiem. Vakarā kompā nija zinā ja, kas un ko dzer: vī nu, alu, Ē ģ iptē dzeru tikai UZO. Š oreiz bez ū dens un RCD asiņ ainā mē ra biroja putekļ i - iesaku.
Lī dz pludmalei ir trī s ceļ i - pa automaš ī nu ceļ u (bez satiksmes), pa promenā di un caur veikaliem. Š ī ir tā da promenā de - prieks.
Jū s varat braukt ar autobusu - š oferis visu laiku stā v un gaida, pareizā k sakot, spē lē pa telefonu) Iekā p un brauc - nav grafika.
Jū ra ir lieliska. Divas maigas ieejas bez koraļ ļ iem. Var nolē kt no betona uzbē ruma. Precī zā k, tas nav iespē jams, bet, ja jū s uzmanī gi un nepievē rš uzmanī bu, jū s varat, es vienojos ar glā bē ju un viņ š mums nepievē rsa uzmanī bu.
Tas ir iespē jams no kaimiņ u viesnī cas mola - neviens netraucē ja.
Laikapstā kļ i 2020.  gada janvā rī -februā rī - saule ir uzlē kusi, un jū s varat valkā t T-kreklu un bez tā . Viņ i devā s uz Divino diskotē ku un atgriezā s pulksten 3-4 T-kreklos.
Rī tausmu satikā m tuksnesī – tur ir vē jains – bet vē jjakā tas ir normā li.
Spa viesnī cā - MAIUSHKA (maijs) - vienkā rš i lieliska jaunkundze. Es iesaku. Kaulē ties. Viņ i to dara pludmalē un salonā . Salonā man patika labā k.
Animā cija ir normā la, bet atkal nav tik daudz kustī gu cilvē ku - tā tad diskotē ka ir pā rsteidzoš i lielā ka...Lai gan paš ā Red Club viesnī cā zā le un akustika ir tikai kompensē ta.
Pludmalē spē lē ja volejbolu, š autriņ as, boč u.
Arī pludmalē vienmē r ir “jocī gas lietas” - vē lā maltī te pulksten 11 - augļ i un kū kas, gaļ a utt.
Ibragimushka un citi ekskursiju pā rdevē ji (netā lu no Total degvielas uzpildes stacijas) - liels sveiks - viņ i neko nepirka, tikai runā ja. Viņ i atstā ja viņ iem T-kreklu "Let's score", kas uzlī mē ts uz stenda "Dinamo Kijeva". Viņ i solī ja tū ristiem nodziedā t Dinamo-Dinamo.
Atseviš ķ i sveicieni palmu vī ram - Malikam, Alī nai, Ī vai un otrajiem animatoriem.

Visas istabas ir normā las, bet paturiet prā tā - tā s tika celtas kā dzī vokļ i pā rdoš anai - izvē lieties.
Mums bija 3125.3126, 3120.3121 - kluss un mierī gs, netā lu no restorā na.
аватар Ilya_3
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apmierinā ts ar viesnī cas atraš anā s vietu, nevis tuksnesī . Atsaucī gs personā ls, strā dā kā bites. Ē diens ļ oti labs, visi apmierinā ti. Animā cija vienmē r ir draudzī ga, vienmē r cenš as kaut ko izklaidē t un var sirsnī gi sarunā ties, ī paš i puiš i no Ukrainas (Igors un Iļ ja) viņ us ciena! Rajons labs, ir promenā de, kur var pastaigā ties un pasē dē t kafejnī cā . … Tomēr ▾ Apmierinā ts ar viesnī cas atraš anā s vietu, nevis tuksnesī .
Atsaucī gs personā ls, strā dā kā bites.
Ē diens ļ oti labs, visi apmierinā ti.
Animā cija vienmē r ir draudzī ga, vienmē r cenš as kaut ko izklaidē t un var sirsnī gi sarunā ties, ī paš i puiš i no Ukrainas (Igors un Iļ ja) viņ us ciena!
Rajons labs, ir promenā de, kur var pastaigā ties un pasē dē t kafejnī cā .
Ar visu apmierinā ts, gatavs atgriezties vē lreiz!
аватар x_air
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ķ iet, ka viesnī cas ē kas sā kotnē ji celtas nevis kā viesnī ca, bet gan kā kū rorta rezidences, kas ietilpst Portgalibas investī ciju projektā . Tas izskaidro viesnī cas zonas trū kumu kā tā du. Nav tā , ka tas ir liels mī nuss. … Tomēr ▾ Š ķ iet, ka viesnī cas ē kas sā kotnē ji celtas nevis kā viesnī ca, bet gan kā kū rorta rezidences, kas ietilpst Portgalibas investī ciju projektā . Tas izskaidro viesnī cas zonas trū kumu kā tā du. Nav tā , ka tas ir liels mī nuss. Iet no istabas uz restorā nu bija pat jautri. Š auras ejas, nepā rprotamas pā rejas. Ir divi peldbaseini, ap kuriem atrodas trī sstā vu ē kas. Ir numuriņ i ar skatu uz jū ru (lasi jahtu piestā tni ar jahtā m un restorā niem), Dā rzu (tā kā zaļ ā zona ir tikai ap baseiniem, tad pat nezinu, kur š ie numuriņ i var izskatī ties, iespē jams, no tiem paveras skats uz viesnī cas aizmuguri), uz ceļ a), uz baseinu (labā kais variants) un uz KHAN (tā s ir iepirkš anā s ielas). Ē ku, kas atrodas vistuvā k pludmalei, pirmajā stā vā ir suvenī ru veikali, bet 2. un 3. stā vā – telpas.

Mē s rezervē jā m Executive Suite. Diemž ē l numurs izrā dī jā s lielā kais viesnī cas trū kums. Parasts, neomulī gs divistabu komplekts, ar minimā lu mē beļ u komplektu.
Ī paš i kaitinā ja cietie un augstie spilveni, it kā dī vā ni, ciets matracis, veca gultasveļ a, skaļ i č ī kstoš as ​ ​ durvis uz vannas istabu. Reizē m no karstā krā na tecē ja sarū sē jis ū dens. Bē rna matracis bija pilnī bā sabrucis. Segas pā rvalks ir saplē sts un neder segai. Tiesa, pē c pirmā lū guma viņ u aizstā t, viņ š tika nomainī ts. Jums ir jā pieš ķ ir kredī ts pakalpojumam. Visi ir vē rī gi, draudzī gi, nav jā prasa divreiz. Daudz darbinieku, vienmē r gatavi palī dzē t. Pakalpojums ir viesnī cas pluss.

Otrais un pē dē jais pluss bija ē diens. Daudzveidī gs, garš ī gs.

Pā ri ielai no reģ istratū ras atrodas ū dens atrakciju parks. Zona bē rniem un 4 slidkalniņ i vecā kiem.

No mums lī dz pludmalei bija 10-15 minū š u gā jiens. Bet mē s dzī vojā m pie liela baseina, tā s ir visattā lā kā s ē kas. No galvenā s ē kas lī dz pludmalei, iespē jams, 5 minū tes. Š ī s viesnī cas pludmale ir pati pirmā , vistuvā k jahtu piestā tnei. Vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, lai gan mē s ieradā mies vē lu.
Š eit bija rakstī ts, ka tikai Sunrise Beach ir smilš aina ieeja jū rā , bet tā nav. Aiz Sunrise Beach ir vē l divas pludmales, tā m visā m ir smilš aina ieeja, turklā t smilš u peldvieta ir plaš ā ka nekā Sunrise.

Š eit jums ir jā runā par peldē š anas un snorkelē š anas zonu marķ ē š anu. Tā kā tuvumā atrodas kuģ u ceļ š , pa kuru biež i kuģ o jahtas, peldvieta ir atdalī ta ar bojā m. Dziļ a zona virs rifa ir atdalī ta arī snorkelē š anai un nirš anai. No krasta lī dz baltajā m bojā m ir smilš aina zona, baltas bojas iezī mē rifa sā kumu, un aizpeldē t tā lā k nevar, jo ir sekls un pā rā k tuvu koraļ ļ i. Starp baltajiem un sarkanajiem var snorkelē t, š ī ir rifa mala un tā ir dziļ a, tač u ieejas š ajā zonā ir stingri noteiktas katrā pludmalē : Saullē ktam ir eja pa smiltī m (stingri iezī mē ta), pā rē jā - no pontoniem. Varbū t tas bija domā ts, kad tika teikts, ka smilš aina ieeja bija tikai saullē ktā ...

Kas attiecas uz rifu, tad nopeldē jā m pa to lī dz pat atļ autajai malai, š is ir aiz otrā pontona...
Jā , nav slikti, zivju ir daudz, bet, godī gi sakot, man Mercure Hurghada viesnī cā vairā k patika mā jas rifs. Varbū t jums jā pā rvietojas uz pretē jo š auruma pusi, un tur bū tu krā sainā k, es nezinu ...

Kas attiecas uz kontingentu - tikai eiropieš i, neviena krievvalodī gā neviena. No Hurgadas lidostas saņ ē mā m individuā lu transfē ru, jo mū su lidojumā uz Marsu neviena cita nebija. Nolaidā s, uzreiz startē ja, ieradā s 2.5 stundā s.

Kopumā nav slikti, 7 dienu brī vdienā m ir piemē rotas.
аватар asyago777
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga vieta. Istaba tī ra, plaš a, uzkopta katru dienu. Darbinieki zina savu darbu un ļ oti smagi strā dā . Visi ir ļ oti uzmanī gi un pieklā jī gi. Pā rtikas kvalitā te. Liela konditorejas izstrā dā jumu izvē le, sā nu ē dieni, gaļ a, zivis, salā ti, pirmie ē dieni, deserti. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga vieta. Istaba tī ra, plaš a, uzkopta katru dienu. Darbinieki zina savu darbu un ļ oti smagi strā dā . Visi ir ļ oti uzmanī gi un pieklā jī gi. Pā rtikas kvalitā te. Liela konditorejas izstrā dā jumu izvē le, sā nu ē dieni, gaļ a, zivis, salā ti, pirmie ē dieni, deserti. Jū s varat labi paē st pie baseina un pludmalē . Ir garš ī gi burgeri un picas, kā arī salā ti, vista, hotdogi, pankū kas. Viņ i apbrī noja jū ru. Lieliska ieeja, bagā ta zemū dens pasaule. Animā cija ir ļ oti laba. Tie uzlā dē jas ar pozitī vu jau no paš a rī ta. Uzlā de, dejas, š autriņ as, boč a, daž ā das spē les. Mini diskotē ka un š ovi vakaros. Visi ir ļ oti jauki un aktī vi. Paldies Nastjai, Paš ai, Sallijai, Tanjai, Kristī nai un Markam par lielisko darbu. Mē s izbaudī jā m savas brī vdienas un vē lē tos atgriezties vē lreiz.
аватар natalirom79
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī bija mū su pirmā vizī te Marsa Alam un, cerams, ne pē dē jā . Pirkta uz Sunrise vā rda un nezaudē ta. Man patika viss, š ika jū ra ar koraļ ļ iem un dzī vā m radī bā m, mē s redzē jā m bruņ urupuč us un delfī nus, peldē jā m ļ oti tuvu, sajū smina, tas ir tik lieliski, bet ir daudz daž ā du zivju, koš i, krā saini, neticamu formu un krā su koraļ ļ i. … Tomēr ▾ Š ī bija mū su pirmā vizī te Marsa Alam un, cerams, ne pē dē jā . Pirkta uz Sunrise vā rda un nezaudē ta. Man patika viss, š ika jū ra ar koraļ ļ iem un dzī vā m radī bā m, mē s redzē jā m bruņ urupuč us un delfī nus, peldē jā m ļ oti tuvu, sajū smina, tas ir tik lieliski, bet ir daudz daž ā du zivju, koš i, krā saini, neticamu formu un krā su koraļ ļ i. Maska ir bū tiska. Un tas, ka lī dz pludmalei jā iet 5 minū tes, nav problē ma, tas pat noder pē c visiem apē stajiem labumiem. Teritorijā papildus baseiniem ir akvaparks, lieliski slidkalniņ i, ar prieku brauca visa ģ imene. Atseviš ķ i es gribu teikt par ē dienu, es nezinu, kuram tur nav pietiekami daudz daž ā dī bas, jo man ir daudz ē dienu, izvē le ir lieliska un, galvenais, garš ī ga. Zivju un gaļ as ē dieni ir sortimentā , bet piedevas, dā rzeņ us daž ā dā s formā s, saldumus nevar pieskaitī t. Nemaz nerunā jot par bā riem pludmalē un akvaparkā , kur var lieliski ieturē t maltī ti, mē s daž kā rt nokavē jā m pusdienas galvenajā restorā nā . No alkohola reizē m kokteiļ us vai alu, vakariņ ā s dzē ra tikai baltvī nu, nekas tamlī dzī gs. Tī rā veidā vietē jais "stiprais" alkohols netika izmē ģ inā ts. Daudz bezalkoholisko dzē rienu, tē ja/kafija t. sk. . Apkalpoš anas ziņ ā nekas slikts nav manī ts, attieksme pret visiem viesiem ir draudzī ga un pieklā jī ga. Ne visi zina krievu valodu, bet komunikā cija angļ u valodā nav problē ma, jebkurā gadī jumā viņ i jū s sapratī s, un, ja nē , viņ i ā tri atradī s kā du, kas atrisinā s jū su problē mu. Vienī gā lieta bija nianse izlī guma laikā , bet viņ i panā ca savstarpē ju vienoš anos, nesabojā jot viens otram garastā vokli. Viss tiek izlemts, pat iesaistot vadī bu)). Ā rpus viesnī cas ir kur pastaigā ties, pastaigā ties, viss civilizē ts, vietē jie nevelk piedurkni, apkā rtnē daudz daž ā das kafejnī cas, veikali, cenas krietni dā rgā kas salī dzinot ar Hurgadu, labā k paņ emiet lī dzi visu nepiecieš amo. Man ļ oti patika viesnī ca, brī niš ķ ī gi atpū tā mies, visskaistā kais rifs, vienī gais mī nuss ir cena)), bet kā zinā ms, par visu labo ir jā maksā )). Mē s ieteiksim! ! !
бассейн пляж территория
аватар laur_net
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s 9 naktis. 2018.  gada marta sā kums. 4 pieauguš o ģ imene. Jau pusgadu š ī ir mū su 3. vizī te Ē ģ iptē , pirms tam bijā m Š armā . Pirmo reizi Portgalibā . Viesnī ca atrodas Port Ghalib, nevis Marsa el Alam, Marss ir 60 km attā lumā . … Tomēr ▾ Atpū tā s 9 naktis. 2018.  gada marta sā kums. 4 pieauguš o ģ imene. Jau pusgadu š ī ir mū su 3. vizī te Ē ģ iptē , pirms tam bijā m Š armā . Pirmo reizi Portgalibā . Viesnī ca atrodas Port Ghalib, nevis Marsa el Alam, Marss ir 60 km attā lumā . Bijā m ļ oti apmierinā ti, nekā du sū dzī bu. Viss ir super. Un mums ir ar ko salī dzinā t.
Tagad par visu sī kā k.
Ē diens: neslavē jams, ē dienu izvē le ir milzī ga. Brokastis: augļ i: melone, 2 veidu apelsī ni, ā boli, ā bolu maisī jums ar meloni, 2 veidu gvajaves, banā ni, persiki, dateles, ž ā vē tas aprikozes, rozī nes un vī ģ es.
8 veidu jogurti, milzī gs saldumu un maizes daudzums, medus, ievā rī jums utt. , dā rzeņ i, siers, desa, olu kultenis, graudaugi un daudz kas cits.
Pusdienas: visdaž ā dā kie dā rzeņ i, augļ i, saldumi, 3-5 zivju veidi, 7-10 gaļ as veidi, salā ti, makaroni, pica, krabji, zupas.
Vakariņ as: daž ā das, piemē ram, pusdienas, bet daž ā das. No interesantajā m lietā m bija: grilē ta vista, tī tars, tī tara rullī š i, krabji, pī le, irbes, paipalas u. c.
9 dienas neatkā rtojā s.
Restorā nā ir bā rs ar alkoholu un bezalkoholiskajiem dzē rieniem.
Bā ri: galvenais vestibilā ir atvē rts 24 stundas diennaktī , alkohols ir bez maksas lī dz 00:00, milzī gs kokteiļ u klā sts.
Bā rs pie baseina ir atvē rts no rī ta lī dz pulksten 17:00. Viss vienmē r ir tur.
Akvaparka bā rs ir atvē rts no rī ta lī dz 17:00. Viss vienmē r ir tur. No 12 lī dz 17 var ē st. Pietiekama izvē le no visa, pica ar tunci, liellopu gaļ as burgeri, grieķ u salā ti, Cē zars, dā rzeņ i, saldē jums, vafeles utt.
Pludmales bā rs ir atvē rts no rī ta lī dz 17:00. Viss vienmē r ir tur. No 12 lī dz 17 var ē st. Pietiekama izvē le no visa, liellopu gaļ as burgeri, tunč a sviestmaizes, grieķ u, ķ eizars, dā rzeņ u salā ti, saldē jums, vafeles utt.
Bā rs klubā . Viss ir, strā dā no 21:30 lī dz 1:00 aptuveni. Maksā tikai ceturtdien, diskotē kas dienā .
Protams, Ē ģ iptes alkohols nav ī paš i labs, kokteiļ os tas nav slikts. Alus ir labs, vī ns ne visiem. Yuppies sulas.
Visi baseini ir apsildā mi, un ir vē l viens baseins galvenajā un akvaparkā , bet tas netiek izmantots.
A la carte restorā ni: divi no tiem katrā var apmeklē t vienu reizi bez maksas. Vidusjū ra un arā bu valoda. Bijā m abā s, ļ oti garš ī gi, pietiekama ē dienu izvē le ē dienkartē un ļ oti lielas porcijas.
Vidusjū ra mums patika labā k.
Viesnī cā vairā k nekā.90% ir eiropieš i, mū sē jo un arā bu ir ļ oti maz.
Bijā m apmierinā ti ar animā ciju. Katru dienu redzamā vietā notiek joga, aerobika, volejbols un daudz kas cits, tač u ir maz cilvē ku, kas vē las piedalī ties. Visi ir laipni gaidī ti. Vakarā vienmē r ir š ova programma, katru dienu pa nedē ļ u jauna. Tad tas atkā rtojas. Ir animā cija bē rniem un ū dens atrakciju parks.
Viesnī cas teritorijā ir klubs, š ī s viesnī cas tū ristiem ieeja ir bez maksas, bā rs ir apmaksā ts visiem. Klubs piesaista cilvē kus no visas Portgalibas. Strā dā tikai ceturtdienā s.
Pā rē jā s dienā s ir vakara programma.
Uz ielas netā lu no vestibila katru dienu dzī vā mū zika.
Visos bā ros ir viesmī ļ i. Personā ls ir lielisks. Maksa par augstu servisu. Tē ja netiek izspiesta. Tī rī š ana pē c pieprasī juma katru dienu.
Telpas labā stā voklī , plaš as, viss nepiecieš amais ir, š ampū ns, š ķ idrā s ziepes, krē ms utt. Ū dens tiek dots katru dienu par 2 pudelē m pa 0.6 litriem. Jū s varat lū gt papildu bezmaksas un paš i savā kt pudeles pie bā riem.
Teritorija liela, daudz apstā dī jumu un ir promenā de, kur ir daudz jahtu, daudz veikalu un kafejnī cu, lai gan mī nuss ir telpu cenas, orientē tas uz eiropieš iem. Veikali pie viesnī cas ir tikai teritorijā , apkā rtnē vairs nav. Ir 1 Adam lielveikals ar fiksē tā m cenā m, bet lī dz tam aiziet apmē ram 20 minū tes.
Ekskursijas var iegā dā ties pie gida un uz ielas. Bet atkal kosmosa cenas netiek tirgotas, š eit jū s neesat Charm.
Akvaparks sastā v no 4 slidkalniņ iem un ir atvē rts no 10 lī dz 12 un no 14 lī dz 16. Sū dzī bu nav.
Pludmale ir tī ra, un sauļ oš anā s krē sli ir labā stā voklī . Dvieļ i ir vienmē r un visur. Jū s varat tos aizvest uz pludmali, ū dens atrakciju parku un baseinu. Ieeja jū rā ir smilš aina, bez pantones, gandrī z uzreiz dziļ a. Koraļ ļ i skaisti, daudz zivju, redzē jā m delfī nu un bruņ urupuci.
Teritorijā atrodas galda teniss, trenaž ieru zā le, tenisa korts, basketbola, volejbola un futbola laukums.
Pludmalē un baseinā gandrī z nav vē ja, bet akvaparkā ir. Karstums bija ē nā.28+.
Visi augstā kie darbinieki kā du dienu satikā s ar mums (š efpavā rs, galvenā apkopē ja, pludmales un baseinu vadī tā js, ģ enerā ldirektora vietnieks, galvenā bā ra vadī tā js) un interesē jā s par apkalpoš anas kvalitā ti un to, kas mums neder.
Personā ls nerunā labi krieviski, bet viņ i jū s sapratī s.
Pastaiga uz pludmali 5-7 minū tes, ir marš ruta autobuss.
Izbraucot saņ ē mā m sausā s devas, iepriekš jā pasū ta no gida.
Protams, lai nokļ ū tu no Hurgadas, ir nepiecieš ams ilgs laiks, 3 stundas ar autobusu, bet tas ir tā vē rts.
Бассейн с горками Улыбка Спуск в магазины
Parādīt vairāk »


iemiesojums Ezhik
http://rehanaresorts.com/rehana-royal-prestige/ Es nevaru to noskaidrot viņu vietnē
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
iemiesojums oksovit1
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель был открыт после полной реновации в 2016 году. Расположен в центре прогулочного променада и набережной. Отель предлагает своим гостям собственный аквапарк, боулинг центр, ночной клуб, а также песчаный пляж с пологим заходом в море. Подходит как для активного семейного отдыха с детьми и так и для молодёжи.

Atrašanās vieta Отель расположен на Марине Порт Галиб в 7 км от аэропорта города Марса Алам и в 215 км от аэропорта города Хургада.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 120 метров (коралловый риф), расположен в 300 метрах от отеля. До пляжа курсирует бесплатный автобус. Матрасы и полотенца — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), Wi-Fi на всей территории отеля и в номерах (бесплатно), обмен валюты на набережной рядом с отелем, 120 магазинов на набережной рядом с отелем, 16 конференц залов, пресс-центр, комнаты для переговоров (платно). В отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными физическими возможностями (по запросу, бесплатно).

Главный бассейн с подогревом в зимний период (450 кв.м., глубина 140 см);

Семейный бассейн без подогрева в зимний период (300 кв.м., глубина от 60 до 150 см);

Бассейн с Аквапарком и с подогревом в зимний период (900 кв.м., глубина от 100 до 150 см, 4 горки для взрослых и горки для детей, часы работы: 10:00-12:00, 15:00-17:00).

Рестораны и бары:

Главный ресторан Heliodoro рассчитан на 250 гостей (07.00-10.30, 13.00-15.00, 19.00-22.00);

Восточный A la Carte ресторан Gamila рассчитан на 60 гостей (19.00-22.00);

Средиземноморский A la Carte ресторан Elia рассчитан на 100 гостей (19.00-22.00);

Лобби-бар Sun Ray рассчитан на 120 гостей (24 часа, после 00:00 за дополнительную плату);

Бар Splash у бассейна рассчитан на 30 гостей (10.00-18.00);

Бар Oasis у бассейна рассчитан на 30 гостей (10.00-18.00);

Бар Chiringuito на пляже рассчитан на 60 гостей (10.00-18.00);

Ресторанный дворик Chill Out рассчитан на 80 гостей (10:00-17:00).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с Аквапарком и с подогревом в зимний период (70 кв.м., глубина 35 см), детский клуб Kids Planet для детей от 3 до 12 лет (часы работы: 10:00-12:30/15:00-17:00, русскоговорящий персонал), детская комната с игровыми автоматами (часы работы: 15:00-23:00, платно), детская дискотека с 20:45-21:15, детская анимация, детский буфет в главном ресторане, детское меню в ресторанах A la Carte.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Теннисный корт и оборудование (освещение платно), тренажерный зал для гостей 16+ (часы работы с 09:00-20:00, бесплатно), пляжный волейбол, баскетбол (бесплатно), футбольное поле (5х5, освещение платно), живая музыка, анимация (ежедневное вечернее шоу), амфитеатр, дискотека Red Club рассчитана на 300 гостей (23.00- 03.00, после 00:00 за дополнительную плату), дайвинг центр (бесплатное пробное погружение с аквалангом в море), боулинг центр для гостей 12+, гости до 12 лет должны быть под присмотром родителей (часы работы: 15:00-23:00, платно). Оздоровительный центр для гостей 16+ (предоставляется ваучер со скидкой, часы работы с 09:00-19:00), салон красоты (предоставляется ваучер со скидкой, часы работы с 10:00-20:00).
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 266 номеров.

Istabās

Ванная комната с ванной или душевой кабиной (шампунь, мыло и гель для душа), фен, халаты и тапочки только для VIP гостей (бесплатно), индивидуальный кондиционер, ЖК-телевизор, спутниковое ТВ, сейф (размер ноутбука, бесплатно), адаптеры по запросу (бесплатно), весы по запросу (бесплатно), телефон, Wi-Fi (бесплатно), мини-бар (безалкогольные напитки по приезду (пополнение через 7 дней), минеральная вода-одна маленькая бутылка на человека — ежедневное пополнение), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), гладильная доска и утюг (по запросу, бесплатно), балкон или терраса. Уборка номера: ежедневно, смена белья: каждые 3 дня, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Port Ghalib, Marsa Alam, Red Sea, Egypt, 84721
Tālruņi: Tel: +2 065 3 700 100
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.