Jautājums o Marsa Alam

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
854 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kurai no Marsa Alamas viesnīcām ir skaists rifs, kā arī lagūna gludai un smilšainai ieejai jūrā?
Kurai no Marsa Alamas viesnīcām ir skaists rifs, kā arī lagūna gludai un smilšainai ieejai jūrā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2019-11-204 gadā atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар zolyshka111
Sunrise Marina un tuvējās viesnīcas.
аватар Andrey111
Maliki. Izlasi manu pārskatu.
аватар l.crown
Hilton Hotel, Sol Y Mar vai Abou Dabbad Diving Loung — tie atrodas 3 elegantā līcī ar neparastu zemūdens pasauli. Šī līča dibenā aug jūras zāle, kur katru rītu ierodas bruņurupuči.
Saulriets ir smilšains un gluds. dziļums ātri. Wow laba vieta
ar SW
аватар Andrey111
Malikija atrodas tajā pašā līcī.
аватар garri0510
Breaka un Šams
аватар Andrey111
Arī labi. Pievienošu vēl Trīs stūrus (Equinox).
аватар yanina.lyashchuk
Piekrītu Equinox viesnīcai.Ir smilšu ieeja, kur var vienkārši nopeldēties.
аватар kvitka7m
Labdien, visiem, kas man konsultēja un palīdzēja izvēlēties viesnīcas ar līci un skaistiem rifiem Marsa Alam, -yanina.lyashchuk, it īpaši!! un visiem, kam solīju uzrakstīt atsauksmes par braucienu uz kādu no nosauktajām viesnīcām. Diemžēl, kad oktobra pirmajās dienās mēģināju nopirkt ekskursiju uz Equinox Hotel, diemžēl šī viesnīca bija pieturā... Fantasia viesnīcā vēl bija ekskursijas, bet tiešajiem reisiem uz Marsu nebija biļešu. Alam, un caur Hurgadu tā arī palika bija tikai 5 biļetes uz 3.oktobra vakaru un vajadzēja ātri pieņemt lēmumu. Beigās nolēmām nelidot, jo uzreiz nenokļuvām tur, kur gribējām, tāpēc diemžēl atsauksmes nav. Bet, pētot šo tēmu, sapratu, ka ekskursijas uz šīm viesnīcām droši vien ir jāpērk iepriekš, jūnijā = jūlijā, citādi nebūs ne biļetes, ne ekskursijas uz viesnīcu. Varbūt kāds dos padomu, kad tieši pirkt ekskursijas uz Equinox hotel vai Fantasia?
аватар Andrey111
Neviens tev konkrēti nepateiks. Tirgus nav prognozējams. Agrīna rezervēšana Ēģiptē (atšķirībā no Turcijas) nav vēlama, var ievērojami pārmaksāt. Kāpēc tikai šie divi. Marsa Alam ir daudz labu viesnīcu. Jums vienkārši pastāvīgi jāuzrauga tūrisma operatoru vietnes. Es tik ļoti noķēru Maliki labu cenu, kas vienmēr ir saglabājusi augstas izmaksas. Un tiešie lidojumi uz Marsu ir reti (Join Up bija kāds laiks, bet pēc tam tika atcelts). Bet, ja jūs interesē kāda konkrēta viesnīca un nav problēmu ar finansēm, varat veikt rezervāciju agri.
аватар kvitka7m
Svarīgs ir tikai finansiālais jautājums), Malikiya Dorogova ir mums) Sākumā es izvēlējos Royal Braiku, jo. ir līcis, koris. koraļļi un serviss.Bet tad no ieteikumiem izvēlējos Equinox un Fantasia, un tagad arī Abu Dabbab Lodge. Paldies par atbildi! Starp citu, šoruden Džoina ap lidoja uz Marsa Alamu.
аватар Andrey111
Jā, tikai viņš lidoja (es to atzīmēju). Abu Dabbab Lodge ir pieticīga viesnīca, trīs zvaigznes. Bet Abū Dababas līča dēļ jūs varat to ņemt.
аватар 0676307776
Labāk no Hurgadas ar Tez nekā no Marsa Alam ar Joint.
аватар Roza57
Mans lēmums šajā jautājumā ir tāds, ka labāk ir garantēt ierašanos 4-6 stundas agrāk un garantētu komfortablu nokļūšanu viesnīcā - nekā riskēt ar lidojumiem uz Marsu, un viņi tur zog laiku pirms un pēc brauciena sākuma. brīvdiena. Ja salīdzinām izmaksas dolāros par atvaļinājumu no Join, tad visbiežāk ir izdevīgāk lidot no Hurgadas. Equinox bija lieliska viesnīca un daudz vietu, kur snorkelēt. Uz Abu Dababu devāmies bez problēmām, it īpaši no rīta.
аватар Slav_na
izskatās, ka man ir paveicies Džoinai...
аватар Andrey111
Jā, šis Savienojums nav tik biedējošs, kā tas ir nokrāsots. Es arī trīs reizes devos viņam līdzi, un viss bija kārtībā.
аватар kvitka7m
mums ar Join bija 50/50, tu esi ļoti vīlies, kad tikai vakarā uzzini, ka 17-30 vietā nākamajā dienā izlido 7-30..... diena pagājusi..... un arī daudz problēmu ar to sākot no vasaras sākuma, kad ir liela tūristu plūsma, viņu lidmašīnu ir maz un viņi dažādu iemeslu dēļ netiek galā
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Marsa Alam
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl