Jautājums o Marsa Alam

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
860 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Interesē viss par Marsa Alam un Albatros Sea World Marsa Alam
Plānojam uz oktobra vidu Marsa Alam hotel Albatros Sea World Marsa Alam.Ēģiptē jau piekto reizi,bet visi bija Šarmā.Interesē viss par Marsa Alam un izvēlēto viesnīcu.
No kurienes atiet jūras ekskursijas uz līčiem, lai apskatītu bruņurupučus, delfīnus, jūras govis un aptuvenās izmaksas, kur var pasūtīt papildus viesnīcu ceļvežiem, ko jūs ieteiktu redzēt, kā šajā laikā ir laika apstākļi? Kur nopirkt mango , cik maksā taksometrs uz El Quseir, kartē 17 km.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2018-08-036 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар alex45
Un šeit sadaļā "Viesnīcas" par savu viesnīcu Marsā neko neatradāt? "šoreiz" - vai tas ir pašreizējā minūtē, vai kā? Lasi, ir atpūtnieku atsauksmes, "Jautājumos un atbildēs" neatradīsiet!
аватар Andrey111
Oktobrī temperatūra sāk pazemināties, lai gan joprojām ir diezgan karsts.
Es iesaku jums doties ekskursijās no Olgas Trekhinas. Viņa dzīvo Masā un specializējas jūras ekskursijās. Vairākas reizes ņēmu no viņas un esmu apmierināts. Viņas koordinātes ir Facebook.
Turpravda par šo viesnīcu nav nevienas atsauksmes, iespējams, ka jūsējā būs pirmā.
аватар norhin
Marsa Alam viss ir dārgāks, pārtikai un taksometriem par kādiem 35-50%, jo. garš ceļš, mazāks pieprasījums, un atpūta, pārsvarā tūristi no Rietumeiropas. Pirms viņa no Hurgadas - apmēram 3 stundas. Mango pirkts parastajā ceļmalas pārtikas veikalā pirms 3 nedēļām - 4$ par kg.(vasaras mango pavisam savādāks, garšīgāks, mazāk šķiedrvielu un miza kā ābolam). Lielākā daļa tūristu ierodas Marsa-Alamas lidostā, izņemot ukraiņus - tos, kas atrodas Hurgadā. Arī šeit viņiem ir vieglāk. Ekskursijas jāiegādājas turpat viesnīcā.Tiek parādīti jūras dzīvnieki(delfīni,jūras govs)+pusdienas+snorkelēšana ~pa 50USD.
аватар Blakpolice.com.
Esmu bijis uz Marsa vairākas reizes. Visnogurdinošākais joprojām ir ceļš, no Ukrainas nav tiešo lidojumu un pilnībā atbalstu "norhin" par cenām.
аватар 0676307776
Paldies par jebkādu informāciju.
аватар Nick15
Pērn oktobrī lidoju tieši no Kijevas uz Marsu, bija vairāki reisi dienā, bija arī tiešie reisi no Ļvovas. Sezonas laikā ir tiešie reisi, interesējies par tūrisma aģentūrām.
Papildus zemūdens pasaules priekiem jūs varat doties no Marsas un apskatīt tempļus valsts dienvidos: Edfu un Philae - vienas dienas ekskursija, Abu Simbel - divu dienu ekskursija. Tie ir ne mazāk iespaidīgi par Karnaku un Luksoru, kamēr nav tūristu pūļu.
Un, jā, galvenokārt Rietumeiropa atpūšas uz Marsa: mūsu viesnīcā bija burtiski vairākas krieviski runājošas ģimenes un divi ukraiņu valodā runājoši animatori no Bila Cerkvas.
аватар 0676307776
Viņus interesēja, togad tikai Fairy lidoja reizi nedēļā svētdienās no Kijevas un tikai uz atsevišķām viesnīcām.
аватар 0676307776
Esam gatavi uz visu, galvenais, lai nav kazahu.
аватар ignorik
Nepieticīgs jautājums: kāpēc tieši kazahi ... ???)))
аватар Andrey111
Es arī par to domāju.
аватар 0676307776
Atvainojiet, nevēlējos nevienu aizvainot, bet pēdējie divi braucieni uz Šarmu uz Albatros akvaparku atstāja ne pārāk patīkamas sajūtas.Draugi no Kazahstānas ieradās ar vairākām ģimenēm 15-20 cilvēku vecumā no gada līdz 80 gadiem.Tas noteikti ir labi kad ģimene ir kopā, bet atgādināja ļoti trokšņainu čigānu nometni.Pludmalē izvilka visus blakus esošos sauļošanās krēslus aizsedzot pludmales grīdu, arī restorānā tika pārvietoti galdiņi, istabās trokšņoja, viņi pastāvīgi nebija apmierināti ar visu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Marsa Alam
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl