Jautājums o Marsa Alam

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
860 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pastāsti man, kādi laikapstākļi ir novembrī-decembrī uz Marsa? Un iesakiet, kuru viesnīcu labāk izvēlēties (lai labāk pabarotu)? Skatos uz Braiku vai Trīs stūriem... Vai varbūt ko labāku ēst?
Pastāsti man, kādi laikapstākļi ir novembrī-decembrī uz Marsa? Un iesakiet, kuru viesnīcu labāk izvēlēties (lai labāk pabarotu)? Skatos uz Braiku vai Trīs stūriem... Vai varbūt ko labāku ēst?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2016-10-108 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  23
аватар agent_borabora
Laikapstākļi Marsa Alam pagājušajā gadā:
Novembris +25..+30C dienā, +18..+22 no rīta, no +28 sākumā līdz +25C mēneša beigās.
Decembra pēcpusdienā +22..+24С, no rīta +12..+18С, jūra no +25С sākumā līdz +23..24С mēneša beigās.
Labākais ēdiens Marsā pēc tūristu domām Hilton viesnīcā.
Par Braiku neko negatīvu neesmu dzirdējis, un viņi atgriežas Three Corners, lai gan Marsas viesnīcas izvēlas tūristi, kuriem ēdiens ir otršķirīgs.
аватар respecttur3
Vai ir jēga izvēlēties viesnīcu Marsa Alam ēdienam?...Trīs stūros ēdiens diezgan pieklājīgs, daudz vietējo ēdienu un + katru dienu tematiskā virtuve, itāļu, meksikāņu ēdieni.... kaut kas tamlīdzīgs. BET Trīs stūri ir atklātā piekrastē, jau novembrī bieži ir sarkanais karogs, un decembrī es domāju, ka vēl biežāk ... bet rifs pie viesnīcas ir lielisks. Un Braika ir līcī, ir saulriets ar smiltīm un jūra mierīga. nu kurš uz ko iet.
аватар ser_____Witness77
Es precizēšu jautājumu (Ir daudz trīs stūru: 3 četrinieki un 1 pieci, un, kā es saprotu, tie atrodas dažādos līčos), mani interesē Braika un TRĪS STŪRU FAYROUZ 5 * salīdzināšana. Kur ir labākais līcis?
(Ēdiens ir gandrīz tāds pats, kā es to saprotu)
Hiltone ir nedaudz dārga, un dzirdēju, ka tur rifs nav īpaši labs (ūdens duļķains).
Starp citu, Braiki ir arī 2: BRAYKA BAY 5* un ROYAL BRAYKA BEACH 5*. Pēc kartes viņi atrodas netālu - vai viņi ēd dažādos restorānos? Kurš ir labāks? (cena gandrīz tāda pati)
аватар Slav1
Vidējā temperatūra uz Marsa ir daudz zemāka nekā uz Zemes - aptuveni -40 ° C. Vislabvēlīgākajos apstākļos vasarā dienas pusē planētas gaiss sasilst līdz 20 ° C - iedzīvotājiem diezgan pieņemama temperatūra. no Zemes. :-)
аватар ser_____Witness77
Es saprotu, ka par šo divu viesnīcu līčiem neviens īsti neko nevar pateikt? ... kā arī laika apstākļi novembra sākumā-vidū?
P.S.
Es biju Marsā (El Kuzeirā) aprīlī - bija ļoti auksts vējš, un ūdens bija aptuveni 21 grāds ...
аватар ser_____Witness77
šeit ir vēl 2 viesnīcas Trīs stūri:
Trīs stūru laimīgās dzīves kūrorts
TRĪS STŪRU EQUINOX BEACH 4*
- tie ir dažādos līčos, ir ļoti maz (svaigu) atsauksmju - kur ir labākais līcis / koraļļi / pārtika utt. ... kurš ir pavediens kursos?
аватар tihonova22
Atpūtās THREE CORNERS EQUINOX BEACH 4 * 2016. gada septembrī. Viesnīca man patika. Atbalstiet TRĪS STŪRUS tīkla standartus. Tīrs, zaļš. Ēdiens ir normāls. Ēdienu klāsts ir mazs, bet izsalcis nepametīsi. Tas bija garšīgi pagatavots, mēs neievērojām nekādus dārzeņus un augļus, kas būtu spocīgi. Konditorejas izstrādājumi ir garšīgi. Tiesa, augļus gribētos vairāk. Bija banāni, apelsīni, gvajava, melone, bumbieri.
Par jūru: viesnīcai ir neliels līcis. Bieži vējš, vilnis. Labākais laiks peldēšanai, protams, ir no rīta. Koraļļi ir skaisti uz dienvidu rifa aiz Kaiter līča. Arī ziemeļu rifs ir skaists, lai gan sākumā rifs ir pelēkbrūns, lai gan koraļļi ir dzīvi, tālāk uz ziemeļiem tas ir gaišāks un daudzveidīgāks. Skaista sala blakus molam. Vēl tālāk jūrā ir vēl viena maza sala, tur arī ir labi. Dzīvnieku ir ļoti daudz: bruņurupuči, rajas, murēnas, skorpenopi, lauvu zivis, kalmāri, dziedošās makreles. Aizbraucām arī uz Abu Dabab līci. 15 min gājiena attālumā no viesnīcas. Viesnīcas lapa FB https://www.facebook.com/pages/The-Three-Corners-Equinox/842769115782819
аватар klichko
Neviens nedos garantiju pret kataklizmu. Pirms NG tas ir vairāk dzīvs nekā miris (c) Bet no janvāra beigām līdz iepriekšminētajam aprīlim gandrīz garantēts slazds. Pat ekstravaganza-gubanedura lido līdz 15. janvārim
"Klaiņojošie" uz Marsu nenokļūst, vietējo aborigēnu un alkohola cienītāju tūristu sabiedriskā ēdināšana a priori nav iespējama. Ēdiens viesnīcu normās un labi paēdis nepretosies. Sentido viņi baroja kā ģimene, apkalpošana bija lieliska. Bija diena Hiltonē... viss kā labākajās mājās, viesnīca ir aizmirsto sen aizmirsto 90. gadu beigu īsto Hiltonu līmenī
Hiltone novembra sākumā, kad laikapstākļi mīl pat lūzerus dubultnedēļa 1100ye, 3 stūri speciālā tehnika...pat dzērumā delīrijs nesapņoja par tādiem cenu lidojumiem
аватар klichko
jā, es domāju tuvplānu (labā nozīmē) no visiem trīsstūriem, tikai firerose! Kopā ar Hiltoni viesnīca bija trekna...gan cenā, gan dubļaina. Pašlaik ar ekvinokciju atšķirība ir niecīga, taču atšķirība ir milzīga))
аватар ServiceInEgypt
Šogad bijām JAZ Lamaya - ārkārtīgi pozitīvs iespaids! laba teritorija, lieliska apkalpošana, daudzveidīgs ēdiens, lieliska animācija! Es iesaku! Es tiešām nevarēju peldēties jūrā, bet es dzirdēju, ka rifs ir labs - ir ko redzēt!
Teritorijā ir vairākas viesnīcas!
аватар ser_____Witness77
JAZ Lamaya - 1620 / Hilton - 1560 ...
- no adekvātām cenām es redzu tikai Bryk un THREE CORNERS FAYROUZ 5 * (nu, tie, kas ir sliktāki) - nedaudz vairāk par tūkstoti (novembra sākumā). Kuru labāk izvēlēties?
Starp citu, es biju Pensijā 2015. gadā - viņi vakarā gandrīz cīnījās par gaļu un beidzot bija izsalkuši, pirms tam es biju Onatti - labi paēdušos laikos (2010-11) = ļoti labi paēdis, tad kas bija pirms Yegi ... un kopš 2014. gada = šīs ir divas lielas atšķirības (-as)
P.S.
Nez kāpēc mans paziņojums pazuda (par visām abonementa tēmām) - piespiedu kārtā nospiežu "abonēt" - nedēļu, iespējams, nav paziņojumu?
аватар ser_____Witness77
"Pēdējo reizi neesmu dzirdējis sūdzības pat par ekvinokciju, lai gan cilvēkiem ir dažādas apetītes... izlasiet maniaku ziņojumus, jūs uzzināsiet daudz noderīga."
- vairāk kā ceļojumu aģentu / vietējo animatoru vilinājums (IMHO)
"Marsā viņi nebaro ar mucām ar vārītu ūdeni, kas ir ļoti patīkami. Pieklājīgās viesnīcās publika tiek lutināta, barošana ar porcijām, nedod Dievs visiem (-iem) Šobrīd rindas pēc gaļas nebūs,"
- starp citu, es to nemaz nepamanīju - viss ir ļoti pieticīgs, arī uzturā, starp citu, jūrā visus tos "brīnumus" (izņemot dugongu), ko viņi apraksta, es varu viegli atrast no plkst. jahta Šarmā;) ... tāpēc pagaidām jautājums atvērts (Charm vai Marsa)
аватар agent_borabora
Pēc mūsu The Three Corners Sea Beach Resort tūristu domām, ēdiens ir atbilstošs ekonomiskajām izmaksām.
Un kvalitatīvai ēdienu izvēlei izvēlieties Braiki vai Jazz.
аватар klichko
"tātad, kamēr jautājums ir atvērts (Charm vai Marsa)"
---------------------
kā izrādījās, jūsu nemainīgākā ir nekonsekvence (c)
PS. uz Marsu un Tabu nevar braukt četratā, jo tur viņus baro pēc zvaigznēm...un barošana nav tipiska egijai, dažiem "nepietiek"
Esmu pārliecināts, ka jūs visu izlemsit pats, pretēji jebkuram ieteikumam)) veiksmi
аватар Tana999
Hiltonē ēdiens ir daudz sliktāks nekā THREE CORNERS FAYROUZ 5 * Dzīvoja novembrī 3 stūros, un, kad pastāstīju, ar ko viņi tūrē baroti, Hiltones tūristi norija tikai siekalas. Sarkanais karogs 3 stūros ir ļoti izplatīts, BET ir vēl 2 ieejas no mola lagūnās, kur var peldēt jebkuros laikapstākļos. Turklāt katru dienu no 3 stūriem var aiziet līdz Mubaraka līcim (10 min lēnā tempā) Tur vienmēr var peldēties. Un tur ir bruņurupuči un, ja paveicas, dugongs. Novembrī vakaros drēbēs vēlams vilkt vieglas garās piedurknes, un pa dienu ir karsts. Bet tomēr labākā viesnīca Marsā ir Shams Alam :-) Un Sharm ir atkritumi, salīdzinot ar Marsu
аватар ser_____Witness77
daudzi cilvēki raksta, ka ūdens caurspīdīgums TRĪS STŪROS FAYROUZ 5 * un Bryknē pēdējā laikā ir kļuvis ne pārāk labs (jo dubļu plūsmas ar netīra ūdens plūsmām), vai ne?
P.S.
- Šarmā es bieži peldos netālu no Tirānas / Ras Mohamed / Ras Nasrani līča - es redzu bruņurupučus vairākas reizes niršanas laikā, bieži haizivis, barakudas, lielos starus ... vai esat kādreiz redzējuši haizivi dzīvu?
P.S.S.
- starp citu, es apsēdos ar bruņurupuci no pēdējās Šarmas viesošanās ;)
https://www.youtube.com/watch?v=-QaifP-Ax28
аватар Tana999
Es redzēju haizivi Taizemē :-) Nespēju noticēt par ūdeni. Viņi ienes jūsu istabā aizzīmogotu pudeli. Restorānā ir pudelēs pildīta ūdens dzesētāji. Pirms nedēļas biju Tabā, kuru pamatīgi sabojāja dubļu plūsma. Pīle tur ir arī skaists ūdens. Neuzticieties sliktajiem ceļotājiem. Šarms cilvēciskā faktora ziņā ir gandrīz tāds pats kā Hurgadai, tikai zemūdens pasaule ir labāka. Bet te mani sanikno pārdevēju apsēstība vai kad kāds uzrullē ar piedāvājumu, lai gan esmu sieviete vecumā. Uz Marsa tas tā nav. Neuzkrītoša apkalpošanas līmenis ir daudz augstāks. Personāls ir apmācīts kā Eiropā
аватар Tana999
Un šeit ir Marss, Sataya. https://www.youtube.com/watch?v=PJPKXlXmGY0
аватар klichko
"Neuzkrītoša apkalpošanas līmenis ir daudz augstāks. Personāls ir apmācīts kā Eiropā"
----------------------
Par ko tas ir. Marsa un Taba ir orientētas uz Eiropu, rakstīšanas-swill jautājumu nav vērts izmest. Labās viesnīcās ēdiens ir porciju un gandrīz izsmalcināts, tagils ar pārpalikumiem 3 līmeņos neizturēs un netiks samīdīts. Viesnīcas-gendelyki par "dzert-pastaigas" ir saliektas, un cilvēku viesnīcas, pat krīzes apstākļos, garantēti tiks baroti ar mēli.
PS. tagad bumba ir pliz, vairāk kā jebkad stulba ... vēl jo vairāk starpība ar labu variantu būtībā 3 kapeikas
аватар ser_____Witness77
kur ir labākais līcis / kur ir labākais veids , kā nokļūt pludmalē : 3 Corners Farrows / EQUINOX vai Bryke ?
аватар ser_____Witness77
Starp citu, kurš kaut ko teiks par El Maliku (Abu Dabab)?
- vieta ir viena no veiksmīgākajām, IMHO ... kā tur ir ēdiens: kā Grand Oasis vai vēl sliktāk?
аватар agent_borabora
Tūristi, kuri izvēlas El Maliku, ēdienam vispār nepievērš uzmanību.
аватар ser_____Witness77
Jā, es jau sapratu, ka ir makaroni un vista - tas ir mūsu FSE (c))), bet es gribētu zināt, cik lielā mērā: kā Grand Oasis / Select Diamond ... vai varbūt kā Siwa?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Marsa Alam
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl