Tulip Magic Beach Resort 4*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.310
№32 viesnīcas reitingā Marsa Alam
7.4 Numurs
7.3 apkalpošana
8.6 Tīrība
9.1 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no pludmales, tālu no rosīgo pilsētas ielu burzmas. Uzcelta 2004. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2020. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар kolo3669
5. lpp. Ē ģ iptē (2 r. Sharm, 2. r Hurgada un tagad Marss). Ē ģ iptes viesnī cas visas + - vienā das un arī š is nav izņ ē mums, pontons ir 750 m (mē rot personī gi), š ausmas tikai gribas ienirt 1.5 km gaida, ē diens kā visur citur - ir ko izvē lē ties gaļ u, zivis, super kū kas, pretī gs alkohols, ņ emiet lī dzi labā k, pulverveida dzē rieni. … Tomēr ▾ 5. lpp. Ē ģ iptē (2 r. Sharm, 2. r Hurgada un tagad Marss). Ē ģ iptes viesnī cas visas + - vienā das un arī š is nav izņ ē mums, pontons ir 750 m (mē rot personī gi), š ausmas tikai gribas ienirt 1.5 km gaida, ē diens kā visur citur - ir ko izvē lē ties gaļ u, zivis, super kū kas, pretī gs alkohols, ņ emiet lī dzi labā k, pulverveida dzē rieni...rifs ir tik-tā...vispā r viss ir kā visur citur...bet...
Bet atsauksme vairā k ir par apkalpoš anu un attieksme pret viesiem visur ir daž ā da. Pirmā lieta, kas nogalinā ja bija pā rtikas aproces - tā s tiks uzvilktas tikai pē c brokastī m 10, kad restorā ns tiks slē gts, pat ja jū s ieradī sities 7 no rī ta, jū s nevarat ē st, labi, reģ istrē jieties 12, bet izsalkuš i viesi, kuri ir 12 stundas ceļ ā , ir sarkans. "Tipa" viesnī ca eiropieš iem un pirmais, kas ir ļ oti pamanā ms ir attieksme pret ukraiņ iem/krieviem un pret eiropieš iem. . . bijā m 2 ģ imenes un ticam, ka jū s apkalpos pē dē jie, pirmie vā cieš i. . . bet š ie tomē r ir puķ es, ir indivī di Ehabs viņ š ir baseina bā rmenis un Alī na viesnī cniece, kas izcē lā s ar ī paš u attieksmi. . . Bā rmenis var kliegt uz viesiem, ja viņ am kaut kas nepatī k, bū t rupjš un konkrē ti pret mani - viņ š kliedza ka viņ š man ielej alu netī rā glā zē , kur vī rs ielika izsmē ķ us no Ikos (vī rs nā kamais nebija), kamē r nekur nav pelnu trauku! Un man ar š o vispā r nebija nekā da sakara, bet bā rmenis bija gļ ē vulis un manam vī ram neko neteica, bet pienā ca pie manis un nolē ma atgū ties, es vispā r nevarē ju saprast, kas notiek ! ! ! Lai viņ š priecā jas, ka izsmē ķ i neguļ puķ u dobē s!
Š okā gā ju sū dzē ties par tā dā m rupjī bā m un pazemojumiem. . . atnā ca viesnī cniece Alī na (vienī gā , starp citu, kas runā krieviski! Visi viesnī cā saprot tikai angliski! ) pieņ ē ma sū dzī bu un aizgā ja. . . vē lā k viņ a atnā ca un teica, ka viņ i to ir sakā rtojuš i un Ehabs š eit vairs nestrā dā ! Viņ a atvainojā s un iedeva vakariņ as a la carte...tajā paš ā laikā viņ a atnesa papī ru, lai parakstī tu, ka konflikts ir izbeigts...es parakstī ju...un, lū k, nā kamajā dienā tas HAM atkal bija bā rā , vestibilā...Alī na viņ a meloja sejā un nesasarka, lai tikai saņ emtu parakstu varas iestā dē m!
Ja jū s nezinā t angļ u valodu. un tev ir problē ma 100% neviens tev nepalī dzē s (((
Pā rē jā Marsa Alam ir tuksnesis, kurā nav nekā , bet kas ir par 3p dā rgā ks. Piemē ram, zemū denes š armā.15 USD, tas ir 45 USD ((un tas arī viss...vieglā kais aplis bē rnam ir 12 USD ! ! Nav sabiedriskā transporta, taksometrs 13 km ir 35 USD turp un atpakaļ .
P. S. katrs solis viesnī cā par maksu! (Š ķ iet, ka karalisks nav)
Visur raksta, ka Wi-Fi ir bezmaksas, bet ne februā rī jau maksā , mohito kokteilis b/a 1$ kā ir? ! , tikai 2b ū dens istabā , pat ja ir 2 pieauguš ie un 2 bē rni, ja vē laties maksā t vairā k $ 1 / pudele...pat 1 r tika samaksā ts animā cija $ 5 / persona pirmo reizi es redzu š o !! !
P. P. S. animatori labi tos izdarī juš i 2 viesnī cā m 16 cilvē ki un viens (man liekas muļ ķ ī gi) teica, ka viņ i ir spiesti rakstī t atsauksmes. . . padomā jiet par to, ko lasiet).
Tā pē c izdariet secinā jumus, vai vē laties sabojā t atvaļ inā jumu par savu naudu, iegā dā joties ekskursiju š eit.
И это только половина Хочешь хорошее отношение плати и не мало!
аватар snezhkafomina
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es tikko lidoju mā jā s no š ī s viesnī cas un vē los tur atgriezties vē lreiz. Š ī bija mana 5. brī vdiena Ē ģ iptē , un š ī viesnī ca atstā ja vislabā ko iespaidu. Mē s ieradā mies vakarā , bet viņ i mū s sagaidī ja un mē s varē jā m vē l pavakariņ ot, kas bija ļ oti jauki. … Tomēr ▾ Es tikko lidoju mā jā s no š ī s viesnī cas un vē los tur atgriezties vē lreiz. Š ī bija mana 5. brī vdiena Ē ģ iptē , un š ī viesnī ca atstā ja vislabā ko iespaidu.
Mē s ieradā mies vakarā , bet viņ i mū s sagaidī ja un mē s varē jā m vē l pavakariņ ot, kas bija ļ oti jauki. Arī lielisks galda klā jums, tikai auduma salvetes un stikla trauki, jutos kā restorā nā , nevis ē damistabā )
Norē ķ ins pagā ja ā tri, es uzreiz palū dzu mainī t istabu uz otro stā vu un viņ i to izdarī ja bez problē mā m. Lai gan skaitļ i ir aptuveni vienā di, es nepamanī ju, ka kaut kur sliktā k un kaut kur labā k. Mums arī paveicā s un mums iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru, lai gan naktī mē s to nemanī jā m)) Nekā das tē jas mā jienu no personā la puses, bet š ī ir viesnī ca, kur jums paš am bija liela vē lme to atstā t.
Tī rī š ana katru dienu, Mohammed katru dienu pā rsteidza jaunas figū riņ as no dvieļ iem un arī atnesa mums dā vanā ventilatoru un apli)) Istaba ir labā stā voklī , varbū t ne jaunā kā , bet ē rtai atpū tai pietiek, seifs darbojas. Istaba arī ierodoties bija tī ra, gulta tī ra un balta.
Baseins liels ar apkuri, un ziemā tas ir tas, ko vajag, bā rā taisa nesliktos kokteiļ us, alu lej no pudelē m, ne visai slikti. Arī vī ns ir diezgan garš ī gs, neskatoties uz 10 litru tetrapaku)) Uz cita alkohola rē ķ ina tas, kā jau visur, nemaz nav ledus.
Pludmale milzī ga, kaudze bezmaksas sauļ oš anā s krē slu, dvieļ i uz kartē m. Janvā rī nav ī paš i karsts, bet sauļ oties var labi. Mums divas dienas bija stiprs vē jš , tad tajā s dienā s jū rā neiekā psi. Bet pē dē jā s 2 atpū tas dienas bija lielisks laiks un jū ra diezgan silta, nebija diskomforta uz to doties. Un rifs š eit ir vienkā rš i neticams, mē s ar vī ru neesam lieli rifu pazinē ji, bet bijā m sajū smā.
Galvenie tū risti ir no Vā cijas, Polijas, Itā lijas un Ukrainas.
Bija arī vakara š ovi, diezgan interesanti, animatori cenš as. Ir arī neliela trenaž ieru zā le. Vakarā varat spē lē t galda tenisu vai biljardu, biljardu par maksu (1 stunda - 3 USD).
Es aizmirsu galveno)) Ē diens š eit ir neticami garš ī gs, un izvē le ir milzī ga. Kas ievē ro diē tu, tas š eit nav) Katru dienu daž as zivju sugas, vistas, liellopu gaļ a. Ē dieni uz grila ir neticami. No jū ras veltē m - kalmā ri, krabji, bija arī jū ras velš u zupas. Ī paš u uzslavu pelnī juš i restorā na darbinieki, visi ļ oti draudzī gi un profesionā li!
Noteikti atgriezieties š eit, bet nedaudz siltā kā laikā ))
Ресторан Пляж Номер Вид з балкону
аватар dmitriitsim
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopumā viss patika, pieklā jī gs personā ls, lieliski sakopts dā rzs, lī dz dziļ jū rai pa molu ir tā lu, bet ir tā vē rts. Ē diens super, wi-fi tikai reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Kopumā viss patika, pieklā jī gs personā ls, lieliski sakopts dā rzs, lī dz dziļ jū rai pa molu ir tā lu, bet ir tā vē rts. Ē diens super, wi-fi tikai reģ istratū rā .
Питание в отеле пирс
аватар osherbak1986
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s 4 cilvē ku ģ imene. Mē s lidojā m tieš i uz Marsa Alam no Borispilas, ieradā mies viesnī cā.6:00 un uzreiz tika apmesties, bez papildu maksas. Dabū jā m jauku 1401. istabiņ u 1. stā vā ar skatu uz baseinu un daļ ē ji uz jū ru, istabiņ a plaš a, viss darbojā s. … Tomēr ▾ Atpū tā s 4 cilvē ku ģ imene. Mē s lidojā m tieš i uz Marsa Alam no Borispilas, ieradā mies viesnī cā.6:00 un uzreiz tika apmesties, bez papildu maksas. Dabū jā m jauku 1401. istabiņ u 1. stā vā ar skatu uz baseinu un daļ ē ji uz jū ru, istabiņ a plaš a, viss darbojā s. Viesnī cā ir 2 lieli peldbaseini un mazs, teritorija zaļ a, daudz vē dekļ palmu un dateļ palmu. Ir kur pastaigā ties un fotografē t) Tī rī š ana nav slavē jama, liels paldies visam personā lam. Veļ a un dvieļ i ir tī ri, neviens pat nav devis mā jienu par dzeramnaudu - tā ir personī ga pateicī ba darbiniekiem par lielisko darbu un noskaņ ojumu. Nekad nebija pat ne miņ as no neziņ as, visi cenš as iepriecinā t ar smaidu. Reģ istratū rā un viesnī cas personā ls nerunā krieviski, no vā rda nedaudz, viesnī ca pā rsvarā ir ā rzemnieki, bet ir Google tulkotā js, lai atrisinā tu visas nianses.
Par uzturu nav sū dzī bu, katrs izvē las pē c savas gaumes un ir no kā izvē lē ties. . . no gaļ as ē dieniem - 3 veidu liellopu gaļ a, vista, 2 reizes bija pī le un 1 reize tī tara, salā ti, dā rzeņ i, deserti. Protams, bez zivī m un kalmā riem un augļ u pā rpilnī bas nebija nekā du jū ras velš u, bet vai ar to nepietiek: banā ni, dateles, ā boli, gvajava, arbū zs, melone, granā tā bols, apelsī ni?
Jū ra ir pilnī gs prieks...katru dienu mē s peldē jā mies ar lielu prieku))
Atgriezā mies ar brī niš ķ ī gā kajā m atmiņ ā m par atpū tu, esam 1. reizi Marsā , kā dreiz atpū tā mies Hurgadā , un varu teikt, ka Marss ir ļ oti FORŠ S)))
No mī nusiem - internets ir diezgan vā jš , jums jā iet uz reģ istratū ru vai pie baseina, lai gan daž reiz es to noķ ē ru pludmalē .
Ar pā rē jo bijā m ļ oti apmierinā ti)))
аватар taran_natala
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki, dā rgie draugi, domubiedri un ceļ otā ji! Gribu padalī ties iespaidos par mū su 16. atvaļ inā jumu Ē ģ iptē , 7. Marsa Alam. Mē s rezervē jā m lē tā ko biļ eti, izmantojot Fortuna 4 * sistē mu no Feeria Mandriv operatora: no 09. … Tomēr ▾ Sveiki, dā rgie draugi, domubiedri un ceļ otā ji!
Gribu padalī ties iespaidos par mū su 16. atvaļ inā jumu Ē ģ iptē , 7. Marsa Alam.
Mē s rezervē jā m lē tā ko biļ eti, izmantojot Fortuna 4 * sistē mu no Feeria Mandriv operatora: no 09.04. 2016 lī dz 16.04. 2017.
Viesnī cā bijā m 1 dienu.
Transfē rs: Lidojums Kijeva - Marsa Alam 4 stundas, ļ oti ē rti.
Mū s draudzī gi sagaidī ja reģ istratū rā un iedeva jauku istabu otrajā stā vā . Gan viesnī ca, gan istabiņ a iekā rtota eiropeiskā stilā , ē rta, viss strā dā , mē beles nav jaunas, bet labā stā voklī . Ē rtai atpū tai ir viss nepiecieš amais.
Teritorija nav liela, 2 viesnī cas kopā , bet pastaigā jieties, kur ir. Apstā dī jumi un baseini ir labi kopti. Visur ir tī rs. Ā rā ir tikai tuksnesis.
Ē diens: tā ir viesnī cas stiprā puse. Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir 4 *, nevis 5 *, ē dinā š anas ziņ ā tā , manuprā t, ir viena no labā kajā m Marsa Alam. Ļ oti liela ē dienu izvē le un ļ oti garš ī gi pagatavoti.
Apkalpoš ana: viesnī cā ir lieliski profesionā li darbinieki visā s pozī cijā s. Puiš i bija pieklā jī gi un izpalī dzī gi, pā rē jais bija ē rti.
Animā cija viesnī cā ir klā t, kurš vē las, tas atradī s sev tī kamu izklaidi, nebū s garlaicī gi. Vakariņ ā s man ļ oti patika dzī vā mū zika.
Pludmale: liela un tī ra, pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, nav nepiecieš ams aizņ emties no rī ta.
Jū ra: pontons ir ļ oti garš , lī dz 1 km, bet veselam cilvē kam pē c kvalitatī vas bagā tī gas maltī tes tā nav problē ma. Pontons iet atklā tā jū rā , lī č a kā tā da nav. Vē ju sezonā jū ra ir vē traina, un jū s nevarat peldē t. Tas, vai jums patī k koraļ ļ i un dzī vā s radī bas, ir atkarī gs no tā , ko esat redzē jis iepriekš un ar ko jū s salī dzinā t. Bet ir ko redzē t.
Kopē jais iespaids par pā rē jo: viesnī cā ļ oti patika ē dieni un apkalpoš ana. Varu droš i ieteikt.
Labu atpū tu, ja ir kā di jautā jumi, rakstiet, atbildē š u!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca mums patika. Ē ģ iptē atpū tā mies ceturto reizi un man ir ar ko salī dzinā t. Atpū š as pā rsvarā itā ļ i. Vā cieš i, franč i un krievi. Divi peldbaseini, viens no tiem apsildā ms. Ē diens viesnī cā ir izcils. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums patika. Ē ģ iptē atpū tā mies ceturto reizi un man ir ar ko salī dzinā t. Atpū š as pā rsvarā itā ļ i. Vā cieš i, franč i un krievi. Divi peldbaseini, viens no tiem apsildā ms. Ē diens viesnī cā ir izcils. Viss iekļ auts sistē ma Ē ģ iptei ir ļ oti pieklā jī ga! . Restorā nā ir brokastis, pusdienas un vakariņ as – bufete (brokastis pieticī gā kas, bet pusdienas un vakariņ as ļ oti labas). Pusdienā s un vakariņ ā s ir gaļ a, vista un zivis. Ļ oti biež i viņ i uz grila gatavo daž ā dus ē dienus. Bufete ir daudzveidī ga, bet konditorejas izstrā dā jumi un deserti ir tikai virsū . Katru dienu uzturā jā bū t augļ iem. No rī ta lī dz vakaram daž ā dos bā ros var paņ emt bezalkoholiskos dzē rienus, tē ju, kafiju, gardu kapuč ī no un stipros alkoholiskos dzē rienus. Starp citu, vī ns un alus ir ļ oti labi. Vī ns ir sauss, pusdienā s un vakariņ ā s baudī jā m glā zi vī na. Animā cija dienas laikā pie baseina, bet mums patika atpū sties pie Sarkanā s jū ras)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Aprī ļ a otro pusi pavadī jā m š ajā viesnī cā . Viss ir vienkā rš i lieliski. Manuprā t, š ī ir labā kā viesnī ca nirš anai. Bet tas attiecas ne tikai uz nirš anu. Mū s sirsnī gi sagaidī ja reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Aprī ļ a otro pusi pavadī jā m š ajā viesnī cā . Viss ir vienkā rš i lieliski. Manuprā t, š ī ir labā kā viesnī ca nirš anai. Bet tas attiecas ne tikai uz nirš anu. Mū s sirsnī gi sagaidī ja reģ istratū rā . Vā rdu sakot, ir daudz ē ģ iptieš u ar labu humora izjū tu. Un tad visas mū su uzturē š anā s laikā visi bija ļ oti jauki un draudzī gi. To paš u var teikt par tū ristiem. Jā , viņ i runā daž ā dā s valodā s, bet tas mums netraucē ja rast kopī gu izpratni. Istabā viss bija tī rs, personā ls vienmē r pē c mums uzklā ja gultu, mainī ja veļ u, uzkopa istabu. Vannas istaba izskatī jā s lieliski, kā jauna, viss bija spī dī gs un darbojā s lieliski. Es domā ju, ka tas raksts pie sienas, ka tū lī t dabū sim jaunus dvieļ us, ja vecos nometī sim uz grī das, tieš ā m ne velti ir rakstī ts š eit š ajā viesnī cā! ! ! Viss ir ļ oti veikls un labi izveidots attiecī bā uz viesnī cu ar saviem klientiem. Mums ļ oti patika mū su brī vdienas! ! ! Tā pē c mē s iesakā m apmeklē t Tulip kū rortu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā gadā decembra otro pusi pavadī jā m Tulip Resort. Tā noteikti bija relaksē još a un laba uzturē š anā s! ! ! Ziemassvē tku svinī bu programma bija ļ oti interesanta gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Personā ls bija ļ oti draudzī gs, pilnī gi visi uzreiz atcerē jā s, kam kas garš oja un vienmē r ļ oti priecā jā s mū s redzē t, kad satikā s, ar smaidu sagaidī ja un piedā vā ja pasū tī t to vai citu kokteili, vī nu, vai vienkā rš i sniedza padomu, kā vislabā k izklaidē ties. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā decembra otro pusi pavadī jā m Tulip Resort. Tā noteikti bija relaksē još a un laba uzturē š anā s! ! ! Ziemassvē tku svinī bu programma bija ļ oti interesanta gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Personā ls bija ļ oti draudzī gs, pilnī gi visi uzreiz atcerē jā s, kam kas garš oja un vienmē r ļ oti priecā jā s mū s redzē t, kad satikā s, ar smaidu sagaidī ja un piedā vā ja pasū tī t to vai citu kokteili, vī nu, vai vienkā rš i sniedza padomu, kā vislabā k izklaidē ties. Man visvairā k patika delfī ni! Tiesa, viņ i bija tik mī ļ i, viņ i vienmē r bija priecī gi un it kā aicinā tu pievienoties nirš anai. Godī gi sakot, es sadraudzē jos ar vienu no delfī niem, es neatceros, kā viņ i viņ u sauca viesnī cā , bet es viņ am devu vā rdu Lasik. Viens no maniem draugiem brī vprā tī gi pieteicā s piedalī ties Jaungada š ova programmā , un, godī gi sakot, mū su Jaunais gads š ajā viesnī cā bija izdevies!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар romanyuk84
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
IESAKU VISIEM DOTIES UZ MARS-ALAM, TUR IR Ī STA PARADĪ ZE, SASKAIDROJUMS AR Š ARMU UN HURGADU. HOTEL TULIP RESORT4 *, NEVIS 5 *, KĀ PARASTĀ RAKSTĪ T. KUR VIŅ I TIKKO TECĒ JA, KA Š Ī IR 5* VIESNĪ CA? UN TAD TĀ S TIEK SALĪ DZINĀ TAS AR 5* VIESNĪ CĀ M. … Tomēr ▾ IESAKU VISIEM DOTIES UZ MARS-ALAM, TUR IR Ī STA PARADĪ ZE, SASKAIDROJUMS AR Š ARMU UN HURGADU. HOTEL TULIP RESORT4 *, NEVIS 5 *, KĀ PARASTĀ RAKSTĪ T. KUR VIŅ I TIKKO TECĒ JA, KA Š Ī IR 5* VIESNĪ CA? UN TAD TĀ S TIEK SALĪ DZINĀ TAS AR 5* VIESNĪ CĀ M. VIESNĪ CA IR EIROPAS, Ļ OTI MAZ KRIEVU.
MUMS Ļ OTI PATĪ K MARS-ALAM, UN PATI VIESNĪ CA, UN JŪ RA, KĀ SVAIGS PIENS.
JA KĀ DS GALĀ S DOTIES UZ MARS ALAM, IZVĒ LĒ TIES EKSURĒ JUMI NO PEGAS, KĀ TĀ M IR TIEŠ IE Č ARTERREIDOJUMI UZ MARS ALAM. 6 stundas ar autobusu
VIESNĪ CAS TERITORIJĀ VISS ZIEDIEM UN ZAĻ Ā , IR 3 PELDI BASEINI (BĒ RNI UN 2 PIEAUGUŠ IE, VIENS NO TIE APsildā ms), POSTĪ TE 1 KM GARA, NE 800, UN NE 900. DELFĪ NI, TIE IR KATRU DIENU.
TELPAS IZCILI, Ļ OTI PIEKLĀ JĪ GI PERSONĀ LI, KAUT KRIEVU VALODU NEZIN. BARĪ BA IZCILA.
аватар anna2004
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es atpū tos š ajā viesnī cā no 2007.12. 12. -26.12. 2007. Principā , ja jū s dodaties atvaļ inā jumā ziemas vidū , kur katru dienu spī d saule, kur ū dens ir kā svaigs piens un kur jums nav jā domā par neko, tad tas ir labi. Turklā t attiecī bā pret Hurgadu un Š armu ir daudz karstā ks Marsa Alam, lidojā m vienā lidmaš ī nā š urpu turpu ar cilvē kiem, kas atpū tā s Hurgadā , viņ i pat nesadegojā s 2 nedē ļ u laikā . … Tomēr ▾ Es atpū tos š ajā viesnī cā no 2007.12. 12. -26.12. 2007.
Principā , ja jū s dodaties atvaļ inā jumā ziemas vidū , kur katru dienu spī d saule, kur ū dens ir kā svaigs piens un kur jums nav jā domā par neko, tad tas ir labi. Turklā t attiecī bā pret Hurgadu un Š armu ir daudz karstā ks Marsa Alam, lidojā m vienā lidmaš ī nā š urpu turpu ar cilvē kiem, kas atpū tā s Hurgadā , viņ i pat nesadegojā s 2 nedē ļ u laikā .
Pati viesnī ca atrodas 200 km no Hurgadas, ieradā mies 1.40 min. Viesnī ca atrodas tuksneš a vidū , un tuvā kā apdzī votā vieta ir tikai Elkuser, kur viņ i dodas apskates ekskursijā .
Apkalpoš ana viesnī cā un tā s apdare ir 5, teritorija liela, bet apstā dī jumu maz. Sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un aizsargekrā niem no vē ja, vietas vienmē r pietiek visiem. Divi peldbaseini, viens no tiem apsildā ms.
Viesnī ca paredzē ta itā ļ iem, vā cieš iem un poļ iem, krievu ir ļ oti maz, animā cija visa itā ļ u valodā , bet animatores ir krievu meitenes, tā pē c nav tik garlaicī gi.
Mazliet par ē dienu: bufete 4.5 ē dieniem vienmē r ir daudzveidī ga, pat 2 nedē ļ u laikā viņ iem nebija laika garlaikoties, uz grila bija eksotiskas jū ras veltes, bija arī pietiekami daudz saldumu. Augļ u nebija tik daudz un vietē jais vī ns nav ī paš i garš ī gs, tomē r kā citur.
Viens liels š ī s viesnī cas mī nuss ir tas, ka piestā tne, no kuras var peldē t, ir ļ oti gara, aptuveni 900 metri, tā pē c, lī dz tai nonā kot, jau gribas peldē t. Bet var iet arī no krasta, tikai plunč ā ties ū denī , maziem bē rniem vispā r bū s labi. Peldkurpes arī nekaitē .
Bet vispā r, ja ej un atrod vainas visā dos sī kumos, tad labā k paliec mā jā s un nelutinā t pā rē jos un sevi.
Parādīt vairāk »


iemiesojums equator_tour
2 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sales887
‹ Viesnīca Tulip Magic Beach Resort 4*
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель расположен рядом с пляжем, далеко от суеты городских шумных улиц. Построен в 2004 году, последняя реставрация была проведена в 2020 году. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 17 км от аэропорта г. Марса-Алам. 15 км от Порт Галиба.
Pludmales apraksts Вход в море: коралловый. Длина пляжной полосы: 370 м. Длина понтона: 680 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан. Рыбный ресторан. Итальянский ресторан. Лобби-бар (работает круглосуточно). Бар у бассейна. Английский паб — дискотека.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (возраст 4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports Водные горки для детей и взрослых. Гости могут исследовать коралловые рифы Красного моря во время сноркелинг-тура или сыграть партию в теннис. Кроме того, можно также потренироваться в тренажерном зале или покататься на верблюдах по пляжу.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 208 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese 17th Km South Marsa Alam Airport, Марса-Алам 002 Египет
Tālruņi: +20 120 890 4406
Tīmekļa vietne: Tulip Magic Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.