The Three Corners Sea Beach Resort 4*– Atsauksmes

45
Novērtējums 6.610
№35 viesnīcas reitingā Marsa Alam
7.7 Numurs
8.3 apkalpošana
8.2 Tīrība
7.2 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca ar mājīgu zonu, atrodas pludmalē. Atvērts 2005. gadā, pēdējo reizi renovēts 2015. gadā. Viesnīca sastāv no divām divstāvu ēkām un trīsstāvu ēkas ar ģimenes numuriem. Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem, jauniešiem un pāriem.Vairāk →
аватар IvanNik
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s palikā m divas nedē ļ as 2023. gada septembrī . Viesnī cu izvē lē jā mies tā s augstā vē rtē juma dē ļ , bet pē c tam to nož ē lojā m. Viss it kā ir kā rtī bā - kvalitatī vs ē diens, sakopta teritorija, laba istabiņ a, super apkalpoš ana, bez tagila. … Tomēr ▾ Mē s palikā m divas nedē ļ as 2023. gada septembrī . Viesnī cu izvē lē jā mies tā s augstā vē rtē juma dē ļ , bet pē c tam to nož ē lojā m. Viss it kā ir kā rtī bā - kvalitatī vs ē diens, sakopta teritorija, laba istabiņ a, super apkalpoš ana, bez tagila. Bet ar jū ru ir problē ma.
Fakts ir tā ds, ka jū s nevarē sit peldē t jū rā parastajā nozī mē - dziļ ums ir lī dz ceļ iem. Paisuma laikā vē l nedaudz. Turklā t viss dibens ir nokaisī ts ar lieliem koraļ ļ u gabaliem, kas var salauzt kā jas. Lai dotos dziļ ā k, gar molu jā š ķ ē rso koraļ ļ u rifs. Bet ir cita problē ma – tur nav dibena. Tas ir, nokā pjot pa kā pnē m ū denī , jū s atrodaties 10 metrus dziļ ā bezdibenī , turklā t vienmē r ir augsti viļ ņ i. Ū denslī dē jiem tas patiks, kā ar jums? Un tas vē l nav viss. Lielā ko daļ u laika ir sarkans karogs, dzeltens parasti parā dā s no 15 lī dz 18 stundā m.
Arī augļ u daudzveidī ba restorā nā nav ī paš i laba - tikai ā boli, melones, gvajava un greipfrū ti. Reizi nedē ļ ā pie baseina ar patosu un mū ziku pasniedza arbū zus.
Un to sauca par "augļ u svē tkiem". Citus augļ us veikalā nopirkt nevarē s - ap viesnī cu vispā r nekā nav. Viesnī cā ir aptieka, tač u cenas tur ir 10-20 reizes augstā kas par vidē jā m Ē ģ iptes cenā m, tā pē c labā k ņ emt lī dzi visus medikamentus.
аватар nbserehin
Ir tikai viens restorā ns ar Eiropas virtuvi, labu ē dienu, vienmē r varē ja atrast ē dienu pē c savas gaumes, bet bez greznī bas. Viss ir svaigs, dā rzeņ u salā ti, sezonas augļ i ir labi. Brokastis ir ī paš i daudzveidī gas, var pasū tī t mango, apelsī nu un zemeņ u sulas par 2 eiro. … Tomēr ▾ Ir tikai viens restorā ns ar Eiropas virtuvi, labu ē dienu, vienmē r varē ja atrast ē dienu pē c savas gaumes, bet bez greznī bas. Viss ir svaigs, dā rzeņ u salā ti, sezonas augļ i ir labi. Brokastis ir ī paš i daudzveidī gas, var pasū tī t mango, apelsī nu un zemeņ u sulas par 2 eiro. Viesmī ļ i nav uzmā cī gi, viņ i nemedī jū su dolā ru, viņ i nenā ks klajā bez pieprasī juma. Visi darbinieki runā tikai angliski, daž i vā ciski. Krieviski runā t var tikai gids vai barkeri pludmalē.

Istabas ir mazliet noguruš as (bijā m 5120), bet veļ a un dvieļ i ir jauni un kvalitatī vi. Apkopē js Mohameds uzturē ja telpu tī ru ar ikdienas mitro tī rī š anu lī dz paš ai aizbraukš anai, par ko viņ am ī paš s paldies. Patiesī bā viņ š ļ oti centā s un bija pē c iespē jas draudzī gā ks, katru dienu veidoja daž ā das formas no dvieļ iem un skaisti dekorē ja ar ziediem))) no istabas lī dz jū rai bija 100 metri!
Akvaparks ir neliels, bet vē jainā laikā pludmalē lieliski var pavadī t laiku, turklā t tur ir vienī gais apsildā mais baseins. Viesnī cas centrā lajā baseinā daž ā du dziļ umu no 0.9 lī dz 1.8 un decembrī bija ļ oti auksts, peldē jā s maz cilvē ku. Pie baseina un akvaparka atrodas pa vienam bā ram, un viesnī cā ir 5 no tiem.

Peldē ties atļ auts lī dz saulrietam. Pie baseiniem nav glā bē ju. Pirmā s trī s dienas pavadī jā m pludmalē )) pludmale ir laba, plata un gara. Decembra sā kumā ū dens temperatū ra ir +24/25, gaiss dienā +27/28. Pludmalē ir daudz vietu. Rifs pie krasta ir beigts, bet zivju ir daudz, kopumā ļ oti piemē rots maziem bē rniem. Stā vs rifs, nokā pjot no pontona/piestā tnes. Daudz zivju un skaisti koraļ ļ i. Dziļ i, no 2 lī dz 10 metriem. Viesnī cā ir nirš anas klubs. Parasti uz pontona sē ž divi glā bē ji. Dzeltenajam karogam nav atļ auts kuģ ot tā lu. Sarkanā karoga pontons aizveras. Mums paveicā s tikai 1.5 dienu, kad bija sarkanais karogs un mē s pā rcē lā mies uz akvaparku.
No decembra vidus lī dz martam - sola stiprus vē jus. Viesnī cā ir safari centrs. Cena ir ļ oti augsta, salī dzinot ar Charm, 40 USD par visurgā jē ju. Kaulē ties ir grū ti, jo konkurences praktiski nav. Tomē r ekskursija ir laba, 2-2.5 stundas. Lī dz pirmajai pieturai braucā m 30 minū tes.

Animā cija ir vidē ja. Var redzē t, ka puiš i ir noguruš i, bet faķ ī ru š ovs un komē dijas vakaros amfiteā trī bija patī kami. Bezvadu internets
vā jš pat vestibilā . Bet paņ ē mu karti etisalat lidostā par 15 USD. e. Tas tika aktivizē ts pē c 4 stundā m, internets bija labs, blakus viesnī cai ir tornis. Uz alkohola rē ķ ina - Ē ģ iptei raksturī gs, vietē jais un nav stiprs. Alus nav slikts - pudelē s. Teritorija zaļ a, daudz puķ u, palmas, putni, baseini tī ri. Kopumā , ņ emot vē rā cenu 3 personā m USD 1k par 7 naktī m un 6 pilnā m dienā m, tas pā rsniedz cerī bas.
Ļ oti laba pieredze bē rniem, kas sazinā s ar personā lu angļ u valodā . Starp citu, ieraš anā s brī dī ukraiņ u bija maz, tikai daž as ģ imenes.
Pā rsvarā atpū tnieki ir vā cu pensionā ri, ģ imenes poļ i, č ehi, itā ļ i, serbi uc Lī dz atvaļ inā juma beigā m, iespē jams, puse atpū tnieku ir no Ukrainas. Charters ieradā s no Harkovas, Ļ vovas, Kijevas. Krievi nelido daudz, jo viņ iem ir tikai č arteri uz Hurgadu, un no turienes viņ iem vē l jā brauc 200 km lī dz Marsa Alamam. Pā rē jais atstā ja daudz patī kamu emociju un uzskatu par veiksmī gu.
аватар Ri_rishka
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Desmit dienas atpū tā s ar diviem bē rniem 3 un 7 gadus veciem. Viesnī ca laba, tī ra. Istabas ir ok, tī rī tas katru dienu, ik pa laikam ar patī kamiem pā rsteigumiem. Uz baseina vienmē r ir vieta, kā arī uz jū ras. Patī kami, ka Wi-Fi darbojas viesnī cas teritorijā un pludmalē , izņ emot numuriņ us. … Tomēr ▾ Desmit dienas atpū tā s ar diviem bē rniem 3 un 7 gadus veciem. Viesnī ca laba, tī ra. Istabas ir ok, tī rī tas katru dienu, ik pa laikam ar patī kamiem pā rsteigumiem. Uz baseina vienmē r ir vieta, kā arī uz jū ras. Patī kami, ka Wi-Fi darbojas viesnī cas teritorijā un pludmalē , izņ emot numuriņ us. Viesnī cas karte internetam ir ļ oti dā rga, to vajag paņ emt lidostā . Ē diens garš ī gs, nevis puscepts, kā tas notiek viesnī cā s. Izvē le maza gan ē diena, gan saldumu ziņ ā . Bet bulciņ as vienmē r ir svaigas, atš ķ irī bā no Š armas. Nevajadzē s badoties. Rī ta un pē cpusdienas saldē jums. Pē cpusdienas pusdienas pludmalē . Bē rnu baseins ir labs, atvē rts lī dz pusdienā m un pē c pusdienā m. Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Man viss ļ oti patika, nekā du pretenziju.
Rifs ir skaists, bet zemū dens pasaule man ir mazliet garlaicī ga. Ar faniem viss bū s kā rtī bā . Ir nirš ana, varbū t tur var redzē t labā kas vietas, neesmu mē ģ inā jis. Vē ji daž kā rt ir silti un nav problemā tiski. Bē rniem ir ieeja no krasta, pacī nī ties var, bet ne dziļ i, kā vairumā viesnī cu. Mols nav garš un tuvu, kas priecē . Izeja no viesnī cas tieš i uz molu vai baseinu, viss ir mā jī gs. Š ajā laikā mē s redzē jā m sarkanus/zaļ us/dzeltenus karogus. Nekā du problē mu nebija. Jaunā ko nelaida uz dzelteno, 7 gadi, varē ja, bija nelieli viļ ņ i. Sarkans bija ī su laiku - kaut kur pē cpusdienā , kur no rī ta, kaut kur pē cpusdienā , bet pa dienu nomainī jā s uz dzeltenu.
Maz cilvē ku runā krieviski, jums ir jā iet ar Google tulkotā ju vai jā zina angļ u valoda. Animā cija ir lieliska. Aiz viesnī cas var pastaigā ties pa pludmali un redzē t, kā gliemež vā ki rā po kā skudru pū znis, ir vē rts doties tā lā k. Un, ja jū s palielinat attā lumu, jū s varat nokļ ū t krā š ņ ā lī cī , fotogrā fijas tur ir super. Brauciens ar autobusu no Hurgadas nav saspringts un ir ko redzē t, ļ oti skaisti. Lieliski piemē rots relaksē još ā m brī vdienā m.
аватар vdomolazov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Labo atsauksmju un augstā viesnī cas vē rtē juma dē ļ mani aizkustinā ja doties ekskursijā uz š o viesnī cu. Apzinā ti iedevu zemu vē rtē jumu, jo izvē loties viesnī cu parasti izlasa labā kā s atsauksmes un sliktā kā s, vismaz es. … Tomēr ▾ Labo atsauksmju un augstā viesnī cas vē rtē juma dē ļ mani aizkustinā ja doties ekskursijā uz š o viesnī cu. Apzinā ti iedevu zemu vē rtē jumu, jo izvē loties viesnī cu parasti izlasa labā kā s atsauksmes un sliktā kā s, vismaz es. Tam vajadzē tu pievē rst uzmanī bu manam pā rskatam.
Tā tad - viesnī ca ir laba, pamatī gs trī skā rš s pā rvē rš as par 4 (un nevis 4 pā rvē rš as par 5 : -)) labi, 4 nevelk, reģ istratū rā lido, bet trī svietī gs ir labs. Baseins ir sekls – maksimums 1.5 vienā vietā . Akvaparks bē rniem ir neliels un atvē rts tikai lī dz pusdienā m. Ē dnī ca ir standarta, ē diens arī , bet bija arī pozitī vais punkts - bija melones, arbū zi, persiki, banā ni un apelsī ni, proti, š ajā ziņ ā viss nav slikti, bet nebija nekā tā da kā garneles vai krabji plkst. viss, lai gan bija zivis. Ir a la carte restorā ns, bet par papildmaksu. Arī par personā lu sū dzī bu nav, viss kā rtī bā . Pati viesnī ca ir zaļ a, bet numuriņ os ir nepiecieš ams kosmē tiskais remonts, lai gan varbū t esam sastapuš ies. Ledusskapis sildī ja, bet nedzesē ja : -)
Tagad par galveno - jū ra š ajā viesnī cā praktiski nav pieejama. Tas ir, jū ras krastā ir pludmale, bet ir pieejama 10 metrus plata un metru dziļ a ū dens josla no krasta. Un š ajā sloksnē jū s varat ienirt, un tas ir gandrī z viss. Pē c 10 metriem sā kas koraļ ļ i, pa kuriem staigā t nevar, un tur nav ko darī t. Ir piestā tne, no kuras principā var nokā pt uz ī sto jū ru, bet 11 dienā s tas bija atvē rts 4 reizes pē cpusdienā . Tad tas ir vaļ ā , tad tieš ā m var peldē t ī stā jū rā gar paš u koraļ ļ u, pa kuru nevar staigā t. Koraļ ļ i nav slikti, bet pa to bija gandrī z neiespē jami izpeldē t.
Problē ma ir tā , ka vē ja roze viesnī cas rajonā ir tā da, ka gandrī z visu laiku sē rfs ir augsts. Lielā sē rfoš anas lī meņ a dē ļ jū ra nav pieejama. Varbū t tā ir kaut kā da sezonā la anomā lija, bet citā s kaimiņ u viesnī cā s tajā paš ā laikā sē rfoš ana vispā r nebija. Mē s bijā m Port Khalib un kuģ ojā m ar ekskursiju laivu Nefertari, lai vē rotu jū ras bruņ urupuč us un dugongu. Un jā , mē s redzē jā m 5 bruņ urupuč us un pē dē jos dugongus. Tā mē s kuģ ojā m pa to gar krastu pa daž ā dā m viesnī cā m un nemanī jā m nekā du sē rfoš anas punktu.
Tā tad jū ra ir, bet jū s to nevarat izmantot.
Ī paš i gribu atzī mē t apkalpoš anu pludmalē - labā ku servisu nekur neesmu redzē jis. Viņ i pā rkā rtos jums sauļ oš anā s krē slus un atnesī s matrač us, un dvieļ i darbosies, mainī sies un gulē s uz sauļ oš anā s krē sla. Sī kums, bet jauki.
Un pē dē jais - nemainiet naudu ne pret vienu no pludmales aģ itatoriem, ī paš i pirms izbraukš anas.
аватар GalinaTurist
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir laba. Apkalpoš ana, reģ istrē š anā s ā tri, uzmanī gi, draudzī gi. Istaba: Man patika, mē beles ir labas, tī rī š ana notiek katru dienu. Jū ra: bez vē ja vai minimā ls vē jš , skaists rifs un daudz jū ras dzī vī bas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Apkalpoš ana, reģ istrē š anā s ā tri, uzmanī gi, draudzī gi.
Istaba: Man patika, mē beles ir labas, tī rī š ana notiek katru dienu.
Jū ra: bez vē ja vai minimā ls vē jš , skaists rifs un daudz jū ras dzī vī bas. Paisuma laikā atveras piekrastes koraļ ļ i un ielido putni.
Ē dinā š ana: parasta, Ē ģ iptei ierasta. Ir iekļ auti dā rzeņ i un augļ i.
Animā cija: Lemijs, Koka, Nuš a, Hedra ir tikai augš ā ! Jums nebū s garlaicī gi! ! !
аватар flayz
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir piemē rota atpū tai, arī ar bē rniem, protams, ja viņ i viegli iztur garo ceļ u, jo ceļ ā no lidostas lī dz viesnī cai nepiecieš ams vairā k nekā trī s stundas. Ā tri mū s nokā rtoja, 15 minū tē s iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru, mē beles vē l diezgan labas, santehnika normā la, tī rī ja katru dienu, kondicionieris bija darba stā voklī . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir piemē rota atpū tai, arī ar bē rniem, protams, ja viņ i viegli iztur garo ceļ u, jo ceļ ā no lidostas lī dz viesnī cai nepiecieš ams vairā k nekā trī s stundas. Ā tri mū s nokā rtoja, 15 minū tē s iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru, mē beles vē l diezgan labas, santehnika normā la, tī rī ja katru dienu, kondicionieris bija darba stā voklī . Pludmale ir netā lu, sauļ oš anā s krē slus labā k ņ emt agri, ja vē laties pie ū dens. Jū ra silta, vienkā rš i super, ieeja ē rta. Rifus un zemū dens pasauli var aprakstī t ļ oti ilgi, š eit viss ir dzī vs, koš s un krā sains, citos Ē ģ iptes reģ ionos neko tā du neredzē siet. Viesnī cas teritoriju var saukt par skaistu, viss ir tī rs, ir zaļ ā s zonas, viņ i labi pieskata baseinus, ir slidkalniņ i bē rniem, ir bē rnu klubs, vakarā viņ i kaut ko dara pieauguš ajiem, manuprā t. nebū s garlaicī gi. Ē diens vispā r nav slikts, mums visa kā pietika un vienmē r bija ar ko pabarot bē rnu. Visi mū su piedevas ir tur, no gaļ as vistas un daž i pusfabrikā ti vienmē r ir bijuš i, konditorejas izstrā dā jumi, kū kas, bet pē c piecā m dienā m, protams, viss kļ ū st garlaicī gs. Mē s nelietojam alkoholu, tā pē c bez komentā riem. Man patika personā ls, simpā tiski un smaidī gi puiš i pā rsvarā , par viņ iem nekā du pretenziju. Atpū tnieki viesnī cā pā rsvarā ir rietumeiropieš i, mū su nav daudz. Viesnī cas tuvumā , manuprā t, nekā interesanta nav. Mē s no ceļ ojumiem paņ ē mā m delfī nu lī ci un nolē mā m doties uz Luksoru, viss gā ja ar blī kš ķ i, pateicoties tiba turcomm. Noteikti ieteikš u viesnī cu visiem saviem draugiem un paziņ ā m, ceļ š noteikti nav viegls, bet tas ir tā vē rts, un cena ir diezgan konsekventa.
аватар dovgayairen
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi atpū tā s Marsa Alam. Ģ imenes brī vdienas ar 11 gadus vecu bē rnu. Transfē rs no Hurgadas, mazliet garlaicī gs ceļ š , vispirms uz Kijevu, tad gaidī š ana, lidojums, atkal ceļ š uz Marsu....Es gribē ju iet uz savu istabu, duš u un gulē t. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā s Marsa Alam. Ģ imenes brī vdienas ar 11 gadus vecu bē rnu. Transfē rs no Hurgadas, mazliet garlaicī gs ceļ š , vispirms uz Kijevu, tad gaidī š ana, lidojums, atkal ceļ š uz Marsu....Es gribē ju iet uz savu istabu, duš u un gulē t. Paldies reģ istratū ras darbiniekiem, ka mani ilgi nemocī ja, istabā bijā m pusstundu. Pē c istabiņ as bez piezī mē m viss strā dā , uzkopš ana normā li, prasī jā m apkopē jai tī rī t katru otro dienu, biež ā k nevajag. Katru dienu istabā tika piegā dā ts ū dens. Teritorija kopta, zā lā ji, krū mi, koki, puķ es, skaista. Ir vairā ki ū dens slidkalniņ i, mans dē ls brauca, viņ am patika, mans vī rs un es esam vienaldzī gi pret š o lietu)), ļ oti maziem bē rniem ir mini slidkalniņ i. Ē diens pieklā jī gs, pagatavots garš ī gi, nav bojā ta ē diena, gaļ a, zivis. Pirmie ē dieni, sā nu ē dieni, dā rzeņ i, saldumi, augļ i. Diezgan standarta komplekts, ir no kā izvē lē ties. Brokastis ir normā las, vakariņ as ļ oti daudzveidī gas, sava veida tematiskas, bet lielas atš ķ irī bas nav. Joprojā m var izdomā t porciju ē dienu, neviens š ķ ī bi neskatī sies, vispā r personā ls ļ oti draudzī gs un uzmanī gs, cenš as izpatikt, par apkalpoš anu sū dzī bu nav. Laba pludmale, ar pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jū ra silta un maiga, rifs ar saviem iemī tniekiem, redzē jā m bruņ urupuci, mazas rajas, un tik daž ā das skaistas zivis, maska ​ ​ noteikti noderē s. Gribu atzī mē t arī animā cijas komandu, puiš i ir lieliski, dzī vespriecī gi, sabiedriski, internacionā la komanda, aktī vi komunicē ar visiem tū ristiem, atrod kopī gu valodu. Ar prieku viņ i piedalī jā s spē lē s un vingrojumos - aerobikā un devā s uz izrā dē m. Kopsavilkums ir š ā ds, pā rē jais bija veiksmī gs, bet nož ē lojā m mū su izvē li, laba viesnī ca ar gā dī gu personā lu, es vē los š eit atgriezties. Bet ē rtā k bū tu lidot uz Marsas lidostu.
аватар fike_ula
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiks atkal. Atgriezies no Marsa. Kā parasti, viesnī cas izvē le Ē ģ iptē ir diezgan rū pī gs uzdevums. Kā vienmē r, miljons atsauksmju tika pā rlasī tas, tač u, neskatoties uz to, 15.11. 17. zvaigznes tika izlī dzinā tas, un tagad 16. … Tomēr ▾ Sveiks atkal. Atgriezies no Marsa.
Kā parasti, viesnī cas izvē le Ē ģ iptē ir diezgan rū pī gs uzdevums. Kā vienmē r, miljons atsauksmju tika pā rlasī tas, tač u, neskatoties uz to, 15.11. 17. zvaigznes tika izlī dzinā tas, un tagad 16.11. mē s jau 4.00 no rī ta lidojam lidmaš ī nā uz Marsa Alam.
Divu cilvē ku budž ets tika noteikts 700 USD apmē rā , viņ i ieguldī ja š o summu, ieskaitot vī zas izmaksas diviem no 50 USD.
Tā tad kā rtī bā .
Istaba: liela, ir kur apgriezties. Mē beles ir labā stā voklī , mums personī gi nekā du pretenziju nebija. Vienī gais, kas nav skaidrs, ir vannas klā tbū tne, kurā ir tikai stā voš a duš a. Viss strā dā ja pareizi. Tiesa, ja atvē rā t krā nu un no tā nelē ja karstais ū dens, pagaidiet..... )))) tas joprojā m ir. Ir arī numuri ar trī s gultā m. Ir vairā k. Istabas stā voklis apmierinā ja 4++++. Noteikti ņ emiet lī dzi vismaz š ampū nu, ziepes-ž eleju tikai dozatoros pie izlietnes un duš ā . Ir seifs, TV, ledusskapis. Katru dienu liela pudele ū dens. Ja godī gi, es nekad nesapratu, vai palagi tika mainī ti. Labi iztī rī ts.
WiFi - 3+, TIKAI vestibilā reģ istratū rā , klibs, pieklā jī gs,
Ē diens: restorā ns One
Brokastis: Nekā jauna š eit, kā vienmē r viens un tas pats komplekts, bet tas nenozī mē , ka nav no kā izvē lē ties, biezpiens, pankū kas, olu kultenis, vā rī tas olas, vermicelli, desiņ as, kruasā ni, augļ i, dā rzeņ i, sieri, auzu pā rslas, jogurti, bumbiņ as, pā rslas utt.
Vakariņ as. Turklā t, ja jū s uzreiz nemē ģ inā t visu apē st vienā dienā , varat viegli atrast kaut ko jaunu. Pirmie ē dieni gandrī z katru dienu bija daž ā di, vienmē r bija viena un tā pati zivs, pagatavota vienā di. Tā pat liellopu gaļ a, vistas gaļ a, dā rzeņ i - cepti, sautē ti, tvaicē ti. Vienmē r ir divu veidu zupas parastais un kartupeļ u biezenis, tikai kartupeļ u zupa izrā dī jā s negarš ī ga - pretī ga. . . nemē ģ iniet.
Vakariņ as: Gandrī z katru vakaru vakariņ as bija veltī tas kā dai valstij, bet, godī gi sakot, patiesī bā es ī sti nesaskatī ju atš ķ irī bu, kā man, viss ir vienā ds)) Vienmē r bija viens ē diens, kas ī paš i pagatavots, un tas neatkā rtojā s pē dē jā . dienas (pildī ta pī le, cepta mē le, cepta pī le, š ķ iņ ķ is utt. )
Atseviš ķ i mani iepriecinā ja augļ u izvē le: melones, ā boli, dateles, gvajaves, granā tā boli, fizalis - bija pat viena reize, arbū zs, apelsī ni, mandarī ni, vī nogas. Dā rzeņ i, standarta: gurķ i, tomā ti, paprika, zaļ umi, un 5-6 veidu salā ti.
Liela pudiņ u izvē le - ē da pietiekami. Un, protams, saldumi.
Viss ir pagatavots garš ī gi.
Dzē rieni, standarta - yupi, kola, sprite, vī ns - balts, sarkans, rozā . Man nepatika sarkans, rozā nemē ģ inā jā m, pā rsvarā dzē rā m balto. Kokteiļ i nav garš ī gi, jo bā ze atkal ir UPI.
Tas, ko es noņ emu, ir pusdienu kastī te. Izbraucā m no viesnī cas 4 no rī ta, 11 bija jā bū t ceļ ā , jo. lidoja no Hurgadas. Patiesī bā mums vajadzē ja ē st vismaz brokastis, bet to vietā pusdienu kastī ti. Tā tad: Divas pusdienas diviem cilvē kiem, kā izrā dī jā s, tā s bija daž ā das komplektā cijas, vienā bija divi garie rullī š i, viens ar sieru, otrs ar pretī go desu, viens tomā ts un viens gurķ is (gurķ is bija sapuvis, mī ksts un rū gta, kā izrā dī jā s ar mū su kaimiņ iem bija tas pats), plus apelsī ns. Otrajā ir trī s apaļ as maizī tes, divas tukš as, tā m lī dzi bija medus, sviests un ievā rī jums ar plastmasas breketē m, un uz maizī tes nav ko smē rē t. Un viens rullī tis ar sieru, plus banā ns. Un ū dens. Visi. Padoms, pirmkā rt, labā k ir lidot atpakaļ no Marsa, bet, ja tā gadī jā s, ka atgrieš anā s ceļ ojums caur Hurgadu, parū pē jies par pā rtiku pats. Uzņ emiet vismaz vienu dienu vairā k siera, augļ u, dā rzeņ u. Jū s nevarat izņ emt ē dienu no restorā na, bet, ja nekļ ū stat nekaunī gs, tad tas ir pilnī gi iespē jams.
Teritorija Viesnī ca ir ļ oti kompakta. Č etras ē kas ar istabā m, Baseina centrā . Lielā kā daļ a numuru ir vē rsti uz to. Vakaros pie baseina ballī tes nenotiek, tā pē c tas nevienam netraucē atpū sties. Istabu un baseina zonā viss ir zaļ š , zā le, palmas, ziedi utt.
No mī nusiem: baseins nebija apsildī ts (novembrī ).
No mī nusiem: teritorija starp pludmali un galveno teritoriju nav pabeigta. Nav skaidrs, kā duš a atrodas pludmalē , tieš ā m nebija ē rti pie viņ a vispā r iet, un viņ š tur bija viens, lai gan ap baseinu jau bija 3 tā das duš as. Š eit cilvē ki nesa visas smiltis no pludmale viņ iem.
Viesnī cas teritorijā darbi vē l turpinā s. Pagalmā tiek celta vē l viena ē ka.
Tuvā kā viesnī ca atrodas 1 km attā lumā , otrā pusē ir tikai tuksnesis, kur var aiziet lī dz pamestam kuģ im, bet neglaimojiet, kuģ is ir uz sē kļ a jū rā , un vē l ir pieklā jī gs daudzums ū dens pirms tā , lai uz to var tikai no tā lienes paskatī ties, vai peldē t. . . peldē t. . . peldē t....Citur nav kur iet, tikai ekskursijas.

Akvaparks: grū ti to nosaukt par akvaparku, slidkalniņ i ir mazi, tie ir tikai 4 vai 5, un pat tur ū dens nebija nemaz silts, aukstā ks kā jū rā .
Izklaide: minifutbols, basketbols, volejbola grozs, ū dens aerobika (bet aukstā baseinā , tas nav forš i), jogas vingroš ana un vē l kaut kas, neatceros.
Katru vakaru teā trī bija izrā de, pā rsvarā puiš i - animatori to sniedza, bet bija arī uzaicinā tā s grupas. Patiesī bā viss ir angļ u valodā . Puiš i ir lieliski, vienmē r izdomā ko jaunu. Vairā k loto, diskotē ka.
Jū ra: iebraukš ana iespē jama no pludmales, bet paisuma laikā ir tikai ū dens max lī dz viduklim, bet tur ir zivis, dibens ir akmens - vajag droš ī bas apavus, vai ļ oti uzmanī gi. Koraļ ļ iem tiek piemē rota ieeja no mola, 30-40 metri. Rifs ļ oti skaists, daudz visā du zivju, redzē jā m bruņ urupuč us, dzeloņ rajas. Metru dziļ ums 9-12. Ū dens ir ļ oti ļ oti silts. Bet vē jš visu laiku bija. Mums nepaveicā s, pantons bija slē gts trī s dienas, bija ļ oti vē trains, peldē jā m tikai no pludmales. Pludmale ir tī ra, un atkritumi tiek regulā ri izvesti.
Ekskursijas: Bijā m uz vienu Abū Dababi, paskatā mies uz bruņ urupuč iem.
Uzreiz rekomendā cijas, ja dodaties uz bruņ urupuč iem, labā k ņ emt parasto masku, nevis š ņ ā kš anai, noteikti paņ emiet glā bš anas vesti, ja neplā nojat nirt dziļ umā , tas aizņ em ļ oti ilgu laiku peldē t, 40 minū tes, jū s patieš ā m nogurst, tas ir, ja jums ir brauciens no krasta, bet ne no ū dens. Bet es ī sti nesaprotu no ū dens, jo. lai tur nopeldē tu, tomē r vispirms jā brauc ar autobusu, viesnī cas tuvumā nekas nenokrī t.
Mani arī nedaudz kaitinā ja ekskursijā s aicinoš o puiš u skaits, bet tas ir mans subjektī vais viedoklis, kam tas interesē .

Kontingents: vā cieš i, holandieš i, č ehi, poļ i, itā ļ i, ukraiņ i - ļ oti maz, krievi vispā r vienu vai divas reizes, baltkrievi arī ir nedaudz. Kopumā viesnī ca ir orientē ta uz eiropieš iem, visas cenas ir eiro. Mē ģ iniet paņ emt lī dzi visu nepiecieš amo (maskas, zā les, krē mus utt. ). Starp citu, mū su puiš i pasū tī ja gidam augļ us un aptieku, un viņ š tos atveda no Hurgadas, lē tā k nekā pē rkot viesnī cā .

Vooot. Droš i vien viss. It kā es neko neesmu aizmirsis. Priecā š os, ja mans pā rskats palī dzē s jums pieņ emt pareizo lē mumu. Vispā rī gi. pā rē jais bija izdevies, jū ra, saule un laba kompā nija atpū tu vienmē r padarī s lielisku.
Rezumē jot: iesaku viesnī cu. Nā ciet, es domā ju, ka jū s to nenož ē losit.
аватар navkolosvitu2
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas. Satikā mies, izvietojā m, viss noritē ja ā tri. Sakopta, zaļ a teritorija. Ikdienas uzkopš ana istabā s ar dzī vnieku figū riņ ā m. ir koraļ ļ u rifs, kur var redzē t murē nas, bruņ urupuč us, dzeloņ rajas un daudz daž ā du jū ras dzī vi. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas. Satikā mies, izvietojā m, viss noritē ja ā tri. Sakopta, zaļ a teritorija. Ikdienas uzkopš ana istabā s ar dzī vnieku figū riņ ā m. ir koraļ ļ u rifs, kur var redzē t murē nas, bruņ urupuč us, dzeloņ rajas un daudz daž ā du jū ras dzī vi. Jū ra ir atklā ta un brī ž iem vē jaina. Garš ī gs, daudzveidī gs ē diens, liels skaits konditorejas izstrā dā jumu un saldumu Jautra animā cijas komanda, kas neļ aus garlaikoties, jo. ā rpus viesnī cas nav ko darī t, apkā rt tuksnesis. Personā ls smaidī gs, neuzbā zī gs, vienmē r pā rsteidza ar labu un ā tru apkalpoš anu. Paldies visai viesnī cas komandai par burvī go atpū tu.
аватар nonnapregoreva
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā bijā m no septembra beigā m un visu oktobra pirmo dekā di ar bē rniem vecumā no 15.13 gadiem. Reģ istrē š anā s notika ā tri, numurs bija ē rts. Divas bē rnu gultiņ as tika nodroš inā tas bez papildu maksas. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā bijā m no septembra beigā m un visu oktobra pirmo dekā di ar bē rniem vecumā no 15.13 gadiem. Reģ istrē š anā s notika ā tri, numurs bija ē rts. Divas bē rnu gultiņ as tika nodroš inā tas bez papildu maksas. Labi iztī rī ts. Dzeramais ū dens ir arī daudz. Pā ris dienas sā kumā bija vē ss, vē jains. Bet pā rē jā s dienas kā pasakā . Jū ra ir silta, tieš i piekrastē ir daudz krā sainu zivju. Bē rni bija sajū smā . Pludmale ir tī ra, piparu č aumalas. Pieauguš ie var ienirt no mola elpu aizraujoš ajā koraļ ļ u pasaulē . Ē diens ir nedaudz vienmuļ š , bet eiropeiskā ks. Nav š ausmī gi pikanta ē diena. Liela izvē le vienmē r konditorejas izstrā dā jumu, salā tu, daudz grilē tu ē dienu. Mazajiem ir bē rnu ē dienkarte un augstie krē sliņ i. Visi viesmī ļ i ir gudri. Vienmē r tī rs un lieliska attieksme. Bē rniem ir ī paš a pieeja. Bet augļ u nebija ļ oti daudz, visticamā k, ka NEBIJA SEZONA. Ā boli, apelsī ni, banā ni. Tuvā k aprī ļ a vidum gā ja zemenes. Manam vī ram bija dzimš anas diena. Dā vanā viņ i gatavoja kū ku, apsveica visu restorā na personā lu. . Pat š efpavā rs iznā ca. Bē rniem tika atnestas atseviš ķ i zemenes, par ko no sirds pateicos. . Kontingents galvenokā rt ir vā cieš i, č ehi, slovā ki, poļ i. Krievu, ukraiņ u un baltkrievu ir maz. Mē s vienmē r esam bijuš i jū rā . mazajiem vispā r. . kluss, ē rts. Viesnī cā ir laba aptieka. Ja kaut kā trū kst, viņ i to atvedī s pē c pasū tī juma. Vispā r es gribē tu tur atgriezties.
Parādīt vairāk »


iemiesojums sar-ang
Izvēlējās šo viesnīcu, lai paliktu kopā ar draugu. Kā izvairīties no problēmām ar istabu, mājokli ar terasi vai balkonu
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums alvi10rus
Jautājums tiem, kas ceļo uz Marsu jūras dēļ. Vēlētos uzzināt vairāk par viesnīcas mājas rifu.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 7 atbildes
iemiesojums alvi10rus
Vēlos iepriekš vienoties par niršanas kursa kontu un vienoties par niršanas grafiku. Kā ar viņiem sazināties?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Oksana1233
Mēs lidojam oktobra beigās kopā
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель с уютной территорией, расположенный на самом берегу моря. Открыт в 2005 году, последняя реновация проводилась в 2015 году. Отель состоит из двух двухэтажных корпусов и трехэтажного корпуса с Family Rooms. Отель подходит для семейного отдыха с детьми, молодежи и отдыха парой.

Atrašanās vieta В 8 км от аэропорта г. Марса Алам, в 10 км от г. Марса Алам, 5 км до Порт-Галиб.
Pludmales apraksts Пляжная полоса 700 м, глубина приблизительно 200 метров, вход в море: пологий, кораллы и песок (по понтону), рекомендуется специальная обувь. На пляже ярко выраженные приливы и отливы. Деревянный пирс (60 метров).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, заказ такси (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), магазины, аптека, 1 основной ресторан, 5 баров, 2 открытых бассейна (1 с подогревом в зимнее время), мини-аквапарк (6 водных горок для взрослых и 3 детские горки.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с подогревом в зимний период, 3 детские водные горки в мини-аквапарке, Trixie Kids Club (4-12 лет), мини-диско, детский уголок и меню в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — аквааэробика, водное поло, мини-футбол, дартс, волейбол на пляже, пляжный футбол, бочче, мини-аквапарк (6 водных горок для взрослых и 3 детские горки), амфитеатр, вечерние программы / шоу, дневные спортивно-развлекательные программы, дартс, уроки танцев. Платно — дайвинг-центр, Wellness & Fitness Center, сауна, парная, турецкий хамам, массаж.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 324 номера: 224 Standard Rooms и 99 Family Rooms.

Istabās

Кондиционер, сейф (бесплатно), телевизор, спутниковое ТВ, телефон, мини-бар (платно), ванная комната, фен, балкон или терраса. Уборка номера: 3 раза в неделю, смена белья: по запросу.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Marsa Alam, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 65 3750065/6/7
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.