Solymar Reef Marsa 4*– Atsauksmes

41
Novērtējums 8.210
pamatā
41 atsaukt
№11 viesnīcas reitingā Marsa Alam
8.5 Numurs
8.9 apkalpošana
8.9 Tīrība
8.4 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2003. gadā. Pēdējā renovācija notika 2014. gadā. Tas sastāv no četrām dažāda augstuma ēkām. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар oksana-r
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nolē mu aprakstī t nianses, kas jā zina, izvē loties atpū tu š ajā viesnī cā. Ī ss. Personā ls dara visu iespē jamo, lai pā rē jie viesi bū tu vislabā kie. Un tā tieš ā m ir. Bet ...viesnī ca acī mredzami nav paredzē ta ziemai. … Tomēr ▾ Nolē mu aprakstī t nianses, kas jā zina, izvē loties atpū tu š ajā viesnī cā.
Ī ss. Personā ls dara visu iespē jamo, lai pā rē jie viesi bū tu vislabā kie. Un tā tieš ā m ir. Bet ...viesnī ca acī mredzami nav paredzē ta ziemai. Pareizā k sakot: viesnī ca tiem, kam peldē š ana jū rā un PĀ RTIKA nav pirmajā vietā.
Viesnī ca.
Pati viesnī ca ir kamerveida: maza, ē rta un mā jī ga.
Mū su uzturē š anā s laikā.13. -28. decembrī dzī voja 50-90 cilvē ki. Un tas bija milzī gs pluss.
Blakus viss: numuriņ i, restorā ns, pludmale, volejbola laukums, baseini (viens apsildā ms), bezmaksas biljards, galda teniss.
Tik skaistus un ē rtus sauļ oš anā s krē slus kā pie baseina nebiju redzē jusi.
Milzī gais akvaparks ar uzkodā m, dzē rieniem un bezvē ja teritoriju atrodas 10 minū š u pastaigas attā lumā.
Jū s varat izmantot visu Koray ķ ē des viesnī cu infrastruktū ru, izņ emot pā rtiku.

Numurs.
Ja dodaties ar vismaz vienu bē rnu, varat iegā dā ties tikai sievieš u kā rtas numuru, nevis standarta.
Un tā pē c š ī viesnī ca ar bē rniem vienmē r ir dā rgā ka.
Reģ istratū rā ņ ems vē rā vē lmes un iekā rtosies kur vien vē lē sies (uzreiz pateicā mies par skaisto skatu uz jū ru).
Pirms tī rī š anas komentā ru nebija. Gultu var mainī t pē c vē lē š anā s. Viņ i dod pludmales somu ar dvieļ iem, kurus katru vakaru maina apkopē ja. Uz balkona ir peldkostī mu ž ā vē tava, kas ir ļ oti ē rti.
Peldmē teļ us un č ī bas var pieprasī t un ņ emt lī dzi.
Pā rsteidzoš i, ka istabā trū ka š ampū na un gaisa kondicionē š anas. Viņ i jautā ja. Vienreiz atnesa, citreiz lika izmantot duš as ž eleju.
Bija situā cija, kad apkopē ja ienesa istabā cilvē ku, lai duš ā nomainī tu jaucē jkrā nu. Un tas notika uzreiz pē c tam, kad mē s nonā cā m no jū ras. Tas, ka viņ i pamanī ja sabrukumu - ļ oti labi, bet tie, ka nevarē jā m aiziet uz vannas istabu un tualeti stundu pē c jū ras, bija nedaudz neē rti.

Ē diens.
Ir tikai viens restorā ns. Ir ā ra terase ar neticamu skatu uz pludmali un jū ru.
No augļ iem (ne vienmē r vienlaicī gi) bija: ā boli, mandarī ni, apelsī ni, granā tā bolu miziņ as, hurma, banā ni, zemenes, gvajaves. No olbaltumvielā m: vistas gaļ a, sautē ta liellopa gaļ a (ne vienmē r laba), vesela cepta zivs un filejas, reizi nedē ļ ā dod kalmā rus, zupu un artiš okus ar garnelē m, vienu vai divas reizes bija garš ī ga pī le. Pica, dā rzeņ i, salā ti, babanaguš s, saldumi. Viss ir garš ī gi, bet pē c divā m nedē ļ ā m jau garlaicī gi.
Divreiz mē ģ inā ju pusdienot ā trā s ē dinā š anas ē dienos pludmalē . Ir salā ti, gardas picas, burgeri, alus pudelē s. Viesmī lis atnes traukus. Garš ī gi.
Vestibilā ir TIKAI iepakotas sulas. Viņ i tur veda mango sulu, kokteiļ us un tē jas.
Bā rmenis pie baseina gatavo un atnes gardus kokteiļ us.

Jū ra.
Ko te var teikt. Vieta bija ļ oti vē jaina un biež i mā koņ aina. Un tas ir ļ oti svarī gi peldoties jū rā ziemā.
Pludmalē ir skaistas smiltis, tā pē c viņ i ieradā s pie mums no citā m viesnī cā m sauļ oties.
Vē ja ž ogi ir ļ oti veci un izpū sti.
Viesnī cas lielā priekš rocī ba, ka tā atrodas pirmajā lī nijā , tai ir sava koraļ ļ u pludmale un koka mols. Bet, kad vē jš ir vē jš , mols ir slē gts, un koraļ ļ u dibens ir sekls un klā ts ar daž ā diem gliemež vā kiem, ež i aizā s, vilnis met ne tur, kur vē laties peldē t. Ī sā k sakot: lai gan jū ra ir silta, viļ ņ u dē ļ peldē ties ir bī stami. Es negribē ju iet vairā k kā vienu reizi.
Ir lagū na (10 minū tes no viesnī cas), bet ir sekla jū ra un tā pē c ū dens ā trā k atdziest pa nakti.
Braucā m brokastī s peldē ties uz mola pie lagū nas. Tur ir dziļ i koraļ ļ i un silta jū ra.
Rifs pie mū su mola ir vislabā kais, tač u to var redzē t tikai tad, kad ir mazs vē jš , kas ir retums. No retajā m zivī m redzē tas murē nas, bruņ urupuč i, delfī ni.
Mī nuss: pludmalē nav ģ ē rbtuvju.

Internets.
Noķ er reģ istratū rā , istabā , pie baseina

Personā ls.
Serviss ir Ļ OTI labs. Visi ir apmā cī ti un veic savu darbu profesionā li.
Ikdienas ž esti staigā pa pludmali un runā ar viesiem. Nekavē joties reaģ ē t.
Animā cija ir emocionā la. Izklaidē jieties un nekļ ū stiet garlaicī gi.

Esam pateicī gi visiem par to, ka sarū pē ja mums brī niš ķ ī gus svē tkus.
Mums ir piezī mes tikai restorā nam: divu nedē ļ u laikā man apnika ē diens.

Vai mē s atkal atgriezī simies?
Tikai ne ziemā . Un ja par dzī voš anu ar bē rnu ir zemā ka cena.
Вид з номера Тераса ресторану Ресепшн Пляж Схід сонця Сота з медом Коктейлі перед рестораном
аватар koval293099
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Novembra sā kumā atpū tā mies. Izcila viesnī ca. 10 min. no lidostas. Lidosta maza, vī zā m tikai viens logs, kamē r visi pē rk stunda pagā jusi. Interneta kartes var iegā dā ties pie izejas no 7 USD. Ir iespē jama arī viesnī ca, bet divreiz zemā ka cena. … Tomēr ▾ Novembra sā kumā atpū tā mies. Izcila viesnī ca. 10 min. no lidostas. Lidosta maza, vī zā m tikai viens logs, kamē r visi pē rk stunda pagā jusi. Interneta kartes var iegā dā ties pie izejas no 7 USD. Ir iespē jama arī viesnī ca, bet divreiz zemā ka cena. Wifi par viesnī cu nav slikts, bija istabā un vietas pludmalē .
Mē s ieradā mies vakarā un uzreiz tikā m apsē duš ies. Vē lā k redzē jā m, ka cilvē ki, kas ieradā s no rī ta, arī viņ us apmetinā ja. 14.00 neviens negaidī ja, iespē jams, protams, viesnī cas zemā noslogojuma dē ļ (30-40%). Ģ imenes istabā bija trī s. Plaš a istaba ir vieta, kur apgriezties. Mē beles ir parastas, nav lieliskas, bet ok. Mini ledusskapis, tē jkanna, fē ns, TV, seifs. Liela divguļ amā gulta un divas vienvietī gas gultas. Matrač i ir lieliski, nav nokareni, uz vienvietī gā m gultā m nedaudz cietā ki. Vanna 5 kv. m. Duš a ietilpī ga, santehnika ok, netecē ja. Š ķ idrā s ziepes, ķ ermeņ a krē ms, matu kondicionieris. Viss ir tī rs un kā rtī gs.
Viesnī cas teritorija ir labi plā nota, ē kas 1-2-3 stā vs. atrodas iegarenā burtā P. Plaš s, iekš ā.3 baseini.
Restorā na atvē rtā daļ a ar skatu uz jū ru un pludmali. Piecos kaimiņ os tā da nav. Restorā nā nav daudz cilvē ku. Ē diens izcils, negaidī ju tā du daž ā dī bu no 4. Vistas gaļ a, liellops, pī le, vistas, jū ras veltes (krabji mazi)) nav ko ē st, kalmā ri neder visiem. ) super zivs kū st mutē , cepš ana ir uguns.
Pludmale. Lieliski. Sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz, no rī ta nevar aizņ emties. Baseini vispā r bija tukš i. Nu atkal sakarā ar to, ka viesnī ca nav noslogota. Pludmales dvieļ us var mainī t katru dienu, vakarā tie nā k istabā pē c 18.00, vai atstā j somā pie durvī m.
Jū ra. Ieeja no pontona. Un pontons no mū su pludmales teritorijas. Š eit brauc arī divi kaimiņ u piecinieki. Vē jš vienmē r ir bijis. Kad vairā k, kad mazā k. 11 dienas vienreiz bija pilnī gs miers un vienu reizi sarkanais karogs. Turpat 20 lī dz 20 attā lumā no pludmales ir neliela lagū na, tač u paisuma laikā tur ir lī dz jostasvietai, lī dz krū tī m, un, lai tajā ieietu, ir nepiecieš ami aploki. smiltis iekš ā . Kad vē jš un viļ ņ i devā s uz kaimiņ u lī ci, pa kreisi pa krastmalu 10 min 500-700 m Vienmē r miers un komforts. Super pludmales Loungers š ahta, jū s un treš ais atnesī siet un dvieļ i tiks piepildī ti neatkarī gi no tā , kurā viesnī cā jū s esat, teritorija ir kopī ga un sauļ oš anā s krē sli arī . Ja grib no pontona, ja grib pa smiltī m, dziļ ums gluds, paradī ze bē rniem.
Jā , un š eit ū dens pasaule ir daudz interesantā ka nekā no mū su pontona.
Vakarā vecs onkulis vienmē r dziedā ja dzī vajā + pē c viņ a pusstundu š ovs. Var arī pastaigā ties pa promenā di gar jū ru 2200m vienā virzienā )). . . Aizejiet uz citā m viesnī cā m un paskatieties, kas un kā tur ir.
Tuksnesis aiz viesnī cas. Tuvā kā pilsē ta ir 10 min. braukt. Ir pieejami transporta pakalpojumi no viesnī cas 2 reizes vakarā pulksten 16.30 un 20.00 - 7 USD. Caur vienu viesnī cu ir neliels veikalu kvartā ls, vakarā var slaistī ties.
Ukraiņ u, vā cieš u, poļ u kontingents. Un akvaparks arī nav slikts. Vietnē tas nav iekļ auts ekskursijas cenā , bet visā m viesnī cā m par to ir jā maksā papildus. Mums bija 3400 par trim.
Izbraukš ana. Bija vakarā.16. 30. Viņ i gribē ja palikt istabā lī dz pulksten 16, viņ i vē rsā s pie reģ istratū ras, tā pē c vecā kais menedž eris teica 40 USD par istabu! ! . Un viņ š nesamierinā sies ne ar ko mazā k. 40 USD par 4 stundā m! Mē s pagriezā mies un aizgā jā m. Un viņ i to izdarī ja pareizi. Pulksten 12 visus izliek, atnā k š veicars un paņ em koferus, aizved uz reģ istratū ru. Bet vari atstā t pludmales dvieļ us un tusē t pludmalē , doties pusdienā s, pē c peldes, nomazgā ties duš ā , atnā kt paņ emt koferi pā rģ ē rbties un doties uz lidostu.
Kopumā lieliska vieta, ko ieteikt.
Море море территория отеля территория отеля территория отеля корпус территория отеля пляж
аватар vdimir1962
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopā ar sievu Ē ģ iptē atpū ties treš o reizi, divas reizes bijis š eiha Ziemassvē tku egļ u valdzinā jums, un š oreiz nolē ma doties uz Alam Marsu. Pā rē jais ir lieliski. Lidosta Mars Alami ir maza, robež a tika š ķ ē rsota ļ oti ā tri un stundu pē c nolaiš anā s pulksten 8 no rī ta atradā s Solymar Hotel, 7 km no lidostas. … Tomēr ▾ Kopā ar sievu Ē ģ iptē atpū ties treš o reizi, divas reizes bijis š eiha Ziemassvē tku egļ u valdzinā jums, un š oreiz nolē ma doties uz Alam Marsu. Pā rē jais ir lieliski. Lidosta Mars Alami ir maza, robež a tika š ķ ē rsota ļ oti ā tri un stundu pē c nolaiš anā s pulksten 8 no rī ta atradā s Solymar Hotel, 7 km no lidostas. Lī dz š im esam nosegti stundas gā jienā , lai gan reģ istrē š anā s ir no 14:00. Istaba plaš a, liela vannasistaba, skats uz dā rzu, bet var redzē t jū ru. Solimaram ir 4 gadi? , bet velk uz visiem 5. Teritorija maza, bet zaļ a un kopta, bet izbaudī ja visu Dž eza viesnī cu teritoriju, un tā ir liela, kā arī visi to teritorijā esoš ie baseini un pludmales, turklā t un a š iks akvaparks.

Krastmala ir 2.5 km gara vienā virzienā , tā pē c vakarā nogā jā m 5 km. Pludmale Solimarā laikam pati labā kā , tur ir pontons 100 m, atseviš ķ i no neliela lī č a krasta, bet vajag koraļ ļ us, flora un fauna te ir krā š ņ a, daudzkā rt redzē tas stintes, murē nas, astoņ kā ji un daudzi citi dzī vnieki .
12 dienu laikā tikai vienu dienu jū rā bija sarkanais karogs. 1km no istabiņ as atrodas Jazz lī cis, kur smilš ains saulriets pie jū ras, tur ir labi gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Bet mū su pludmale mums patika vairā k, tā ir gaiš ā ka.

Ē diens daudzveidī gs un garš ī gs, zivis, krabji, citas jū ras veltes, daudz dā rzeņ u un augļ u, svaigas dateles, banā ni, gvajaves, melones, hurma u. c. Ļ oti garš ī ga kafija un kū kas. Starp citu, istabā s ir elektriskā s tē jkannas, tē ja, kafija, cukurs. Dvieļ i tiek tī rī ti un mainī ti katru dienu, neatkarī gi no tā , vai vē laties atstā t dolā ru vai nē , tie joprojā m tī ra. Personā ls ļ oti jauks, pieklā jī gs un draudzī gs. Animā cija visaugstā kajā lī menī , profesionā ļ i meitenē m un zē niem. Un galvenais daba, kad devā mies baidī jā mies no vē jiem, bet vē ji ir galvenā š ī zonas priekš rocī ba, nav karsti, ļ oti ē rti un pā rsvarā nav kukaiņ u un odu, naktī s gulē ja ar atvē rtu balkonu.
Un vē l viena priekš rocī ba, kontingents galvenokā rt ir eiropieš i un arā bi, vā cieš i, beļ ģ i, poļ i, dienvidslā vi, ukraiņ i un citi. Tā s ir lieliskas brī vdienas. Tā ds, kurš vē las jū ru, sauli, skaistu dabu. omulī gi vakari - jū s š eit, un kas vē las iepirkties un trokš ņ ainas diskotē kas - dodieties uz citu vietu.
аватар 0677909220a
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies Solimarā kā pā ris 2021.  gada oktobrī . Skaista kompakta teritorija ar 3 baseiniem. Ē diens bija super krabji, jū ras veltes, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi, 4 veidu saldē jums, 4 veidu picas. Š efpavā rs visu laiku atrodas restorā nā , kamē r cilvē ki ē d. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Solimarā kā pā ris 2021.  gada oktobrī . Skaista kompakta teritorija ar 3 baseiniem. Ē diens bija super krabji, jū ras veltes, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi, 4 veidu saldē jums, 4 veidu picas. Š efpavā rs visu laiku atrodas restorā nā , kamē r cilvē ki ē d. Viesmī ļ i ir gudri. Bā rmeņ i labi pā rzina savu darbu. Pudeļ u alus. Kafijas automā ts restorā nā , uzvā ra kafijas pupiņ as. Istaba bija lieliska ar lielisku skatu, un mē s sē dē jā m 10 minū š u laikā . Tika piepildī ts lī dz 50 procentiem. Istabā s strā dā ja daudz ā rzemnieku, interneta normas, daž kā rt parole aizlidoja, bet problē ma ā tri tika atrisinā ta. . . Ir daudz vakara programmu, dzī vo mū ziku dzied dziedā tā ja Ayman. Ir vē jains, bet bezvē ja lī cī var ieiet pa labi 500 metrus, ir ko redzē t. Es varu rakstī t ilgi. Ļ oti apmierinā ts ar pā rē jo. Visur perfekta tī rī ba. Paldies darbiniekiem. Nā kamgad noteikti atgriezī simies.
аватар genanika
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir normā la, var atpū sties. Serviss labs. Rifs ir lielisks. Alkohols ir vietē jais, dzert var. Paģ iru nav. Ē diens - izvē le nav liela. Ir maz augļ u. Cepš ana - tikai cepumi. Bet izsalcis nebū si Zivis, vista, liellopu gaļ a, katru dienu Iesakā m rifu cienī tā jiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir normā la, var atpū sties. Serviss labs. Rifs ir lielisks. Alkohols ir vietē jais, dzert var. Paģ iru nav. Ē diens - izvē le nav liela. Ir maz augļ u. Cepš ana - tikai cepumi. Bet izsalcis nebū si Zivis, vista, liellopu gaļ a, katru dienu Iesakā m rifu cienī tā jiem.
аватар tatianabilbas
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā ir labi un nav ar ko salī dzinā t, jo Ē ģ iptē atpū š amies pirmo reizi. Es ļ oti gribē ju redzē t Sarkano jū ru un piramī das. Es aprakstī š u to tā du, kā ds tas ir. Numurs. Istabā noguruš ā s mē beles jau ir nedaudz nobruž ā tas centrā lais konders nav skaļ š . … Tomēr ▾ Kopumā ir labi un nav ar ko salī dzinā t, jo Ē ģ iptē atpū š amies pirmo reizi. Es ļ oti gribē ju redzē t Sarkano jū ru un piramī das. Es aprakstī š u to tā du, kā ds tas ir. Numurs. Istabā noguruš ā s mē beles jau ir nedaudz nobruž ā tas centrā lais konders nav skaļ š . Vecs seifs ar atslē gā m. Labi sakopta, š eit nav nekā du sū dzī bu. Vispā r tieš ā m var padzī vot vē l pā ris reizes uz pā ris stundā m nebija karstā ū dens, bet kur nav bojā jumu. Personā ls kopumā ir normā ls, vismaz, ja kaut kas nav kā rtī bā , viņ i cenš as to salabot, lai gan daž reiz ne pirmo reizi, bet viņ i nav rupji un pieklā jī gi. Bet viesnī cas gids aktī vi tvaicē ja ekskursijas trī s dā rgā s un pat biedē još ā s apdroš inā š anā . Vispā r, lai ko es gā ju, es to saņ ē mu) Atkal jū ra. Š eit viss ir kā rtī bā , izņ emot to, ka jums ir nepiecieš ams peldē t peldē š anas apavos. Bet š iks rifs ar skaistu un daudzveidī gu zemū dens pasauli. Mē s bijā m sajū smā . Ē diens viesnī cā ir ļ oti labs. Pā rsvarā un visgarš ī gā kā ir itā ļ u virtuve. Nedaudz kaitinā ja tas, ka ar tevi ļ oti smalki sagriež augļ us, gandrī z neko neņ em. Bet garš ī gu saldumu bija daudz. . Animatori forš i puiš i, paldies viņ iem par garastā vokļ a paaugstinā š anu. Viss tika organizē ts ļ oti labi un bija jautri. Teritorijā ir divi tī ri peldbaseini. Alkohols ir pieņ emams, ja vietē jai noplū dei. Vispā r normā la viesnī ca, un tikai rifa dē ļ jau ir vē rts te atbraukt!
аватар _skaya
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2016. gada septembra vidū . Lasī jā m daudz recenzijas utt, tā tad +/- sapratā m uz kurieni ejam un ne par ko nebrī nī jā mies. Sā kš u ar negatī vo: - viesnī cas teritorija ir ļ oti maza, š ī viesnī ca nesaņ em 4 zvaigznes, 3 - jā , tā nav tā s naudas vē rts, ko viņ i par to prasa - istabas ir mazliet vecas (var nedaudz uzlabot), tas ir redzams (durvis noslī dē ja, laiks duš ā jaucē jkrā nus nomainī t pret normā liem, lai neizplū st utt. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2016. gada septembra vidū . Lasī jā m daudz recenzijas utt, tā tad +/- sapratā m uz kurieni ejam un ne par ko nebrī nī jā mies.
Sā kš u ar negatī vo:
- viesnī cas teritorija ir ļ oti maza, š ī viesnī ca nesaņ em 4 zvaigznes, 3 - jā , tā nav tā s naudas vē rts, ko viņ i par to prasa
- istabas ir mazliet vecas (var nedaudz uzlabot), tas ir redzams (durvis noslī dē ja, laiks duš ā jaucē jkrā nus nomainī t pret normā liem, lai neizplū st utt. ), mū su duš a nestrā dā ja vispā r, 2 dienas reģ istratū rā prasī ja salabot - pē c 2 dienā m vienkā rš i salaboja...nu vismaz jaucē jkrā ns bija)
- cipari uz atslē gas, seifi uz atslē gas
- TV-teleskops
- animā cija sastā v no 1 personas
- baseini - mazi (mazi un kā bradā jamie baseini) + netī ri (pa ceļ am tie netiek tī rī ti vispā r)
- auditorija ir vairā k cilvē ku 50+, jaunieš u (20-30 gadi) mazā k

Pozitī vi:
- personā ls draudzī gs un atsaucī gs, atvainojā s par situā ciju ar duš u...laikam aizmirsa, ka runā jā m par problē mu : ) paldies Aleksam (vienī gajam animatoram, kurš nesa visu darba nastu par 6), paldies tas, kurš uzkopa mū su istabu: tā bija tī ra, pat ja viņ i to neatstā ja tē jai, un, ja viņ i to atstā ja tē jai, tad viņ i atstā ja mums ī stus mā kslas darbus no dvieļ iem; paldies š efpavā riem un viesmī ļ iem (ī paš i Ahmedam, kurš atcerē jā s vī ra izvē li ar dzē rienu un pastā vī gi nesa viņ am š o konkrē to dzē rienu)
- jū ra un rifs stā vs, tur ir "mā jas" rifs, kur var peldē t, kaut vai melnais karogs...tajā ieraudzī ja stienī ti, murē nas, astoņ kā jus un daudzas skaistas zivis. Piekļ uve jū rai no mola tika atvē rta reti - pā rsvarā melns karogs. Bet, kā vē lā k sapratā m, no 7 lī dz 9 rī tā karogs gandrī z vienmē r ir sarkans, jo no rī ta viļ ņ i nav tik lieli. Ž ē l, ka š ī tē ma netika izgriezta agrā k...jo vakarā molu atvē ra tikai 2-3 reizes mū su 11 uzturē š anā s dienu laikā.
Rifs nereā li skaists un zivis arī...bija vē rts celties 6 no rī ta : )
- Var pastaigā ties pa blakus esoš ā s viesnī cas Resta Grand teritoriju, peldē ties tā s baseinā un jū rā . "Grand" ir daudz forš ā ks par "Rifu", teritorija milzī ga ...pē c sā tī gā m vakariņ ā m mē s vienmē r tur pastaigā jā mies! ! ! Bet "mā jas" rifs š ajā viesnī cā ir nabadzī gā ks, tā viesi nā ca peldē ties pie mums
- barota ar pamatī gu č etri plusu. Jā , bez volā niem, bet bija no kā izvē lē ties, un tā kā , piemē ram, esmu izvē lī ga ē dienā un neē du gaļ u, izņ emot zivis, vē ders visu laiku bija pilns : )
- reģ istratū rā ir internets, ne super ā trs, bet var pā rbaudī t tū lī tē jos ziņ neš us un papļ ā pā t ar radiem, lejupielā dē t filmas - diez vai, visstraujā k darbojas no rī ta lī dz 9 no rī ta, kad visi vē l guļ

Kopsavilkums.
Jū s varat doties uz viesnī cu, bet jums nevajadzē tu gaidī t kaut ko pā rdabisku. Nav slikti, nav superlabi - vienkā rš i normā li. Š ī ir vieta ļ oti relaksē još ā m brī vdienā m.
Neskatoties uz to, ka mē s nevē lē jā mies nekā du papildu až iotā ž u, mē s tomē r gribē jā m vairā k aktivitā tes volejbola, pilates utt.
Diez vai mē s atgriezī simies š ajā viesnī cā ...tikai tad, ja tā ir ļ oti lē ta, vai ja vienkā rš i nav citu iespē ju.
аватар miros_77
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū ties 1 pieauguš ais 2 bē rni. Nepatika viesnī ca. Ē ģ iptē Marsa Alam tika izvē lē ts 4 reizes no skaistā s jū ras. Dā rgi lī dz viesnī cai ir vairā k nekā.3 stundas. Pluss: tī ra silta jū ra, skaista bagā ta zemū dens pasaule, netā lu no krasta ir lagū na. … Tomēr ▾ Atpū ties 1 pieauguš ais 2 bē rni. Nepatika viesnī ca. Ē ģ iptē Marsa Alam tika izvē lē ts 4 reizes no skaistā s jū ras. Dā rgi lī dz viesnī cai ir vairā k nekā.3 stundas. Pluss: tī ra silta jū ra, skaista bagā ta zemū dens pasaule, netā lu no krasta ir lagū na. Teritorijā s ir savs nirš anas centrs un visurgā jē ji, kas ir ļ oti ē rti. Š eit visi plusi beidzas. Mī nusi: ē diens š ausmī gs, teritorija ļ oti maza, baseins mazs un sekls, tī rī š ana vienkā rš i pretī ga (lai gan gandrī z katru dienu palika 1 USD), animā cijas kā tā das vispā r nav, personā ls nerunā Krievu vispā r, mums nebija pat viesnī cas gida. Viesnī ca ir veca, un tajā viss ir ļ oti vecs un nolietots (kas ir ā rkā rtī gi nepatī kami priekš.4 zvaigznē m). objektī vi sakot, par tā du paš u naudu var atrast č etrinieku, bet daudz labā k (par 7 naktī m samaksā jā m $1000). Krievvalodī go tikpat kā nav, bē rnu arī praktiski nav. Pozitī vi iespaidi ir vecā kā dē la nirš ana un 3.5 stundu vizinā š anā s ar kvadraciklu tuksnesī . Blakus ir resta grand hotel, labā k tur viesnī cā s ir viens ī paš nieks, bet tad 5. Var izstaigā t teritoriju bez bezmaksas. Mans padoms ir meklē t citu viesnī cu, ja nevē laties sabojā t savu brī vdienu pieredzi.
аватар kalita.83
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
MĒ S BRAUCĀ M NO HURGADAS APVIENOTĀ S 2 STUNDAS, BET IERADOTIES VOTELIM, MĒ S UZREIZ NOLIKTĀ ISTABĀ . VIESNĪ CĀ SVĒ TKU DIENĀ S IR DAŽ Ā M KRIEVVALODĪ GO, UN TAS IR Ļ OTI LIELS PLUSS. PĒ CPUSDIENA. BALLĪ TEI NEPIETIKA, TĀ PĒ C GĀ JA UZ BASEINU. … Tomēr ▾ MĒ S BRAUCĀ M NO HURGADAS APVIENOTĀ S 2 STUNDAS, BET IERADOTIES VOTELIM, MĒ S UZREIZ NOLIKTĀ ISTABĀ . VIESNĪ CĀ SVĒ TKU DIENĀ S IR DAŽ Ā M KRIEVVALODĪ GO, UN TAS IR Ļ OTI LIELS PLUSS. PĒ CPUSDIENA. BALLĪ TEI NEPIETIKA, TĀ PĒ C GĀ JA UZ BASEINU. PIE BASEINA VIENS UZŅ Ē MĒ JS NO VIESNĪ CAS IZĪ RĒ JIS VIETAS, KUR PĀ RDOD BILDES. Š Ī "MĀ KSLINIEKA" VĀ RDS IR AIVAZOVSKIS(!!! ! ), KURŠ AR SAVU BURGA ATTIEKSMI BOJĀ JA MŪ SU ATPĀ JU. TŪ LĪ T TEIKŠ U, KA VIŅ Š NEZĒ MĒ BILDES, VIENKĀ RŠ I PĀ RDOD PAR PĀ RSKATĪ GU CENU.........Ī SĀ KĀ M, MŪ SU PADOMS NEPĒ RC NO VIŅ A BILDES.........VIŅ Š SMAIDA LIECNIEKS UN TAD Š AJĀ CŪ KĀ IEKĻ AUTAS.... VISPĀ RĒ JĀ M PARĀ DĪ JU SĪ KĀ K........PARĀ DĪ JĀ M, KO VĒ LĒ MIES REDZĒ T ATTĒ LĒ , NO KURAS MĒ S, VIŅ Š MUMS ATVEDA CENU, DABĪ GI, ATTEIKTI UN NO PAKALPOJUMIEM, AR PARAKSTIEM ESAM JEBKUR NELIETOJIET!!!!!!!!! ! ! DIENAS PĒ C 2 Š IS "MĀ KSLINIEKS" NĀ K PIE MUMS AR PRENSIJĀ M, KA SAKA KĀ PĒ C MĒ S NEPIEMĒ ROJAMIES UN Ņ EM NO VIŅ A ATTĒ LU........ Rezultā tā NO VIŅ A PUSES IZcē lā s SKANDĀ LS UN VIŅ Š SĀ KA MUMS DRAUDĒ T. !! ! ! NĀ KAMAJĀ DIENĀ TIKA SAzvanī ts MŪ SU ceļ vedis NO PEGAS LĪ DZ MARS ALAM, VIESNĪ CAS VADĪ TĀ JS UN PATS "MĀ KSLINIEKS". ! TĀ TIEK VESTI TŪ RISTI!
UN OTRA JŪ RA IR brī niš ķ ī ga, GARĀ DI GATAVO, PERSONĀ LS Ļ OTI DRAUDZĪ GS, MASĀ Ž A VIESNĪ CAS SPA LABĀ (VAR IET ATPŪ TĪ TIES), MŪ ZIKA FORŠ A (KATRU VAKARU ATSKAŅ OT LAT. MŪ ZIKA) IR VISS !
VĒ LOS IZMANTOT BRĪ DI, LAI IZTEIKTU VĒ LĒ MU VIESNĪ CAS PĀ RVALDNIEKAM - BŪ TU LIELISKI, JA JŪ SU "Ī RNIEKI" VARĒ TU BŪ T Š Ķ IRĪ Š ANĀ S BŪ TU PIETIECĪ GĀ K UN BEZ DRAUDIEM!
аватар krashelen1982
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man izdevā s izkļ ū t ilgi gaidī tā ceļ ojumā uz Ē ģ ipti, izvē le tika apturē ta š ajā viesnī cā . Viņ i to nenož ē loja. Visa ģ imene bija sajū smā . Viesnī ca ir maza, klusa, mā jī ga, kā jau š eit minē ts, ideā li piemē rota ģ imenes atpū tai. … Tomēr ▾ Man izdevā s izkļ ū t ilgi gaidī tā ceļ ojumā uz Ē ģ ipti, izvē le tika apturē ta š ajā viesnī cā .
Viņ i to nenož ē loja. Visa ģ imene bija sajū smā . Viesnī ca ir maza, klusa, mā jī ga, kā jau š eit minē ts, ideā li piemē rota ģ imenes atpū tai.
Ē diens bija labs, viss bija svaigs un garš ī gs. Istaba arī laba, tī ra un ē rta. Personā ls ir draudzī gs, nav uzstā jī gs. Pludmale ir koraļ ļ u, peldē jā mies galvenokā rt lagū nā , jo bija dienas, kad bija viļ ņ i un no mola nebija iespē jams izpeldē t. Lagū nā ir daudz zivju, redzē jā m stinku, murē nu, pat tad, kad bija zems paisums, redzē jā m jū ras č ū sku, kā mums stā stī ja, š ī s č ū skas nav bī stamas, bet ļ oti skaistas.
Mē s devā mies pastaigā pa Port Galebu, tur ir skaisti, tur ir š ikas vietē jo bagā tnieku jahtas, ar viņ iem nobildē jā mies. Mē s tur sē dē jā m kafejnī cā , tā teikt, atpū tuš ies.
Kopumā pā rē jais atstā ja tikai pozitī vas emocijas. Mē s iesakā m viesnī cu!
Lai visiem labas brī vdienas!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Nata_39
Sakiet, lūdzu, es saprotu, ka šī viesnīca ir daļa no Jazz tīkla, līcī var peldēties un izmantot sauļošanās krēslus, bet es neatradu atbildi uz jautājumu, vai pludmalē ir iespējams izmantot bārus. līcī un akvaparka teritorijā dzer kafiju, paņem ūdeni. Plānoju atvaļinājumu ar bērnu, katru reizi nebūs ērti skriet uz viesnīcas bāru no līča vai akvaparka.
3 gadā atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums alvi10rus
Vai Restas iedzīvotājiem ir atļauts izmantot Iberotel pludmali?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums korgevich
Labdien. pasaki, citādi esmu galīgi apmulsusi. kad izkārts karogs un jūra vētraina - šajā periodā var peldēties lagūnās? tas ir, ja viņus nelaidīs atklātā jūrā, vai tur varēs peldēties lagūnās un apskatīt zivis? Un tomēr - vai ir smilšaina ieeja jūrā?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums nedelko
tikai koraļļi vai smiltis???
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums ksuhsenka
Dzirdēts par Abū Dababas līci, gribētos to apmeklēt. Vai viņi piedāvā ekskursiju no Restas? Ekskursijas izmaksas? Kas iekļauts ekskursijā, ekskursijas ilgums un ko ņemt līdzi?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель открыт в 2003 году. Последняя реновация прошла в 2014 году. Представляет собой четыре корпуса разной этажности. Отель подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 5 км от аэропорта г. Марса Алам, 65 км от г. Эль Кусейр, 7 км от г. Порт Галиб.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 250 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации. Хранение багажа. 2 ресторана, 3 бара, 2 открытых бассейна, барбекю, магазины. Проводной доступ в Интернет предоставляется в общественных зонах за дополнительную плату.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • aukle
Izklaide un sports Дартс, караоке, 2 теннисных корта, дайвинг-центр.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 218 номеров.

Istabās

Предлагаются стандартные и семейные номера с видом на море, бассейн или сад. В комнатах кондиционер, телевидение, ванная комната с душем и феном, мини-бар и сейф. В каждом номере личная терраса или балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • ledusskapis $
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese KM 65 El Quseir, Marsa Alam Road, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 (65)3750090/ +2 (065) 3750122
Tīmekļa vietne: Solymar Reef Marsa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.