Viesnīca ar lielu labu teritoriju

Rakstīts: 20 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 20 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 4.0
Mū s izmitinā ja ap 14, sā kumā piedā vā ja 2 dubultstandartu vietā vienu ģ imenes istabu (bijā m 4: es ar vī ru un mū su bē rni) kā.2-istabu, bet izrā dī jā s, ka tas ir parastais standarts ar starpsienu. no plā na koka (drī zā k saplā kš ņ a) vidū , mē s atteicā mies. Mē s redzē jā m savus standartus ar skatu uz dā rzu (var skatī ties un klausī ties 24 stundas blakus esoš ā s jaunas viesnī cas celtniecī bu), arī pie milzī gajiem dī zeļ ģ eneratoriem.

Numurā nav peldmē teļ u un č ī bu, daž i raksta pē c pieprasī juma. Istabā.2 bija 1 gab. ziepes, 2 gab. duš as ž eleja, 1 gab. š ampū ns. Tā paš a komplekta nā kamo porciju iedeva 8. dienā (mums bija 10). Mums netika dots ne matu kondicionieris, ne ķ ermeņ a losjons. Ē diens kā visur Ē ģ iptē.


Pontona nav, kad izvē lē jos viesnī cu, kartē redzē ju lagū nu, tā ir, bet mums nepaveicā s ar zivī m un bruņ urupuč iem. Zivju bija maz, bruņ urupuč u nebija, ū dens bija dubļ ains lielo viļ ņ u un daudz plastmasas dē ļ.
Personā ls uzmanī gs, ļ oti centī gs, viesmī ļ i lieliski.

Mū s ļ oti iespaidoja fakts, ka, nododot kartiņ as no istabā m, mums nogrieza rokassprā dzes un piedā vā ja pusdienas par 8 eiro no cilvē ka. Tā das iepriekš nav sastaptas.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu