Viesnīca laba, rifs labs, bet līdz rifam ir ļoti garš pontons

Rakstīts: 29 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 18 — 25 jūlijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Unas bija 3+1 uzņ ē mums. Viesnī cā ieradā s ap 19:00. Plus vē l š ī s viesnī cas atraš anā s vieta, tuvums lidostai, apmē ram 20 minū tes. . Ierodoties reģ istratū rā aizpildī ja datus un mums piedā vā ja pavakariņ ot, pē c tam reģ istrē ties, bet mē s prasī jā m pretē jo, vispirms check- pē c tam vakariņ ā s, uz kurā m mums atbildē ja pozitī vi. Piedā vā ja istabiņ u 2516. Tur bija 4 atseviš ķ as gultas, kas principā mums derē ja. Lai gan š ī istaba, kā mē s sapratā m, ir daļ a no 2 istabu ģ imenes istabas, kas tika sadalī ta 2 istabā s. Jo Š ai telpai bija durvis uz nā kamo istabu. Mē s to uzreiz aizslē dzā m. Mē s nekustē jā mies, jo Guļ am tikai istabā .
Istaba ar balkonu ar skatu uz baseinu, sā nskats uz jū ru, kā jau iepriekš bija rakstī ts atsauksmē s, ir visas istabas tā vai tā ar skatu, vismaz sā nu, uz jū ru. Numurā ir tē jas komplekts 2 personā m. Duš ā ir mini kosmē tikas komplekts. Numurs tiek uzkopts katru dienu, tā pat kā visā s viesnī cā s ar dvieļ u maiņ u. Ir viens brī dinā jums, viņ i dod tikai vienu pudeli ū dens 1.5 litru telpā . Pē c mū su lū guma ņ em lī dzi divus, jo. mums ir 4 cilvē ki, reaģ ē ja, atnesa katrs 2 lī dz maiņ as maiņ ai. Pē dē jā s 2 dienas atnesa pa vienam, bet mē s vairs negā jā m uz reģ istratū ru un uzzinā jā m. Mums bija labi. Ū deni glā zē s var uzņ emt bā rā no 10:00 lī dz 17:00 pē c vē lē š anā s. Vai arī brokastu, pusdienu un vakariņ u laikā restorā nā ierakstiet pudeli. Istabas uzkopš ana veikta labi, visur izmazgā tas grī das, kā arī uz balkona, t. sk.
Kas attiecas uz wifi, tad nez kā pē c nesapratā m, mums iedeva tikai 3 wifi paroles nā kamajā rī tā pē c reģ istrē š anā s. Uz jautā jumu, ka esam 4 cilvē ki, viņ i atbildē ja, ka parole tiek dota tikai telpā reģ istrē tiem pieauguš ajiem. Jū s nevarat kopī got saturu no sava tā lruņ a. Ē diens viesnī cā parasts, normā ls, ir viss, kā visur citur. Es teiktu, ka budž ets 4+. Kas attiecas uz alkoholu, tad ir sarkanvī ns un baltvī ns, alus pudelē s, kola, ū dens, jupi sulas. Kafijas automā ti. Apkalpoš ana ir lieliska, klientu apkalpoš ana ir lieliska. Tajā laikā , kad mē s tur bijā m, ukraiņ u nebija daudz, galvenā daļ a bija poļ i, bija arī č ehi, arā bi un daž as citas tautī bas.

Animā cija viesnī cā ir brī niš ķ ī ga, 8 cilvē ki. puiš i cenš as. Labi padarī ts.
Nu, un pats galvenais, jū ra. Š eit, kā saka, abpusgriezī gs zobens. Ļ oti garš pontons, 800 metri, ejiet pa to 10-15 minū tes. Bet rifs ir skaists, ļ oti, labi, tikai daudz zivju, visā das. Redzē jā m reiz garā m ejoš us delfī nus, stintes, arī lauvu zivis un daudz citu zivju, kas ir daž ā da izmē ra, gan lielas un mazas, gan ļ oti mazas un ļ oti lielas. Koraļ ļ i nav vajadzī gi. Ļ oti liels mī nuss, bē gums un bē gums! Ieeja jū rā ir smilš aina, un visā garumā lī dz pontonam jū ra ir lī dz potī tē m, un bē guma laikā tā vispā r neeksistē no vā rda. Tikai smiltis, jū ra iet uz pontonu. Pē c pusdienā m jū ra atgriež as un mazajiem bē rniem ir labi, bet pieauguš ajiem ū dens nepietiek. Viesnī cā ir akvaparks, kur var pavadī t laiku, kamē r nav jū ras. Netā lu tajā paš ā teritorijā atrodas viesnī ca Magic Tulip 4 *, tā pē c viņ i var izmantot teritoriju, ū dens parku, Royal bā rus.
Rezumē jot varu teikt, ka pā rē jais patika, esam apmierinā ti. Uz jautā jumu, vai vē lē tos tur atgriezties vē lreiz, teikš u tā , nē , jo mums nepatī k divas reizes atpū sties vienā un tajā paš ā viesnī cā , un 2. iemesls ir ļ oti garš pontons, kaut arī nenormā li skaists rifs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu