Lieliska viesnīca

Rakstīts: 8 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 6 — 13 jūnijs 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Es nesaprotu, kā pē c tik daudz sliktu atsauksmju, es paskaidroš u, kā pē c:
Sā kš u ar to, ka viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, braucā m 15 minū tes vai mazā k, lidosta Marsa Alam ir maza, reisu maz, tā pē c reģ istrā cija aizņ ē ma 10-15 minū tes. Lidojā m no Join Up, kam ir iespē ja izvē lē ties citu tū roperatoru, labā k izvē lē ties citu. Mū su lidojums vispirms tika atcelts un izvē loties citu numuru, un, ierodoties lidostā , mē s uzzinā m, ka lidojums tika pā rcelts vē l par 5 stundā m)
Tagad par paš u viesnī cu. (bijā m Š armā un Hurgadā.5 zvaigž ņ u viesnī cā s, š oreiz izvē lē jā mies Marsa Alam) lasot pretrunī gas atsauksmes, izvē lē jā mies š o viesnī cu un nenož ē lojā m)

Mē s bijā m iekā rtojuš ies pusstundu pē c ieraš anā s, un mē s ieradā mies apmē ram 9, tas ir, š ajā agrajā reģ istrē š anā - atzī mē ju, ka mē s neko nemaksā jā m.
Izvē loties tū ri uzreiz izvē lē jā s istabiņ u ar skatu uz jū ru, atbraucā m uzreiz iekā rtojā mies istabiņ ā ar skatu uz jū ru bez jautā jumiem un piemaksā m, ir piedā vā jums ka no standarta numuriņ iem bez skata var samaksā t par 7 dienā m 50 eiro un palikt istaba ar skatu uz jū ru), bet es domā ju, ka tas nav nepiecieš ams, jo viesnī ca ir tā uzbū vē ta, ka gandrī z no visiem numuriem paveras skats uz jū ru tikai vienai ē kai tuvā k vai tieš i, un otrai attā linā tai skatam)

Istaba: liela, plaš a, viss ir tī rs un ļ oti ē rts) jā , mē beles ir nedaudz vecā kas, un vannas istaba nav super jauna, bet viss ir tī rs! WiFi darbojas labi. Mē s viņ u karti nenopirkā m, jo ​ ​ tā š eit nevelk. Normā la torņ a te nav.
Tī rī š ana: dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, ja vē laties mainī t dvieļ us, tie jā met uz grī das, lai viņ i saprastu, kas jā maina, tā ir lielā kajā daļ ā viesnī cu Ē ģ iptē , vannas istabā pat ir norā dī jumi par to) viss ir super tī rs, izmazgā tas un salokā mas lietas) katru dienu liec ū deni, pē c 11 vai 12 stundā m) ledusskapis, fē ns, TV darbs, seifs arī )

Ē diens: ļ oti garš ī ga gatavoš ana, liela ē dienu izvē le, augļ i š obrī d: persiki, apelsī ni, banā ni, ā boli, ananā si, dateles, melones, arbū zi.

Personā ls: draudzī gs.

Teritorija: maza, tas ir pluss, bijā m lielā s viesnī cā s, kas sagā dā ja neē rtī bas, viss ir tuvu jū rai un recepcijai un restorā nam.


Animā cija: vakarā ir spē les bē rniem, daž ā di š ovi, diskotē kas nebija, tā pē c es par to nezinu, katru rī tu vingroš ana, joga, ir teniss, biljards, mini futbols, basketbols, nirš anas centrs.

Baseini: tī ri, viens ir apsildā ms.
Jū ra: biež i vē traina, bet mē s peldē jā mies un nirā m pē cpusdienā (vienkā rš i vē jš norimst vakarā ). Pontons ir garš , bet nav jā piepū las, lai mē s ietu. Nobrauciens no pontona ir normā ls, un cilvē ku reizē m ir daudz, bet ja papeld mazliet tā lā k tad ir diezgan ē rti. Netā lu no krasta ir smilš ains saulriets kas ir labs bē rniem un sekls, pieauguš ajiem labā k iet uz pontonu paskatī ties uz zivī m, tur ir daudz! ! )

Nirš ana: pludmalē ir nirš anas centrs, mē s tajos nirā m, kam patī k nirt, ļ oti ieteicams! ! ) zemū dens pasauli nevar salī dzinā t ar Hurgadu vai Š arm, nirā m netā lu no viesnī cas, nirš ana 45 minū tes, individuā ls instruktors, skaists koraļ ļ u rifs, dzeloņ rajas, lamantī ni, zivis ir daž ā das, viss ļ oti daudz un ir uz ko skatī ties ! ! ! )

Nedaudz par mū su tū roperatoru, ja izvē laties pievienoties: bijā t tikš anā s reizē ar gidu, tā ir tukš a stunda, bet gidam jā iedod kupons un jā aizpilda anketa.
Uz ekskursiju rē ķ ina tā s ir š ausmas, nevienā viesnī cā neredzē ju tik daudz neapmierinā tos, visi vicina naudu, vai neved uz turieni vai neatgriež as, ja kaut kas nav kā rtī bā . Mū su gids ir Tariks. Iesaku nebraukt ekskursijā s no Join.

Viesnī cā ir daudz ā rzemnieku, bet viesnī ca ir klusa. Kopumā viss ir kā rtī bā ! ) Ja jū s atkal dotos uz Marsa Alam, jū s izvē lē tos š o viesnī cu)
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu