Vienas no manām sliktākajām brīvdienām Ēģiptē pēdējo 15 gadu laikā

Rakstīts: 25 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 11 — 18 maijā 2021
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 3.0
Pirmkā rt, labā s lietas par š o viesnī cu. Viesnī cā dzī vo poļ i, č ehi, ukraiņ i, daž i vā cieš i un itā ļ i, un tad ieradā s daudz ē ģ iptieš u. Apmetā s 5:00 bez problē mā m un naudas, lai gan istaba vē lā k tika mainī ta, bet vairā k par to zemā k. Plaš a, plaš a istaba, daudzveidī gs ē diens. Vairā ki ū dens slidkalniņ i strā dā laikā , bet kā dam tas ir pluss vai mī nuss.
Mī nusi un to ir daudz. Telpas ir iztī rī tas slikti, neatstā j ne dolā ru - tī rā ks nekļ ū s. Mū su draugu kā jas pielipa pie grī das, mū su zoles bez apaviem kļ uva melnas.
Jū ra. Pretī gi. Ļ oti sekls, pirmie 200 metri lī dz potī tei, tad zem jostas 300 metri un sapņ o par polipiem un lī dz potī tē m metri 200. Ejot 800-900 metrus lī dz rifam ir nogurdinoš i. Pirmā s 2 dienas bija mierī gas un varē ja peldē t gan pa labi no kā pnē m, gan pa kreisi. Tač u ne pusotru kilometru, kā te rakstī ja, bet ne vairā k par 20 metriem jebkurā virzienā , tā lā k glā bē ji aizliedz. Tad 5 dienas drī kstē ja peldē t tikai pa kreisi, pa labi visu laiku sarkanais karogs. Straume ļ oti spē cī ga, dziļ ums ļ oti liels, vilnis nes ā tri, daudziem bija nepiecieš ama draudzī ga glā bē ja palī dzī ba. Pirmajā dienā rifs ir interesants, pē c tam garlaicī gs. Zivju ir maz. Mē s redzē jā m mazu bruņ urupuci, mazus stintes un murē nas. Pilnī gi viss pozitī vais nogalina cilvē ku skaitu uz kvadrā tmetru jū rā . Nolaiš anā s ū denī un kā pš ana atpakaļ ir neaizmirstama un nogalina visas pozitī vā s parā dī bas. Mā tes un tē vi, kuri cenš as savam bē rnam iemā cī t peldē t 15 metru dziļ umā kilometra attā lumā no krasta, un tas nabaga bē rns satvē ra rokturi un ne š eit, ne tur. Vai arī tiem, kam patī k peldē t spurā s, kuras jā nē sā uz kā pnē m, kuru platums ļ auj 2 cilvē kiem bez munī cijas knapi palaist garā m vienam otru, lai nopeldē tu savus 10 metrus. Vai meitenes no Ā frikas valstī m, ar vienu masku visiem un nemaz nevar peldē t, iegū stot neparastu formu, tas ir tad, kad maska ​ ​ atrodas zem ū dens, un viss ķ ermenis atrodas uz kā pnē m, bloķ ē jot eju tā , ka pat bē rns nevar iziet cauri atlikuš ajai spraugai, kamē r meitenes kļ ū st nedzirdī gas, kad ar viņ iem runā jat.

Uzņ ē muma TPG saimnieka ceļ vedi Ē ģ iptē sauc Mohammeds, rets neaudzinā ts sarkankakls un vī rs. Nezinu, kā š os strā dniekus notur š ā dos darbos.
Wi-Fi darbojas tikai reģ istratū rā un restorā nā . Viesnī cā vispā r ir problē mas ar komunikā ciju. Pirmajā numurā nekas nedarbojā s, es pat nenoķ ē ru vietē jos operatorus. Lidostā pirkta Ē ģ iptes karte, arī viesnī cā tā s pā rdod, bet visas strā dā ar pā rtraukumiem un daudzviet neķ eras vispā r. Iznesā m ā rā dalī to Android telefonu, tad istabā kaut kā darbojā s viesabonē š ana un Wi-Fi, un tad ar mainī gā m sekmē m. Kam ir jā sazinā s visu laiku, š ī nav jū su viesnī ca.
Ekskursijas. Ceļ vedī ir cenas no 65 USD par 15 km transportu uz pludmales rezervā tu. Luksora 120 USD vienai personai, tas ir ar nosacī jumu, ka brauciens ir gandrī z tikpat daudz kā no Safagas, kur tas maksā.40 USD vienai personai. Viesnī cai ir savs birojs. Pā rdevē js Ahmeds, kurš joprojā m ir krā pnieks, tieš ā m labi runā krieviski. Mē s nopirkā m no viņ a ekskursiju uz Sharm Elluli, š ī ir ļ oti skaista vieta ar zelta smiltī m. Mē s bijā m 13 pieauguš ie un 2 bē rni, visi no Ukrainas. Brauciet vairā k nekā.100 km vienā virzienā . Cenā iekļ auta snorkelē š anas inventā ra noma. Kā izrā dī jā s, gandrī z 100 procentiem maskā m bija saplī suš i vā rsti, bē rni piedzē rā s no jū ras ū dens, mē s ar sievu bijā m ar maskā m. Vispirms mū s atveda pie kaut kā das peļ ķ es, kur pusstundu lī dz potī tē m dziļ ā ū denī gā jā m pie kaut kā da koka. Visi gaidī ja Sharm Elluli tikš anos. Bet š ie viesnī cu blē ž i mū s atveda uz kā du pludmali, kurā atradā s 5-6 ē ģ iptieš i. Ū denī ir nevis solī tie rifi un 115 zivju sugas, bet gan polipi un 10-15 zivis kopumā . Š IE KRĀ PNIEKI MUMS IR NOVEDINĀ JI NEPAREIZI! ! ! Ieslē dzā m navigā ciju un tā rā dī ja, ka 37 km nesasniedzā m vietu! Š oferis ieslē dza muļ ķ i-mans tavē jais nesaprot! Dosimies atpakaļ . Atceļ ā mū s aizveda uz "modē restorā nu" pusdienā s, kā solī ts. , atnā ca pat vadī tā ja palī gs, bet arī viņ š ir krā pnieku pusē .
Tī rī ba. Es rakstī ju par skaitļ iem iepriekš . Mū su svē tku 3. dienā ieradā s daudz ē ģ iptieš u. Un viesnī cas teritorija pā rvē rtā s par vienu nepā rtrauktu lielu atkritumu tvertni. Visur plastmasas š ķ ī vji un glā zes, ē diena pā rpalikumi, izlijuš as mē rces, augļ u mizas un neviens netī ra! Viena pamatī ga liela izgā ztuve (((un kuru neviens netī ra. Ķ irsis uz kū kas. Uz pieejas pontonam pa labo roku ir lieli nopļ auti skaisti zā lieni. Un uz viena ir vistas kauli, plastmasas ķ ekars krū zes un visur suņ u kaudž u jū ra, 20-30 vai varbū t č etrdesmit. Dienas 4-5, un pirms mū su izbraukš anas neviens neko netī rī ja!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu