Jauka viesnīca, bet tai ir savi trūkumi

Rakstīts: 5 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 20 marta — 1 aprīlis 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s ar draugu nolē mā m spontā ni aizlidot atvaļ inā jumā . Kū rorta izvē le krita uz Marsa Alam, jo ​ ​ gribē jā m apmeklē t ne tipisku Ē ģ ipti. Mums nebija ilgi jā izvē las viesnī ca, jo galvenie kritē riji bija atraš anā s vieta tuvu lidostai un pirmā krasta lī nija. Izlasot atsauksmes, nolē mā m doties uz Royal Tulip un nenož ē lojā m. Ieradā mies agri no rī ta, ap 6:00, reģ istratū rā piedā vā ja reģ istrē ties uzreiz par 20 USD no cilvē ka vai pagaidī t lī dz pulksten 10.
Viesnī cas teritorija milzī ga, zaļ a. Mū su uzturē š anā s laikā bija divi lieli peldbaseini un viens bē rnu baseins ar ū dens atrakciju parku. Istaba ir diezgan plaš a, bet to varē tu veikt remontdarbos. Pē c komentā ra par nepietiekami iztī rī tu telpu situā cija ā tri tika labota. Dvieļ i ir pietiekami tī ri, ziepes, š ampū ns un ķ ermeņ a losjons bija klā t. Katru nā kamo dienu pē c tī rī š anas mū s sagaidī ja pā rsteigums daž ā du figū riņ u veidā no daž ā dā s krā sā s dekorē tiem dvieļ iem. Ū dens tika piegā dā ts reizi nedē ļ ā , ja vē laties biež ā k, maksā jiet 1 USD par 1.5 litru pudeli.
Uztura ziņ ā ļ oti daudzveidī gs ē diens: augļ i, dā rzeņ i, piedevas, vairā ku veidu gaļ a un zivis, vairā ku veidu daž ā das zupas, saldumi, tē ja, kafija, sulas. Katru vakaru uz ielas uz grila atseviš ķ i tika gatavoti daž ā di ē dieni. Vestibilā esoš ais bā rs strā dā ja lī dz 00:00, restorā nā atseviš ķ s bā rs, viesmī ļ i nesa pasū tī tos dzē rienus, pludmalē ir arī bā rs ar daž ā dā m uzkodā m, viesmī lis nesa dzē rienus tieš i uz sauļ oš anā s krē sliem. Mī nuss ir tas, ka nebija saldē juma. Pludmale principā ir normā la, sauļ oš anā s krē sli nož ogoti ar pī tā m starpsienā m, ieeja jū rā no krasta sekla, bē rniem tas ir no pontona, lī dz tam ir nedaudz tā lu. Rifs krā š ņ s, daudz zivju, no rī ta, kamē r cilvē ku nav daudz, var redzē t raju un starojoš u lauvu.

Labi paveikti animatori, aicinā ti uz stiepš anos, jogu, ū dens aerobiku, zumbu, pludmales volejbolu un citā m interesantā m spē lē m. Vakaros tika rī koti daž ā di š ovi. Ir nirš anas centrs, puiš i sarunā jas pieejamā veidā , š ovs, izmē ģ inā juma nirš ana baseinā bez maksas. Pie viņ iem paņ ē mā m arī ekskursiju, devā mies apskatī t bruņ urupuč us atklā tā jū rā , mū su gids bija uzmanī gs un pieklā jī gs, bijā m sajū smā . No mī nusiem maksā ja ū deni, samaksā ja Wi-Fi 20 USD par nedē ļ u, un viņ i teica, ka tas nedarbojas ļ oti labi, diskotē ku trū kums un diezgan auksts ū dens baseinos.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu