Brīnišķīga viesnīca ar garšīgu ēdienu un skaistu rifu

Rakstīts: 31 marta 2021
Ceļošanas laiks: 11 — 18 marta 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 5.0
Viesnī cā ieradā mies ap 21.00, reģ istratū rā mū s sagaidī ja draudzī gs puisis, kurš uzreiz piedā vā ja numuriņ u ar skatu uz jū ru, Wi-Fi un citus labumus par daudz eiro no cilvē ka, mē s atteicā mies un prasī jā m regulā ru klusumu. istabu, kuru viņ š mums nodroš inā ja bez problē mā m. Lai gan vakariņ as jau sen bija beiguš ā s, galvenajā restorā nā mū s paē dinā ja ar pilnā m vakariņ ā m.
Atraš anā s vieta. Pati viesnī ca atrodas tuksneš a vidū . Tas ir, iziet un staigā t pa promenā di, iegā dā ties suvenī rus, doties uz diskotē ku ā rpus viesnī cas nav risinā jums. Ekskursijas arī , vai gida piedā vā tā s, vai viesnī cas piedā vā tā s. Š eit nav konkurences.
Animā cija. Viņ iem programma katram vakaram pē c standarta, viss beidzas ap 21.30-22.00. Arī pē cpusdienā , kā citur, joga, stiepš anā s, š autriņ as utt. . Kas man patika, viesnī cā mū zika neuzkrī toš a, skaļ i nespē lē , ne pa dienu pie baseina, ne restorā nā vakarā . Es nezinu, kā dā m prasī bā m vajadzē tu bū t animā cijai, bet mums viss bija piemē rots)

Istabas. Mē beles varbū t nedaudz nobruž ā tas, bet gultas ē rtas, istaba tī ra, vannas istabā nav pelē juma, dvieļ i balti. Tī rī š ana istabā katru dienu, bet ja par dolā ru, tad darī s ar mī lestī bu))
Personā ls. Lielā kā daļ a darbinieku runā angliski. Bet vienmē r ir Google tulkotā js, kas jums palī dzē s. Starp animatoriem ir arī krieviski runā još ie) Visi darbinieki pieklā jī gi, patī kami, pat apkopē jas novē l labu dienu. Kopumā personā ls ir vairā k orientē ts uz tū ristiem no Eiropas, nevis no Ukrainas un Krievijas, tas ir jū tams un tas ir lieliski.
Ē diens. Dieviš ķ i garš ī gi! Lai arī ne vienmē r daudzveidī gas, brokastis ar vienu sortimentu vienmē r, bet garš ī gas)) pusdienā s vienmē r ir zivis (vai jū ras veltes) un gaļ a, kas katru dienu gatavota savā dā k, daudz dā rzeņ u, gan svaigi, gan sautē ti un tvaicē ti. Vakariņ ā s kaut kas uz grila gaļ a / zivs / aknas (viss ļ oti garš ī gs) un kaut kas sautē ts / un kaut kas cepts / cepts uz grila. Vakariņ ā s bija veseli apelsī ni, mandarī ni, gvajava - garš ī gi, nogatavojuš ies un ne kā parasti zaļ i, gabalos. Bē rnam arī ir ar ko pabarot.
Jū ra. Koraļ ļ i ir lieliski, lai pie tiem nokļ ū tu, pa pontonu jā iet 700 metri. Zivju redzē tas maz, jo biež i bija viļ ņ i. Bet pē c citu stā stiem arī tā du ir daudz. Pludmale smilš aina, krastā sekla, lieliski piemē rota ar bē rniem, pie katra lietussarga ir vē ja slā pē tā ji.
Viesnī cas teritorija ir liela, kopta, neskatoties uz koronavī rusu. Viens peldbaseins ar slidkalniņ iem un apsildā ms bē rnu baseins.

No mī nusiem: maksas Wi-Fi, maksas ū dens pudelē s istabā (tiek nodroš inā ts tikai ierodoties vienreiz bez maksas, pē c tam nopē rc bā rā . Vai klusi iezvani dzesē tā ju)) netī ri baroš anas krē sli, lai gan tie noslauka, tieš i iekš ā . priekš ā , bet tie ir rū pī gi jā nomazgā , bet labā k tos nomainī t. Tā kā tie ir ļ oti taukaini, nav pat patī kami tos ņ emt rokā s, nemaz nerunā jot par bē rna ievietoš anu.
Stiprs vē jš . Gandrī z vienmē r. Nu viesnī ca ir vē jainā vietā , tas nav noslē pums. Vasarā vē jš ir glā biņ š , un ziemā , pavasarī tas ir ļ oti kaitinoš i, bet jums vienkā rš i jā bū t gatavam tam)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu