Jaz Grand Marsa 5*– Atsauksmes

47
Novērtējums 8.910
№8 viesnīcas reitingā Marsa Alam
9.2 Numurs
9.4 apkalpošana
9.1 Tīrība
9.1 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 2009. gadā un sastāv no galvenās 2 stāvu ēkas un 2 un 3 stāvu ēku kompleksa. Pēdējā daļējā renovācija notika 2018. gadā. Ieteicams ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар scmitt.helmut
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums bija patī kama uzturē š anā s, lielisks garastā voklis, lielisks personā ls, ē diens bija ļ oti izcils, katram ir kaut kas, brokastis ir ī paš as, daudz veidu garš ī gi ē dieni, pusdienas pludmalē bija kvalitatī vas, ē dā m picu kā Itā lijā , no garš as viedokļ a tas bija burvī gs, un mums bija daudz svaigu augļ u un saldumu, kas gatavoti ar mī lestī bu. … Tomēr ▾ Mums bija patī kama uzturē š anā s, lielisks garastā voklis, lielisks personā ls, ē diens bija ļ oti izcils, katram ir kaut kas, brokastis ir ī paš as, daudz veidu garš ī gi ē dieni, pusdienas pludmalē bija kvalitatī vas, ē dā m picu kā Itā lijā , no garš as viedokļ a tas bija burvī gs, un mums bija daudz svaigu augļ u un saldumu, kas gatavoti ar mī lestī bu. Katram bija kaut kas kvalitatī vs, ko Ē ģ iptē vē l neesam redzē juš i. Istaba ir plaš a. Viesnī ca ir tī ra un labi uzturē ta. . Mē s noteikti atgriezī simies.
аватар vivianengler1410
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca kopumā ir ļ oti tī ra un labi pā rvaldī ta. Izvē le un jo ī paš i ē diena kvalitā te bija iespaidī ga. Katram bija kaut kas un ļ oti garš ī gs. Vai tas bū tu galvenajā restorā nā vai pludmalē . … Tomēr ▾ Viesnī ca kopumā ir ļ oti tī ra un labi pā rvaldī ta.
Izvē le un jo ī paš i ē diena kvalitā te bija iespaidī ga.
Katram bija kaut kas un ļ oti garš ī gs. Vai tas bū tu galvenajā restorā nā vai pludmalē .
аватар JUrij177804
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo bijā m jau 1 reizi atpū tuš ies Marsa Alam un ļ oti patika, un tad ir arī viesnī cu komplekss, pa kura teritoriju var pastaigā ties, izmantot citu viesnī cu pludmales - š is uzpirkts). Piemē ram, Š arma un Hurgada ir dinamiskā kas un skaļ ā kas, Marsā - relaksā cija. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo bijā m jau 1 reizi atpū tuš ies Marsa Alam un ļ oti patika, un tad ir arī viesnī cu komplekss, pa kura teritoriju var pastaigā ties, izmantot citu viesnī cu pludmales - š is uzpirkts). Piemē ram, Š arma un Hurgada ir dinamiskā kas un skaļ ā kas, Marsā - relaksā cija.
1. Teritorija.
Man patika tas, ka viesnī ca ir pietiekami liela vai varbū t cilvē ku nebija daudz, bet cilvē ku pū lis notika tikai vakariņ ā s un animā cijā pē c vakariņ ā m. Teritorijā ir tenisa korts, galda teniss pie baseina, š autriņ as, blakus esoš ajā viesnī cā Solymar ir galda futbols un biljards. Ir rotaļ u laukumi un bē rnu klubs (bē rnus varat atstā t citu viesnī cu teritorijā ). Ir arī š ū puļ tī kli, kur varat atpū sties un baudī t skatu uz jū ru.
2. Skaitlis.
Viesnī cā ieradā mies ap 11:00, pē c 30-40 minū tē m iekā rtojā mies istabiņ ā.6415. Numuriņ š nav slikts, bet skats no balkona vispā r nav un ir tā lu no jū ras, bet blakus restorā ns un baseins. Istaba laba, nekas salauzts netika manī ts, puisis, kurš uzkopš anu veic gandrī z nemitī gi uz vietas, bija iespē ja mainī t dvieļ us pat vairā kas reizes dienā , arī tī rī ja katru dienu.
Pē c 3 naktī m mums izdevā s pā rvā kties uz tuvā ko ē ku 2013. gada istabiņ ā ar lielisku skatu uz jū ru, par 4 naktī m piemaksā jā m 60$, bet tas bija tā vē rts. Ir ļ oti forš i pamosties un redzē t jū ru, aizmigt no jū ras trokš ņ a, balkona durvis gandrī z vienmē r bija maksimā li atvē rtas. Istabā viss darbojā s un nekas nebija salauzts. Bet uzkopš ana š ajā istabā bija sliktā ka.
3. Uzturs.
Ē diens izcils, pē c vienreizē jā s lietoš anas cimdiem var paņ emt ē dienu pats. Rindas nav. Izvē le laba, ī paš i lielā desertu izvē le. Daudz augļ u. Iekš ā vienmē r bija pietiekami daudz galdiņ u, terasē biež i viss ir aizņ emts. Ar dzeramnaudu neskopojā mies, tā pē c mums vienmē r tika atrasts galdiņ š uz terases trī s personā m (viesmī ļ i paņ em telefonu vai vī na glā zes).
Ir iespē jams arī ieturē t maltī ti 2 a la carte restorā nos. Vakariņ ojā m tikai restorā nā pludmalē , jo gide mū s dezinformē ja un teica, ka var izvē lē ties tikai vienu, 2 dienas pirms izrakstī š anā s nolē mā m tomē r pierakstī ties un mums teica, ka tas ir iespē jams un ka mums ir vakariņ as jau pludmalē nav problē ma, bet mums piedā vā ja tuvā kajā nā kotnē.17. 11.2021, un mums ir lidojums 17. pē cpusdienā )) Mums patika restorā ns pludmalē , mē s ē dā m jū ras veltes ar krā š ņ iem ē dieniem. skats uz jū ru. Saka, ka otrais restorā ns ir labā ks pē c garš as un apkalpoš anas, bet diemž ē l par to neko nerakstī š u.
4. Jū ra.
Mums patī k peldē t no pontona, gandrī z vienmē r bija zaļ š karogs, un ar to nebija nekā du problē mu. Tur ir koraļ ļ u rifs, vairā k vai mazā k dzī vs, nekas neparasts no dzī vajā m radī bā m nebija redzams. Mē s redzē jā m dzeloņ raju, kā ds uz mola teica, ka redz bruņ urupuci, bet mums ar to nepaveicā s. Ja gribi peldē t ar bruņ urupuč iem, tad iesaku izbraukt ar kuģ ī ti uz Marsa Mubaraku, pagā juš ajā gadā redzē jā m vairā kus bruņ urupuč us un jū ras govi, nofilmē ja, emocijas š ikas.
Mū su viesnī cā sarkano karogu pamanī ja tikai 1 reizi nedē ļ as laikā , peldē jā mies lagū nā . Tas ir interesanti savā veidā , bet jums noteikti ir nepiecieš ami apavi, jo ir ež i.
5. Ū dens parks.
Atvē rts no 10:00 lī dz 17:00 ar pā rtraukumu no 12:00 lī dz 13:00. Pā rtraukumā varat ē st tieš i akvaparkā , burgerus, uzkodas utt.
Slaidi ir forš i, to ir daudz, bet daž i strā dā visu dienu, un daž i tikai pē c pusdienā m. Visi slidkalniņ i ir iespē jami, ja bē rns ir garā ks par 120 cm. Mū su bē rnam ir 8 gadi un 122 cm garš .
6. Serviss.
Dzeram dzeramnaudu bā ros, viesmī ļ iem restorā nos, tā pē c vienmē r gandrī z uzreiz piegā jā m klā t un piedā vā jā m atnest dzē rienus. Personā ls ir draudzī gs un cenš as, ar jebkuru jautā jumu var vē rsties reģ istratū rā , pā rcelš anā , kaut ko vajag istabā , pazaudē jā t lietu (bē rns pazaudē ja dž insus, nā kamajā dienā aiznesa uz reģ istratū ru). Neviens no mū su lū gumiem netika ignorē ts!
7. Animā cija.
Daudz nerakstī š u, jo bijā m tikai uz vakara animā ciju. Pē c vakariņ ā m ū dens grims bē rniem, tad mini diskotē ka un pē c izrā des pieauguš ajiem. Animā cija notika arī pie baseina un pludmales, bet mē s nepiedalī jā mies.
8. Mī nusi.
No mī nusiem varu atzī mē t tikai to, ka teritorija jau ir nedaudz nobruž ā ta un daudzviet ir nepiecieš ams remonts, piemē ram, betona celiņ i saplaisā juš i un krā sa nolietojusies, ē ku fasā des krā sotas ar daž ā du toņ u krā su , zā liens nav tas skaistā kais, un vietā m pa labi no reģ istratū ras, tuvā k jū rai nemaz nav, vienkā rš i klā ts ar smiltī m.
Tā pat pie 20. korpusa notiek bū vniecī ba, kas bojā skatu.
Tā pē c par š o apskatu novē rtē ju zvaigznes.
Viesnī ca man patika, tač u tā nebija iekļ auta to sarakstā , kurā s noteikti jā atgriež as.
Lai visiem labas brī vdienas!
аватар Tehinwent
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Marsā pirmo reizi viesnī cu konsultē ja draugs, un arī atsauksmes š eit nospē lē ja savu lomu. Mū su reiss kavē jā s, tā pē c ieradā mies naktī , bijā m labi paē duš i un iedzī vojuš ies. Istaba ir tikai pasaka, pie mazā s jū ras, 5001, kas zina, sveiks! Teritorija liela, kopta, baseini super, jū ra pā ris reizes bija sarkanais karogs, tad dzeltens, tā pē c peldē jā s un skatī jā s uz skaistumu. … Tomēr ▾ Marsā pirmo reizi viesnī cu konsultē ja draugs, un arī atsauksmes š eit nospē lē ja savu lomu.
Mū su reiss kavē jā s, tā pē c ieradā mies naktī , bijā m labi paē duš i un iedzī vojuš ies. Istaba ir tikai pasaka, pie mazā s jū ras, 5001, kas zina, sveiks!
Teritorija liela, kopta, baseini super, jū ra pā ris reizes bija sarkanais karogs, tad dzeltens, tā pē c peldē jā s un skatī jā s uz skaistumu.
Ir vē rts apmeklē t arī ū dens atrakciju parku.
Ē diens ir milzī gs š ī s viesnī cas pluss, garš ī gs, daudzveidī gs un vienkā rš i super.
Mī nuss, kā man, nevis viesnī cai, bet vispā r Marsam ir cenas veikalos un aptiekā s, kam vajag kaut ko ņ emt no Ē ģ iptes, tas š eit nav. Viss ir dā rgs, pilsē tas ir tā lu, tikai tā nav Š arma vai Hurgada.
Un viesnī ca ir 10 no 10.
аватар Lorinik77
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā s ar draugiem un bē rniem 7 dienas. Pirmajā dienā mū su draugs tika saindē ts. Stingri nepievē rsa uzmanī bu. Pē c divā m dienā m saindē jā s vē l viens mū su biedrs. Mums ar vī ru kļ uva slikti 5. dienā . Š ī s pē dē jā s divas dienas man ir bijuš as ļ oti ilgas. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar draugiem un bē rniem 7 dienas. Pirmajā dienā mū su draugs tika saindē ts. Stingri nepievē rsa uzmanī bu. Pē c divā m dienā m saindē jā s vē l viens mū su biedrs. Mums ar vī ru kļ uva slikti 5. dienā . Š ī s pē dē jā s divas dienas man ir bijuš as ļ oti ilgas. Viņ i dzē ra smeknu, atoksilu, nifuroksazī du. Paldies Dievam, bē rniem viss ir kā rtī bā . Pē dē jā vakarā draugi nolē ma doties uz zivju restorā nu. Naktī mums zvanī ja, prasot tabletes.
Viesnī ca nav slikta, akvaparks forš s, bē rni tur tikai tusē jā s. Jū ras krasts bē rniem nav ī paš i bī stams. Ē diens ir daudzveidī gs, garš ī gs, BET acī mredzot ne vienmē r svaigs.
аватар Lili39
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā ieradā mies 7.30 reģ istratū rā , mū s sagaidī ja ļ oti draudzī ga meitene Lilija paņ ē ma dokumentus reģ istrā cijai un piedā vā ja ieturē t brokastis un izstaigā t teritoriju. Pē c pā ris stundā m bijā m iekā rtojuš ies, telpas nav sliktas, teritorija sakopta, ē ku atraš anā s vieta laba. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 7.30 reģ istratū rā , mū s sagaidī ja ļ oti draudzī ga meitene Lilija paņ ē ma dokumentus reģ istrā cijai un piedā vā ja ieturē t brokastis un izstaigā t teritoriju.
Pē c pā ris stundā m bijā m iekā rtojuš ies, telpas nav sliktas, teritorija sakopta, ē ku atraš anā s vieta laba.
Viss viesnī cas personā ls ir ļ oti patī kams.
Restorā nā un pie baseiniem ir viesmī ļ i, kas piedā vā daž ā dus dzē rienus.
Laba animā cija, Beilija un Mario padarī ja mū su dienu daudzveidī gu.
Labi č aļ i sarunā jā s ar atpū tniekiem jokoja, animā cijai likš u 5+.
Restorā nu iepriecinā ja arī garš ī gi daudzveidī gie ē dieni, bija daudz jū ras velš u (grilē tas garneles, krabji, kalmā ri, zivis).
Vienmē r ir bijis daudz augļ u (ā boli, banā ni, vī nogas, granā tā boli, mango, dateles, bumbieri, ananā si u. c. ).
Ļ oti garš ī gs A la Carte restorā ns ar jū ras veltē m, iesaku apmeklē t.
аватар mar-35
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceturto reizi atpū tā s kopā ar vī ru Ē ģ iptē . Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m. Kritē riji: rifs, akvaparks, labs ē diens (dabiskā kafija bija apsveicama) un nav augstprā tī gs personā ls. LIDOSTĀ nopirkā m SIM karti par 15 eiro un tur uzstā dī jā m. … Tomēr ▾ Ceturto reizi atpū tā s kopā ar vī ru Ē ģ iptē . Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m. Kritē riji: rifs, akvaparks, labs ē diens (dabiskā kafija bija apsveicama) un nav augstprā tī gs personā ls.

LIDOSTĀ nopirkā m SIM karti par 15 eiro un tur uzstā dī jā m. Turpmā k, aizbraucot, meklē ja saspraudi, ar ko telefonā nomainī t SIM karti. Neizmetiet ū dens pudeles. Piemē rots viesnī cai. Viesnī ca ir viena no tuvā kajā m lidostai, ieradā s ā tri.

Reģ istrē š anā s notiek ā tri, ņ ē ma vē rā mū su lū gumu ar norē ķ inā š anos otrajā stā vā un pē c pieprasī juma iedeva otru numura atslē gas karti. Pā ris plkst e. un š okolā de : ). Uzreiz rokassprā dzes un vakariņ as. Darbinieki aiznesa koferus lī dz mū su istabas durvī m.

NUMBER bez sū dzī bā m. Pat ar skatu uz jū ru. Nedaudz trokš ņ ains gaisa kondicionieris. Bet viss ir darba kā rtī bā . Duš as ž elejai pē c kā da laika ir dī vaina smarž a. Viņ i izmantoja savus resursus.

JŪ RA ir skaista.
Ļ oti vē jains kū rorts, gandrī z vienmē r viļ ņ ojas, sarkanais karogs nedē ļ as laikā trī s reizes nomainī jā s uz dzeltenu un pat vienu reizi uz zaļ u. Snorkelē ju netā lu no viesnī cas mola, nepā rsteidza. Mē s devā mies uz lī ci. Jauka pastaiga gar krastu garā m citā m Dž eza viesnī cā m. Divdesmit minū tes nav ā tra pastaiga, vē jiņ š veldzē , nav karsti iet. Lī cī ir piestā tne un rifi. Pie jebkura vē ja var peldē t, ir ko redzē t un gū t daudz emociju. Ja vilnis nav liels, var izpeldē t ā rpus lī č a, nirē ji var klī st tieš i zem tevis. Izkā pt no ū dens ir vē ss, pū š.

Akvaparks ir diezgan liels. Tiesa, tur nav upju ar straumē m un viļ ņ iem. Tikai slaidi. Bet ļ oti iespaidī gi. Astoņ i slaidi nolaiš anai apļ os un apmē ram ducis parasto. Ne visi strā dā uzreiz. Daž i visu dienu, un ir tā di, kas pā rmaiņ us pirms pusdienā m un pē c. Nepietiekama ū dens padeve. Pastaiga lī dz akvaparkam 10-15 minū tes. Atkal neviens neskrien karstumā , meklē jot celiņ us ē nā gar ž ogiem.
UZTURS tā pat kā Covid periodam ir ļ oti labs. Pagā juš ajā gadā Albatros citadelē viņ i ē da ā trā s uzkodas. Jaz Grand ē diens ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Deserti ir garš ī gi un skaisti pasniegti. Attiecī bā uz augļ iem lielā kā izvē le no visā m viesnī cā m, kur bijā m: ā boli, bumbieri, vī nogas, banā ni, granā tā boli - tas ir banā li. Tač u ne katrā viesnī cā tiek pasniegtas dateles, gvajaves, mango, vī ģ es. Restorā ns ir sadalī ts sekcijā s, katru apkalpo konkrē ts viesmī lis. Viņ š pasū ta dzē rienus. Izvē lē jā mies sev vienu vietu un treš ajā restorā na apmeklē juma dienā , kamē r vā cā m savu š ķ ī vi, uz mū su galdiņ a gaidī ja dzē rieni, kurus parasti pasū tī jā m. Sī kums, bet jauki. No š ā dā m uzmanī bas pazī mē m rodas vispā rē js iespaids par viesnī cu. Personā ls nav augstprā tī gs, neviens neskatā s kabatā s, bet vienmē r dā vanā ņ emam š okolā di, sē klas, cigaretes.

ANIMĀ CIJA ir pieejama gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Kurš aktī vā ks un sī kstā ks, var dejot un piedalī ties konkursos.
Viens mī nuss - viss uzasinā ts Eiropai. Kū rorts iepriekš bija paredzē ts tikai eiropieš iem, slā vi reti sasniedza Marsu.

A la carte RESTORĀ NS piedā vā izvē lē ties jū ras veltes vai vistas gaļ u. Reģ istrē jieties pludmales bā rā . Viņ i baro normas.

Š ajā bā rā ir laba arī dabī gā kafija. Bet ir jā kontrolē , no kura aparā ta viņ i gatavos. Es saprotu, ka viņ i vienkā rš i ir pā rā k slinki, lai nodarbotos ar dabisko. Vieglā k ir nospiest pogu un izdot jebkuru iekā rtu.

Pirms izbraukš anas pasū tī jā m gida kasti ar mango. Reģ istrē joties lidojumam, jā redz tikai viena rokas bagā ž a lī dz 7 kg, tā s var likt piemaksā t.
аватар gruschak.roma
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kš u ar to, ka viesnī cai ir 4 zvaigznes, nevis 5, kā teikts sludinā jumā . Un pie 5 viņ š nepā rprotami nevelk. Sā kš u ar mī nusiem. Zā lieni teicamā stā voklī , ē kas nobruž ā tas no ā rpuses, ir fitnesa centrs, bet patiesī bā par fitnesa centru grū ti nosaukt, puse viesnī cas ir restaurā cijā , nav volejbola laukuma, nav amfiteā tra. … Tomēr ▾ Sā kš u ar to, ka viesnī cai ir 4 zvaigznes, nevis 5, kā teikts sludinā jumā . Un pie 5 viņ š nepā rprotami nevelk. Sā kš u ar mī nusiem. Zā lieni teicamā stā voklī , ē kas nobruž ā tas no ā rpuses, ir fitnesa centrs, bet patiesī bā par fitnesa centru grū ti nosaukt, puse viesnī cas ir restaurā cijā , nav volejbola laukuma, nav amfiteā tra. Tagad plusi. Viņ u nebija pietiekami daudz. Personā ls tieš ā m ļ oti draudzī gs un atsaucī gs, jebkurš lū gums nepalikt nepamanī ts, iekā rtojā s mū su istabā bez zatrtmki pirmajiem (bija ar meitu 6 gadi) uzreiz pē c ieraš anā s no lidostas 8:00, rokassprā dze tika dota 10:00.00. Uzņ emš ana 5 no 5. Remontu skaits nav slikts. Ī paš s paldies viesnī cas š efpavā ru komandai...Viss bija ļ oti garš ī gi! Akvaparks nav slikts. Ja grib koraļ ļ us, jā iet gar krastu pa kreisi no viesnī cas 500-600 metrus lī dz citam dž ezam. Tur jū s mazgā jaties pē c sirds patikas. Tagad infrastruktū rai ap viesnī cu ...tā s nav. Tā tas vispā r ir. Nebrauciet uz Halibas ostu, tur nav nekā.
Kopumā.4 zvaigznes ir ļ oti labi. Bet otro reizi man nav vē lē š anā s.
аватар Nahorna73
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Reģ istrē š anā s notika ļ oti ā tri, un mē s dabū jā m istabu ar skatu uz jū ru, neko papildus nemaksā jot. Puiš i reģ istratū rā ir ļ oti ā tri un labi. Viņ i atbild uz pirmo pieprasī jumu. Ahmeds, Aimans un Liza no reģ istratū ras – darā m visu, ko prasī jā m (papildus dvieļ i un gludeklis istabā ). … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s notika ļ oti ā tri, un mē s dabū jā m istabu ar skatu uz jū ru, neko papildus nemaksā jot.
Puiš i reģ istratū rā ir ļ oti ā tri un labi. Viņ i atbild uz pirmo pieprasī jumu.
Ahmeds, Aimans un Liza no reģ istratū ras – darā m visu, ko prasī jā m (papildus dvieļ i un gludeklis istabā ).
Kokteiļ i vestibila bā rā ir lieliski! Ahmeds ir labs puisis bā rā .
 Восход в отеле Море
аватар Lenycik_ya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Detalizē tā kā apskate par visu viesnī cu. Mē s ieradā mies no rī ta, bet nokā rtojā mies uzreiz lī dz 10, jo bija bē rni, kas tū lī t tika nosū tī ti brokastī s. Viņ i man iedeva ģ imenes istabu, lai gan es biju rezervē jis parastu istabu. … Tomēr ▾ Detalizē tā kā apskate par visu viesnī cu.
Mē s ieradā mies no rī ta, bet nokā rtojā mies uzreiz lī dz 10, jo bija bē rni, kas tū lī t tika nosū tī ti brokastī s.
Viņ i man iedeva ģ imenes istabu, lai gan es biju rezervē jis parastu istabu.
Cilvē ku maz, tā pē c rindu nekur nav.
Pludmale: tā ir liela, bet vajag iet cauri koraļ ļ iem, vajag koraļ ļ us. Peldē ties nav ī paš i iespē jams, jo apkā rt ir ež i, ir mazas lagū nas, bet tā s ir par mazu.
Bē rni ļ oti baidī jā s no ezī š iem, un tikai uz brī di ienā ca ar masku, lai paskatī tos uz zivī m. Zivju ir daudz, daž ā das, ir ko redzē t.
Kam patī k plunč ā ties jū rā ar bē rniem, tas š eit nepatiks.
Ir piestā tne, bet ar bē rniem tas ir baisi un ļ oti dziļ i.
Bet baseinā viņ i lieliski nokrita. Viņ i ir š eit jebkuram augumam.
Pat karstumā viņ i slē jā s zem tilta ē nā .
Lī dz akvaparkam ir mazliet tā lu, un ceļ š nav ļ oti karsts. Grafiks dī vains no 10 lī dz 16, karstumā , tā pē c mē s tur sadegā m (((bet pats akvaparks ir forš s.
Ē diens: daž ā di, garš ī gi, vienmē r kaut kas jauns.
Un gaļ a bija laba un zivis. Un vagā niem daudz tvaicē tu zaļ umu un zupu.
Vakarā saldē jums bija ē damzā lē , bet pa dienu no 10 lī dz 17 bā rā pie baseina.
Kafija ir garš ī ga tikai kafejnī cā pie pludmales, un tad vajag graudu ubagot, citviet labā k.
Alkoholiskie kokteiļ i mums nekur nepatika. ? ? Bezalkoholiski garš ī gi, bet ļ oti saldi.
Sarkanvī ns garš ī gs, alus normā ls.
Ū deni, dzē rienus tikai glā zē s un viesmī lis atnes gan ē damzā lē , gan pie bā riem. Tā pē c viss ir jā jautā .
Nav salveš u vai zobu bakstā mo.
Istaba lieliska, liela, viss lieliski.
Matrač i ir ē rti.
Labi iztī rī ja un atnesa ū deni.
Ir animā cija, lieliski puiš i, viņ i ļ oti cenš as. Ir arī bē rnu klubs.
Kopumā viesnī ca man patika, tikai sarū gtinā ja pilnvē rtī gas jū ras trū kums. Jo mē s uz to gā jā m.
Viesnī cas teritorija ir jauka, bet maz zaļ umu un ē nas.
Ir kur pastaigā ties, aiz pludmales kafejnī cas no kaimiņ u viesnī cas ir 2 km taciņ a pie ū dens, pē c vakariņ ā m gluž i labi.
Padoms: akvaparkam ņ emiet koraļ ļ u š ortus, kreklu ar garā m piedurknē m, speciā lu jaku ar UV aizsardzī bu.
Mū su svē tki bija izdevuš ies.
Территория вечером Территория Море Обед Пирс Пляж Возле пляжа Море
Parādīt vairāk »


iemiesojums morozova1971
Bijām kaimiņos Restā pirms kādiem trīs gadiem, veikalus vispār neatceros, pretī viesnīcām bija kaut kāda iela ar veikaliem, vai kaut kas mainījies? Es nevēlos nēsāt līdzi spuras, tās neietilps somā.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums kyrylov_ivan
Kā ir situācija Ēģiptē Mazliet kaitinoši 135 km no Hurgadas lidostas līdz Resta, kā pārcelt pēc 4h lidmašīnā?Jā un kā tur ir situācija ar vakara šoviem?Ele 04 01 12 ja tas palīdz atbildēt!Paldies par atbildēm!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums juli_7
Pastāsti man, kurš bija Marse Alam Resta Grand Hotel ar bērniem? Ēdam jau no 9 mēnešiem. un 9 gadus vecs. bērni 19.02. kā iet ar transfēru uz viesnīcu sakarā ar nestabilo situāciju ēģiptē ? Kāds tur ir laiks? Un vai pludmalē ir aizsardzība pret vēju? Vai varbūt nemaz neriskēt un neiet? Ļoti uztraucies?
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 13 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель открыт в 2009 году, состоит из основного 2-этажного здания и комплекса 2- и 3-этажных корпусов. Последняя частичная реновация была проведена в 2018 году. Рекомендуем для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 5 км от аэропорта г. Марса Алам, 65 км от г. Эль Кусейр, 7 км от г. Порт Галиб.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж, есть кораллы. Рекомендуется специальная обувь. Вход в море: с пирса. Рекомендуется специальная обувь. Пляжные полотенца (бесплатно), бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), room service: 24 часа (платно), Wi-fi в лобби с ограниченной скоростью — бесплатно (в номерах — платно), конференц-зал (на 200 чел.), лимузин сервис, магазины, аптека, 4 ресторана (1 главный, 3 a la carte), 3 бара, Восточное кафе, Английский паб, 2 открытых бассейна (1 с подогревом в зимний период), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно. Автобус в Port Ghalib (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс бесплатно, шахматы, теннисный корт (в Resta Reef Resort) прокат теннисных ракеток и мячей платно, освещение теннисного корта платно, дайвинг-центр (в Resta Reef Resort), водное поло бесплатно, аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, бочче бесплатно, мини-футбол бесплатно, настольный футбол бесплатно, напитки на дискотеке платно.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 396 номеров: 144 Garden View, 80 Pool View room (макс. 2+2 чел., 36 м2), 120 Sea View room (макс. 2+2 чел., 36 м2), 48 Family room (Garden View, макс. 4 чел., 45 м2), 4 Suites. Также есть connected rooms и 2 номера для инвалидов.

Istabās

Кондиционер (бесплатно), ЖК-телевизор со спутниковым ТВ, Wi-Fi (платно), сейф (бесплатно), прямой телефон, мини-бар (платно), 1 бутылка минеральной воды на чел. в день (бесплатно), набор для приготовления кофе и чая (бесплатно), ванная комната, фен, балкон / терраса. Уборка номера: ежедневно, room service: 24 часа (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese KM 65 El Quseir, Marsa Alam Road, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 65 3750167
Tīmekļa vietne: Jaz Grand Marsa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.