Marina View Port Ghalib Hotel 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.010
№42 viesnīcas reitingā Marsa Alam
7.8 Numurs
8.4 apkalpošana
8.2 Tīrība
7.8 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Marsa Alam, 10 minūšu pastaigas attālumā no Port Ghalib, kur atrodas bāri, restorāni, kafejnīcas un veikali. No šejienes jūs varat viegli nokļūt līdz galvenajām pilsētas apskates vietām. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskiem ceļojumiem un atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар pupsikl
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar vī ru jau sen sapņ ojā m par Marsu. Un tagad beidzot piedā vā jums no Feeriya, kas atbilst cenai - un lidojam ar tieš o č arteru no Kijevas! Izdevā s paņ emt pē dē jo tieš o lidojumu uz Marsa Alamu! Papildus savā m 12 atpū tas dienā m saņ ē mā m dā vanu - vē l vienu dienu (bez maksas), jo. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru jau sen sapņ ojā m par Marsu. Un tagad beidzot piedā vā jums no Feeriya, kas atbilst cenai - un lidojam ar tieš o č arteru no Kijevas!
Izdevā s paņ emt pē dē jo tieš o lidojumu uz Marsa Alamu! Papildus savā m 12 atpū tas dienā m saņ ē mā m dā vanu - vē l vienu dienu (bez maksas), jo. atpakaļ Extravaganza vairs nepaveicā s, un mē s lidojā m kopā ar tū ristiem no Join Up!
Es gribu nekavē joties izteikt pateicī bu Taranam Natā lijai, kuras pā rskats tika detalizē ti izpē tī ts un bija noderī gs un 1000% patiess
Par viesnī cu Natā lijas atsauksmē ir rakstī ts detalizē ti, un es vē los tikai nedaudz piebilst no sevis:
1) Es nesauktu viesnī cu ā rē ji pievilcī gu, drī zā k tā atš ķ iras no pludmales viesnī cā m, kurā s mē s visi esam pieraduš i atpū sties Ē ģ iptē un Turcijā . Tā vairā k iederas pilsē tu kategorijā ar savu pludmali (lieliska smilš aina un nepā rpildī ta) un bezmaksas piegā di no viesnī cas uz pludmali un atpakaļ ar automaš ī nu. Š ī ir viesnī ca, kas ļ auj atpū sties no pā rgā jieniem un lī č iem, meklē jot satriecoš us jū ras objektus. dzī ve un lieliskie koraļ ļ u rifi. Viesnī ca-mā ja! Tajā viss ir mā jī gs, vienkā rš s, tī rs, garš ī gs un ē rts. Ā rzemnieki tajā atpū š as ar prieku!
2) Nevar neteikt par personā lu! Neliela saliedē ta domubiedru komanda, kas savu darbu dara ar dvē seli! Paldies visiem par atsaucī bu, uzmanī bu, smaidiem un laipnī bu! latte, kapuč ī no, karstā š okolā de - WOW ! Un tas ir 3 zvaigž ņ u viesnī cā ! Bezmaksas Wi-Fi - bildes tikko aizlidoja! Un tas ir 3 zvaigž ņ u viesnī cā ! veļ a - un tas ir 3 zvaigž ņ u viesnī cā !
Secinā jums ir š ā ds: jums ir jā bū t gatavam ceļ ojumam uz š o viesnī cu - ne tā pē c, ka tā nav laba - VIESNĪ CA ir lieliska, bet viesnī cai nav pievienota ierastā viesnī cas infrastruktū ra, it kā bū tu atbraucis uz Spā niju, paņ ē mis viesnī ca Barselonā un apvienoja brī vdienas pludmalē ar ekskursiju, un viesnī cā viņ i atpū tā s no nepā rvaramā m emocijā m. Ticiet, ja vē laties un nedaudz avantū risma, rajonā ir daudz vietu, ko izpē tī t! Un tā pē c - lasiet atsauksmes un nosakiet sev prioritā tes Ja jums ir vajadzī ga viesnī ca ar š iku teritoriju, baseiniem zem palmā m un animā ciju - jū s atrodaties Port Ghalib viesnī cā s, kur ir mū ž ī gas brī vdienas, cilvē ku piepildī tas pludmales un pastā vī gas ballī tes. No viesnī cas lī dz Port Ghalib - 10 minū tes zem palmā m pa apgaismoto ceļ u. Vakaros pē c vakariņ ā m devā mies uz turieni pastaigā ties, devā mies uz piecu viesnī cu teritoriju, pē tot un meklē jot, vai devā mies uz dzī vojamo rajonu uz veikaliem vietē jiem, tostarp izcilu dā rzeņ u veikalu ar izciliem mango!
Mē s devā mies pē c Marsa jū ras skaistulē m, kuras mē s ieguvā m. Nu kā bonuss - nakš ņ oš ana sirsnī gā , mierī gā , tī rā un apmierinoš ā (atpū tas 30 cilvē ki, gandrī z tikai ā rzemnieki), viesnī cas mā ja!
3) Viesnī ca atrodas stratē ģ iski nevainojamā vietā ! Lī dz pludmalei ar automaš ī nu 5-7 minū tes, lī dz Marsa Mubaraka lī cim - 40 minū tes kā jā m cauri aizraujoš i valdzinoš am tuksnesim, garā m viesnī cai Ferrouz, kas atrodas krastā tuvu lī cim. devos uz lī ci 4 reizes. Neizsakā mi paveicā s: piedevā m ar viņ u peldē jā m arī milzī gus zaļ os bruņ urupuč us-Dugonga kungs! Tas ir kaut kas!
Viesnī cas otrā pusē - jums jā apiet Port Ghalib pa kreisi - ja paskatā s uz jū ru - un jā iet vē l tā lā k pa kreisi gar jū ru - lielisks lī cis ar skaistiem koraļ ļ iem un brī niš ķ ī gu jū ras dzī vi. Viņ i saka ka nā k arī delfī ni, mums neķ erā s.
Mū su pludmalē bija dienas, kad bijā m praktiski kopā ! Viss ir tavs un priekš tevis(arī bā rs). Alus pudelē s un konservos, pieklā jī gs, pā ris dienas bija kaut kā supergarš ī gs. Bez ierobež ojumiem! Alkoholiskie dzē rieni, kafija. Daž reiz no aparā ta, daž reiz š ķ ī st ar pienu. Nav nekā du uzkodu. Mē s nekad nebijā m izsalkuš i.
Rifs ir skaists, Koraļ ļ i ir bezgalī gi, un neviens nesvilpj un nemē ģ ina atturē t no zemū dens pasaules izzinā š anas. Peldaties pa koraļ ļ iem un virs tā Marina Lodge pludmales virzienā un tā lā k lī dz pietiek spē ka un vē lmes. uz Furrows Hotel pontona pusi. Pa ceļ am bezgalī gi milzī gi lielu zivju bari (Š armā tā dus barus neesmu redzē jis), dibens nosē ts ar simtiem lielā ko gliemež vā ku, bijuš ā s milzu molusku mā jas, Vienā peldē jumā mē s kaut kā pē c kā rtas sastapā m č etrus bruņ urupuč us (tie nav tie milzī gie, kas ir Marsa Mubaraka lī cī , kaut kur lī dz metram diametrā , bet CUTIES! ) Vispā r bruņ urupucis pastā vī gi dzī vo pretī krastā guļ oš ajai laivai, un peldē jā s mū su pludmales ū deņ os.
SECINĀ JUMI: SAPŅ I PIELĀ DZAS. No Marsas dabū jā m visu, ko vē lē jā mies un viesnī ca ideā li iekļ ā vā s koncepcijā : "lē ti un jautri! ". Viesnī cas ar pludmali, kas atrodas lī cī , izvē le bija 100% pareiza, jo vē ji Marsā nav trausli, bet jū ra mums vienmē r ir bijusi pieejama! Iespē ja bez maksas izstaigā t un redzē t, par ko atpū tnieki maksā naudu citā s viesnī cā s ir forš a. Jū tos atkal jaunam un brī vam kā vē jam pū š bezrobež ā tuksnesis ir daudz vē rts!
Марса Мубарак Всплыла подышать украино-итальянская мафия это на отельном рифе Мистер Дюгонь в Марса Мубарак 2,5 метров востора Дюгонь
аватар Robinzon1954
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uz viesnī cu braucā m apzinā ti un mē rķ tiecī gi. No viņ a gaidī jā m - mā jī gu atmosfē ru, klusu (bez animā cijas) atpū tu un neuzbā zī gu personā lu. Saņ ē mā m pat vairā k kā cerē ts - viesnī ca maza, klusa, pludmale mā jī ga un nav pā rpildī ta, kas ir patī kami - ar labu kafiju (bā rā kafijas automā ts) un bonusu. … Tomēr ▾ Uz viesnī cu braucā m apzinā ti un mē rķ tiecī gi. No viņ a gaidī jā m - mā jī gu atmosfē ru, klusu (bez animā cijas) atpū tu un neuzbā zī gu personā lu. Saņ ē mā m pat vairā k kā cerē ts - viesnī ca maza, klusa, pludmale mā jī ga un nav pā rpildī ta, kas ir patī kami - ar labu kafiju (bā rā kafijas automā ts) un bonusu. . . Mostafa izrā dī jā s bonuss, viņ i nesaprata, kā sauc viņ a amatu, bet paš i to sauca par rifu ceļ vedi. Sarkanā jū ra ir ļ oti bagā ta ar zivju daudzveidī bu, tač u snorkelē jot pats, nezinot rifa ī patnī bas un tā iemī tnieku paradumus, neradī sies iespaids, ka snorkelē jot gida pavadī bā . Ē ģ iptē esam ne pirmo reizi, bet Mostafa lika ieraudzī t daž ā dus rifa iemī tniekus visā tā krā š ņ umā - guļ oš as lauvu zivis, papagaiļ i ē d koraļ ļ us, planē još s milzī gs bruņ urupucis, klaunu zivis, kas sē ž anemonē s, dzeloņ rajas, flautas zivis, var turpinā t bezgalī gi. . Mostafa zina, kurā laikā un kurā rifa daļ ā , ņ emot vē rā paisumus, iespaids no jū rā redzē tā bū s visspē cī gā kais un krā sainā kais. . Pat ja uz balož a nejū taties pā rliecinā ts, blakus Mostafai varat mierī gi apcerē t apkā rt peldoš ā s zivis un iepazī ties ar katru “personī gi”, nebaidoties no briesmā m no kā dā m indī gā m zivī m, asiem koraļ ļ iem u. c. – brī dinā s Mostafa. un aizsargā t...Ieteicama viesnī ca un ceļ vedis tiem, kas vē las mieru un krā sainus jū ras piedzī vojumus…
Легендарный Мостафа!!!! Холл Холл Ресторан Ресторан Номер Пляж
аватар anastas_mik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uz pozitī vu atsauksmju viļ ņ a no Natā lijas_Taranas Es devos uz š o viesnī cu, kad biju atvaļ inā jumā Sunrise Marina. Es jutu, sniffed))) Ar pretenziju par iespē jamu turpmā ko vizī ti. Jā , iekš puse izskatā s autentiska. Ē dienu nepamē ģ inā ju. … Tomēr ▾ Uz pozitī vu atsauksmju viļ ņ a no Natā lijas_Taranas
Es devos uz š o viesnī cu, kad biju atvaļ inā jumā Sunrise Marina. Es jutu, sniffed))) Ar pretenziju par iespē jamu turpmā ko vizī ti.
Jā , iekš puse izskatā s autentiska. Ē dienu nepamē ģ inā ju.
Bet mā tes-daragajas atraš anā s vieta!
Jū ra noteikti ir neaizsniedzama. Chapat 20 minū tes kā jā m pē c pusdienā m, bet karstumā . autentisks, es jums saku. Jā , un mež a izcirš anai Sibī rijā ar lā č iem arī ir savs autentiskums. Teritorijas nav. Aiz ž oga ir tuksnesis.
Kā pē c es to visu daru. Nē nē nē .
аватар taran_natala
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki, dā rgie draugi, domubiedri un ceļ otā ji! Gribu padalī ties iespaidos par mū su 16. atvaļ inā jumu Ē ģ iptē , 7. Marsa Alam. Mē s rezervē jā m lē tā ko biļ eti, izmantojot Fortuna 4 * sistē mu no Feeria Mandriv operatora: no 09. … Tomēr ▾ Sveiki, dā rgie draugi, domubiedri un ceļ otā ji!
Gribu padalī ties iespaidos par mū su 16. atvaļ inā jumu Ē ģ iptē , 7. Marsa Alam.
Mē s rezervē jā m lē tā ko biļ eti, izmantojot Fortuna 4 * sistē mu no Feeria Mandriv operatora: no 09.04. 2016 lī dz 16.04. 2017.
Transfē rs: Lidojums Kijeva - Marsa Alam 4 stundas, ļ oti ē rti.
Uzreiz jā saka, ka viņ i nekad nav atpū tuš ies 3 * Ē ģ iptē un, godī gi sakot, baidī jā s tur apmesties, neskatoties uz pozitī vajā m atsauksmē m par Marina View Port Ghalib Hotel 3 *. Lū dza turp doties rifa dē ļ . Uzreiz jā saka, ka viesnī ca mū s spē ja pā rsteigt.
Reģ istratū rā Muhameds mū s draudzī gi sagaidī ja, pajautā ja mū su vē lmes, pat kā dai gultai dodam priekš roku, iedeva labu istabu otrajā stā vā ar skatu uz ostu. Vakarā mū s sagaidī ja dā vana: 15 minū tes masā ž as bez maksas.
Istaba austrumnieciskā stilā , maza, bet mā jī ga, viss strā dā , mē beles labā stā voklī , iespē jams jaunas. Ir neliels balkoniņ š ar skatu uz ceļ u, uz balkona ir veļ as ž ā vē tā js. Vannasistaba arī nav liela, no kosmē tikas tikai š ķ idrais ž elejš ampū ns 2 in 1. Ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai. Nekad neredzē jā m savu apkopē ju, bet viņ š tī rī ja kvalitatī vi, godprā tī gi mainī ja dvieļ us un gultas veļ u, vienmē r bija tī ra. Paldies!
Ā rē ji viesnī ca nav pievilcī ga un atrodas pie ceļ a. Teritorijas un apstā dī jumu nav, nav absolū ti kur staigā t. Tač u, ieejot iekš ā , saproti, ka viesnī cai ir savs raksturs: izteikta austrumnieciska arhitektū ra un dekors, skaistas mē beles, diezgan ē rtas, tī ras, noturī ga vaniļ as smarž a vestibilā . Pagalmā ir neliels baseins. Un jū s varat staigā t pa Port Ghalib promenā di, kas atrodas pastaigas attā lumā .
Uzturs: š ī tē ma ir pelnī jusi atseviš ķ u stā stu. Pirms brauciena izlasī ju vairā kas atsauksmes par viesnī cu, kur tū risti apbrī noja ē dienu un pat lietoja vā rdu "izsmalcinā ts". Man bija dī vaini lasī t tik entuziasma pilnas lietas par ē dienu Ē ģ iptē.3 * viesnī cā . Š eit viesnī ca mū s pā rsteidza, ļ oti pā rsteidza. Kad mē s pirmo reizi ieradā mies pusdienā s, mē s redzē jā m ļ oti tī ru un skaistu restorā nu. Galdi bija izklā ti kā labā restorā nā , cieti salvetes, daž i naž i, dakš iņ as un karotes bija izklā ti saskaņ ā ar restorā na etiķ eti. Maize un daž ā das garš vielas ir uz atseviš ķ a galda. Restorā nā nebija neviena viesu, izņ emot mani un vī ru. Kā mums stā stī ja, viesnī cā ir maz viesu, un tikai daž iem cilvē kiem ir viss iekļ auts un puspansijas ē dinā š ana. Tā pē c ierastā bufete nebija ne brokastī s, ne pusdienā s, ne vakariņ ā s. Atnā cā m uz restorā nu, viesmī lis Sjabers (viņ š arī š veicars, viņ š arī bā rmenis) aizgā ja uz virtuvi, izņ ē ma zupu un maizi, atnesa mums dzē rienus. Tad viesmī lis noskatī jā s, kad pabeidzam ē st zupu, aizgā ja uz virtuvi un atnesa salā tus, tad atnesa pamatē dienu, tad desertu. Kamē r ē dā m, viesmī lis atradā s restorā nā un smalki skatī jā s, kad pabeidzā m nā kamo ē dienu, lai atnestu nā kamo. Restorā nā tikai mē s ar vī ru un viesmī lis. Tā ds ekskluzī vs pakalpojums. Kad izmē ģ inā jā m 3* viesnī cas restorā nā gatavotos ē dienus, bijā m ļ oti pā rsteigti. Ē dieni bija ne tikai garš ī gi, bet arī lieliski. Š ā das krē mzupas neesmu ē dusi nevienā Ē ģ iptes viesnī cā , gaļ as un zivju ē dieni ir ļ oti garš ī gi, salā ti neparasti. Pati ē diena pasniegš ana ir apetī ti rosinoš a. Ē dienkarte mainā s katru dienu. Porcijas ir milzī gas. Virtuve ļ oti augstā lī menī ! Daudzi 5 * viesnī cu š efpavā ri var mā cī ties no š ī s viesnī cas š efpavā ra. Liels paldies! Ē diens un apkalpoš ana restorā nā bija ļ oti laba! Ļ oti ceru, ka tad, kad bū s daudz viesu, virtuve paliks tajā paš ā lī menī .
Pludmale: viesnī cai ir sava pludmale, kas atrodas 1.2 km attā lumā no viesnī cas. Var staigā t, bet karstumā , godī gi sakot, ī sti negribas, bet var paņ emt pā rsē š anos. 2 reizes dienā , pirms un pē c pusdienā m, viesi tiek nogā dā ti no viesnī cas uz pludmali un izvesti noteiktā laikā . Tā kā tobrī d bija 12 viesi, un pludmale gandrī z nevienu neinteresē ja, viņ i mū s aizveda uz pludmali ē rtā maš ī nā . Biež i vien pludmalē pilnī gā mū su rī cī bā bijā m tikai es ar vī ru un bā rmenis Rauls. Pludmale nav liela, bet tā vairs nav vajadzī ga. Ir vairā ki plastmasas sauļ oš anā s krē sli un saliekami saulessargi no saules. Darbs ar duš u un tualeti. Ir bā rs, galdi un krē sli. Pludmalē viss iekļ auts sistē ma darbojas dī vaini: pirms doš anā s uz pludmali reģ istratū rā jā ņ em kuponi dzē rieniem. Mukhameds mums tos iedeva, bez problē mā m iedeva kuponus ū denim, bet alu nā cā s ubagot. Vienai personai viņ š iedeva tikai 1 alus kuponu. 1 kupons ir 1 glā ze gandrī z bezalkoholiskā ē ģ iptieš u alus. Vai, jū suprā t, 1 pudele 0.5 litru gandrī z bezalkoholiskā alus diviem pieauguš ajiem ir daudz? Man bija jā lū dz otrs kupons uz cilvē ku, tas nebija patī kami.
Jū ra: pirmā s dienas bija saulains, rifs satikā s ar savu krā š ņ umu un pā rpilnī bu: redzē jā m, bez liela daudzuma daž ā du zivju un spož u koraļ ļ u, bruņ urupuč us, astoņ kā jus, kalmā rus, lauvu zivis, visu nevar uzskaitī t . Tad laikapstā kļ i sā ka mainī ties un mē s bijā m liecinieki retai dabas parā dī bai – lietusgā zei tuksnesī . Lietus bija ļ oti stiprs, bet ne auksts, divas dienas lija vairā kas reizes dienā . Vietē jie priecā jā s kā bē rni. Daž u dienu laikā debesis apmā kuš ā s un koraļ ļ i un tā iemī tnieki bija slikti redzami, nebija pietiekami daudz gaismas.
Animā cija viesnī cā tā s ierastajā izpratnē vispā r nav. Nav klubu deju, sporta pasā kumu, sacensī bu vai š ovu. Vakaros daž i viesi vai nu guļ , vai skatā s televizoru bā rā , vai pastaigā jas pa Port Ghalib. Viesnī ca pilnī gam mieram. Ja godī gi, vakara izklaides man pietrū ka.
Treš ajā atvaļ inā juma dienā pie mums pienā ca viesnī cas darbinieks Mustafa (atgriezā s no atvaļ inā juma). Viņ a uzdevums bija izklaidē t viesus. Pirmkā rt, viņ š gā ja mums lī dzi uz pludmali, visu laiku peldē jā s ar mums, sliktas redzamī bas apstā kļ os (par mā koņ ainu laiku jau rakstī ju), viņ š atrada jū rā , nira un rā dī ja daž ā das dzī vas radī bas. Pateicoties viņ am, mē s redzē jā m daudz vairā k. Un tū risti, kuri peld slikti, redzē ja Sarkanā s jū ras skaistumu, tikai pateicoties Mustafai. Viņ š burtiski vilka pā ri jū rai nepā rliecinā tos peldē tā jus. Nevienā viesnī cā tā du servisu nebiju redzē jis! Nezinu, kur vē l ir personī gais koraļ ļ u gids, kurš ir lielisks peldē tā js un arī profesionā ls glā bē js. Tie. š ajā viesnī cā glā bē js nav krastā un daž reiz svilpo, ja esi nopeldē jies nepareizā vietā , bet peld ar tevi. Arī pirmā s palī dzī bas aptieciņ a pludmalē glabā jas pie Mustafa.
Vakarā Mustafa mums piedā vā ja savus Port Ghalib gida pakalpojumus, palī dzē ja iepirkties lielveikalā , izklaidē ja ar sarunu viesnī cas bā rā . Liels paldies viņ am!
Kopē jais iespaids par pā rē jo: viesnī cai noteikti ir neaizmirstams raksturs, virtuve pā rsteidza un pā rsteidza vā rda labā kajā nozī mē , viesnī cai patika gandrī z individuā la apkalpoš ana ļ oti augstā lī menī . Vakara izklaides nebija pietiekami, bet tā da ir viesnī cas koncepcija. Nepatika stā sts ar pludmales bā ra kuponiem. Ja vē laties klusumu un vientulī bu, nepatī k animā cija, ir vienaldzī ga pastaiga pa viesnī cu, doties uz jū ru pē c laba rifa, varu droš i ieteikt.
Labu atpū tu, ja ir kā di jautā jumi, rakstiet, atbildē š u!
аватар Cypariska
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca nav liela, bet mā jī ga un klusa. Atsaucī gs uzmanī gs personā ls. Administrators uz visiem lū gumiem reaģ ē ja momentā li, bā rmenis visu laiku bija jautrs, cenš oties mū s ar kaut ko pacienā t un pasmieties, viesmī ļ i vienmē r centā s momentā li noņ emt netī ros traukus, no galda, viss tī rs un kā rtī gs, nepā rtraukti piedā vā ja dzē rieni, pavā ri garš ī gi gatavoja, nemitī gi interesē jā s, vai mums viss garš o, animatori centā s neļ aut mums garlaikoties, pludmales menedž ere man atklā ja koraļ ļ u un zivju zemū dens pasauli, palī dzē ja un atbalstī ja, kad straume bija nomaļ ā ka, ļ oti skaisti par š o, ir vē rts iet!! ! !. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav liela, bet mā jī ga un klusa. Atsaucī gs uzmanī gs personā ls. Administrators uz visiem lū gumiem reaģ ē ja momentā li, bā rmenis visu laiku bija jautrs, cenš oties mū s ar kaut ko pacienā t un pasmieties, viesmī ļ i vienmē r centā s momentā li noņ emt netī ros traukus, no galda, viss tī rs un kā rtī gs, nepā rtraukti piedā vā ja dzē rieni, pavā ri garš ī gi gatavoja, nemitī gi interesē jā s, vai mums viss garš o, animatori centā s neļ aut mums garlaikoties, pludmales menedž ere man atklā ja koraļ ļ u un zivju zemū dens pasauli, palī dzē ja un atbalstī ja, kad straume bija nomaļ ā ka, ļ oti skaisti par š o, ir vē rts iet!! ! !


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель находится в г. Марса-Алам, в 10 минутах ходьбы от Порт Галиб, где расположены бары, рестораны, кафе и магазины. Отсюда можно легко добраться до главных достопримечательностей города. Гостиница подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия и для отдыха с друзьями.

Atrašanās vieta До международного аэропорта города Марса-эль-Алам – 5 км.
Pludmales apraksts До моря 500 метров. В отеле организуют бесплатный трансфер до пляжа и пристани Порт-Галиб.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. Оборудованы места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports Дартс. Пляжный волейбол.
Telpu apraksts

Отель предлагает 75 комфортабельных номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
Adrese Quseer Marsa Alam Road, Port Ghalib, 99999 Port Ghalib, Египет
Tālruņi: Tel: +20 65 375 0412 Fax: +20 65375 0414
Tīmekļa vietne: Marina View Port Ghalib Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).