Pensee Beach Resort Marsa Alam operated by The Three Corners Hotels & Resorts 4*– Atsauksmes

50
Novērtējums 7.210
№19 viesnīcas reitingā Marsa Alam
7.0 Numurs
7.5 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.2 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sarkanās jūras piekrastē, 20 km attālumā no El Quseir. Viesnīca tika atvērta 2005. gadā, pēdējais remonts notika 2015. gadā. Viesnīca sastāv no trīsstāvu uzņemšanas ēkas, divām trīsstāvu ēkām un viena-divstāvu bungalo kompleksa. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskiem ceļojumiem vai izbraucieniem ar draugiem.Vairāk →
аватар zorya-l
Es nolē mu atstā t atsauksmi par viesnī cu Marsa Alam, Pensee Royal Garden 4 *, jo, kad es mē ģ inā ju atrast informā ciju pirms ceļ ojuma, tas bija grū ti. Lidostā par vī zu joprojā m maksā ja 27 USD, lai gan mē s precī zi zinā m, cik tas maksā. … Tomēr ▾ Es nolē mu atstā t atsauksmi par viesnī cu Marsa Alam, Pensee Royal Garden 4 *, jo, kad es mē ģ inā ju atrast informā ciju pirms ceļ ojuma, tas bija grū ti.
Lidostā par vī zu joprojā m maksā ja 27 USD, lai gan mē s precī zi zinā m, cik tas maksā.25 USD)) Izbaudiet mirkli un satraukumu starp tiem, kas tikko ieraduš ies)). . Jū s esat noskaņ oti strī dē ties un aizstā vē t savas tiesī bas, mē s nedarī jā m...Lai gan nav jē gas steigties uz autobusu, tas aizbrauks tikai tad, kad savā ks visus, kas ieraduš ies sarakstā . Esiet gatavi tam, ka no lidostas uz viesnī cu jā dodas vē l stundu no Pensas tikai Hotel Utopia-jums ir iespē ja izstaigā t viņ u teritoriju, doties uz viņ u pludmali, reģ istratū ru. Kas attiecas uz viņ u sauļ oš anā s krē sliem un silto baseinu pludmalē , tad noteikti neteikš u.
Tieš i reģ istratū rā jums tiek piedā vā ts mainī t numurus par labā ko par 10 USD dienā no istabas. Mē s bijā m rezervē juš i bungalo.
Iespē jams vecā kā s viesnī cu ē kas, apkā rtne nedaudz nolaists, bet tiek aktī vi restaurē ts un labiekā rtots, mē beles vecas, bet grī dā jaunas flī zes, nomainī ti jaucē jkrā ni, cauruļ u televizori, ir vairā ki krievu kanā li uz pludmale, kaut arī tā lu no restorā na un reģ istratū ras. Gaumes lieta, visi bijā m apmierinā ti. Mū su draugi par papildus samaksu ā tri pā rvā cā s uz istabā m ē kā . Jā , istabas jaunā kas, plaš ā kas, pat gultas veļ a, palagi izskatā s dā rgā ki. Ir plakanā ekrā na televizori, vannas istaba ir labā k dekorē ta, no balkona ar skatu uz baseinu. Liels neapsildī ts baseins, bā rs darbojas, š ķ iet, ir saldē jums, bet ne gluž i apmeklē ts.
Nav odu, pludmalē muš as, katru nakti dezinsekcija. Poļ i, kas tur pastā vī gi atpū š as, nā k ar muš u spā rniem)) - ņ em vē rā . Kā brī dinā ts, vē l viens dzī ves hack bija vē jains. .
Ja paņ em vietu pie š ķ ū ņ a, kur izsniedz pludmales dvieļ us, vē ja nav vispā r, pā ris dienas bija stiprs vē jš tuvā k jū rai, š ķ iet, tikai daž as rindas sauļ oš anā s krē slu, un atš ķ irī ba ir pamanā ms. Gandrī z nedē ļ u pusdienas notika restorā nā pludmalē , tas ir lieliski.
Ē DIENS. Jautā jums, kas satrauc daudzus. Ņ emot vē rā , ka š ī nav pirmā reize Ē ģ iptē un pat ne septī tā... , pieņ emu drosmi teikt, ka ē diens ir diezgan pieņ emams, solī ds 4. Varbū t kā dam pietrū kst daudzveidī bas, bet, ņ emot vē rā izmaksas, labi. Jums tiek piedā vā ts pusdienu pā rtraukums, lai vakariņ ā s pasū tī tu jū ras veltes atseviš ķ ā ē dienkartē , par papildus samaksu paņ ē mā m grilē tas garneles, vā rī tas mē rcē.15 eiro par porciju (ap 0.5kg), garš ī gi. Svaigas sulas pludmalē par papildus samaksu. Dā rzeņ i - svaigi, sautē ti, augļ i, vista, liellopu gaļ a - katru dienu, lē tas zivis - biež i, pagā juš ajā ziemā atpū tā s Š armā.5 zvaigž ņ u gaisā , ē diens bija identisks. Jū s varat savā kt ū deni dzesē tā jā.
Ē dienu no restorā na iznest nevar, bet var), neviens neizsaka nekā das piezī mes. Katru dienu istabā ir divas pudeles ū dens. Kafija, tē ja, cukurs, tē jkanna istabā . Istabas uzkopš ana katru dienu. Dvieļ i tika mainī ti, bet ne katru dienu. Jaungada galds bija garš ī gs, vispā rē jā ē dienkartē tika pievienotas garneles un krabji. Krabji un kalmā ri atkal bija divas reizes svē tkos. Ziemassvē tku super vakara, protams, nebija. Bā rā alkohols nav atš ķ aidī ts, viņ i než ē lojas, dara savu darbu. Personā ls nav rupjš , draudzī gs, bez starpgadī jumiem 10 dienu atpū tai.
Internets viesnī cas vestibilā ir ā trs un ne pā rā k ā trs. Spē le reģ istratū rā , viens tenisa galds, nedaudz, divi biljardi. Teritorijā ir aptieka, izvē le maza, bet, atstā jot pasū tī jumu, pē c daž ā m dienā m zā les piegā dā s, cenas saprā tī gas. Blakus aptiekai ir ieeja nelielā iekš telpu apsildā mā baseinā un pirtī . Ieeja pirtī maksā.30 USD. Pretī galvenajai ieejai ir suvenī ru veikals.
Tū risti pā rsvarā ir no Ukrainas, Polijas, Vā cijas un Slovā kijas.
Pludmale. Ņ emot vē rā auksto ciklonu, kas plosī jā s Ē ģ iptē (š armā viesoš anā s stundā lija lietus un Hurgadā sniga) lī dz Marsalamam sasniedza tikai auksts vē jš . Sakarā ar to peldē š ana bija gandrī z ē rta, bija tikai jā skrien pret vē ju, lai sasniegtu dziļ u ū deni un jā pielā gojas, ka no tā ā tri jā lec ā rā (ū dens nemainī ja temperatū ru, domā ju, ka apmē ram 23 grā di). Ar bē rniem labs saulriets ū denī ir maigs, garš seklums. Ikdienas aizplū š ana. Salī dzinā jumam -gā ja kā jā m pa kreisi)). . tur apmē ram 3 km (40 minū tes lē ni) atrodas Novotel Hotel, viņ iem ir š iks koka mols, kur, nokā pjot pa kā pnē m ū denī , uzreiz ienirst lielā dziļ umā un bauda brī niš ķ ī go rifu. Bet ne viss ir vienkā rš i - pirmo reizi ieradā mies bez ekipē juma, knapi, bet pierunā jā m darbinieci iedot peldē ties maskas (viņ iem tā s ir nomā uz mola) - 3$. Viņ š priecā jā s, ka uzslavē jā m š o molu un rifu.
), haizivs, bruņ urupucis, labs rifs. Viņ i brauc ar autobusu uz Port Galibu, no kurienes atiet visas tā s paš as laivas. Solī ja 2 pieturas, bija tikai viena, paskaidroja, ka vē jains, bet nav pā rliecinā ts. No laivas tevi aizved uz piepū š amā s laivas, iemetas tur lielā dziļ umā , bez tevis ir bariņ š no citā m laivā m, kas cenš as noturē ties lī dzā s viņ u pavadoš ajam trokš ņ am, dezorientā cijai un panikai. Tiem, kas nepeld labi un bē rniem, neiesaku. Ja vē laties, varat nirt, iejusties ū denslī dē ja lomā , opcija ir derī ga par 25 USD par vienu nirš anu. Ņ emot vē rā iespaidī gos vē jus atgriež oties, krā jiet tabletes pret sliktu dū š u. Atceļ ā (ap 16.00) uz autobusu prasī jā m ī su pieturu pie aptiekas un pie augļ iem - mums neliedza.
Mē s devā mies ekskursijā uz Luksoru. Es pie tā vē l nedaudz pakavē š os.
Jā atzī st, ka š is ir tas pats gadī jums, kad droš i vien bija jā brauc pie kā da uzticama, lai arī dā rgā ka operatora, ar kuru kopā lidoji.
Cena ir tikai par 5 USD augstā ka, bet jū s varat vismaz pieprasī t to, kas jums ir oficiā li apsolī ts. Ar to iepriekš nebiju saskā ries. Mē s izmantojā m steidzī ga ē ģ iptieš u jaunieš a pakalpojumus, kurš tirgojas pludmalē , pieņ emot pasū tī jumus ekskursijai pie galdiņ a ar uzrakstu Taxi viesnī cas Utopia Hotel vestibilā , Mustafa, ar iesauku "Memo", Royal grand sea. , liekas. NEIESAKU. Apmā nī ts, sagrozī ts, apsolī ts – nepildī ts, negodī gs un mā nī gs. Izņ emot mū s, maldinot visus, kas brauca ar mums autobusā uz Luksoru, ekskursijas programma ir sagrozī ta (sola Karaļ u ieleju un Karalieņ u ieleju, tur bija tikai karalienes), aplaupī ti bē rni par tā du paš u cenu kā pieauguš ie, solot mazā ku autobusu braukt ā trā k. . . utt. ). Ceļ š aizņ em vismaz 5 stundas vienā galā , neatkarī gi no tā , ko jū s solā t). Tualetes uz ceļ a ir maksas, nomaini valū tu pret vietē jo naudu, jo maksā trī sreiz vairā k. WC maksā aptuveni 5 Ē ģ iptes mā rciņ as. Viesnī ca piedā vā vē l vienu pā ris stundu braucienu uz tuvā ko El Quseir pilsē tu.
Prasa, vai kā ds vē las, bet pavada visu ceļ u, lai finiš ā aizvilktu uz atbilstoš o veikalu pē c tē jas, sviesta un mango. Mango 2022.  gada ziemā maksā.4, 5 $, iepakots vismaz kā plastmasas kastē , kuras svaru jū s arī rē ķ inā t, lai cik skandalozs tas bū tu. Viesnī cā pā rpakota kartona kastē no zem ū dens, lidostā piezī mē ja, ka kartonu nevar nest, vajag pā rsaiņ ot, pirmo reizi...Tikko ielika somā , nav acī mredzams un neviens negatavoja, bet paturiet prā tā.
Personā la pieklā jī ba svē tku finā lā pierā da to, ka pateicoties manam nepā rspē jamam tū roperatoram Oli, no Profitour, un pieklā jī ba! viesnī cas darbinieki, gandrī z paspē ju atdot seifā aizmirstos auskarus. . Gaidu transfē ru no tū rista, kurš tos paņ ē ma viesnī cas reģ istratū rā nā kamajā dienā pē c izbraukš anas.
Es ceru, ka mans pā rskats atvieglos jū su uzturē š anos viesnī cā .
аватар Nusia
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ē ģ iptē jau esam bijuš i daudzkā rt un daž ā dos reģ ionos, bet Marsa Alam - pirmo reizi. Tā kā redzē jā m tieš o lidojumu un to, kas notiek Hurgadas un Š armas lidostā s Ziemassvē tku un Jaungada brī vdienā s, izvē lē jā mies Marsu. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē jau esam bijuš i daudzkā rt un daž ā dos reģ ionos, bet Marsa Alam - pirmo reizi. Tā kā redzē jā m tieš o lidojumu un to, kas notiek Hurgadas un Š armas lidostā s Ziemassvē tku un Jaungada brī vdienā s, izvē lē jā mies Marsu. Cenas, protams, š ajā periodā ir pā rspī lē tas, laiks ir vē ss, bet vismaz bez lietus un sniega, un vē jš nenogā za, kā jau martā Hurgadā , viņ i izvē lē jā s budž eta variantu. Sā kumā gribē jā m uz Utopia Beach Club 4 *, bet viesnī ca kļ uva par pieturu, kad parā dī jā s vē lā k, mē s jau paņ ē mā m Pensee Royal Garden 4 *. Viena ī paš nieka viesnī cas, var izmantot abu viesnī cu infrastruktū ru.
Marsa Alam lidosta ir maza, viss noritē ja ā tri, vī zas bankā paņ ē ma par 25 USD. e.
Un tā , mē s braucā m uz viesnī cu apmē ram stundu, ieradā mies gandrī z pusdienlaikā , paņ ē mā m dokumentus, aizpildī jā m anketas un tikā m nosū tī ti pusdienot uz restorā nu pludmalē . Pē c pusdienā m mē s ieradā mies reģ istratū rā un viņ i uzreiz bija gatavi mū s izmitinā t bungalo, kuru bijā m rezervē juš i.
Teicā m, ka vispirms brauksim apskatī ties bez koferiem, zinot, ka bungalo tur, maigi izsakoties, nav ī paš i labs. Atveda mū s uz nr. 108, tur viss izrā dī jā s skumji un blā vi, un mē s atteicā mies, teica, ka ir gatavi piemaksā t par standartu. Mū s pavadī ja uz dubultstandarta nr. 32.1 stā vā , un bijā m 2+1, pajautā ju kur bē rns - teica, ka atnesī s gultiņ u, bet tad vispā r nebū s jā griež as, prasī ja. lielā kai telpai. Mums piedā vā ja istabu otrajā stā vā tornī pretī galvenajam restorā nam numur 463. Istaba izrā dī jā s plaš a, 3 pilnas gultas, dī vā ns, galds un 2 krē sli, vanna un bidē . Ja ne vē dervē dera TV, kopumā viss bū tu kā rtī bā . Un pats galvenais, pa panorā mas logiem baseinā ar bā ru un jū ru bija redzams tā lumā , kā restorā nā uz vienreizlietojamiem š ķ ī vju turē tā jiem (paklā jiņ iem). Piemaksa par 7 naktī m bija 28 c. u. e. , viņ i prasī ja, cik tas bū tu par ģ imenes istabu - 70 c. u. e. , (ģ imene ar 2 bē rniem tika piedā vā ta par 80 c. u.
), mē s nolē mā m pieturē ties pie lielā standarta. Rezervē jot bungalo nevajag cerē t uz ē rtu un gaiš u istabiņ u, un tad rakstī t atsauksmi, ka tajā var dzī vot tikai kamieļ i...Vai nu ņ em uzreiz standartu vai piemaksā uz vietas un viss bū s ok.
Viņ i prasī ja Wi-Fi paroli - viesnī ca to nesniedz, bet Vodafone pā rstā vis to pieslē dz bez maksas, to var izmantot reģ istratū rā . Mums pietika ar Viber un Facebook, tika augš upielā dē ti fotoattē li / video, bē rns augš upielā dē ja arī youtube, kad tas aizlidoja, es atkal devos uz Vodafone letes un viņ i mani ievadī ja jaunā veidā , tas sā ka darboties. kopumā labi.
Pludmale - tā kā bija vē jiņ š , izvē lē jā mies sauļ oš anā s krē slus 3. rindā no jū ras - vienmē r varē ja atrast brī vu, atbraucā m ap 10 no rī ta. Tiklī dz mē s tuvojā mies, parā dī jā s pludmales darbinieks, kurš atnesa matrač us un izdalī ja dvieļ us. Pū tot vē jam, vajadzē ja apgulties sauļ oš anā s krē slā un pludmalē atrasties kļ uva ē rtā k.
Viņ i pa pludmali brauca ar kamieli par 15 USD. e. 30 minū tē s un 40 c. u. e. stundā . Viņ i piedā vā ja kvadraciklus 1 par 20 c. u. e. /st. , bē rniem bez maksas. Ir nirš anas centrs.
Neredzē ja ne delfī nus, ne bruņ urupuč us. Bet mē s redzē jā m daudz skaistu zivju. Pē c pusdienā m jū ra aizgā ja, koraļ ļ i tika atsegti, un, protams, mū sē jie mē ģ inā ja tiem iziet cauri, un par to apsargs uzreiz nosvilpa naudas sodu, peldot pā ri rifam. Janvā ra pirmajā nedē ļ ā jū ra un gaiss bija +25-26.
Animā cija - bija, bet neuzkrī toš i, sauca tikai uz volejbolu, viss pā rē jais bija kluss. Paklā jiņ i tika izlikti lā dē š anai, ja neviens nenā k klā t, tos savā c atpakaļ . Tā pat bija ar š autriņ ā m - izč akarē ja, bet neaicinā ja spē lē t, kurš gribē ja, nā ca un pats spē lē ja, tas pats boč ā . Pludmalē ir arī liels tenisa korts, kā arī biljards un neliels tenisa laukums rotaļ u laukumā aiz reģ istratū ras. Vairā kas reizes cirtainais Lū kass aizveda bē rnus uz mini klubu, kur viņ i amfiteā trī krā soja, piepū ta balonus un spē lē ja paslē pes.
Utopijā ir animatori, mū su tautieš i, iespē jams, tā pē c tur ir jautrā k.
Vakarā bija izrā des, bet vai nu atpū tnieku kontingents aizķ ē rā s, vai arī iemesls bija izrā dē un animatoros, bet skatī ties vai piedalī ties gribē tā ju bija ļ oti maz. Pat mini diskotē kā daž reiz bija 2 bē rni (. Ja izrā de bija pretī ieejai reģ istratū rā , tad bija vismaz daž i cilvē ki, bet istabā bija ļ oti maz. Tā dā s dienā s gā jā m uz izklaidē jies Utopijā , bija diskotē ka un karaoke.
Ē diens - priecē ja, ka ar nelielu izvē li viss bija garš ī gi pagatavots. Pirmo reizi mē s nebijā m izsalkuš i, bet arī papildu mā rciņ as nepieņ ē mā mies)). Bē rnam nepietika frī un saldē juma (. Dienā , kad vakariņ ā s bija zivs, vispā r nebija ko barot, izņ emot makaronus ar gurķ iem (. Vairā kas reizes iedeva kalmā rus. Brokastī s kafija ir briesmī ga, ja jū s lietojat to 7 no rī ta, tas joprojā m izskatā s pē c kafijas , un 9 - ū dens ar ū deni. No augļ iem - kā dreiz zemenes, un tā melone, gvajava, dateles, mandarī ni.
Arī saldumi pusdienā s ir vairā k visiem. Bija laba izvē le, kad vakariņ ā s bija austrumu saldumi - viss bija garš ī gi. Un daž reiz kū kas ir interesantas, mē s ņ ē mā m vairā k ž eleju.
Uzkodas bija baseina bā rā tikai pankū kas, garš ī gā kas kā brokastī s, neko citu neredzē jā m, jo ​ ​ lī dz 16-30 bijā m pie jū ras, tad tikā m lī dz iekš telpu baseinam. Tū lī t bija ū dens temperatū ra +31, un tad viņ i uzlika +38 ...tas bija par daudz, bet tas mū s neapturē ja, viņ i atstā ja durvis vaļ ā , lai bū tu vismaz nedaudz vieglā k elpot). Ā ra baseinos ū dens bija auksts – neviens nepeldē jā s.
Personā ls ir pieklā jī gs. Bā ros bez problē mā m pasū tī ju 3-4 brendijus, tik daudz lē ja. Jā , plastmasas glā zē s, bet reiz ieraudzī ju nemazgā tu karoti, nodomā ju, ka labā k, nekā iedos netī rā glā zē ). Alu lē ja no stikla pudelē m, taisī ja piena kokteili - piens+sī rups, mums garš oja. Bā rs reģ istratū rā bija atvē rts lī dz nulles stundā m.
Nekur nebija milzī gas rindas, tikai kaut kā uz Ziemassvē tkiem pulcē jā s daudz cilvē ku pie grila. Starp citu, Ziemassvē tku vakariņ as nebija, Utopijā bija, un mums bija kā rtē jā s, un vakarā virpuļ ojoš u svā rku dejas izrā de.

Pusdienā s pludmale kaut kā nebija sakā rtota, rinda sā kā s no makaroniem uz bā ru, pa vidu bija pica, bet lai bē rns paņ emtu, vajadzē ja aizstā vē t arī par sautē tiem dā rzeņ iem, piedevā m, utt. , savā dā k nevarē ja (. Un svaigus gurķ us ar tomā tiem tik neē rti salika iekš ā , ka vienmē r bija rinda. Lai bū tu lielā ks ē dienu sortiments, jā ierodas uz maltī tes sā kumu, pē c 40. minū tes puse tika noņ emta. Jā un esiet uzmanī gi, restorā nā ir stends ar augļ iem un svaigi spiestā m sulā m - viņ i maksā ja, bija 3 c. u. Tas nekur nebija rakstī ts, jaunpienā cē ji nezinā ja, pā rdevē ja ar vitamī nu uzrakstu nebija vienmē r vietā , cilvē ki neapzinā ti ņ ē ma sulas, un tad viņ š pieprasī ja no viņ iem samaksu.
Restorā nā uz galdiem nebija nekā du dezinfekcijas lī dzekļ u, kā Utopijā . Visu, izņ emot gaļ as ē dienus, var ņ emt pats, darbinieki visi bez maskā m.
Viesnī cas priekš ā ir vairā ki veikali, cenas ir pā rā k augstas, bet ja paņ em daž as preces, tā s dod labu atlaidi, ir arī kafejnī ca, pludmalē ir arī beduī nu kafejnī cas, augļ i un sulas tiek pā rdoti tuvumā , un kiosks ar tunikā m un š allē m, viņ u veikals ir un viesnī cas priekš ā . Blakus reģ istratū rai ir arī.2 veikali, viens ar somā m, otrs ar suvenī riem. Pie baseina ir arī stends, ir č ipsi, č ī bas, maskas, piepū š amie matrač i utt. . Teritorijā ir aptieka, bet viss ir 3x dā rgā ks nekā Hurgadā un Š armā . Viņ i atved zā les pē c pasū tī juma.
Teritorija sakopta, istabiņ u uzkopš ana ne pā rā k laba, kā gulta - tas viss ir spolē s, uz tā s nav ī paš i patī kami gulē t. Diviem dozatoriem pievieno ziepes, atnes papī ru, papildina tē ju/kafiju/cukuru un ū deni 0.6 no cilvē ka.
Rezumē jot, mē s kā ģ imene labi atpū tā mies pie Sarkanā s jū ras, iedegā mies un nepā rē dā mies)).
Zinot, ka ekskursijas cena salī dzinā jumā ar citā m viesnī cā m bija zema, luksusa brī vdienas nesagaidī jā m, viss bija robež ā s. Nekad nebija nekā du kaitinoš u faktoru. Neaizmirstiet, ka tas ir ē ģ iptieš u č etrinieks. Paldies vī ram par burvī gajā m ziemas brī vdienā m un gada sā kumu.
 У бассейна с баром Отлив
аватар vovan33092
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jos dē ļ adekvā tā s cenas Jaunajam gadam un Ziemassvē tkiem. Skaista teritorija, jauka pludmale, visur tī rs, galdi ar galdautiem, viss sterils. Nevienam, bet gā ja ar 2 ģ imenē m, problē mas ar vē deru nebija. Alus un dzē rieni tiek pildī ti pudelē s. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos dē ļ adekvā tā s cenas Jaunajam gadam un Ziemassvē tkiem. Skaista teritorija, jauka pludmale, visur tī rs, galdi ar galdautiem, viss sterils. Nevienam, bet gā ja ar 2 ģ imenē m, problē mas ar vē deru nebija. Alus un dzē rieni tiek pildī ti pudelē s. Tā s bija lieliskas Jaungada vakariņ as. Patika apsildā mais iekš telpu baseins un rotaļ u laukumi. No mī nusiem numuriņ i ir piesā rņ oti, bet tī ri, Wi-fi ir tikai reģ istratū rā un vā jš , lidostā pirktais sims istabā gandrī z nedarbojā s, tikai uz balkona un teritorijas, dzē rienus lejot mazā s plastmasas vienreizē jā s krū zes, ļ oti neē rti, es nopirku savas glā zes un ielē ju tā s tur ) Un tā viss gā ja, mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar pā rē jo.
На пляже 31 декабря Т
аватар jet123ukr.net
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vadī ja atsauksmes un ieradā s š ajā viesnī cā . ES nezinu. Varbū t kā ds ir pirmo reizi Ē ģ iptē , viesnī ca tam š ķ iet super. . . Mē s palikā m 2021.  gada decembra sā kumā . Ko lai saka, viesnī ca ir 3, ir ar ko salī dzinā t. … Tomēr ▾ Vadī ja atsauksmes un ieradā s š ajā viesnī cā . ES nezinu. Varbū t kā ds ir pirmo reizi Ē ģ iptē , viesnī ca tam š ķ iet super. . .
Mē s palikā m 2021.  gada decembra sā kumā . Ko lai saka, viesnī ca ir 3, ir ar ko salī dzinā t.
Plusi: š ī ir JŪ RA, ieeja ir maigas, patī kamas smiltis, ar bē rniem tā ir. Tu ieej nedaudz tā lā k jū rā un redzi koraļ ļ us (pat maska ​ ​ nav vajadzī ga, ū dens dzidrs) un milzī gu zivju barus. Droš i vien no "+" viss.
Tagad mī nusi: ē diens vienmuļ š (rī si, makaroni, kartupeļ i). Dā rzeņ i ir daudz un vienmē r svaigi. Gaļ u liek pa porcijā m (par porciju grū ti nosaukt, smē rē uz š ķ ī vja), prasi piedevu, nedod. Saldais galds – tie ir trī s veidu kū kas un dateles. Bet lai kas tas bū tu, izsalcis nepaliksi. Alkohols bodyazhat konkrē ti, bet alus garš ī gs. Nav animā cijas, ne tikai sē di uz ielas uz netī riem pludmales matrač iem, bet pati izrā de ir sū dī ga (iesaku doties uz tuvē jo viesnī cu).
Darbinieki smī kņ ā , kamē r neiedosi dolā ru, tevi ignorē s un visu izdarī s rupji. Viesnī ca ir paredzē ta ā rzemniekiem, notiek slā vu diskriminā cija (spirtu mums lej vienreizē jā s glā zē s un katrā pa 30 gramiem, eiropieš iem dod glā zi un pilnā s). Un tomē r, es nezinu, varbū t man tā paveicā s, bet š is nav bezvē ja lī cis. Pludmalē vē jš bija no rī ta lī dz vakaram, ū denī bija daudz siltā ks. Jā , neņ emiet bungalo, š ķ ū ni cū kā m, kas vē l jā meklē . Ar skandā lu viņ i pā rcē lā s uz standartu, zemi un debesī m.
аватар krasna373
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Reģ istrē š anā s nedaudz aizkavē jā s, bet telpas, iespē jams, ir iztī rī tas. Viņ i neko nemaksā ja, apmetā s bungalo nomaļ ā vietā ar skaistu skatu. Istaba ir veca, bet ē rtas mē beles un lieliski matrač i, labs telpas izmē rs un plā nojums, bet flī zes uz grī das ir jā nomaina un svaigi uzmundrinā s mē beles. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s nedaudz aizkavē jā s, bet telpas, iespē jams, ir iztī rī tas. Viņ i neko nemaksā ja, apmetā s bungalo nomaļ ā vietā ar skaistu skatu. Istaba ir veca, bet ē rtas mē beles un lieliski matrač i, labs telpas izmē rs un plā nojums, bet flī zes uz grī das ir jā nomaina un svaigi uzmundrinā s mē beles. Jauka terase, kur tieš ā m var sē dē t un nevienu neredzē t. Ļ oti mā jī gs rajons, kas ir viens ar kaimiņ u Utopiju - staigā t ir prieks. Ja vē laties, jums ir jā aizņ emas sauļ oš anā s krē sli noteiktā vietā un bez problē mā m, kad vien ierodaties.
Pludmale ir brī niš ķ ī ga, ir smilš aina sekla ieeja, nirš ana nav slavē jama, uz Utopijas ir vesels nirš anas centrs.
Ē dieni 3 zvaigznē m: daudz dā rzeņ u daž ā dā s formā s, daž ā das gaļ as 2 reizes dienā , Saldumi, augļ i, alkohols ir briesmī gs kā visur citur.
Wi-Fi pirmajā dienā prasī ja pieslē gties uz 1 dienu (3$) un tad automā tiski pieslē dzā s, kad ienā c vestibilā un tur nav daudz cilvē ku, bet vajag pasē dē t kā das 5 minū tes. Zvani uz viber iet cauri, bet ziņ as viegli.
Teritorijā un tieš i aiz muguras ir veikali, bet NEKUR nav terminā ļ u, lū dzu ņ emiet lī dzi skaidru naudu.
Aizbraucā m uz El Quseira par 6$ no viesnī cas, bet vienalga - aizved uz ļ oti dā rgu aptieku, nesaprotami veikali, bet ekskursijai forš i - Dieva bailes, kā indieš u filmā s))) ), bet tā ir viņ u dzī ve, un tas viņ iem viss ir labi. Mē s devā mies ar jahtā m uz bruņ urupuč iem, bet labā k izvē lē ties Balto salu - tur ir arī bruņ urupuč i, bet arī sala)))
Protams, tas ir tuvā kais punkts Luksorai. Ekskursijas tika pasū tī tas gan puiš iem pludmalē , gan cilvē kam, kuru Ē ģ iptē ieteica ceļ ojumu aģ ents.
Kontingents: vā cieš i, poļ i, ukraiņ i, č ehi. Krievu praktiski nav.
Personā ls brī niš ķ ī gs, profesionā ls, animatori Marco un Company ir atseviš ķ s prieks! Pē c 22-00 animā cijas oficiā lā s daļ as beigā s var ierasties autentiskā iestā dē pludmalē un turpinā t pļ ā pā t ar draugiem (tas, protams, nav iekļ auts)), bet ļ oti labi, ka ir, jo tur apkā rt ir tikai tuksnesis — tas nav jums domā ts Nā mas lī cis.
Secinā jums - lieliska viesnī ca, brauktu vē lreiz.
аватар sazonova1973
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atvaļ inā jumā ar meitu. Man ļ oti patika!! ! Tī rī ba man ir ļ oti svarī ga. Visur bija tī rs. . . Man ļ oti patika, ka restorā nā ir terases, patī kami, ka galdauti mainī jā s katru dienu, trauki visi bija tī ri, ne tikai mazgā ti, bet arī cepti. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar meitu. Man ļ oti patika!! !
Tī rī ba man ir ļ oti svarī ga. Visur bija tī rs. . . Man ļ oti patika, ka restorā nā ir terases, patī kami, ka galdauti mainī jā s katru dienu, trauki visi bija tī ri, ne tikai mazgā ti, bet arī cepti. Vē los atzī mē t pavā ru, viesmī ļ u darbu - viņ i visi ir super: ā tri, kvalitatī vi, garš ī gi un tī ri, un galvenais patī kami, viss personā ls ir pieklā jī gs un uzmanī gs pret viesiem!! !
Š ī s viesnī cas spilgtā kā vieta, protams, ir animā cija!! !
Ļ oti jauki puiš i, viņ i vienmē r prot izklaidē t viesus !! ! ! Dejas, stiepš anā s, ū dens aerobika, joga ir š o talantī go puiš u darbs! ! ! Pludmalē ir ū denspī pes bā rs, iesaku, vienmē r pieklā jī gi sagaidī s un tiksimies, ļ oti silti un mā jī gi! Krastā ir arī augļ u kiosks, kur gatavo garš ī gas svaigas sulas.
Jū ra pasakaina, daudz koraļ ļ u, daž ā das zivis.
Kopē jais iespaids ir bumba!! !
Vakariņ as vienmē r bija pie jū ras, pasakaina vieta, iesaku! ! !
Территория отеля.
аватар studioraa
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es nerakstī š u par izlī gumu utt. Š o informā ciju var lasī t zemā k. Galvenais, dā rgie tū risti, uztveriet bū tī bu. Š is ir "č etrinieks", tā pē c telpas un ē diens ir pieticī gs. Bet ē diens ir garš ī gs, viņ i cenš as, ar mī lestī bu, mā jā s. … Tomēr ▾ Es nerakstī š u par izlī gumu utt. Š o informā ciju var lasī t zemā k. Galvenais, dā rgie tū risti, uztveriet bū tī bu. Š is ir "č etrinieks", tā pē c telpas un ē diens ir pieticī gs. Bet ē diens ir garš ī gs, viņ i cenš as, ar mī lestī bu, mā jā s. Katru dienu vakarā un pusdienā s grilē tu, dā rzeņ u š ahtas, sā lī tas-ceptas utt. Nu, godī gi, jū s maksā jā t par viesnī cu (proti, par viesnī cu, nevis tū risma operatoru) 18 USD no personas dienā (es uzskatu, ka trī svietī ga istaba), par to viņ iem ir jā pieņ em nauda, ​ ​ jā dod ū dens, jā pabaro un jā izklaidē , kā arī jā gū st peļ ņ a (tas ir bizness), tā pē c esiet godī gi, cenas un kvalitā tes ziņ ā .
Pludmale. 2021. gada 28. novembrī temperatū ra ir 27 grā di, jū ra ir 24. Viegls patī kams atsvaidzinoš s vē jiņ š . Rifs. Nekavē joties dodieties pa kreisi uz viesnī cas Utopia pludmali. Vissvarī gā kā informā cija ir Utopia un Rensi one tī kls. Droš i varat izmantot viņ u pludmali, izklaidi, teritoriju, ū dens slidkalniņ us bē rniem, doties uz viņ u vakara programmā m un diskotē kā m! To mums teica mū su gids. Mē s bijā m ļ oti priecī gi, jo pieredzē juš us snorkelē tā jus ieinteresē s rifs, kas atrodas iepretim Utopijas karoga matam, kas ir orientieris nelielam akmenim, kas izstiepjas jū rā .
Vissvarī gā kais jautā jums, ko uzdevu par Marsa Alamu, vai ir vē jš ? Nē , nav vē jains. Slē gts lī cis. Daž reiz vē jš ir stiprā ks, daž reiz neviena lapa vispā r nekustas. Bet mē s visu laiku peldam pusotru stundu. Bē rniem š eit bū s labi. 2 rotaļ u laukumi, lē zena pludmale. Bet Marsa nav Š arms. Viņ š vienkā rš i ir savā dā ks. Bet ir vē rts mē ģ inā t. Atkal nenovē rtē jiet labu viesnī cu, ja par istabu maksā jā t 18 USD no personas!
аватар lenk76_bigmir_net
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ģ imenes brī vdienas novembrī . Visiem ļ oti patika! Lieliska budž eta viesnī ca! Labs garš ī gs ē diens, ē diens vienmē r pietiekamā daudzumā , gaļ a, putnu gaļ a, dā rzeņ i, augļ i, saldumi. Liela labiekā rtota zaļ ā zona. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas novembrī . Visiem ļ oti patika! Lieliska budž eta viesnī ca! Labs garš ī gs ē diens, ē diens vienmē r pietiekamā daudzumā , gaļ a, putnu gaļ a, dā rzeņ i, augļ i, saldumi. Liela labiekā rtota zaļ ā zona. Telpas bū tu jauki atjauninā t, bet viss ir tī rs, darbojas, pastā vī ga tī rī š ana. Draudzī gs personā ls. Skaista liela pludmale, lieliska smilš aina ieeja jū rā , brī niš ķ ī gs rifs! ! ! Lieliska viesnī ca budž eta brī vdienā m!
аватар vpatskevich13
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izlidoja no Minskas 21.10. 2021 plkst. 22.15, ap 2 naktī bijā m Hurgadā , nopirkā m bankā vī zu (25$, gidi piedā vā ja 28$), paņ ē mā m bagā ž u, nopirkā m SIM karti. Viesnī cā bijā m ap 5:00. Mums reģ istratū rā iedeva deņ uš ku un uzreiz mū s uzlika rokassprā dzes un pavadī ja uz istabu. … Tomēr ▾ Izlidoja no Minskas 21.10. 2021 plkst. 22.15, ap 2 naktī bijā m Hurgadā , nopirkā m bankā vī zu (25$, gidi piedā vā ja 28$), paņ ē mā m bagā ž u, nopirkā m SIM karti. Viesnī cā bijā m ap 5:00. Mums reģ istratū rā iedeva deņ uš ku un uzreiz mū s uzlika rokassprā dzes un pavadī ja uz istabu. Par bungalo maksā ja, iedeva lielu istabu treš ajā stā vā ar skatu uz baseinu un jū ru. Istabā viss ir vecs, izņ emot seifu - izskatī jā s gluž i kā jauns. Viss darbojā s pareizi, pat vecs kineskopa televizors). Bija tē jkanna, cukurs, kafija, tē ja, vajadzī bas gadī jumā viss tika papildinā ts. Par dienu vienai personai viņ i dod 1 pudeli ū dens 0.5 l, jū s varat zvanī t, ja nepietiek no dzesē tā jiem pie stieņ iem. Mani pā rsteidza kondicionieris - darbojā s diezgan klusi, klusā kā no visā m viesnī cā m, kur bijā m. Nav bezmaksas Wi-Fi. Pretī reģ istratū rai ir Vodafone tirdzniecī bas vieta, cenas neatpazinu.
Ē diens vā jš , gardumu nav, viesnī ca ir neizvē lī gajiem.
Bet pusdienā s un vakariņ ā s joprojā m bija divu veidu gaļ as ē dieni: vista, liellopa gaļ a, aknas, tī tars (vienkā rš i krā š ņ i). Svaigi dā rzeņ i + mē rces, sautē ti dā rzeņ i un, protams, baklaž ā ni (tas ir tas, kas viņ iem padodas! ). Un pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r ir zupas. Brokastis ir parastā s ē ģ iptieš u (eiropieš u tipa). Cepš ana ir tā da pati. Divu veidu jebkuri augļ i vakariņ ā m (granā tā boli, apelsī ni, banā ni, gvajava, ā boli, bumbieri, melone). Pusdienā s bija dateles, vī ģ es.
Pā ris dienas pē c ieraš anā s nez kā pē c pusdienas tika pā rceltas uz restorā nu pludmalē : it kā viss pa vecam, bet sajū ta kaut kā slikta, bet pica tur bija gana garš ī ga. Bezalkoholiskie dzē rieni bā rā ir bezgarš ī gi, vietē jie, lī dzī gi kolai, spraitam un fantai krā sā un uz etiķ etes uz pudeles. Vienu reizi mē ģ inā ju, vairs negribē ju. Alus labs, garš ī gs no stikla pudelē m - Radler. Vestibilā ir veikals, kurā var iegā dā ties Schweppes Tonic un Coca-Cola - 2 USD par 1.5 litru pudeli.
Bā rā paņ ē ma dž inu, pievienoja nopirkto Schweppes Toniku, izspieda no restorā na lī dzi pusdienā s vai vakariņ ā s paņ emto laimu - sanā ca garš ī gi. Mē s nemē ģ inā jā m tī ru alkoholu no bā ra, mē s to izmē ģ inā jā m iepriekš ē jā s viesnī cā s - man tas nepatika).
Pludmale nav ī paš i liela, bet vietu vienmē r bija viegli atrast. Koka sauļ oš anā s krē sli ir veci, daž i salū zuš i. Matrač i pā rsvarā labi, uz nakti tiek izņ emti skapī , kur izsniedz dvieļ us. Kad saņ em dvieli, tu pajautā un tev atnes matrač us uz izvē lē tajā m vietā m.
Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Gandrī z visi zina nedaudz angļ u valodu, daž i pat krieviski. Jebkuri masieri, fotogrā fi, kas piedā vā ekskursijas pludmalē , nav uzmā cī gi.
Animatori strā dā ja diezgan aktī vi. Pilates, volejbols, dejas - viss pludmalē . Dienas laikā viesnī cā valda klusums. Lī dz vakariņ u beigā m sā kas mū zikas un š ova programma. Tas ir diezgan skaļ š . To var dzirdē t no visā m istabā m, jo ​ ​ ē kas atrodas amfiteā trī.
Beidzas tieš i 23.00. Man patika uguns š ovs un deja ar svā rkiem. Arī faķ ī ra noformē jums (guļ uz saplē stiem stikliem un naglā m utt. ) nav slikts. Vakara š ova programma stendā pie ieejas vestibilā . Š ķ iet, ka viņ i cenš as pieturē ties pie programmas.
Netā lu no viesnī cas ir daudz interesantu vietu snorkelē š anai. Paldies Evgenia Kartashova un viņ as Neptunych par rifu diagrammā m un video, kas apraksta interesantas vietas. Un arī vitoldam Z pē c padoma par snorkelē š anas vietā m. Pateicoties viņ iem, es braucu vairā k vai mazā k, zinot, kur iet un peldē t. Kad atbraucā m, bija stiprs vē jš , 4dien sā ka pierimt (starp citu, iesaku ņ emt lī dzi drē bju š ķ ipsnas, lai nosusinā tu drē bes, lai vē jš neko neaizpū stu no balkona). Stiprā vē ja un viļ ņ u dē ļ bija problemā tiski tikt pie ā rē jā rifa. Viņ i peldē ja lī cī un iekš zemes lagū nā s starp Utopiju un Novotelu, lī dz kļ uva mierī gs. Ļ oti interesanta lī č a dienvidu rifa arhitektū ra - daudzas aizas, kanjoni, arkas. Un ļ oti daudz daž ā du zivju.
Man ļ oti patika zuš u astes sams bari, kas pā rvietojā s pa dibenu. Uz Ž urkas akmens (kā Jevgē ņ ija Kartaš ova to sauca savā s atsauksmē s) biež i bija redzami skaisti krabji, kas gozē jā s saulē.
Ziemeļ u rifs ir nedaudz atš ķ irī gs. Jebkurā diennakts laikā ar daž ā diem apgaismojuma apstā kļ iem ir ko redzē t. Interesanti ir arī mazie koraļ ļ i, ieejot no pludmales. Iekš ē jā s lagū nā s sastapā m krokodilu zivis, platakses, gobijus, lauvzivis, zilraibi rajus, pā ris reizes sastapā s platastes dzeloņ raja, vienreiz ē dam pieķ erts ķ eburs. Redzē jā m smuku mazo sarkano nudibranci "Spanish dancer" (mums nedejoja, tikai rā poja pa dibenu), ļ oti garu, apmē ram metru, jū ras gurķ ī ti Synapta maculata. Kad vē jš un viļ ņ i kļ uva mazā ki, viņ i vairā kas reizes aizpeldē ja uz ā rē jo rifu. Uz ziemeļ u ā rē jā rifa katru reizi, kad mē s redzē jā m bruņ urupuč us, ē rgļ us, milzī gus ragu barus un kifozes plī vo gar rifu.
Skaisti pumpuri ar salū tu no mazā m pseidoantijā m, zaļ iem un melnbaltiem hromiem.

Kad vē l bija vilnis, haizivis vairā kas reizes bija redzamas tā lumā , kad bija mierī gs, tā s vairs nebija redzamas. Reiz viņ š ar vilni aizpeldē ja no mū su lī č a uz blakus esoš ā s Novotel Marsa Alam viesnī cas molu, kuģ oja apmē ram 1.5h. Gā ju atpakaļ kā das 40 minū tes, pa ceļ am parunā jos ar ē ģ iptieti, kurš krastā tirgoja suvenī rus. Novotel piestā tne ir atļ auta tikai no pulksten 8. Reiz es atnā cu, nezinot, lī dz pulksten 6.30, viņ i mani nelaida iekš ā . Viņ š nogā ja apmē ram 50 metrus no mola, seklā ū denī sasniedza ceļ galu dziļ umu un, gandrī z ar vē deru pieķ ē ries koraļ ļ iem un izspiedies cauri aļ ģ ē m, izgā ja uz ā rē jo rifu un peldē ja uz mū su lī ci, apbrī nojot skaistules. un rifu iemī tnieki. Kad ieradā mies pē c pulksten 8, mū s ielaida bez problē mā m (tomē r mū su viesnī cas rokassprā dzes bija paslē ptas zem garā m piedurknē m). Uz dienvidu ā rē jā rifa nekas no lielajiem nepaveicā s atrast, no interesantajā m lietā m - lielu kalmā ru bari, augstas miesasbū ves Lacedra.
Man patika gan ziemeļ u, gan dienvidu ā rē jo rifu skaistums.
Kopumā ar atpū tu esam ļ oti apmierinā ti, tikā m tā lā k par jū ru, sauli, skaistu rifu un tā iemī tniekiem - un to visu dabū jā m pilnī bā .
Про риф между отелями Pensee-Utopia и Novotel Marsa Alam. Суказанием удобных мест захода для выхода на внешний северный риф и фотогалерей встреченых рыбок и не только Про камень Про впервые встреченного желтопятнистго циклихта на внешнем рифе между отелями Novotel Marsa Alam и Utopia-Pensee. Забавно было то, что сначала я за ним больше 15 минут плавал-снимал, а потом , когда переключился на другое и поплыл дальше, некоторое время замечал его неподалеку, плывущим за мной. То ли я ему так понравился, то ли наши маршруты совпадали. Конечно скорее всего второе, но хотелось верить в первое) Как я с утра пораньше сходил в Новотель Марса Алам и почему я бы не я поехал в Новотель Марса Алам
аватар martiuk.svitlana
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es izvē lē jos fortune 4 *. Pirmo reizi es nolē mu doties nejauš i. Es domā ju, ka Marsa Lamā ir skaists rifs, un man ir vienalga, kur doties. Bet tā nav. Viesnī cā ieradā mies 21:00. Mums teica, ka jā iet vakariņ ā s, un tad viņ i mums iedos istabu. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos fortune 4 *. Pirmo reizi es nolē mu doties nejauš i. Es domā ju, ka Marsa Lamā ir skaists rifs, un man ir vienalga, kur doties. Bet tā nav.
Viesnī cā ieradā mies 21:00. Mums teica, ka jā iet vakariņ ā s, un tad viņ i mums iedos istabu. Ē da. Bija grilē ta vista, es to bū tī bā ē du. Vadī tā js sā ka veidot komē diju, viņ i saka, ka jums ir parasts numurs vai labs? ! Es saku - tikpat labi kā es.
Apmetā s. Skaitlis ir bē dī gs. Matrač i ir SĀ PES!
Starp citu, negaidiet, ka istabā bū s ziepes vai š ampū ns vai kas cits. Viņ i kaut ko ielej dozatoros ar krā nu, un pē dē jā dienā viņ i to sajauca, un es beidzu mazgā t matus ar š ķ idrā m ziepē m, nevis š ampū nu.
Ē diens ir garš ī gs, bet ļ oti mazs. Vienā nedē ļ ā bija divas reizes mango, vienu reizi steiks un tuncis.
Animā cija ir vā ja. No rī ta un vakarā pē c vakariņ ā m.
Kosmosa ekskursiju cenas ir divreiz dā rgā kas nekā š armā , un daž reiz pat trī s. Š armā , piemē ram, brauciens ar nirš anu, pusdienā m, snorkelē š anu un transfē ru no GUIDE maksā.45$, bet š eit tu dod 75$ tikai par transfē ru snorfē š anu un pusdienā m (attiecī gi arī ar laivu). Tas ir bez iegremdē š anas.
Tuvā kā pilsē ta ir 25 km attā lumā . Ā rpus teritorijas ejā m izlaiž pē c saņ emš anas.
Pā rsvarā viesnī cā poļ i un č ehi. Ļ oti maz vā cieš u un ukraiņ u.
Rifs š eit ir tā ds pats kā š armā . Ļ oti vē jains. Sarkanais karogs karā jā s visu nedē ļ u.
Parādīt vairāk »


iemiesojums stiliz
Vai viesnīcā ir angliski runājošs pārstāvis vai darbinieks administrācijā?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums kotik444
Vai šī viesnīca pašlaik pieder uzņēmumam Azur Hotels? Vai ir diskotēka? Pilnībā lasiet šeit: http://www.turpravda.com/eg/marsa_alam/Pensee_Royal_Garden-h31165-questions.html
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums JxxxJ
Kurš nesen bija šajā viesnīcā, pastāstiet man, kāda ir situācija ar internetu un Wi-Fi? Vai tas ir viesnīcā vai nav, ja jā, tad kur?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель расположен на побережье Красного моря, в 20 км от Эль-Кусейра. Отель был открыт в 2005 году, последняя реновация проходила в 2015 году. Отель состоит из трёхэтажного здания ресепшен, двух трёхэтажных корпусов и комплекса одно-двухэтажных бунгало. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для поездок с друзьями.

Atrašanās vieta Отель находится в 40 км от аэропорта г. Марса Алам и в 152 км от аэропорта Хургады.
Pludmales apraksts Кораллы, причал. Рекомендуется специальная обувь.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. На территории есть магазин.

Main Restaurant – главный ресторан, шведский стол: завтрак (07:00-10:00), ужин (19:00-21:30).

Beach Restaurant – ресторан у пляжа: обед (12:30-14:30).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водное поло, аквааэробика, дартс, настольный футбол, бочче, мини-футбол.
  • džakuzi
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 273 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер (индивидуальный), телевизор, телефон (не во всех номерах), мини-бар, набор для кофе и чая, сейф (не во всех номерах и на ресепшен, бесплатно), балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Marsa Alam Road, 22 KM South of El Qusseir, 99999 Quseir, Egypt
Tālruņi: +20 65 339 00 21
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.