Tīrs un mierīgs

Rakstīts: 14 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 5 — 12 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 4.0
Viesnī ca ir "svaiga" - atvē rta pirms 3 mē neš iem jaunā vadī bā pē c dī kstā ves. Redzams, ka celts sen, bet š obrī d ir tī rs - pelē jums un rū sa nav konstatē ta. Santehnika strā dā slikti - vecums ietekmē . Mucas tualetē ir iestrē guš as, duš a ieslē dzas ar grū tī bā m. Kā jau Hurgadā , arī karstā ū dens spiediens un temperatū ra lē nā m pulsē .
Darbinieki ir sajū smā par savu darbu - visi ir draudzī gi un pieklā jī gi. Dzī ves apstā kļ u uzlaboš ana, telpu nomaiņ a, papildus pakalpojumi, protams, par maksu atbildī gajā m personā m. Par 10$ bijā m iekā rtojuš ies vidē jā numuriņ ā , bet pā ris dienas vē lā k bez maksas pā rcē lā mies uz labu, kad personī gi iepazinā mies ar viesnī cas vadī tā ju.
Ē diens ir augstā kā s klases - š efpavā rs ir profesionā lis. Bufete ar zivī m, divu vai trī s veidu gaļ u un piedevā m. Katru vakaru kā ds ī paš s piedā vā jums (cepts tī tars / bā rbekjū / kebabs). Viesmī ļ i laipni, tač u nesteidzas izpildī t tavu pasū tī jumu un biež i aizmirstas, neskatoties uz to, ka viesnī ca nebija pilna. Alkohols ir pieejams tikai uz vietas. Ja ņ emat lī dzi savē jo – visi vietē jie tiek lū gti pamē ģ inā t.

Pludmale: sauļ oš anā s krē sli, koraļ ļ u smiltis, lietussargi, vē jstikli. Ū denī var ieiet tikai apavos - pie ū dens malas nav smilš u, visur ir arī plakani tiltiņ i, bet nelī dzeni rifi. Bet pē c 10 metriem jau smiltis, lī dz koraļ ļ iem vē l 50 metri. Rifs iet apkā rt krastam un veido klusu lagū nu - viļ ņ u nekad nav. Dziļ ums lī dz rifam no ceļ gala lī dz krū tī m. Liela koraļ ļ u un zivju daudzveidī ba un daž ā dī ba – ar snorkeli var peldē ties stundā m ilgi. Bet ir stari seklā ū denī un jū ras ež i, kur tas ir dziļ ā k.
Izklaide: 3-4 jaunieš u komanda vakaros restorā nā dejo pie mū zikas no viena skaļ ruņ a un spē lē sketus. Pilsē tu var sasniegt tikai ar taksometru - cenas no 15 USD par braucienu turp un atpakaļ . Netā lu no viesnī cas ir tikai nirš anas centrs ar ļ oti augstā m cenā m. Viesnī cas teritorijā ir vairā ki veikali ar suvenī riem un apģ ē rbiem. Ekskursijas viesnī cā nepiedā vā nekā das - bet pē c reģ istratū ras piezvanī š anas pie jums ieradī sies vietē jais pilsē tas gids un piedā vā s standarta komplektu (ceļ ojumi uz Luksoru/Asvanu, safari, nirš ana, vietē jā rezervā ta apmeklē jums)
Secinā jums: labs variants, ja esi gatavs visu laiku pavadī t viesnī cā pludmalē un esi gatavs samierinā ties ar klusiem, garlaicī giem vakariem (arī TV ir tikai sveš valodā s un ir ap 10 raidī jumu)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu