Atpūta eiropiešiem. Piemērots ģimenēm ar bērniem un pensionāriem.

Rakstīts: 27 marta 2023
Ceļošanas laiks: 18 — 25 marta 2023
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Laba viesnī ca. Korpuss nav jauns. Pa kreisi uz pludmali jā iet cauri nelielai smilš ainai zonai, kur ir rotaļ u laukums un volejbola laukums. Pludmale pie "solai" ir labi piemē rota maziem bē rniem. Bet pieauguš ajiem vē l ilgi bū s jā dodas uz dziļ umiem un koraļ ļ iem. Redzē jā m 6 delfī nus, kas atnā ca peldē t uz krastu. Mums bija klusa istaba ar skatu uz jū ru. Vakaros dziedā tā ji dzied pie bā ra uz ielas, bet visas vakara izrā des notiek amfiteā trī , tā pē c no ielas nenā k trokš ņ i un mū zika.
Ē diens ir diezgan garš ī gs. Darbinieki nelaiž garā m iespē ju izlū gties dzeramnaudu. Lai gan vadī tā ji pastā vī gi uzrauga un kontrolē savu darbu. Telpas ir tī ras. Dvieļ i ne vienmē r tika mainī ti. Daudz vietas drē bju un peldkostī mu ž ā vē š anai. Vā cieš i un austrieš i atpū š as viesnī cā . Visi darbinieki var runā t vā ciski, lai gan viss tiek tulkots arī krievu valodā.
Viesnī cas Jazz kompleksam ir arī savs ū dens atrakciju parks ar daudziem slidkalniņ iem un draudzī giem gidiem.

Citā s viesnī cā s ir labi rotaļ u laukumi, peldbaseini, kurus jums ir tiesī bas staigā t un izmantot. Bē rnu baseins Solajā ir pā rklā ts no saules ar izstieptu drā nu.
Vistā lā k no pludmales atrodas jaunā kā viesnī ca. Domā ju, ka katra viesnī ca dž eza kompleksā ir savā ziņ ā laba un tai ir savi trū kumi. Bet kopumā ar pā rē jo bija apmierinā ti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu