Jaukas brīvdienas

Rakstīts: 4 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 1 — 7 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Es nekad nerakstu atsauksmes, bet š oreiz vē los padalī ties iespaidos par Jaz Solaya viesnī cu. Pirmo reizi Marsa Alam un ne pirmo reizi Ē ģ iptē , tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Ierodoties viesnī cā , mums nebija jā grū st pie reģ istratū ras (atbrauca ap 10 cilvē ku), tika pasniegts atdzesē ts dzē riens un kamē r mē s atpū tā mies, viss tika ā tri sakā rtots un aizvests uz numuriem (viss notika pirms 14:00) . Apkalpoš ana ir nevainojama, likā s, ka viesmī ļ i, bā rmeņ i zina, ko vē laties, vē l pirms jū s pats saprotat, ko vē laties)). Un tas viss ar smaidu un cieņ u.
Istaba bija Superrior Deluxe pē c remonta, liela, gaiš a, viss jauns. Tī rī š ana: ja gribē ju atrast kaut ko vainu - uz flī zes nebija ne smilš u graudiņ a, ne diega. Amirs, protams, darī ja visā dus brī numus no dvieļ iem. Viesnī ca pieder grupai Jaz un atrodas ļ oti labā vietā attiecī bā pret pludmalē m. Ir pludmale (mē s to saucā m par bē rniem), jā iet 50 m lī dz dziļ umam, ir pontons un ir pludmale atpū tai, mē s to saucā m par okeā nisku). Peldē ties tur nevar, bet, ja vē lies sajust jū ras okeā na troksni un smarž u, dodies tur. Par zemū dens faunu nerakstī š u, jo man rifs labs, no rī tiem daudz zivju, redzē jā m pat astoņ kā jus un jū ras pū ķ i.
Apmē ram 2 km garais promenā des ceļ š ļ ā va nedaudz sadedzinā t taukus pē c gardas maltī tes. Viesnī cas š efpavā ri ir pelnī juš i pateicī bu, ē diens ir garš ī gi pagatavots, sortiments nav ī paš i liels, bet kvalitatī vs. Uzkodas ir mā kslas darbi. Vistas, jē ra gaļ a, zivis, kalmā ri, garneles, augļ i - ā boli, apelsī ni, garš ī gi greipfrū ti, dateles, persiki, plū mes, melones. Es klusē ju par desertiem)) Es arī vē los atzī mē t teritorijas un pludmaļ u tī rī bu. Visu laiku kaut kas tiek airē ts un laistī ts. Ekskursijā s nedevā mies, jo bija Luksorā , bet pā rē jiem tas neinteresē ja. Mē s braucā m ar transfē ru uz Port Ghalib. Skaista pilsē tiņ a ar marokā ņ u-itā lieš u pieskaņ ā m. Aptiekā nopirkā m vitamī nus un zā les, nofotografē jā mies un atgriezā mies pē c 2 stundā m.

Kopumā š ī s pludmales brī vdienas manā vē rtē jumā es attiecinā ju uz vienu no labā kajā m. Izsaku pateicī bu administrā cijai un viesnī cas darbiniekiem par ieguldī to darbu, novē lu daudz tū ristu un turpmā k nepazaudē t savu zī molu. Es domā ju, ka mē s atgriezī simies!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu