Izcila viesnīca. Ļoti uzmanīgs un gādīgs personāls

Rakstīts: 31 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 13 — 23 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Vē los padalī ties savos iespaidos par atpū tu Jaz Solaya viesnī cā Marsa Alam.
Atpū tā s ar ģ imeni (2+1). Viesnī cā ieradā mies 13.05 ap 22.00. Mū s uzņ ē ma brī niš ķ ī gi. Nokā rtojā s 10 minū tē s. Restorā ns bija slē gts, kad mē s reģ istrē jā mies, bet viņ i mums nodroš inā ja diezgan pienā cī gas vakariņ as! Bē rnam atnesa pat jogurtu un saldumus.
Viesnī ca nav liela, bet ar ļ oti skaistu, zaļ u un sakoptu teritoriju. Mums bija luksusa ģ imenes dā rza istaba. Tī rs, labi uzturē ts. Muhameds, kurš uzkopa mū su istabu, katru dienu veidoja daž ā das figū riņ as no dvieļ iem! Meita ir sajū smā!! !

Pludmale un jū ra - tā vispā r ir paradī ze! Smalkas smiltis, kristā ldzidrs ū dens. Iebraukš ana jū rā no krasta, sā kumā.30-50 m bū s lī dz ceļ iem ū dens, tad pamazā m dziļ ums palielinā s, kas ir ļ oti ē rti ģ imenē m ar maziem bē rniem. Netā lu atrodas arī pontons, no kura var redzē t zemū dens pasaules skaistumu. Pā ri ceļ am no viesnī cas atrodas š iks Akvaparks!! !
Ē diens viesnī cā ir visaugstā kajā lī menī . Viss bija pietiekami un ļ oti garš ī gs. Ī paš s paldies no mū su meitas Maš as Tropicana bā ra š efpavā ram par gardā ko picu!! !
Personā ls runā angliski, bet ļ oti uzmanī gs un neuzkrī toš s. Kopš tagad ir sā kuš i ierasties ukraiņ i, viesnī cas menedž eri aizveda krievvalodī gā s meitenes uz reģ istratū ru (Katja) un uz animā ciju (Jū lija).
Animatori ir lieliski puiš i! Zidā ns, Anija, Abdula, bijuš ais, Tomass, Dž ū lija. Bē rns katru dienu vienkā rš i peldē jā s viņ u uzmanī bā ! Pat tad, kad mana meita gribē ja iet uz bē rnu klubu, un tas bija slē gts (animatoriem bija likumī ga brī vdiena), mums netika atteikts un animators Tomaš s spē lē jā s ar bē rnu.
Katru vakaru viesnī cā skan dzī vā mū zika, bija vē derdejas, mini Brazī lijas karnevā ls, konkursi. Ģ imenes brī vdienā m tas ir labā kais!
Viss viesnī cas personā ls ir ļ oti patī kams, smaidī gs un dara visu, lai jū s vē lē tos pie viņ iem atgriezties vē l un vē l!! !
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar svē tkiem.
Mū su ģ imene viesnī cā nekā dus mī nusus neatrada!
Ja nā kamgad visi bū sim dzī vi un veseli, tad noteikti atpū tī simies tikai Jaz Solaya! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu