Jaz Dar El Madina 4*– Atsauksmes

45
Novērtējums 10.010
№2 viesnīcas reitingā Marsa Alam
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas klusajā Marsa El Alamas kūrortā. Tas ir populārs niršanas entuziastu vidū, pateicoties daudzajiem neskartajiem niršanas punktiem. Piemērots pāriem vai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар volodymyr.minialo
 •  apceļots 1 mēnesis atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti jauka, maza un patī kama viesnī ca. Tomē r tas atrodas netā lu no pludmales. Mū s vienmē r apkalpojuš i ā tri un draudzī gi. Vispirms vē lamies pateikties diviem viesmī ļ iem - Muhamedam atklā tajā zonā un Hiš amam. Viņ i bija absolū ti brī niš ķ ī gi – pieklā jī gi, silti un draudzī gi. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka, maza un patī kama viesnī ca. Tomē r tas atrodas netā lu no pludmales.
Mū s vienmē r apkalpojuš i ā tri un draudzī gi. Vispirms vē lamies pateikties diviem viesmī ļ iem - Muhamedam atklā tajā zonā un Hiš amam. Viņ i bija absolū ti brī niš ķ ī gi – pieklā jī gi, silti un draudzī gi. Ē diens vienmē r bija labs, daudzveidī gs un skaisti pasniegts. Nekad nebija "cī ņ as par bufeti", kas bija ļ oti jauki.
Viesnī ca atrodas lielā lī cī . Tā ir ideā la vieta š ļ akatā m, peldē š anai un, galvenais, snorkelē š anai un nirš anai. Ir garš mols, no kura var viegli sasniegt rifu. Bija patieš ā m patī kami redzē t koraļ ļ us un daudz krā sainu zivju no augš as ceļ ā uz snorkelē š anu.
Mums nekad nebija garlaicī gi. Varē jā m doties garā s pastaigā s un izpē tī t viesnī cas blakus esoš os ī paš umus. Vakarā no pulksten 19.00 verandā skanē ja dzī vā mū zika.
Nedaudz vē lā k bazā rā notika ļ oti skaista un ikdienā mainī ga tieš raide. Reizi nedē ļ ā pludmalē tika uzstā dī ta liela skatuve. Vakarā notika dejas un izklaides lieliem un maziem.
Tā kā mums tas tik ļ oti patika, gribē jā m atgriezties februā rī . Bet, diemž ē l, nav tieš a reisa uz Marsa Alamu. Tomē r mē s labprā t atgrieztos. Varbū t tuvā kajā laikā viss izdosies.
Liels paldies – svē tki bija patiesi brī niš ķ ī gi – tā turpinā t!
аватар marina.sviridova.2025
 •  apceļots 3 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss, kas mums bija svarī gs, izvē loties viesnī cu, un tas bija: lagū nas klā tbū tne peldē š anai, rifs ar zivī m, slidkalniņ i baseinā un garš ī gi ē dieni - Jaz Salaya tas bija teicamā lī menī . Smilš ainajā lagū nā jā iet diezgan tā lu, lai nokļ ū tu dziļ umā , bet tas nav kaitinoš i, ū dens ir silts un patī kams. … Tomēr ▾ Viss, kas mums bija svarī gs, izvē loties viesnī cu, un tas bija: lagū nas klā tbū tne peldē š anai, rifs ar zivī m, slidkalniņ i baseinā un garš ī gi ē dieni - Jaz Salaya tas bija teicamā lī menī . Smilš ainajā lagū nā jā iet diezgan tā lu, lai nokļ ū tu dziļ umā , bet tas nav kaitinoš i, ū dens ir silts un patī kams. Jums vienkā rš i jā iet lē ni un uzmanī gi; mē s redzē jā m mazus stintes, kas ielien smiltī s. Viņ i aizpeld, kad tu tiem tuvojies. Pludmale atrodas lī cī , tā pē c, kad atklā tā jū rā ir viļ ņ i (un tā di bija gandrī z vienmē r), pludmale ir mierī ga.
Atš ķ irī bā no pusdienā m un vakariņ ā m brokastis bija diezgan vienmuļ as. Neskatoties uz to, 9 dienu laikā atradā m sev jaunas kombinā cijas. Mums pat nebija laika izmē ģ inā t visus ē dienus pusdienā s un vakariņ ā s, daž ā dī ba bija laba.
Pusdienā s gatavo ļ oti garš ī gus makaronus, vakaros vienmē r brī vā dabā grilē gaļ u vai zivis, vienmē r ir augļ u sortiments (t. sk. gvajaves, vī ģ es un hurmas), dā rzeņ i, garš ī gi saldumi, baklava bija ī paš i meistardarbs. Ē dieni nav trekni, bez liekā m garš vielā m, viss ar mē ru un mā jā s garš ī gi. Viesmī ļ i ir brī niš ķ ī gi – smaida, joko, interesē jas. Bija sajū ta, ka viņ i priecā jas redzē t katru tū ristu. Bijā m uz Ā zijas a la carte restorā nu, ļ oti garš ī gi un arī labs serviss. Kopumā viss viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs, sā kot no reģ istratū ras vadī tā jiem un beidzot ar dā rzniekiem. Tas rada patī kamu atmosfē ru. Viesnī cā ir daudz eiropieš u - vā cieš i, franč i, č ehi, poļ i.. .
аватар sofia.kakava
 •  apceļots 3 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir ļ oti laba. Ē ģ iptē pirmo reizi, bet esam bijuš i citā s valstī s un ir ar ko salī dzinā t. Numuri ir lieli un tī ri. Tī rī š ana katru dienu. Ē diens izcils, ē diens garš ī gs. Neteiktu, ka tas ir ļ oti daudzveidī gs, bet katru dienu ir kaut kas jauns. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba. Ē ģ iptē pirmo reizi, bet esam bijuš i citā s valstī s un ir ar ko salī dzinā t. Numuri ir lieli un tī ri. Tī rī š ana katru dienu. Ē diens izcils, ē diens garš ī gs. Neteiktu, ka tas ir ļ oti daudzveidī gs, bet katru dienu ir kaut kas jauns. Animā cija ir interesanta. Dzē rieni ir ok, katrs atradī s kaut ko sev) Aktivitā tes un tikai apskatei) Diena un vakars. Teritorija liela, kopta, daudz apstā dī jumu. Baseini un ū dens parks kopumā ir lieliski. Brī niš ķ ī ga viesnī ca ģ imenes brī vdienā m. Lielisks personā ls, ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs. Ir daudz baseinu katrai gaumei. Vairā ki ū dens parki un bē rnu zonas. Lieliska ē dienkarte, katru dienu kaut kas jauns.
аватар sola.monova.96
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nekad neesmu rakstī jusi atsauksmes, bet š oreiz vē los padalī ties iespaidos par Jaz Dar Elmadina viesnī cu. Pirmo reizi Marsa Alam un ne pirmo Ē ģ iptē , tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 02. … Tomēr ▾ Nekad neesmu rakstī jusi atsauksmes, bet š oreiz vē los padalī ties iespaidos par Jaz Dar Elmadina viesnī cu. Pirmo reizi Marsa Alam un ne pirmo Ē ģ iptē , tā pē c ir ar ko salī dzinā t.
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 02.12 lī dz 09.12. 2023.
Ierodoties viesnī cā , mums nebija jā grū st pie reģ istratū ras (atbrauca apmē ram 10 cilvē ki), tika pasniegts atdzesē ts dzē riens, un, kamē r mē s atpū tā mies, viss tika ā tri apstrā dā ts un parā dī ts mū su istabā m (viss notika pirms 14:00). ).
Apkalpoš ana bija nevainojama, likā s, ka viesmī ļ i un bā rmeņ i zinā ja, ko vē laties, pat pirms jū s sapratā t, ko vē laties)). Un tas viss ar smaidu un cieņ u.
Tī rī š ana: pat ja es gribē ju atrast kaut ko vainu, uz flī zē m nebija ne smilš u graudiņ a, ne diega. Amirs, protams, darī ja visā dus brī numus ar dvieļ iem.
Viesnī ca ir daļ a no Jaz grupas un atrodas ļ oti labā vietā attiecī bā pret pludmalē m. Ir pludmale (mē s to saucā m par bē rnu pludmali), jā iet kā di 50 metri lī dz dziļ umam, ir pontons un ir pludmale atpū tai, mē s to saucā m par okeā nisku).
Peldē ties tur nevar, bet, ja vē lies sajust jū ras okeā na troksni un smarž u, dodies tur. Par zemū dens faunu nerakstī š u, jo man rifs labs, no rī ta bija daudz zivju, redzē jā m pat astoņ kā jus un jū ras pū ķ i.
Apmē ram 2 km garais celiņ š ļ ā va sadedzinā t taukus pē c gardas maltī tes.
Viesnī cas š efpavā ri ir pelnī juš i pateicī bu, ē dieni ir garš ī gi pagatavoti, sortiments nav ī paš i liels, bet kvalitatī vs. Uzkodas ir mā kslas darbi. Vistas, jē ra gaļ a, zivis, kalmā ri, garneles, augļ i - ā boli, apelsī ni, ļ oti garš ī gi greipfrū ti, dateles, persiki, plū mes, melones. Es klusē ju par desertiem))
Vē los atzī mē t arī apkā rtnes un pludmaļ u tī rī bu. Visu laiku kaut kas tiek grā bts un laistī ts.
Ekskursijā s nedevā mies, jo bijā m Luksorā un par pā rē jiem neinteresē jā mies. Mē s braucā m ar transfē ru uz Port Ghalib. Skaista pilsē ta ar marokā ņ u un itā ļ u pieskaņ ā m. Aptiekā nopirkā m vitamī nus un zā les, nofotografē jā mies un atgriezā mies pē c 2 stundā m.
Kopumā savā vē rtē jumā š ī s pludmales brī vdienas ierindoju kā vienu no labā kajā m.
Izsaku pateicī bu administrā cijai un viesnī cas darbiniekiem par ieguldī to darbu, novē lu daudz tū ristu un turpmā k nepazaudē t savu zī molu. Es domā ju, ka mē s vē l atgriezī simies pie jums!
аватар borzov.2025
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums bija ģ imenes brī vdienas 2023. gada decembrī . Viesnī ca ir ļ oti tī ra, katrs atrada ko darī t pē c sava prā ta, daudz neuzbā zī gas animā cijas bē rniem, joga, volejbols, š autriņ as, ū dens aerobika, apsildā ms baseins. … Tomēr ▾ Mums bija ģ imenes brī vdienas 2023. gada decembrī . Viesnī ca ir ļ oti tī ra, katrs atrada ko darī t pē c sava prā ta, daudz neuzbā zī gas animā cijas bē rniem, joga, volejbols, š autriņ as, ū dens aerobika, apsildā ms baseins...Personā ls ļ oti patī kami. Ē dienkarte ir garš ī ga un daudzveidī ga (pat suš i, kalmā ri, krabji, zivis, kebabs). Viss ir svaigs. Š ī s viesnī cu ķ ē des teritorija ir liela, vienmē r ir kur pastaigā ties. Turklā t bez maksas varat izmantot visu š ī s teritorijas infrastruktū ru: peldbaseini, pludmales, sauļ oš anā s krē sli, animā cija, batuti, rotaļ u laukumi, izklaides programma.
No mī nusiem: puse pludmales ir koraļ ļ u rifs, tā pē c, lai peldē tu jū rā , jā iet uz tiltu, kas iet tā lu jū rā (nav ī paš i piemē rots peldē š anai ar bē rniem). Un tā kā bijā m decembrī , tad bija diezgan vē jains, bet viesnī ca baseinu uzsildī ja siltā k un pirti padarī ja bez maksas.
Kopumā mē s esam ļ oti apmierinā ti ar ceļ ojumu, mē s vē lamies atgriezties rudenī vai pavasarī , kad Marsa Alam ir ī sta vasara)) Mē s to iesakā m!
аватар huibrechtstom
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki visiem, no 2020.  gada 20. lī dz 27. septembrim es atpū tī jos kopā ar savu mā su š ajā ciematā.23, un tā s bija patieš ā m lieliskas brī vdienas. Ciemats ir ļ oti viesmī lī gs, gan dzī vojamā s zonas, gan koplietoš anas telpas ir labi uzturē tas, un uzmanī ba tiek pievē rsta tī rī bai. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, no 2020.  gada 20. lī dz 27. septembrim es atpū tī jos kopā ar savu mā su š ajā ciematā.23, un tā s bija patieš ā m lieliskas brī vdienas.
Ciemats ir ļ oti viesmī lī gs, gan dzī vojamā s zonas, gan koplietoš anas telpas ir labi uzturē tas, un uzmanī ba tiek pievē rsta tī rī bai. Apstiprinu visas pozitī vā s atsauksmes no citiem viesiem, kas izceļ telpu tī rī bu un visa personā la pieklā jī bu.
Istabas bija gatavas un pē c ļ oti jaukas reģ istratū ras reģ istrē š anā s mū s aizveda uz mū su istabiņ u, kas bija ļ oti tī ra un sakopta.

Ē diens ir labs, ī paš i sā tī gas brokastis un pica pludmales bā rā . A la carte restorā ns bija absolū ti pā rsteidzoš s.
Viesnī ca neatrodas tieš i pludmalē , bet daž u minū š u gā jienā (protams, ar kā jā m) var sasniegt skaistu lī ci, kur var snorkelē t gan no mola, gan krasta (pē dē jais variants ir ideā ls ģ imenē m ar bē rniem ).
Pludmalē vienmē r ir patī kams vē jiņ š , un, pateicoties tam, ka tā atrodas lī cī , jū ra nekad nav pā rā k vē traina, tā pē c vienmē r var peldē ties (atš ķ irī bā no citiem ciematiem, kas ir pakļ auti vē jam).

Paldies animatoriem (Adriano, Kim, Lisa u. c. ), kuri mū s ļ oti izklaidē ja ar savā m vakara ainā m. APbrī nojami!!!

Pā rsteidzoš s ceļ ojums uz Luksoru, ko ļ oti iesaku: tā ir daž u stundu ekskursija autobusā , tač u tā ir tā vē rts! Gids Muhameds, kurš pavadī ja mū s visu ceļ ojuma laiku, ir ļ oti zinoš s un ar saviem paskaidrojumiem padarī ja š o apmeklē jumu patiesi neaizmirstamu.

Brī niš ķ ī ga ir arī All Inclusive Hard formula (reti iekļ auta cenā ), kas dod iespē ju dzert alkoholiskos un bezalkoholiskos dzē rienus lī dz pat pusnaktij.

Ī paš i vē los atzī mē t uzmanī bu, ko viesnī cas personā ls pievē rš saviem klientiem. Mū su uzturē š anā s laikā tika pagatavota ļ oti garda kū ka par godu manas mā sas dzimš anas dienai
.
Vā rdu sakot, brī niš ķ ī gi svē tki - saule, jū ra, atpū ta!
аватар verenathoerle7
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti labs serviss Bija prieks tur atrasties. Istabas bija tī ras un ē diens garš ī gs. Laba satiksme ar lidostu, nav pā rā k tā lu no pludmales un nirš anas centra. Ļ oti jauks un pieklā jī gs personā ls. Ē diens bija pā rsteidzoš s, ar daž ā dā m izvē lē m un daž ā diem "notikumiem" (daž ā dā s dienā s daž ā di ē dieni). … Tomēr ▾ Ļ oti labs serviss Bija prieks tur atrasties. Istabas bija tī ras un ē diens garš ī gs. Laba satiksme ar lidostu, nav pā rā k tā lu no pludmales un nirš anas centra. Ļ oti jauks un pieklā jī gs personā ls. Ē diens bija pā rsteidzoš s, ar daž ā dā m izvē lē m un daž ā diem "notikumiem" (daž ā dā s dienā s daž ā di ē dieni). Labā kais viesmī lis kū rortā noteikti ir Usmans. Kopš otrā s dienas viņ š zinā ja, ko mē s gribam dzert no rī ta un vakarā , un pasniedza mums, neprasot. Viņ š bija viesmī lis, kurš ieradā s pirms mums, vienmē r palī dzē ja un viņ am bija smaids. Ļ oti laba komanda. Visi mā kslinieki bija labā noskaņ ojumā un nepā rprotami izbaudī ja savu darbu. Vakaros mums bija ļ oti jaukas sarunas ar daž ā diem komandas biedriem. Programmas un š ovi mainī jā s katru vakaru. Kopumā es biju vairā k nekā apmierinā ts ar komandu. Mums bija ļ oti jautri un smē jā mies. Labs komforts - nekas neparasts.
Viesnī cas komplekss ir visaugstā kajā lī menī un piedā vā gandrī z visu, ko sirds kā ro. Jū ra ir tikai sapnis, ī paš i snorkelē tā jiem. Nav neviena slikta vā rda, ko teikt par personā lu vai izklaides komandu – viņ i bija ļ oti draudzī gi un pieklā jī gi un vienmē r radī ja labu atmosfē ru. Bet ne tikai, jo virtuve bija vienkā rš i lieliska un katru dienu piedā vā ja milzī gu kulinā rijas ē dienu izvē li. Tie bija sapņ u svē tki un jau gaidu nā kamo reizi!
аватар eefjevand00
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga vieta Pē c trim gadiem es ar draugiem atgriezos Marsa Alam un š ajā viesnī cā (kas kopš tā laika ir mainī jusi ī paš nieku). No jauna atklā ju pagā tnes viesnī cu: tī rī ba, izcils ē diens, numuriņ i, kā vienmē r, izcili, un man paveicā s, ka numuriņ š bija nedaudz augstā k ar skatu uz jū ru - pā rsteidzoš s skats. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga vieta Pē c trim gadiem es ar draugiem atgriezos Marsa Alam un š ajā viesnī cā (kas kopš tā laika ir mainī jusi ī paš nieku). No jauna atklā ju pagā tnes viesnī cu: tī rī ba, izcils ē diens, numuriņ i, kā vienmē r, izcili, un man paveicā s, ka numuriņ š bija nedaudz augstā k ar skatu uz jū ru - pā rsteidzoš s skats. Rifs joprojā m ir neskarts un labi uzturē ts, un jū ra, lieki piebilst, ir kristā ldzidra un dzī va ar neskaitā mā m zivī m. Patī kami redzē t, ka rifs joprojā m ir "dzī vs" un labi saglabā jies. Pā ris reizes bijā m arī uz Port Ghalib (pē dē jo reizi, kad biju Marsa Alam, tas vē l bija tapš anas stadijā ). Oho, cik skaista vieta - bā ri, restorā ni, veikali - vienkā rš i pā rsteidzoš i. Dienas tika pavadī tas atpū š oties un dodoties garā s pastaigā s, arī pateicoties savienojumam ar citiem tuvumā esoš ajiem ī paš umiem (Coraya Hotel un Dar El Medina Hotel). Pē cpusdienas un vakara aktivitā tes bija interesantas un nebija garlaicī gas; š ovi bija pā rsteidzoš i, ī paš i ķ eltu mū zikas vakars; brī niš ķ ī gā s dejas bija ļ oti labas.
Animā cijas puiš i bija ļ oti jauki un zinoš i; viņ i vienmē r mū s iesaistī ja savā s darbī bā s, bet nekad nebija uzmā cī gi; viņ iem vienmē r bija smaids sejā , pat ja jū s zinā t, ka ir problē mas. (redaktora piezī me, esmu bijuš ais mā kslinieks un š ajā nozarē vai vidē strā dā ju 20 gadus).
Numuri ir plaš i un vienmē r tī ri. Paldies zē niem istabā s
Visi ļ oti atsaucī gi un vienmē r draudzī gi! Vē lmes piepildā s uzreiz! Liels paldies jums visiem
Ē diens ļ oti garš ī gs un bagā tī gs! Jū su vē lmes piepildā s arī š eit! Liels paldies
Mā kslinieki vienmē r bija labā noskaņ ojumā un nekad nebija uzmā cī gi. Vakara izklaide bija laba
Ļ oti jauka neliela viesnī ca brī vdienā m. Apkalpoš ana bija lieliska! Ja jums bija kā di pieprasī jumi, tie tika ā tri izpildī ti. Kopumā lieliska atpū ta! Jau tagad gaidā m nā kamos svē tkus oktobrī !
аватар neild5205
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
STRUKTŪ RA Viesnī ca izskatā s kā.4 zvaigznes, sliecas uz 5, daž u metru attā lumā no jū ras, ar peldbaseinu ē kā s un zonu š ovu rī koš anai tirgus veidā , kur ir arī restorā ni, kas piedā vā ē ģ iptieš u, Ā zijas un itā ļ u virtuves ē dienus. … Tomēr ▾ STRUKTŪ RA
Viesnī ca izskatā s kā.4 zvaigznes, sliecas uz 5, daž u metru attā lumā no jū ras, ar peldbaseinu ē kā s un zonu š ovu rī koš anai tirgus veidā , kur ir arī restorā ni, kas piedā vā ē ģ iptieš u, Ā zijas un itā ļ u virtuves ē dienus. . Ir arī mazi veikaliņ i, kur iepirkties (tiem, kas nevē las izvā kties no ī paš uma). Dā rzi ir skaisti un labi kopti; tik dī vaini atrast angļ u dā rzus apvidū , ko ieskauj tuksnesis!
Istabas ir plaš as un visos ir divas gultas vai divguļ amā gulta, kā arī divas bē rnu gultiņ as pie balkona tiem, kam ir bē rni. Tas viss pietiekamā un ē rtā telpā . Numuros ir tē jkanna un tē jas un kafijas pagatavoš anas iespē ja, lai jū s varē tu pagatavot dzē rienus, kad vien vē laties.
VIRTUVE
Katru dienu piedā vā jam brī niš ķ ī gas brokastis, sā tī gas vakariņ as, kā arī gardas bufetes pusdienā s un vakariņ ā s. “Viss iekļ auts” sistē mā ir iekļ auti daž ā di dzē rieni un kokteiļ i.
Bē rnu klubs
Ļ oti labi organizē ts; Bē rni tiek izklaidē ti rotaļ u istabā un ā rā ar daž ā dā m rotaļ lietā m un aprī kojumu. Vakarā notiek vesela izrā de, kurā piedalā s visi bē rni un kas ir ļ oti interesanta visai ģ imenei.
ANIMĀ CIJA PIEAUGUŠ IEM
Š ī ir patiesa stiprā puse, kuras animatorus atceros, diemž ē l, tikai daž us vā rdus, bet tie visi ir labi un top. Tie nav uzbā zī gi, tač u laipni aicina uz spē lē m un daž ā dā m aktivitā tē m visas dienas garumā gan pludmalē , gan iestā des iekš ienē . Turklā t vakarā ir ī sti š ovi.
jū ra
Mierī gs lī cis ar skatu uz daudzā m viesnī cā m, ideā li piemē rots ģ imenē m ar maziem bē rniem, pieejams tikai caur kreiso pludmales pusi (pā rē jo ieskauj aizsargkordons, lai saglabā tu rifu). No gaiteņ a var nokļ ū t ī stā rifā , kurā dzī vo krā saini dzī vnieki.
Lī dz molam, kur ir divas kā pnes, uzkā pt nav iespē jams, pat ja gribē tos. Otru molu izmanto tikai ū denslī dē ji, un tajā ir ļ oti labi vadī ts un uzmanī gs nirš anas centrs.
Viesnī cas personā ls Mani pā rsteidza neticami lielais darbinieku skaits (apsardze, istabu personā ls, uzkopš anas personā ls, bā ra personā ls, pavā ri utt. ). Ī sta cilvē ku armija, kas darī s visu, lai jū s iepriecinā tu. Katru dienu viss tiek tī rī ts, pat redzē ju, kā tiek tī rī tas laternas uz mazā ceļ a, kas ved uz pludmali.
BASEINS Skaists, ar palmā m, kas it kā peld pa ū deni; š eit notiek arī ū dens aerobikas nodarbī bas, spē les utt. ; dvielis tiek izsniegts uz noteiktu laiku, un to var mainī t katru dienu baseina malā ; ir apkalpojoš ais personā ls; Jū su uzturē š anā s beigā s, pē c atgrieš anā s, jums tiks izsniegta karte, kas uzturē š anā s beigā s ir jā atdod reģ istratū rā , piemē rojot sodu par pludmales dvieļ a neatgrieš anu.
Pludmale, baseina bā rs utt.
Kopumā daudzveidī gā s aktivitā tes padarī ja uzturē š anos patī kamu un relaksē još u. Ko gan vē l var vē lē ties, ja lidojums noritē ja raiti un pē c grafika?
аватар filiuspieter12
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Cienī jamā Jaz Dar El Madina Hotel Marsa Alam komanda! Es nevaru vā rdos izteikt savu prieku par uzturē š anos jū su viesnī cā . Ierodoties mani laipni sagaidī ja, un visas uzturē š anā s laikā jutos kā vē rtī gs viesis. Es vē los izcelt brī niš ķ ī go atbalstu no Abd El Aziz kunga no viesnī cas vadī bas. … Tomēr ▾ Cienī jamā Jaz Dar El Madina Hotel Marsa Alam komanda!

Es nevaru vā rdos izteikt savu prieku par uzturē š anos jū su viesnī cā . Ierodoties mani laipni sagaidī ja, un visas uzturē š anā s laikā jutos kā vē rtī gs viesis.
Es vē los izcelt brī niš ķ ī go atbalstu no Abd El Aziz kunga no viesnī cas vadī bas. Mani dziļ i iespaidoja viņ a uzmanī ba un apņ emš anā s padarī t manu uzturē š anos neaizmirstamu. Viņ š vienmē r rū pē jā s par visā m viesu vajadzī bā m un vienmē r bija pieejams, lai atbildē tu uz jautā jumiem un izpildī tu pieprasī jumus.
Visu darbinieku draudzī gums un siltums padarī ja manu uzturē š anos vē l patī kamā ku. Katrs darbinieks, sā kot no restorā na darbiniekiem un beidzot ar uzkopš anas darbiniekiem, radī ja pozitī vu atmosfē ru un lika man justies kā daļ ai no vienas lielas ģ imenes.

Kulinā rijas prieks, apmeklē jot tematiskos restorā nus, ī paš i arā bu restorā nu, bija ī sts akcents.
Mani pā rsteidza ē dienu daž ā dī ba un to kvalitā te. Bija prieks atklā t daž ā das garš as.

Ī paš u uzslavu ir pelnī jusi tī rī ba visā viesnī cā . Viss vienmē r bija nevainojams un labi uzturē ts, kas veicinā ja mierī gas un patī kamas atmosfē ras radī š anu.

Mana uzturē š anā s viesnī cā sakrita ar manu dzimš anas dienu, un es biju ļ oti pā rsteigta par to, kā tika svinē ta lielā diena. Saņ ē mu ne tikai gardu dzimš anas dienas torti, bet arī dā vanu, kas pā rspē ja visas manas cerī bas. Tas padarī ja manu dzimš anas dienu par neaizmirstamu pieredzi, ko es vienmē r paturē š u savā sirdī.

Es daudz ceļ oju darba dē ļ un esmu apmetusies daudzā s viesnī cā s, tač u mana uzturē š anā s viesnī cā Jaz Dar El Madina bija vislabā kā , ko jebkad esmu pieredzē jis. Visa komanda un jo ī paš i Abd El Aziz kungs par mani rū pē jā s vairā k nekā laipni, un es esmu viņ iem ļ oti pateicī gs.
Jau tagad ar nepacietī bu gaidu savu nā kamo apmeklē jumu jū su brī niš ķ ī gajā viesnī cā un atkal izbaudī š u silto atmosfē ru un lielisko apkalpoš anu. "
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums darelmadina
‹ Viesnīca Jaz Dar El Madina 4*
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель находится на спокойном курорте Марса-эль-Алам. Пользуется популярностью среди любителей дайвинга благодаря многочисленным нетронутым точкам погружения. Подходит для семейных пар или для романтического отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 5 км от Международного аэропорта Марса-эль-Алам и в 70 км от центра Марса-эль-Алама.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 1200 м.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

4 ресторана, 3 бара. Есть бассейн с подогревом, круглосуточная стойка регистрации, магазины. Хранение багажа.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб для детей от 4 до 12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Ныряние с маской и трубкой, оборудование для занятия водными видами спорта, дартс, бочча, сквош, стрельба из лука. Аквапарк Aqua Coraya Park в Madinat Coraya с подогревом в зимний период – 19 горок для взрослых и 8 горок для детей (услуга обязательная и оплачивается дополнительно при бронировании отеля, в стоимость включено: неограниченное посещение, закуски, безалкогольные напитки).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 140 номеров.

Istabās

В номерах представлено: ванная комната, банные принадлежности, индивидуальный кондиционер, набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), фен , спутниковое телевидение, мини бар (согласно концепции отеля), сейф, телефон (платно), балкон или терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Madinat Coraya, Marsa Alam, Red Sea, Egypt.
Tālruņi: +2 (065) 3750 100
Tīmekļa vietne: Jaz Dar El Madina
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).