lielisks serviss!

Rakstīts: 15 jūlijā 2022
Ceļošanas laiks: 1 — 15 jūnijs 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Iberhotel Costa Mares izceļ as ar augstu apkalpoš anas lī meni, tī rī bu, draudzī gumu un ļ oti labu ē dienu.
5 zvaigž ņ u viesnī ca pē c Š veices standartiem.
No reģ istratū ras, istabas un dā rza lī dz bā ra/restorā na personā lam visi ir pieklā jī gi, izpalī dzī gi un, kā minē ts, ļ oti draudzī gi. Dzē rienus var pasū tī t un pasniegt pie baseina, kā arī pludmalē.
Sauļ oš anā s krē sli pie baseina un pludmalē ir ļ oti ē rti.
Viesnī cai ir skaists stils. Tas ir pamanā ms pat traukos. Visi numuri ir ļ oti labi mē belē ti un pilnī bā aprī koti.

Vadī tā jus var atrast visur, un viņ i labprā t saņ ems jebkā das atsauksmes un tā s ī stenos. Vienkā rš i dariet man zinā mu, ja jums kaut kas ir nepiecieš ams.
Lagū na ir satriecoš a un vislabā k piemē rota snorkelē tā jiem, kuri meklē mieru un klusumu. Jū s varat iepeldē t tieš i no smilš u pludmales ū denī (bez peldē š anas apaviem) vai apmeklē t mā jas rifu kreisajā krastā ar skaistiem koraļ ļ iem un daudzā m zivī m.
Lagū nā var redzē t lielus jū ras bruņ urupuč us, kas ē d katru dienu, un dugongi tos apmeklē divas reizes dienā . Ieteicams arī bē rniem.
Lai gan ā rzemju tū ristu laivas kursē katru dienu, pirms atzī mes tiem jā pietauvojas jū rā , jo lagū na ir dabas liegums. Glā bē ji, piemē ram, Tamers, ī sos snorkelē š anas braucienos parā dī s mā jas rifu un tā iemī tniekus. Viņ iem ir lielisks serviss! Lē ni un uzmanī gi skatoties, var pamanī t pat krokodilu zivi, akmeņ zivti, peldoš u murē nu, nemo u. c.
Izklaides programma viesnī cā ir laba un nav pā rspī lē ta.
Jū s varat izvē lē ties starp galveno restorā nu un pludmales restorā nu. Pusdienas laikā jū s varat arī pasū tī t ē dienu vai uzkodas no baseina bā ra. Ir liela izvē le visā m gaumē m un liela. Liellopa fileju jeb antrekotu pasniedz vismaz katru otro dienu vienā vai otrā veidā.
Jū s tiksiet lutinā ts ar daž ā diem augļ iem un gardiem desertiem. Piedā vā jumu papildina papildu jumta bā rs.
Tā pē c š ī viesnī ca ir ieteicama ikvienam, kas vē las mieru, labu kvalitā ti un lielisku snorkelē š anu brī vdienu laikā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu