Liela skaista viesnīca siltas, maigas jūras krastā

Rakstīts: 19 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 18 septembris — 2 oktobris 2020
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 9.0
1. Viesnī ca tika izvē lē ta relaksē još ai atpū tai, labi apzinoties, ka pandē mijas laikā noslogojums bū s minimā ls, tā pē c diskotē kas un izklaides nebū s. Bet, pateicoties krievvalodī gajai meitenei Gaļ ai, mū su brī vais laiks netika sabojā ts, viņ a noorganizē ja mums ekskursiju uz Luksoru - Karaļ u ieleju, Karnaku. Viesnī cā ieradā mies pē c 17.00, tā kā atklā jā m sezonu (mū s sagaidī ja ar brillē m), mums tika atvē rta ē ka ar Deluxe numuriem (Standarts tika apmaksā ts), tā pē c tikā m ā tri iekā rtoties.
2. Viesnī cas teritorija skaista un kopta, alejas ar arkā m un ziediem. Vakarā tiek ieslē gts daudzkrā sains augu, dzī vojamo arku un celiņ u apgaismojums. Baseina ū dens ir tī rs un bez smarž as. Tī ra un sakopta smilš u pludmale, sekla lagū na bē rniem, otrā lagū na dziļ a, vairā k piemē rota nirš anai, kurā satikā m bruņ urupuč us peldam ap skaistu, dzī vī gu un milzī gu rifu. Ir arī ieeja nirš anai no lielā pontona, kas atrodas pludmales otrā pusē . Visu pludmales teritoriju ierā mē liels, skaists un dzī vī gs rifs, satikā m mantarajas un murē nas.
3. Istabas ir tī ras, uzkopš ana notiek katru dienu, bez pā rtraukuma darbojā s kondicionieris, tē jkanna, TV un visa sadzī ves tehnika.

4. Mums patika ē diens, (ī paš i jū ras velš u zupa), garneles, krabji, kalmā ri. Vienmē r bija makaroni, saldumi, saldē jums. Viesnī cas ī paš nieks Ismails ir itā lis, ļ oti sabiedrisks un labsirdī gs, vienmē r pusdienoja un vakariņ oja pie mums. Smaidoš ais apkalpojoš ais personā ls mū su lū gumus izpildī ja netieš i. Mē s labi atpū tā mies. Paldies visam viesnī cas personā lam par lielisko apkalpoš anu.
5. Nepatika, ka tū re ā tri beidzā s!! !

Mē s iesakā m Fantasia Hotel relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu