Mans apskats

Rakstīts: 5 decembris 2021
Ceļošanas laiks: 22 novembris — 2 decembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
1. Wi-fi - nē . Jums ir jā iegā dā jas SIM karte.
2. Skaitlis. Vakarā reģ istrē jā s. Iespaids bija š ausmī gs. Briesmī ga, appelē jis smaka. izturē ts 4 dienas! Gultas veļ a nav svaiga. Man rokā s ielika lielu dvieli (pludmales), tas bija netī rs, smirdī gs, ar izž uvuš iem plankumiem. Mē beles ir vecas, viss nobruž ā ts. Seifs nestrā dā ja, sauca uzstā dī t. Bija duš as ž eleja un duš as vā ciņ š . Ū dens izlietnē bija aizsē rē jis. Nav skaņ as izolā cijas.
3. Virtuve ir oriģ inā la. Man nepatika, lai paspē tu ko garš ī gā ku, jā atnā k uz atklā š anu. Augļ i: apelsī ni, melones bija skā bas. No eksotikas bija datumi, Un tad ne vienmē r saldie. Zivis iedeva ar zvī ņ ā m, apē st nebija iespē jams.

Bija odi. Labi, ka paņ ē mu lī dzi fumigatoru un smidzinā tā ju.
Animā cijas nebija. No rī ta un vakarā bija joga.
Teritorija laba, kopta, daudz apstā dī jumu. Skats no balkona bija brī niš ķ ī gs. , Jū ra nav tā lu, Bet pirms var nopeldē ties vajag ilgi staigā t pa seklumu 400 metrus. Rifu neredzē ju, koraļ ļ u zonas: redzē ju tikai viens un tas bija ļ oti, ļ oti mazs. Pū ta vē jš un bija viļ ņ i. Tā lu neaizpeldē ju dē ļ viļ ņ iem. Bija zivis. Ieejiet jū rā pa smiltī m tikai vienā vietā , pā rē jā piekraste viss ir akmeņ ains. No krievvalodī gajiem darbiniekiem tikai admins, pā rē jie izliekas nesaprotam.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu