Ļoti laba viesnīca.

Rakstīts: 18 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 10 — 16 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Mē s atpū tā mies Port Ghalib Resort 5 * februā ra vidū . Viesnī ca ir ļ oti skaista un ē rta. Patika viss: teritorija, personā ls, telpas, ē ku arhitektū ra, jū ra, atraš anā s vieta netā lu no ostas. Jū s varat iet no reģ istratū ras uz savu istabu pa gaiteņ iem, neizejot svelmī gajā saulē . Viesnī ca ir milzī ga, tai ir kopī ga zona ar Siva Port Ghalib Resort 5 *. Ekskursijas pieteica paš i caur internetu. Patika ekskursijas no mido bikham. Ir divi pontoni: atklā tā jū rā un lī cī . Es redzē ju gandrī z visu veidu zivis, daudzus bruņ urupuč us, rajas, murē nas. Viesnī cas darbinieki uz pontoniem uzvedā s taktiski - viņ iem ļ ā va peldē t tā lā k par bojā m, viņ i runā ja par vietu, kur dzī vo jū ras dzī vnieki. Ja jū ra ir vē jaina, var peldē ties lī cī . Peldē ties jū rā var tikai SunRise Marina Hotel pludmalē . Kuram ir bail no atklā tā s jū ras – š ī s viesnī cas pludmalē var vē rot zivis un koraļ ļ us.
Lieliska krieviski runā još a animā cijas komanda. Atpū š as galvenokā rt ā rzemnieki no Eiropas. Gatavs komunicē t, bet nepiecieš amas angļ u vai vā cu valodas zinā š anas.
Mē s ceram atgriezties š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu