Coral Hills Resort Marsa Alam 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 5.910
№49 viesnīcas reitingā Marsa Alam
7.5 Numurs
9.1 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.2 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Coral Hills Marsa Alam atrodas tieši pie Sarkanās jūras. Viesnīca tika atvērta 2012. gadā, viesnīcā tiek veikta ikgadēja pakāpeniska renovācija. Viesnīca sastāv no galvenās trīsstāvu ēkas, 11 trīsstāvu ēkām un 5 divstāvu villām. Marsa Alam pilsēta atrodas 45 minūšu brauciena attālumā no kūrorta. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai pludmalē.Vairāk →
аватар vasilevaalesa752
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ja vē laties atpū sties no visiem un visa, tad š ī ir vieta jums, pilnī ga atpū ta, miers un klusums. Personā ls ir draudzī gs, bet nav uzbā zī gs, ē diens ir garš ī gs jebkurai gaumei. Ļ oti skaista zemū dens pasaule, to nevar aprakstī t vā rdos, tā ir jā redz. … Tomēr ▾ Ja vē laties atpū sties no visiem un visa, tad š ī ir vieta jums, pilnī ga atpū ta, miers un klusums. Personā ls ir draudzī gs, bet nav uzbā zī gs, ē diens ir garš ī gs jebkurai gaumei. Ļ oti skaista zemū dens pasaule, to nevar aprakstī t vā rdos, tā ir jā redz.
аватар Marina261001
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ieradā mies 6-7, iekā rtojā mies 10. Istaba bija normā la, viss darbojā s. Netī ra viesnī ca. Virtuve nav ļ oti. Tie, kas jau ir atpū tuš ies Ē ģ iptē , teica, ka tas ir Ē ģ iptes standarta ē diens. . Animā cija ir ļ oti vā ja. … Tomēr ▾ Ieradā mies 6-7, iekā rtojā mies 10. Istaba bija normā la, viss darbojā s. Netī ra viesnī ca. Virtuve nav ļ oti. Tie, kas jau ir atpū tuš ies Ē ģ iptē , teica, ka tas ir Ē ģ iptes standarta ē diens. . Animā cija ir ļ oti vā ja. Mē s devā mies apskatī t jū ras govi vai citā di to sauc par dugongu, Marsa Alam ir gandrī z vienī gā vieta, kur to var apskatī t. Varat piepeldē t lī dz tai pieejamā attā lumā un uzņ emt paš bildi. Š is primā ts jū ras dibens ir gandrī z 4 metri.
аватар lipovenko.irina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viņ i lidoja uz Marsa Alamu tī ras ziņ kā rī bas dē ļ . Iepriekš Sharm un daudzas reizes. Cena 630$ par diviem + 25 vī za no deguna, bijā m diezgan apmierinā ti, un neko tā du par tā du naudu negaidī jā m. Lidostā ieradā mies rī tausmā , viesnī cā lī dz brokastu sā kumam, kuras, kā mums vē l autobusā stā stī ja gids, mū s negrasī jā s pabarot, tikai par 5$! Tā du alkatī bu nebiju sastapusi, it ī paš i tā pē c, ka visu nakti lidojā m! Vestibilā mū s cienā ja ar pulverveida limonā di un uzmanī gi brī dinā ja, ka bā ra pakalpojumus un kafijas automā tu nevar izmantot pirms ieguldī juma. … Tomēr ▾ Viņ i lidoja uz Marsa Alamu tī ras ziņ kā rī bas dē ļ . Iepriekš Sharm un daudzas reizes. Cena 630$ par diviem + 25 vī za no deguna, bijā m diezgan apmierinā ti, un neko tā du par tā du naudu negaidī jā m. Lidostā ieradā mies rī tausmā , viesnī cā lī dz brokastu sā kumam, kuras, kā mums vē l autobusā stā stī ja gids, mū s negrasī jā s pabarot, tikai par 5$! Tā du alkatī bu nebiju sastapusi, it ī paš i tā pē c, ka visu nakti lidojā m! Vestibilā mū s cienā ja ar pulverveida limonā di un uzmanī gi brī dinā ja, ka bā ra pakalpojumus un kafijas automā tu nevar izmantot pirms ieguldī juma. Paldies Dievam, vismaz jū rā un baseinā var! )
Bijā m iekā rtojuš ies ap diviem, lai gan viesnī ca bija pusapdzī vota. Skaitlis kā skaitlis, normā ls. Jā atzī mē , ka no visiem numuriem paveras skats uz jū ru. Jū ra biež i bija vē traina, tā pē c katru dienu nebija iespē jams peldē ties. Pludmale ir pamesta un pamesta, pā rsvarā atrodas pie baseiniem. Bet...koraļ ļ u rifs ir tikai pasaka, neko tā du neesmu redzē jis! Iedomā jieties, ka jū s lidojat ar helikopteru virs zaļ ajiem kalniem, tikai kalnu vietā jums ir skaisti rifi, kas dodas taisni bezdibenī ! Viesnī cu robež ojas vē l piecinieks, kur reizē m aiz garlaicī bas devā mies, un to visu ieskauj vienkā rš i tuksnesis, kur par 15$ var braukt ar kvadracikliem.
Viesnī cas viesi pā rsvarā ir poļ i, vā cieš i un arā bi. Kopē jie ietaupī jumi bija jū tami visur. Animatoru nebija, deju kolektī vi uzstā jā s restorā na terasē.3 reizes vakarā . Ir arī diskotē ka - kolonna, kas pā rcelta no baseina bā ra, kas strā dā pie dī dž eja (pa dienu viņ š ir arī viesmī ļ a) zibatmiņ as un viesu zibatmiņ as. Nebija pietiekami daudz vī na glā ž u. Steidzī gi nomazgā jā m tikai ar ū deni, kā arī plastmasas brilles pie baseina, mū s sagā dā ja herpes). Izsalkuš i nebijā m, lai arī izvē le nav liela, bet par tā du naudu pietiek. Alus un vī ns nekā , pā rē jais - ierastais viesnī cas swill, kā citur.
Personā ls laipns un lē ns. Wi-Fi tikai vestibilā , un pē c tam vā jš...turklā t vestibilā biež i tika izslē gts gaisa kondicionieris. 40 grā du karstumu izturē ja mierī gi, pateicoties sausajam klimatam, baseinam, lietussargiem tā tuvumā un, protams, reizē m arī jū rai. Masā ž a mū sē jiem 25$, re 20. Ā rzemniekiem 45 eiro. Ir simulators, tomē r puse no gludekļ a nedarbojā s.
Kopumā viesnī ca nepretencioziem cilvē kiem, kuri novē rtē rifu, svaigu jū ras vē smu un mieru. Neiesaku ceļ ot ar bē rniem. Ļ oti ceru, ka tagad apkalpoš anas ziņ ā ir labā k! Lai jaukas brī vdienas!
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uz Ē ģ ipti devā mies pirmo reizi un gaidī jā m ko pavisam citu. Man nepatika š eit esoš ā teritorija un serviss. Reģ istrē š anā s bija ī sa, istabiņ a bija š ausmī gi sakopta. Un vispā r cipars gribē ja bū t labā ks. … Tomēr ▾ Uz Ē ģ ipti devā mies pirmo reizi un gaidī jā m ko pavisam citu. Man nepatika š eit esoš ā teritorija un serviss. Reģ istrē š anā s bija ī sa, istabiņ a bija š ausmī gi sakopta. Un vispā r cipars gribē ja bū t labā ks. Š eit nepatika. Teritorija ir mazā k sā pī ga, un ā rpus teritorijas nav nekā , nav veikalu, nav slimnī cu. Pastaigā ties nav kur, tikai 3 viesnī cas tuksnesī . Animā cijas kā tā das gandrī z nebija. Bē rniem vispā r nebija nekā . Bē rnu ē dienkartes nebija. Ē diens nav daudzveidī gs, katru dienu viens un tas pats. Neiesaku š o viesnī cu un vairs tur nebraukš u.
аватар kubilay
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma, viņ i š eit kā dreiz bija. Vispā r, izņ emot jū ru, mū s ī paš i nekas neinteresē ja, tā pē c bijā m gatavi pievē rt acis uz daž ā m niansē m. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma, viņ i š eit kā dreiz bija. Vispā r, izņ emot jū ru, mū s ī paš i nekas neinteresē ja, tā pē c bijā m gatavi pievē rt acis uz daž ā m niansē m. Izmitinā ja mū s uz 20 minū tē m maksimums, istabiņ a tika iedota uz ilgu laiku nevis jauna, bet ar skatu uz jū ru, kas bija ļ oti patī kami acij. Iekš ā viss bija darba kā rtī bā , gulta liela un ē rta, santehnika katru dienu vairā k vai mazā k tī rī ta. Ē diens noteikti nav paredzē ts gardē ž iem, bet minimā lais trauku komplekts mums bija. Kartupeļ i, rī su makaroni, mē rce, malta gaļ a, vista, konditorejas izstrā dā jumi - tas viss ir vienmē r, tā pē c jū s nepaliksit izsalkuš i, tas ir skaidrs, tač u nav daudz daž ā du. Lī dzi paņ ē mā m stipro alkoholu, paņ ē mā m arī aptieciņ u, un ierodoties lidostā iegā dā jā mies vietē jā s SIM kartes. Protams, jū s varat rakstī t daudz par jū ras un zemū dens pasaules skaistumu, tač u jums ir jā saprot, ka š ī s vietas ir piemē rotas tikai retajiem zinā tā jiem, kuri visu savu galveno laiku pavadī s zem ū dens un baudī s dzī vo koraļ ļ u skatus, daž ā das zivis un kuri ir gatavi pavadī t visu savu laiku un kalorijas, meklē jot ko interesantu zem ū dens. Pludmales roņ u brī vdienā m daž reiz man paš am patī k š is, jā izvē las cita vieta. Viesnī cā nav super izklaides. Ir animā cija, vakarā paš i rī ko daž ā dus priekš nesumus vai š ovus, brī ž iem bija ļ oti interesanti, ī paš i tā pē c, ka vairs nebija ko darī t, bet tieš ā m pa dienu bijā m tik noguruš i, ka jau desmitos varē jā m gulē t. vakars. Viesnī cas teritorija liela, bet ne perfekti tī ra, pieskata baseinus. Personā ls nav slikts, pieklā jī gs, nekā du problē mu nebija, neviens ī sti nezina krievu valodu. Atpū tnieki pā rsvarā ir rietumeiropieš i, izņ emot mū s, no krievvalodī gajiem, no Vā cijas bija tikai pā ris, kas pirms 20 gadiem pā rcē lā s uz sveš u zemi un viss. Pē c nedē ļ as mums kļ uva nedaudz garlaicī gi, tā pē c nolē mā m atpū sties Luksorā , lai gan tur bijā m pirms č etriem gadiem, bet š ajā laikā atvē rā m vairā kas jaunas norises vietas un paplaš inā jā m vecā s, joprojā m bija ļ oti interesanti. Ar laivu izbraucā m arī atklā tā jū rā , apskatī jā m ekskursijas ar tibaturku. Domā ju, ka viesnī ca ir tā s naudas vē rta, bet vieta specifiska, grū ti nokļ ū t, ar bē rniem noteikti uz š ejieni nebrauktu, bet ar pā rē jo bijā m diezgan apmierinā ti, dabū jā m visu, ko gribē jā m.
аватар ronald.150706
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Netā lu no lidostas, smags transfē rs. Laicī gi kavē jā s arī norē ķ ini. Ieradā mies vē lu vakarā , un rokassprā dzes uzvilkā m tikai pirms vakariņ ā m, tā pē c devā mies brokastī s par naudu (10$ no cilvē ka). … Tomēr ▾ Netā lu no lidostas, smags transfē rs. Laicī gi kavē jā s arī norē ķ ini. Ieradā mies vē lu vakarā , un rokassprā dzes uzvilkā m tikai pirms vakariņ ā m, tā pē c devā mies brokastī s par naudu (10$ no cilvē ka). No personā la draudzī gi bija tikai istabu apkopē jas un daž i oficianti. Ja prasī siet alu vai glā zi vī na, tad atbildē jū s saņ emsiet pilnī gu ignorē š anu vai piedā vā jumu maksā t 3 USD par katru. Tas ir viss iekļ auts jums!

Ē diens vienmuļ š , negarš ī gs: sierus un desiņ as pā rsvarā ir bī stami ē st, bet konditorejas izstrā dā jumi, ī paš i kruasā ni brokastī s, ir lieliski. Viesnī cas numuriņ i ir nedaudz novā rtā stā voklī : kontaktligzda ir izrauta no sienas un karā jā s ar atklā tiem vadiem (un ja ar bē rniem? ), izlietnē nav drenā ž as tī kla mazgā š anai, tā pē c ir daž i dekori. rokas, tad jā bū t ļ oti uzmanī giem.
Duš as kabī ne ir nož ogota ar masī vu stiklu, kas svā rstā s uz visā m pusē m, un š ķ iet, ka taisā s krist, turklā t ū dens tik ā tri ieskrien pannā un no tā s neaizbē g, tā pē c ar ū dens procedū ru tai jā paā trina. .

Bet, tas viss ir sī kums, salī dzinot ar to, ka jū ra, kā izrā dī jā s, lī dz Lieldienā m vienmē r ir vē traina, un tas, ka operatori par to nebrī dina, ir liela pretī ga lieta. Pieauguš ais ī sti nevar peldē t, un ko lai saka par bē rniem. Mums no desmit paveicā s paķ ert tikai pā ris dienu beigā s, lai normā li nopeldē tu un nirt blakus koraļ ļ u rifam, tā ir vienkā rš i neticama pieredze. Ierosinā tā s jahtu tū res ar lielu bruņ urupuč u un jū ras govju apmeklē jumu izrā dī jā s banā la tū ristu krā pniecī ba un pat visu dienu slimoja no vairā kiem amerikā ņ u kalniņ iem.

Wi-Fi darbojas tikai reģ istratū rā , bet ļ oti vā jš , televizorā nav neviena Ukrainas kanā la.
Pateicoties animatoram, gandrī z katru vakaru notika diezgan augsta lī meņ a koncertu un konkursa programmas.
Територія готелю. Амфітеатр. Готель. Басейн. Панорама готелю. Один з басейнів(всього три) Номер.
аватар JUlija853689
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā bija neliela bufete un bija rindas. Ē dienu visiem nepietika, bija jā gaida, kamē r atnesī s jaunu. Pludmale ļ oti maza, ar lietussargiem visiem nepietika, lai gan nebija sezona. Trū ka arī sauļ oš anā s krē slu, kuriem reizē m nā cā s gulē t uz dvieļ iem un pie baseina arī . … Tomēr ▾ Viesnī cā bija neliela bufete un bija rindas. Ē dienu visiem nepietika, bija jā gaida, kamē r atnesī s jaunu. Pludmale ļ oti maza, ar lietussargiem visiem nepietika, lai gan nebija sezona. Trū ka arī sauļ oš anā s krē slu, kuriem reizē m nā cā s gulē t uz dvieļ iem un pie baseina arī . Izlī gums mani ilgi negaidī ja. Un mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā mums bija piemē rota cenai, pat 1. rindā . Lai arī ne 5 zvaigznes, bet cenas/kvalitā tes attiecī ba bija paredzama normā la, bet nesakrita nedaudz. Istaba bija normā la, jauna santehnika. Kā mē s saprotam, pati viesnī ca ir diezgan jauna. Bet istabā vē l bija jā tī ra ar mitrajā m salvetē m, jo ​ ​ tur bija putekļ i. Varbū t tas ir pirms sezonas. Viņ i mū s nokā rtoja bez papildu maksā jumiem. Man patika, ka no katras istabas paveras skats uz baseinu un jū ru. Wi-Fi bija reģ istratū rā un ļ oti vā jš.
Bet ierodoties mē s nopirkā m Vodafone karti par 10 USD un mums pietika visai nedē ļ ai un pat iedevā m to saviem draugiem. Animā cija ir lieliska, lai gan tur bija tikai 2 puiš i. Bet viņ i veica labus š ovus un aicinā ja visus piedalī ties. Viesnī cā taisī jā m diskotē kas, bija diezgan jautri. Viesnī cas personā ls ir diezgan uzmā cī gs. Ja cilvē ki vē las klusu atpū tu, tad š ī viesnī ca nav priekš viņ iem. Bet par š o cenu š ī viesnī ca ir diezgan normā la.
аватар Sws11
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Paldies Dievam, viņ š aizgā ja, jau skaitot dienas. No rifa priekš rocī bā m, tī rī š ana un mazā k attieksme, skats uz jū ru un VISS. No mī nusiem ceļ š ir 3 stundas, viesnī ca mež onī gā tuksnesī , virtuve vienmuļ a 6 veidi, no kuriem izvē lē ties un gaļ a tiek bē rta uz karotes porcijā s, viena no skopā kajā m lietā m, ko esmu redzē jis, ieejot jū ra no citas viesnī cas mola, lai iebrauktu, reģ istratū rā jā ņ em karte, bez apsarga nelaidī s iekš ā , pē c nedē ļ as piekļ ū š ana vauntā rifam, no kura braucu bija trī s dienas, pā rē jie viļ ņ i ū denī neiekļ ū s, viss slē gts sarkanais karogs. … Tomēr ▾ Paldies Dievam, viņ š aizgā ja, jau skaitot dienas. No rifa priekš rocī bā m, tī rī š ana un mazā k attieksme, skats uz jū ru un VISS. No mī nusiem ceļ š ir 3 stundas, viesnī ca mež onī gā tuksnesī , virtuve vienmuļ a 6 veidi, no kuriem izvē lē ties un gaļ a tiek bē rta uz karotes porcijā s, viena no skopā kajā m lietā m, ko esmu redzē jis, ieejot jū ra no citas viesnī cas mola, lai iebrauktu, reģ istratū rā jā ņ em karte, bez apsarga nelaidī s iekš ā , pē c nedē ļ as piekļ ū š ana vauntā rifam, no kura braucu bija trī s dienas, pā rē jie viļ ņ i ū denī neiekļ ū s, viss slē gts sarkanais karogs. Neatliek nekas cits kā klaiņ ot pa mež onī go tuksneš aino krastu, viesnī cas stā vs nav dzī vojamais, pā rē jo stā vu aizņ em 15-20 procenti. Neiesaku no vairā k nekā.10 viesnī cā m, kur man bija viena no neveiksmī gā kajā m. Paskaties Google foto no kosmosa, pie viesnī cas, aiz viesnī cas nosaukuma ir 2 zvaigznes, tas ir REĀ LS novē rtē jums š ai bē dī gajai un mež onī gajai vietai.
аватар makolvik
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mums bija š iks numuriņ š.4 stā vā , divistabu, ar diviem kondicionieriem, ar skatu uz jū ru, viesnī cas centrā (virs restorā na) - starp citu, tas viss reģ istratū rā par 20 dolā riem. Par slikto: istaba netī ra, kā pē c remonta - putekļ u kā rta, netī ri logi. … Tomēr ▾ Mums bija š iks numuriņ š.4 stā vā , divistabu, ar diviem kondicionieriem, ar skatu uz jū ru, viesnī cas centrā (virs restorā na) - starp citu, tas viss reģ istratū rā par 20 dolā riem. Par slikto: istaba netī ra, kā pē c remonta - putekļ u kā rta, netī ri logi. Uzturē š anā s laikā viesnī cā (7 dienas) viņ i iztī rī ja istabu tikai 1 reizi - un tad piespieda. Restorā nā ir daudz sabojā tu ē dienu - mē s saindē jā mies, turklā t tas bija netī rs uz sadales galdiem, bija muš as, bija netī ri š ķ eldoti š ķ ī vji. Kafija restorā nā - pelē ka smirdī ga dū maka. Ē diens pats par sevi nav slikts (izņ emot brokastis), -viss garš ī gi, bijā m paē duš i. Dzē rieni un alkohols bā rā ir atseviš ķ a saruna: alus ir normā ls, sulas nav, ir tikai saldie gā zē tie dzē rieni, vietē jais dž ins, rums - tā -tā , kokteiļ u principā nav (pie jums var ieliet rumu kolā pieprasī jums).
Labā s ziņ as: Viesnī ca ir ļ oti skaista; jautrs un uzmanī gs personā ls, izcila animā cija, skaists koraļ ļ u rifs, kur var droš i staigā t kā jā s, savvaļ as daba, bezgalī ga tuksneš aina pludmale, jū ra augustā karsta - viss bija kā rtī bā , un viesnī cas nepilnī bas mums atvaļ inā jumu nesabojā ja.
Вид из номера
аватар michukova
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca liela un tī ra, ar to viss labais beidzas. Serviss pretī gs. Ē diens ir neē dams. nevē rī ba pret tū ristiem. Infrastruktū ras praktiski nav. Jū ra ir tikai tiem, kas labi peld un nirst. Tajā nebū s iespē jams atslā binā ties un mē rcē ties. … Tomēr ▾ Viesnī ca liela un tī ra, ar to viss labais beidzas. Serviss pretī gs. Ē diens ir neē dams. nevē rī ba pret tū ristiem. Infrastruktū ras praktiski nav. Jū ra ir tikai tiem, kas labi peld un nirst. Tajā nebū s iespē jams atslā binā ties un mē rcē ties.
Parādīt vairāk »


iemiesojums korgevich
Šajā sakarā jautājumi ir šādi: 1) kāda ir situācija ar internetu uz 06.2013. Vai ir bezmaksas wifi vai tas ir maksas? 2) Vai istabās ir vannas piederumi (šampūns, dušas želeja u.c.) vai arī tie jāņem līdzi? 3) vai viesnīcā varēs izmantot vienkāršu datoru (vēlos pārsūtīt bildes no vienas zibatmiņas uz otru)? ja jā, vai tas ir maksas vai bezmaksas? 4) pirmo reizi būsim viesnīcā, kur nav ne smilšainas ieejas jūrā, ne pontona. drīzāk turpat netālu, citā viesnīcā ir pontons, bet ne vienmēr drīkst to izmantot. tātad jautājums - kā iekļūt jūrā un izkļūt no tās? iet taisni gar aplokiem? bet kā tad uzkāpt uz zemes, kāpt kaut kā vai kā? un vai tas kaitē koraļļu rifam? Es zinu par čībām, ņemu tās līdzi kopā ar pleznām. Paldies visiem.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums kav-31
Nepieciešama steidzama atbilde
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Курортный отель Coral Hills Marsa Alam находится прямо на берегу Красного моря. Отель открыт в 2012 году, в отеле проходит ежегодная поэтапная реновация. Отель состоит из главного трёхэтажного здания, 11-ти трёхэтажных зданий и 5 двухэтажных вилл. Город Марса-Алам находится в 45 минутах езды от курортного отеля. Гостиница подойдет для пляжного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 40 км от аэропорта г. Марса Алам, 27 км от г. Эль Кусейр
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 200 м. Собственный, песчаный пляж, есть кораллы, понтон.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В 4 ресторанах отеля подают различные блюда китайской, индийской, французской и итальянской кухни по меню. К услугам гостей открытая терраса. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по глаженью одежды. На территории есть магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна (1 с подогревом в зимний период), мини-клуб (возраст 4-12 лет), анимация
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Ныряние с маской и трубкой, 1 теннисный корт (с жестким покрытием), датрс, мини-футбол, ленивая река.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 205 номеров: Standard Room, Superior Room, Family Room, Family Superior, Royal Suite, Villa.

Istabās

В номере есть кондиционер, мини-бар, сейф, ванная комната, фен, телефон, балкон/терраса, Wi-Fi (платно), телевизор.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
Adrese Um El Sid Cliff El Frosia St. South Sinai Egypt
Tālruņi: +2065-339-5050 /1/2
Tīmekļa vietne: Coral Hills Resort Marsa Alam
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол, баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.