MG Alexander the Great Hotel 4*– Atsauksmes

26
Novērtējums 7.710
№16 viesnīcas reitingā Marsa Alam
7.9 Numurs
9.3 apkalpošana
8.8 Tīrība
7.3 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Marsa Alam pilsētas – šīs vietas ir slavenas ar pasakaino jūru un daudzveidīgo zemūdens pasauli. Viesnīcas teritoriju rotā mākslīgais ezers (slēgta lagūna). Ieteicams snorkelēšanas un relaksējošu brīvdienu cienītājiem. Pēdējā renovācija veikta 2010. gadā. Viesnīcas kopējā platība ir 86 000 kv.m.Vairāk →
аватар atv_ott1
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā mies viesnī cu par labu cenu. Pirmo reizi Marsa Alam, 8. Ē ģ iptē . Š ī ir cita pasaule))) Atbraucā m naktī no Hurgadas lidostas, ceļ š bija grū ts + 3h transfē rs, uzreiz tikā m paē duš i un iekā rtojuš ies. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies viesnī cu par labu cenu. Pirmo reizi Marsa Alam, 8. Ē ģ iptē . Š ī ir cita pasaule)))
Atbraucā m naktī no Hurgadas lidostas, ceļ š bija grū ts + 3h transfē rs, uzreiz tikā m paē duš i un iekā rtojuš ies. Personā ls pieklā jī gs, uzkopš ana normā la, gulbji no dvieļ iem par dzeramnaudu. Istabu iedeva blakus recepcijai, normā la, tī ra, viss vesels, darbojā s, ū dens vienmē r karsts, vienī gā kosmē tika š ķ idrā s ziepes.
Teritorija sakopta, vidē ja izmē ra, maz apstā dī jumu, izceļ as teritorijā esoš ais ezers. Ē diens parasts ē ģ iptietis, atbilst 4*, ir par ko sū dzē ties pē c vē lē š anā s, bet mē s nē ))) zivis, vista, aknas, liellopu gaļ a, pī le, dā rzeņ i un rī si un makaroni sortimentā un gatavoti savā dā k, parasti saldumu, augļ u, jū ras velš u nebija. Kafijas un kakao automā ts. Alkohols ir parasts ē ģ iptietis. Vienkā rš i brī niš ķ ī ga animā cija. Labi darī ti puiš i, putu ballī tes, pludmalē , baseinā , ē ģ iptieš u š ovs, kungs un jaunkundze, dienas izklaides...Kaut kā tas viss bija jautri.
Neesmu animā cijas cienī tā js, bet š oreiz izdevā s. Ī paš i ņ emot vē rā , ka no viesnī cas nav kur atstā t.
JŪ RA. Vietu pludmalē pietika visiem, sauļ oš anā s krē sli bija pusmū ž a un normā li. Rifs ir skaists. Ir daž ā das zivis, daudz mazu un lielu. Es redzē ju dzeloņ raju un Napoleonus. Un protams ceļ ojuma mē rķ is ir bruņ urupucis!! ! 2 lieli))) no rī ta ieradā s laikā . Jū ra ir forš a! Nianse par pontonu. Tā tiek bū vē ta. Daļ a uz rifa malas. Jums jā iet cauri ū denim un akmeņ iem aplokos, pē c tam jā uzkā pj uz pontona gabala un jā nokā pj lī dz rifa malai. Š is...Un darba laikā pontonā tiek izkā rts sarkans karogs. Uz visu dienu, kamē r mā nā s, ka ir uz pusstundu vai ka ir vē jš utt. Biju tā dos gadī jumos uz 2 kaimiņ u viesnī cu pontoniem, lī dz otrajam pontonam bija jā staigā apmē ram 20 minū tes. Viņ i ielaiž jū s tur un neizkar sarkano karogu, neskatoties uz vē ju; bonuss ir rifu daž ā dī ba. Ņ emot vē rā ekskursijas cenu, tas ir ok.
Es domā ju, kad pontons bū s pabeigts, viesnī ca kļ ū s dā rgā ka))) Ekskursijas nebraucā m, neko nepirkā m))) Wi-Fi ir visur, darbojas pat ā rpus teritorijas gar krastu, bet nav ne sarunas, ne video, tikai ziņ as, fotoattē lu sū tī š ana un pā rlū kprogramma atbilstoš i jū su noskaņ ojumam)))
Kopumā svē tki bija veiksmī gi. Marsa Alam ir skaista. Infrastruktū ras trū kums mū s neapbē dinā ja, zemū dens pasaule un pakalpojumi sedza visu.
Животный мир))) Общие впечатления Шикарные рассветы Номер после уборки Отлив
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pavadī ju vienu nedē ļ u viesnī cā ar savu 13 gadus veco meitu rudens skolas brī vlaikā . Viesnī cu ieteica tū risma aģ entū ra Unitours, cena pilnī bā apmierinā ja, apkalpoš ana patī kama, tā pē c uzticē jā mies tū risma aģ entei. … Tomēr ▾ Pavadī ju vienu nedē ļ u viesnī cā ar savu 13 gadus veco meitu rudens skolas brī vlaikā . Viesnī cu ieteica tū risma aģ entū ra Unitours, cena pilnī bā apmierinā ja, apkalpoš ana patī kama, tā pē c uzticē jā mies tū risma aģ entei. Manuprā t, š ī viesnī ca ir izcila č etriniece. Esam jau bijuš i ā rzemē s, ī paš i Ē ģ iptē , ir kā ds salī dzinā jums. Viesnī cā izcils ē diens, laba ē dienkarte itā ļ u restorā nā (makaroni, pica, focaccia utt. ), ir bā ri. Krievu valodā runā još s personā ls ir tikai reģ istratū rā . Viesnī ca ir orientē ta uz itā ļ u publiku, tā pē c neviens nerunā krieviski, kas, starp citu, mū su brī vdienu kvalitā ti neietekmē ja ne mazā kajā mē rā . Pludmalē situā cija ir sekojoš a: apmē ram 300 m ir neliels pontons, ieeja jū rā ir koraļ ļ u, tā pē c nirā m no pontona. Viņ i no Maskavas paņ ē ma spuras un maskas ar snorkelē m, lai uz vietas bū tu nomas punkts - viņ i to neredzē ja. Teritorijā ir baseini, pat 2, bet tie nav apsildā mi, tā pē c peldē š ana ziemā diez vai bū s ē rta, bet mū su ceļ ojuma laikā viss bija ok.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija no 07.12 lī dz 21.12. 2011 ar bē rnu 1.4 gadi. Ģ imenei draudzī ga viesnī ca. Plusi: 1. Ļ oti, ļ oti skaista jū ra, BET sagatavojiet sevi-och. vē traina dzī ve tajā ! Paskaidroju, viesnī ca atrodas rezervā ta teritorijā , tā pē c paturiet prā tā , jū s ejat uz molu, un jums garā m ir dzeloņ rajas, daž as dzeltenas č ū skas. … Tomēr ▾ Bija no 07.12 lī dz 21.12. 2011 ar bē rnu 1.4 gadi. Ģ imenei draudzī ga viesnī ca. Plusi: 1. Ļ oti, ļ oti skaista jū ra, BET sagatavojiet sevi-och. vē traina dzī ve tajā ! Paskaidroju, viesnī ca atrodas rezervā ta teritorijā , tā pē c paturiet prā tā , jū s ejat uz molu, un jums garā m ir dzeloņ rajas, daž as dzeltenas č ū skas...Astoņ kā jis aitu suņ a lielumā , ež i...Jū ras zirnekļ i sauca par zvaigznē m...Oho, zvaigznes, kungs pū kainā s ķ epas. Neskopojies ar apaviem! Kad paisums bū s ā rā , kā tas viss iznā ks...Milzī gs bruņ urupucis aizbrauca uz molu - iespaidi, protams. . . 2. Skaisti - teritorija pasakaina3. Gaiss smarž o pē c piparmē tras 2-3 m attā lumā no auga, viss izž ū st vienā rā vienā un lietas smarž o pē c garš vielā m un jū ras sā ls4. Daudzi krievi ir vienkā rš i, labi krievi. Starp citu, š ī nav pirmā reize, kad daudzi cilvē ki ierodas š ajā viesnī cā! ! ! Mī nusi1. Vadī tā ji ir dupš i, tas ir skaidrs2. Nav kur normā li samainī t naudu (skaidru) Par kartē m nav runas. Dieva aizmirstas vietas iespaids. Ja lī dzi nav klē pjdatora, savienojums ir och. dā rgi!! !
No administratoru puses divi vā rdi - desmitiem dolā ru3. Ļ oti stiprs vē jš . Divas dienas smiltis sita pa visu ķ ermeni. . . Ē diens labs. Es bez vilcinā š anā s dotos vē lreiz! Pat vē jā ir galvenais! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atbraucu pirms 2 dienā m, braucu ar draugu un diviem bē rniem 5 un 11 gadi, man ļ oti patika, lai gan bija neliels vē jš , un viss ir kā rtī bā , viņ i katru dienu tī ra istabu, ja atstā j dolā ru, viņ i taisī s pie mums visā dus zvē riņ us, kurus viņ i nedarī ja, bē rni pē c vakariņ ā m skrē ja istabā skatī ties kurš ko dara. … Tomēr ▾ Atbraucu pirms 2 dienā m, braucu ar draugu un diviem bē rniem 5 un 11 gadi, man ļ oti patika, lai gan bija neliels vē jš , un viss ir kā rtī bā , viņ i katru dienu tī ra istabu, ja atstā j dolā ru, viņ i taisī s pie mums visā dus zvē riņ us, kurus viņ i nedarī ja, bē rni pē c vakariņ ā m skrē ja istabā skatī ties kurš ko dara. Animatori jauni puikas un meitenes ir tikai brī nums, nez kā viņ iem pietiek spē ka tam visam, no rī tiem pludmalē rī ko visā das sacensī bas, aerobiku, vē derdejas un klubu dejas dejo pa visu pludmali, vakarā bē rnu deko uz skatuves pie bā ra ar Saš u, mī ļ u meiteni, viņ as bē rni ir ļ oti iemī lē juš ies. pirms pusdienā m un pē c vakariņ ā m arī ar viņ u bē rnu istabā , pē c diskotē kas katru dienu notiek sacensī bas pieauguš ajiem ar citu tē mu, un 11:30 pieauguš o diskotē ka un atkal animatori lī dz 2 naktī . Un no 3 lī dz 4 dienā m viņ i dod bezmaksas saldē jumu un no 8 lī dz 21:00 popkornu. Viens mī nuss ir tas, ka baseins nav apsildī ts pat bē rniem, ir auksts. Jū s varat vē rot zivis un nirt no Pantone, lai gan bija viļ ņ i, bet tik un tā nekas nenira. Ē diens izcils, zivī m un gaļ ai pat 3 astoņ kā jus katru dienu iedeva, ir arī zivju restorā ns, bet man tur ē dieni ī sti nepatika, neko ī paš u, izņ emot krabjus un garneles, neredzē ju un tik maz no tā tur, pā rē jais ir gandrī z tā ds pats dot ē damistabā . Personā ls viss laipns un draudzī gs, tā pē c ejiet un nedomā jiet, varbū t kur labā k paē st, tikai Ē ģ iptē tā du animā ciju neesmu redzē jis 3 reizes. Vienī gais ir tā lu no pilsē tas, un ekskursijas ir ļ oti dā rgas, bet mē s devā mies uz akvaparku, tas ir 40 minū š u attā lumā no viesnī cas, mē s tur nopirkā m un nobraucā m pa slidkalniņ iem siltos baseinos, un arī Safari nav nekā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар serebrennikova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmais iespaids, kā jau visiem jaunpienā cē jiem, nav ī paš i labs, lidojums, trī s stundas ar autobusu, naktī , tuksnesis. Bet, kad uzlē ca saule, š is iespaids uzreiz pazuda. Sē rfoš anas skaņ as, viegls un svaigs jū ras vē jš , gardas brokastis. … Tomēr ▾ Pirmais iespaids, kā jau visiem jaunpienā cē jiem, nav ī paš i labs, lidojums, trī s stundas ar autobusu, naktī , tuksnesis. Bet, kad uzlē ca saule, š is iespaids uzreiz pazuda. Sē rfoš anas skaņ as, viegls un svaigs jū ras vē jš , gardas brokastis.
Atmosfē ra viesnī cā ir draudzī ga, visi runā krieviski, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu. Pludmale laba, jū rā ieeja tikai dadī š os, lī dz pantonei 150 m un sā kas Sarkanā s jū ras neaprakstā mais skaistums, turpat blakus tirgo maskas. Es ieteiktu to ikvienam, kurš ceļ o pirmo reizi. Koraļ ļ i, zivis, ež i un zvaigznes.
Daudz izklaides programmu, Super animā cija: Iesildī š anā s pludmalē , ū dens aerobika, komandu spē les, diskotē kas. Ir masā ž as pakalpojumi, iesaku visiem.
Svē tki bija 100% izdevuš ies
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2011. gada novembra beigā s atradā s Desolā . Ceļ š no lidostas aizņ em apmē ram č etras stundas. Tas atrodas daudz uz dienvidiem no Hurgadas, tā pē c pat rudens beigā s bija karsts dienā un silts vakaros. Paralē li man Hurgadā atpū tā s paziņ a, kura pē c nostā stiem pa dienu bija ļ oti svaiga, un vakaros nā cā s uzvilkt jaku, kā rezultā tā , starp citiem suvenī riem, viņ a no turienes atveda saaukstē š anos. … Tomēr ▾ 2011. gada novembra beigā s atradā s Desolā . Ceļ š no lidostas aizņ em apmē ram č etras stundas. Tas atrodas daudz uz dienvidiem no Hurgadas, tā pē c pat rudens beigā s bija karsts dienā un silts vakaros. Paralē li man Hurgadā atpū tā s paziņ a, kura pē c nostā stiem pa dienu bija ļ oti svaiga, un vakaros nā cā s uzvilkt jaku, kā rezultā tā , starp citiem suvenī riem, viņ a no turienes atveda saaukstē š anos. Viesnī ca liela. . . pirmajā vakarā paspē ju apmaldī ties. Istabas ir standarta, nav jaunas, bet labā stā voklī , tiek uzkoptas katru dienu. Ē diens pacieš ams, ī paš i patika gulaš s. . . Viesnī cas personā ls draudzī gs, daudzi runā krieviski, un daž i pat piedā vā iegā dā ties kaut ko tā du, kas ir aizliegts visur. . . izņ emot Holandi. Ja ir vē lme kaut kur aizbraukt - pretī reģ istratū rai aiz stikla sienas iekš pagalma stū rī ir galdiņ š pie kura sē ž taksists - arā bs, krieviski nesaprot, bet aizvedī s uz elli. Iesaku tuksnesī braukt ar kvadracikliem, to bā ze atrodas pā ri ceļ am tieš i aiz viesnī cas, tā pē c lī dz tiem nav jā tiek. Viesnī cu ceļ vež i, Ira un. . . Otrā s neatceros nosaukumu - rupjas jaunkundzes, ar kurā m ir grū ti komunicē t, labā k neuzdot jautā jumus un ar problē mā m nenodarboties vispā r. Rudens ir vē ju sezona. . . vē jš ir pietiekami stiprs, no tā glā bj pī tie ž ogi pie lietussargiem pludmalē . Sauļ oš anā s krē slu ir daudz, vienmē r pietika visiem, bet, ja gribi skatī ties uz jū ru un pulksten 3 nebū t zem dzī vojamo ē ku ē nas, labā k agri celties, pastaigā ties uz pludmalē pirms brokastī m un iegū stiet sev tī kamu sauļ oš anā s krē slu. Pludmalē ir daudz palmu, kas ir neparasti viesnī cā m Ē ģ iptē . Jū ra ir atseviš ķ a saruna. Pats par sevi tas ne ar ko nepā rsteidza - zivis, koraļ ļ i, zilā s medū zas. . . vē l kas mani pā rsteidza: lai tiktu lī dz vietai, kur beidzas seklums un ir niecī ga mola, jā iet 400 soļ us lī dz ceļ iem. ū denī gar apakš ā mē tā tiem oļ iem un akmeņ iem. Jū s nevarat iet basā m kā jā m, tā pē c viņ i pā rdod ī paš as č ī bas tieš i pludmalē par 4 dolā riem. Noslē pums ir tajā , ka, ejot nevis pa oļ u taciņ u, bet tai blakus, nav problē mu ar pā rvietoš anos basā m kā jā m. Tā da sajū ta, ka č ī bu pā rdevē ji bē ra oļ us. . . Jū ras ceļ ojuma beigā s ir skops mols, ar neē rtu ieeju ū denī , visas tā konstrukcijas ir apauguš as ar spē cī giem un stikliasiem gliemež vā kiem, neskatoties uz to, ka tur vienmē r bija viļ ņ i, tā pē c ieeja un izeja no jū ras nav droš a (viņ š vairā kas reizes sagriezā s). Diezgan spē cī ga straume, nes prom pa labi no mola, ja slikti peldat, labā k burā t no mola pa kreisi. Glā bē js uz mola atrodas tikai tad, kad neviens nepeld, tā pē c glā bē ja loma gulstas uz to pleciem, kuri slī kst vai peld tuvumā . Izkā pš anas “ē rtī bai” jū rā iepeld virve, kas pie kā pnē m pā rvē rš as viļ ņ u saburzī tā lamatā . Dziļ ums pie mola ir 10-15 metri, bez maskas tur nav ko darī t. Š o iemeslu dē ļ daudzi cilvē ki paisuma laikā dod priekš roku gurkstē t lī dz viduklim ū denī tuvu krastam. Saulei rietot parā dā s kodī gi odi. . . paņ emiet kaut ko no tiem. Animā cija visas dienas garumā ir standarta, beidzas ar ikdienas diskotē ku, kā dreiz pludmalē bija pat putas. Bē rni animatori var uzcelt pieminekli pludmalē par savu dzirkstoš o, aizdedzinoš o un nenogurstoš o.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien, atpū tā mies 2011. gada novembra pirmajā s dienā s, viesnī ca mums ļ oti patika, ir ar ko salī dzinā t, bija ļ oti dā rgas viesnī cas. Ē ģ iptē pirmo reizi viesnī ca ir ļ oti draudzī ga personā lam. Atvaļ inā jums bija veiksmī gs. … Tomēr ▾ Labdien, atpū tā mies 2011. gada novembra pirmajā s dienā s, viesnī ca mums ļ oti patika, ir ar ko salī dzinā t, bija ļ oti dā rgas viesnī cas. Ē ģ iptē pirmo reizi viesnī ca ir ļ oti draudzī ga personā lam. Atvaļ inā jums bija veiksmī gs. Es nerakstī tu š o atsauksmi, ja tas nebū tu viens FAKTS, kas mani saniknotu. Mū su trī s gidi viesnī cā no Pegasus sē ž reģ istratū rā un maina rubļ us pret dolā riem 38 rubļ i pret 1 dolā ru. Visu krā pniecī bu ar naudu un š ķ iet ar ekskursijā m iniciators ir arī viens no Pegaza gidiem, jaunais ē ģ iptietis, kurš labi runā krieviski, vā rdu nezinu, bet viņ š vienī gais sevi iedomā jas par mazo karali un divas krievu meitenes arī ir Pegaza ceļ vež i, kas netieš i izpilda visus viņ a norā dī jumus. Pats interesantā kais viesnī cas pludmalē kreisajā pusē ir viesnī ca ar veikaliem. Ē ģ iptes pā rdevē ji maina dolā rus pa 35 rubļ iem pret 1 dolā ru, sī kums, bet tieš ā m jauki. Es lū dzu Pegasus vadī bu pievē rst uzmanī bu š im sī kajam krā pniekam, man joprojā m bija problē mas ar viņ u, bet tā s ir manas problē mas. Un kas brauc uz š o viesnī cu, viesnī ca ir ļ oti laba, animā cija ir ļ oti laba. Jū ra ir pā rsteidzoš a. Droš i atstā jiet dzeramnaudu par istabu uzkopš anu vismaz 1 dolā ru puiš iem kas uzkopj telpas liekas ka ļ oti vajag naudu, tī ra ļ oti labi. PS: Ja ne š ī kaza viesnī cas ceļ vedis no Pegasus, tad atvaļ inā jums bija veiksmī gs, viesnī ca ir lieliska.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар avtaykevich
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, stabila 4. Skaista teritorija. . . skaista pludmale. . . brī niš ķ ī ga jū ra. . . brī niš ķ ī ga animā cija. . . … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, stabila 4. Skaista teritorija. . . skaista pludmale. . . brī niš ķ ī ga jū ra. . . brī niš ķ ī ga animā cija. . .
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
pilnī gs sū ds … Tomēr ▾ pilnī gs sū ds
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
kas nopirka vauč erus skrē jienā , lai mainī tu pilnī gs sū ds Ko raksta citi netici tā pē c tur nav Viņ i ir vai nu akli, vai nodzisuš i Slā vi dzer mazā k ī paš i sievietes kaunas par tautu. rī ta Ē DIENS - ņ em lī dzi tē jkannu, krū zi un, ja iespē jams, mikroviļ ņ u krā sni un odu atbaidī tā ju pā rbaudi visu istabā arī izrakstoties un lai ir pā rstā vis, citā di var veikt uzstā dī jumu Ekskursijas rū pī gi var aizmirst cenas š ausmas PEGAS BEAUTY atseviš ķ i par PEGAS pā rstā vjiem ALYONA OKSANA un zaķ u puiku ko viņ i tur dara ir nesaprotami Lai veicas visiem kas tur nokļ ū st. … Tomēr ▾ kas nopirka vauč erus skrē jienā , lai mainī tu pilnī gs sū ds Ko raksta citi netici tā pē c tur nav Viņ i ir vai nu akli, vai nodzisuš i Slā vi dzer mazā k ī paš i sievietes kaunas par tautu. rī ta Ē DIENS - ņ em lī dzi tē jkannu, krū zi un, ja iespē jams, mikroviļ ņ u krā sni un odu atbaidī tā ju pā rbaudi visu istabā arī izrakstoties un lai ir pā rstā vis, citā di var veikt uzstā dī jumu Ekskursijas rū pī gi var aizmirst cenas š ausmas PEGAS BEAUTY atseviš ķ i par PEGAS pā rstā vjiem ALYONA OKSANA un zaķ u puiku ko viņ i tur dara ir nesaprotami Lai veicas visiem kas tur nokļ ū st
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums lulixx
Dosimies 2 pieaugušie 15 gadi un 6 gadi
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Tana999
Sakiet lūdzu - ja es slikti peldu, vai tur var no pontona aiziet līdz lādei un nopeldēties? Lai nebūtu dziļi. Vai sākumā 100 m sekls, un tad uzreiz salūzt?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
iemiesojums dina89
Šarmā vienmēr atpūtāmies, bet lidojumi šogad no Barnaulas tikai attiecīgi uz Hurgadu un tai piegulošajiem kūrortiem. nolēmu atklāt Marsa Alam :) Pastāstiet, masku var nopirkt uz vietas. pleznas. čības aplokiem ?, citādi Šarmā tas ir uz katra soļa. Un vēl jautājums - kā ar sezonas augļiem - mango. zemeņu? Vai ir iespējams iegādāties kaut kur netālu no viesnīcas? Un visbeidzot, kādas tur ekskursijas - jahta. motosafari. Luksora? .. un kur nopirkt - tikai no ceļveža?)) Paldies par atbildēm.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums Matveika
Draugi! Mums patīk snorkelēt un skatīties zivis, tāpēc lielāko daļu laika pavadām pludmalē! Un apstākļi pludmalē ir ļoti svarīgi! Kur sēdēt, vai ir ēna (vai ir labi lietussargi), vai ir pārpildīts, kā ar dušām un tualetēm! Un kā ir ieiešana jūrā - ekstrēma vai normāla? Īsāk sakot, ir nepieciešama vairāk informācijas! Pasaki man lūdzu!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums CasperZ
Sakiet, vai viesnīcas istabās ir ziepes, šampūns, zobu pasta, birste, dvieļi? jo Pegasus mājas lapā viņi raksta, ka Galds, dīvāns. Vannas istabā ir vanna ar elastīgu dušu, iebūvēta bidē (60 numuriņi ar brīvi stāvošu bidē), nav vannas piederumu. 30 istabas ar dušu...
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums resalexan
‹ Viesnīca MG Alexander the Great Hotel 4*
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель расположен недалеко от местечка Марса Алам - эти места славятся сказочным морем и разнообразным подводным миром. Территорию отеля украшает искусственное озеро (закрытая лагуна). Рекомендуется для любителей подводного плавания и спокойного отдыха. Последний ремонт произведен в 2010 году. Общая площадь территории отеля 86 000 кв.м.

Atrašanās vieta В 290 км от аэропорта Хургады, в 147 км от центра города Эль-Кусейр, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Ширина пляжной полосы: 50 м. Длина пляжной полосы: 250 м. Вдоль берега обилие кораллов. Необходима специальная обувь. Мелко.
  • 2. rinda
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 ресторана, 4 бара, 2 бассейна, магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports 2 теннисных корта.
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 254 номера.

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Marsa Alam, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +(20) 0653380040
Tīmekļa vietne: MG Alexander the Great Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.