Ideāla jūra gan bērniem, gan snorkelēšanas entuziastiem

Rakstīts: 2 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 17 — 31 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Teikš u pirmais iespaids: koronavī russ? -Nē , neesmu dzirdē jis! Tas bija neticami, ka var staigā t bez maskā m. Ar maskā m varē ja identificē t cilvē kus, kuri š odien ieradā s: ) Personā ls katru otro reizi maskā s vai bā rdā s. Tomē r bija dienas, kad inspektors devā s uz restorā nu, varbū t kā ds vadī tā js. Tad visi ļ oti labi mā cē ja, slaucī ja un visi bija maskā s.
Teritorija ir kopī ga ar viesnī cā m Brayka Bay un Royal Brayka
Kontingents ir 80% ukraiņ u. Kaimiņ os vairā k ā rzemnieku. Pā rsvarā č ehi, jo Marsa Alam ir pat 4 reisi no daž ā dā m Č ehijas pilsē tā m. Mē s lidojā m uz Hurgadu, jo cenu starpī ba starp Hurgadu un tieš o lidojumu uz Marsu ir 900 USD.

Valoda pā rsvarā ir angļ u. Daž i pakalpojumu pā rdevē ji diezgan labi runā krieviski. Tas ir ļ oti jauki.
NORĒ Ķ INĀ JUMS. Mums bija nakts lidojums, tā pē c viesnī cā ieradā mies 8:30. Maksā ja $ 25 par agrī nu reģ istrē š anos.
TERITORIJA. Viesnī cas infrastruktū ra nevelk 5 *. Viss ir diezgan nobruž ā ts. Zā le ir niecī ga, nav gaisa kondicionē ta.
Wi-Fi tikai vestibilā , un tas gandrī z nedarbojā s. Mē s vienmē r lidostā nopē rkam lē tā kā s SIM kartes ū denim, tad zvanā m operatoram un pasū tam papildus gigabaitus (viņ iem interesē un par mazā ku naudu piedā vā vairā k nekā aplikā cijā iepakojumā MB).
Tač u to visu kompensē darbinieku pū les. Viss ir tī rs, pilnī gi perfekti zā lieni, ziedoš i krū mi un kaktusi, zaļ as palmas.
Visur ir uzbrauktuves, kas ir aktuā las ģ imenē m ar maziem bē rniem ratiņ krē slos, kā arī cilvē kiem ar kustī bu traucē jumiem.
Puse no viesnī cas ir neapdzī vota, viens no 4 nolaiž amajiem baseiniem, bet ir neliels akvaparks ar 3 slidkalniņ iem.
Labā k ir izmantot baseinu jaunā kajiem bē rniem Brayka lī cī , jo tur ir kaut kā tī rā ks un vairā k ū dens. Un no baseina skolē niem, lieliski, vienmē r bija daudz bē rnu. Gluds pasā kums ar lī dz 116 cm dziļ ā m atzī mē m, š ķ iet. Lai gan ar tik perfektu saulrietu jū rā man personī gi nav saprotama laika pavadī š ana baseinā . Bet katram ir savs.
NUMURS.
Cik nopratu, tad ģ imenē m ar bē rniem ierā dī ja istabas pirmajā stā vā . Tas ir ļ oti apdomī gi un patī kami. Ī paš i tiem, kuru mazuļ i vē l ir ratos.

Viss standarta. 3 gadus vecam bē rnam tika piegā dā ta pilna gulta. Lai gan mū su draugi ielika mazu bē rnu. Vietas ir ļ oti maz. Istabā ir ļ oti maz naktsskapī š u. Viss no koferiem nevarē ja sadalī ties, pastā vē ja nemitī gs haoss. Pakaramie gabali 10. No higiē nas lī dzekļ iem-ziepes un duš as ž eleja dozatoros pie sienas. Tū biņ ā s bija 2 ķ ermeņ a losjoni. Par š o niansi izlasī ju atsauksmē s, paņ ē mu lī dzi visu.
Kas attiecas uz tī rī š anu, tad pirmo nedē ļ u puisis tī rī ja Jaseru, ļ oti centā s, pā ri galam savija ziloņ u gulbjus un deva papildus ū deni. Tomē r viņ a katru dienu noslaucī ja š aujampulveri no galdiem, iespē jams, ja jū s pievē rstu uzmanī bu, viņ i darī tu tā pat. Nā kamnedē ļ mainī jā s apkopē ja, nez kā pē c tī rī ja 14-15 gados, kad dē ls gulē ja. Tā pē c tas viss aprobež ojā s ar atkritumu izmeš anu un dvieļ u nomaiņ u.
Patiesī bā jau otro nedē ļ u istaba netika tī rī ta.
Ē DIENS. Iespaidi ir divē jā di. Viss vienmē r bija svaigs, gandrī z nebija pā rstrā dā ta ē diena no iepriekš ē jā s ē dienreizes. Bet kā viņ iem izdevā s teļ a gaļ u pagriezt uz tupeles, izž ā vē t vistu un sadedzinā t grilē to zivi uz oglē m, es nezinu. Varbū t viņ i baidī jā s no nepietiekamas gatavoš anas un tā pē c pā rcentā s.
No trū kumiem ir ū dens trū kums mazā s pudelē s. Tā s lē ja tikai glā zē s, kuras reizē m bija slikti mazgā tas vai izž ā vē tas un smarž oja.
Patika, ka ierī ces bija sapakotas maisiņ os ar sausu un mitru salveti. Un visi bija izklā ti ar papī ra š ķ ī vju turē tā jiem.

Restorā na terasē nebija iespē jams paē st brokastī s un pusdienā s, jo dominē ja zvirbuļ i un vā rnas. Viņ i nekavē jā s ē st no š ķ ī vjiem, kad jū s vienkā rš i nogriež aties. Es nezinu, vai š o problē mu var atrisinā t. Tomē r vakarā zvirbuļ i bija prom, jo ​ ​ galdi bija noslogoti un visa terase bija pā rpildī ta ar cilvē kiem.
No rī ta restorā ns taisī ja svaigus augļ us par 2 €.
Katru vakaru kā da dā ma gatavoja uz akmens paļ anicas ar daž ā diem arā bu smē rē jumiem. Puiš i gatavoja sautē tus dā rzeņ us, risoto, grilē tus dā rzeņ us, vā rdu sakot, katru dienu uz grila bija kaut kas jauns.
Aparatū ras kafija no rī ta un pludmales bā rā ir diezgan neuzkrī toš a. Pat savē jo no kofera neizņ ē mu, jo vienmē r ņ emu lī dzi. Pusdienā s gan ierī ces nebija iekļ autas un kaut kā da krū ze tika uzlieta.
Makaroni, gandrī z aldente, diezgan pieklā jī gi. Garš ī gs siers, saulē kaltē ti tomā ti, ķ iploki, 3 daž ā das mē rces, asie pipari, sī poli, tomā ti. Jū s varat izvē lē ties no visdaž ā dā kajiem pildī jumiem.
Salā ti un atseviš ķ i produkti, un jau sajaukti. Vienmē r bija iespē ja izvē lē ties no 4-6 mē rcē m katrai gaumei. Ļ oti garš ī gs pastveida fetas siers (reizē m ar baziliku), neticami smarž ī gi tomā ti, gluž i kā mū su Hersonā augustā.
Vienmē r pasniedza kartupeļ us daž ā dā s formā s (biezenī tis tomē r bija tikai divas reizes, bet cepeti paņ ē mu un ar dakš iņ u saputoju bē rnam, prasī ju eļ ļ as gabaliņ u uz Makaronu stū ra)

Pē cpusdienā frī kartupeļ i ar keč upu. Mē s devā mies uz Brayka lī ci, lai gan nav atļ auts izmantot daž ā du viesnī cu bā rus un restorā nus. Redzē ju, kā mū su bā rs negribē ja apkalpot tū ristus no Braikas. Bet 2. stā vā virs restorā na atradā s arī uzkodu bā rs, tikai ejiet tā lu no pludmales.
Ī sā k sakot, izvē le ir laba, kā jau Ē ģ iptei.
Saldi un normā li, man bija pā rā k slikta dū š a, nedaudz vienmuļ a. Bet vakariņ ā s vienmē r bija svaigas smilš u kū kas un sviesta cepumi, kā arī baklava. No rī ta svaiga halva un kruasā ni.
Liels pluss, tika pasniegti pilnī gi visi sezonas augļ i: medus melones, arbū zi, dateles, fizalis, banā ni, apelsī ni, greipfrū ti, pamelo.
Pludmale. JŪ RA.
Š ī ir gandrī z ideā la vieta. Ebbs rodas, 14 dienas bija pirms pusdienlaika, un pē c tam, un naktī . Bet lagū nā joprojā m ir ū dens. Ideā la paliene bē rniem.
Tomē r vakarā ū dens bija diezgan dubļ ains, jo no abā m viesnī cā m daudz cilvē ku. Ar pontonu klases rifu. Principā rifs sā kā s gandrī z no lagū nas, bet jau pusmiris, jo tuvā k pontonam un tā lā k, jo dzī vā ks un skaistā ks. Tas ir tikai hobijs. Zivju ir maz, bet ļ oti daudzveidī gas. Pirmo reizi 6 reizes Ē ģ iptē redzē ju milzu bruņ urupuci un 2 metrus garu murē nu. Stingu jū ra, lauvu zivis, daudzas citas plē sī gas un miermī lī gas zivju sugas. Vai tas ir saviļ ņ ojums? ? ? ?
Pat vē trā viņ i neizkā ra sarkano karogu, Š arm Nabq lī č a viesnī cā s puse pā rē jo pie tiem paš iem viļ ņ iem izkā ra sarkano karogu un peldē š ana no pontona nebija atļ auta.
Pludmalē sarullē ti sauļ oš anā s krē sli, bet matrač i smuki putuplasta, dvieļ i pilnī gi jauni, dot tī rī tā jus.

Ieņ ē mā m ideā lā ko vietu pludmalē zem palmā m. Aizņ emts 5:30-6:00 no rī ta. Lai gan vietas ir pietiekami, vienmē r bija brī vi sauļ oš anā s krē sli, bet no Brayka lī č a uz mū su pludmali devā s ļ oti daudz cilvē ku.
Kā du nakti notika apmaksā ta diskotē ka par USD 5.
Tač u, lai savā ktu cilvē kus, to atlika uz 4 dienā m. Bija uguns š ovs, putu ballī te. Ir vē rts aizbraukt, visi kā bē rni priecā jā s par tā m putā m, arī bē rni.
PERSONĀ LS. Viņ i ļ oti cenš as. Pē c duš as š ļ ū tene tika nomainī ta stundas laikā . Aizslē gts seifs, ā tri salabots, nomainī tas baterijas. Pils š ū pojā s balkona durvī s, pa dienu remontē ja.
Tomē r viņ i ī sti nevē lē jā s palī dzē t ar tā lruņ a uzlā di. Rezultā tā lū dzā m masierim Ahmedam papildinā t mū su telefonu, jo nez kā pē c nevarē jā m to izdarī t, un veikalā pā rdevē jas ī sto 30$ vietā prasī ja 55$. Kopumā cenas ir daudz augstā kas nekā Š armā vai Hurgadā . Masā ž as var tirgot.
PAKALPOJUMI. Iesaku Brayka Bay viesnī cā izmantot hammam. Tur labsajū tas centrs ir tī rā ks un jaukā ks.
Mē s devā mies uz Marsa Alam, lai nopirktu par 5 USD abos virzienos. Tur viņ š mū s sagaidī ja a la gids un aizveda uz saviem ievelkamajiem veikaliem un aptiekā m.
Tikai tur, lai iet vē l tā lā k, jo caur Brayka lī č a teritoriju. Tur ir sniegbaltas smiltis.
Atradā m milzī gus gliemež vā kus, vilkā m pie mums uz pludmali, visi ē da, kur var nopirkt) Mē s devā mies turp agri no rī ta, kad bija nedaudz drū ms. Jo ir tuksnesis, briesmī gs karstums. Daž reiz beduī ni tur pā rdod rokassprā dzes. Ir vē rts kaut ko ņ emt no ē diena, jo tie bē rni ir tik nelaimī gi (

Ī sā k sakot, viesnī ca apm. Mē s tiecamies uz vē l daž ā m viesnī cā m, pretē jā gadī jumā mē s noteikti š eit atgrieztos.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu