Fantastiski

Rakstīts: 18 novembris 2020
Ceļošanas laiks: 21 oktobris — 2 novembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Pirms 10 gadiem mē s pirmo reizi nonā cā m Marsa Alam. No š ī brī ž a tā ir mū su mī lestī ba. Š oreiz kā rta bija Braikai. Ir pilnī gi skaidrs, ka katrs no mums izvē las sev viesnī cu. Un ir skaidrs, ka katrai viesnī cai ir sava garš a. Tā tad, Braika koronavī rusa laikā.

Teritorija: kopta, pā rdomā ta, manuprā t par lielu, bet tas nekā dā gadī jumā nav mī nuss, bet vienkā rš i fakts.


Ē diens: ja runā jam par gastro tū rē m un Michelin zvaigznē m, tad Ē ģ ipti kā tā du neieteiktu. Un, ja mē s runā jam tikai par atpū tu pie Sarkanā s jū ras, tad man personī gi ē diens maz ietekmē viesnī cas izvē li. Vispā r es sev ieteiktu tā du, kur izsniedz minimā las porcijas un minimā lu ē dienu izvē li. Iespē jams, tas kaut kā dā veidā veicinā ja nevis pieņ emš anos svarā , bet gan zaudē tu kilogramu vai divus. Galu galā ar "viss iekļ auts" to izdarī t ir daudz grū tā k. Bet tā jau ir personiska atkā pe no tē mas.
Ē diens ir vairā k nekā pietiekams un vienkā rš i ideā ls pandē mijas laikā.
Un, ja jū s arī sakā t, ka mans vī rs, kurš negarš o zivis, to ē da un slavē ja, tad tas ir vienkā rš i fantastiski.

Istabas: ņ emot vē rā , ka pulksten 6 biju prom, pulksten 20 vē l nebiju, un pulksten 9 jau gulē ju, tad mans viedoklis par istabā m laikam nav pā rā k objektī vs. Skaidrs ir tas, ka telpas ir lieliskas. Vispirms apmetā s istabā.6. korpusā . Standarta numurs. Vienkā rš i lieliski. Netā lu no nirš anas centra (par to vē lā k) ir redzams pat neliels jū ras gabaliņ š , klusums, putni. 2 minū tes lī dz jū rai un restorā nam. 3 minū tes, ja staigā jat ļ oti lē ni. Divas naktis pirms izlidoš anas viņ i lū dza pā rcelt uz it kā augstā ko, jo ē ka bija slē gta remontdarbiem. Mē s ī sti negribē jā m, bet lai tā bū tu. Superior 3 korpusā , manuprā t, ir sliktā ks par iepriekš ē jo. Jā , ir jauna vannas istaba un laba santehnika. Tas ir viss. Pati istaba ir lī dzī ga, nav labā ka vai pat lielā ka, un vanna kopumā ir mazā ka. Š ķ iet, ka jū ra ir labā k redzama, bet tā ir tikai pā ris milimetru.

Un, ja ņ em vē rā , ka š is atrodas tā lā k no nirš anas centra, tuvā k restorā nam uz 1 minū ti, bet ne tik mā jī gi un bez putniem kā iepriekš ē jā , tad standarts š ai augstā kajai kategorijai nepā rprotami nezaudē . Es teikš u vairā k. Fantā zijā tajā paš ā laika posmā visi cilvē ki tika nekavē joties izmitinā ti augstā kā s kategorijas istabā s, kur viņ iem patieš ā m ir labā k. Man arī jū nijā izdevā s apmeklē t vienu valsti un sava lē tā kā standarta vietā tiku iekā rtota svī tā . Vienkā rš i. Vī russ. Cilvē ku nav. Galu galā viņ i neko nezaudē , bet cik patī kami tas ir cilvē kam. Tā uzreiz ir pavisam cita attieksme pret viesnī cu, citā m atmiņ ā m, citā m emocijā m. Manuprā t, bija vē rts visus likt ē kā s 11.12 un 13, kas ir tieš i pie jū ras. Mē s lū dzā m tur palikt uz divā m naktī m, kad mū s pā rcē la, jo 11. ē ka bija aizņ emta (pā rē jā s 2 draiskojā s). Viņ i teica, ka to slē gs. Nav taisnī ba, mē s redzē jā m, kā viņ i tur apmetā s mū su aizbraukš anas priekš vakarā . Nu lū k.

Personā ls un apkalpoš ana: bez problē mā m. Laba komanda. Jā paturi!
Ja kā rtē jo reizi Braikā , tad mana saruna ar viņ iem bū s pavisam ī sa: ardievu Ē ģ iptes televī zija. Vai 5 dolā ri. ES atkā rtoju. Ja jums patī k masā ž a, izmē ģ iniet to! Es nesaku, ka tas noteikti nav tā vē rts. Tā kā patiesī bā braucu uz ā rzemē m, tad tā ds mahlež s (30 nevis 50 un pļ ā pā š ana) tā da lī meņ a viesnī cā lika man pie š ā da secinā juma par masā ž ā m visiem turpmā kajiem Ē ģ iptes braucieniem.

Jū ra: kā jau vairā kkā rt rakstī ts, maģ iskā s lagū nas abā s pusē s rifi. Abi rifi ir dzī vi un skaisti. Peldē t - nepeldē t. Ja gribi - tev ir smiltis, ja gribi - koraļ ļ i, ja gribi - mols vispā r. Zivju ir pietiekamā daudzumā . Jo vairā k peldē si, jo vairā k redzē si. Ir vairā ki krokodili, uz kuriem skatī ties apnī k. Reiz delfī ni iepeldē ja lagū nā , apmē ram ducis. Nu pasaka! Jū s varat doties uz tuvē jā s viesnī cas Aurora lī ci (30 minū š u gā jiena attā lumā ). Ieteicams daž ā dī bai.

Apmeklē jot iepriekš ē jā s Queen Marsa Alam viesnī cas piestā tni (10 minū š u gā jienā ), bū s viegli un patī kami peldē t atpakaļ uz viesnī cu. Nekas ī paš s, bet kristā ldzidrs ū dens, zivju bari un vienkā rš i jauna pieredze. Noteikti ir tā vē rts. Ir pagā jusi tieš i stunda, kopš es pametu sauļ oš anā s krē slu un peldē ju atpakaļ savā sauļ oš anā s krē slā . Ir vē rts. Bruņ urupucis redzē ts divas reizes 12 dienu laikā . Jā , to ir mazā k, salī dzinot ar daž ā m citā m reģ iona viesnī cā m. Vispā r jū ra ir fantastiska. 10 no 10. Par ko principā aizeju.

Un visbeidzot GALVENAIS.
Aizgā ju un paņ ē mu 2 nopietnas grā matas, sakot vī ram, lai neņ em naudu, jo es noteikti nekur nebraukš u, ne vienā ekskursijā , ne vienā veikalā , pat par velti, gulē š u sauļ oš anā s krē slā pie jū ra no 6 no rī ta un tikai peldē ties un gulē t. Bet tā nenotika....Un es esmu bezgala pateicī gs liktenim, ka š is puisis no nirš anas centra mū s pierunā ja pamē ģ inā t.

NIRŠ ANAS centrs.
Mē ģ inā jā m nirt ar akvalangu, vairā kkā rt devā mies kā dā s ekskursijā s no nirš anas centriem viesnī cā s, kurā s dzī vojā m. Bet neviens no viņ iem nevar salī dzinā t ar Coraya Divers Braikā . Viņ i devā s ekskursijā , lai redzē tu jū ras govi. Labi padarī ts! Jā , mē s viņ u redzē jā m, kā du dienu atpū š oties Fayrouz Plaza. Bet...Bet pat atpū š oties vienreiz Trī s stū ru ekvinokcijā , kur š oreiz devā mies pē c govis, tā s viesnī cas ū denslī dē ji nepiedā vā ja un nerunā ja par trikiem (izmeklē š anā m), kā to dara Braikas puiš i. . Bet govs govs, pats aizraujoš ā kais ir tas, ka mē s kļ uvā m par ū denslī dē jiem un tikai tagad varē jā m pa ī stam sajust visu zemū dens pasaules š armu. Teikt, ka mums patika, nozī mē neteikt neko. Jā , kā dā brī dī tas var bū t grū ti, kaut kas ī sti neizdodas, bet tas noteikti ir tā vē rts. Vienī gais, ko nož ē loju, ir tas, ka es to neizdarī ju agrā k, pirms 20 gadiem. Vai vismaz desmit, kad pirmo reizi nokļ uvu Marsā.

Rezultā tā mums ir 10 nirš anas un Advance Adventure sertifikā ti.
Viss sā kas ar Open Water (4 nirš anas), bet es uzreiz iesaku ņ emt vai vismaz plā not vairā k, jo mani patieš ā m patī kamie daivingi sā kā s no 5. datuma. Turklā t maska ​ ​ tecē ja, tad ausis, tad vē l kaut kas. Iegremdē š ana ir kaut kas ī paš s.
Es pateicos visai Coraya Divers komandai Braikas par to, ka viņ i mums atvē ra citu pasauli. Tā bija, tā ir klase, tā ir mī lestī ba uz mū ž u. Protams, ī paš s paldies mū su pasaules labā kajam instruktoram Haithemam A. Sattaram, kuram novē lam daudzus studentus un droš i zinā m, ka viņ š katram no viņ iem atvē rs š o neticamo pasauli. Haitham, tev par to ž ē l. kas ir tik garlaicī gi ar laiku. Man bū s labi ar peldspē ju, bet es izdomā ju masku. Tu esi liels puisis! Jū s esat profesionā lis! Tu esi gudrs! Tu esi labs cilvē ks! Jū s esat ē ģ iptieš a piemē rs, uz kuru jā skatā s. Mē s tiksimies! Un es atceros cepuri.
Apsveicam arī Krisu, kuram izdevā s savā kt š ā du komandu, tik labi vadī t to un radī t pareizo atmosfē ru.
Mē s vē lam jums veiksmi, laimi, visu to labā ko un ā tru š ī s pandē mijas beigas. Paldies! Un visiem, kas vē l nav kļ uvuš i par ū denslī dē jiem, iesakā m Coraya Divers Braikā.
Un starp citu, Braikā , piemē ram, ir Nemo City, kur tieš ā m var redzē t daudz Nemo zivju. Ļ oti labi! Vienī gais, bet. Tie atrodas 21-25 metru dziļ umā . Tā pē c š eit nav nekā du izredž u, jums ir nepiecieš ams nirt, to nav iespē jams palaist garā m.


PS Mē s krustojā mies ar Š veices vectē vu godā jamā vecumā , kurš ar nirš anu nodarbojas jau 40 gadus, pat bijis Sudā nā . Viņ š parā dī ja savu lapiņ u, uz kuras pieraksta gadus un vietas. Pā rsteidza.
Un, kad viņ š atver š os ierakstus, viņ š automā tiski tiek pā rvests gadiem atpakaļ uz Š armu, kur ieraksti sā kas, vai uz Maljorku, kur nekā tā da nav, bet labā k par neko, vai uz Braiku, kuru viņ š tagad regulā ri apmeklē beigā s. oktobris. . novembra sā kumā , lai pagarinā tu vasaru un samazinā tu rudeni, kas viņ am nepatī k. Es nezinu, cik ilgi š is vectē vs dzī vos, bet novē lu viņ am vē l daudzus nirš anas gadus.
Varbū t mē s ar viņ u atkal krustosim ceļ i. ES vē lē tos. Bet, lai kā liktenis viņ u mē rī tu, viņ š savu dzī vi nenodzī voja velti, ir ko atcerē ties un kur atgriezties ar domā m. Un es nenoniecinā tu jū ras lomu š ī atseviš ķ ā cilvē ka dzī vē . Tā du kā viņ š ir vairā k. Peldē t! Nirt! Gū stiet iespaidus un emocijas! Turpini dzī vi! Tas ir tā vē rts.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu