Istabas labas, wifi maksā - € 10 dienā, ēdiens - izsalcis nebūsi

Rakstīts: 20 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 11 — 18 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta ar lagū nu, jo uz Marsa biež i pū š vē ji un bez peldes var vē rot jū ru no tā lienes (

Reģ istrē š anā s) viesnī cas ī paš nieks ir vā cietis, tā pē c pasū tī jums pā ri visam, reģ istrē š anā s 14:00 un ne agrā k, tā pē c nedariet un nesaki) gan lī dzi paņ emsiet gardu hiacintes tē ju. Personī gi mē s pavadī jā m 10 stundas, pavadot laiku reģ istratū rā / baseinā / pludmalē (

Standarta numurs / DBL numurs ir jauns, labs. Pā rsteidzoš i, Ē ģ ipte bija tī ra.


Personā ls ir ļ oti draudzī gs un neuzbā zī gs (š ī nav Charm un Hurgada), apkalpoš ana š eit ir 5 *. Es atzī mē ju, ka gandrī z neviens nezina krievu valodu, angļ u valoda pā rsvarā ir tā da, ka jā jautā pā ris reizes, bet vā cu un itā ļ u valoda ir lieliska)

Izsalcis nebū si, bet nekā das superkā res negaidi, jū ras veltes - zivis katru dienu, divas reizes bija makaroni ar jū ras asaru un vienreiz krabji ar grilē tu tunci. Viņ u sausais vī ns ir pā rsteidzoš i labs. Uz augļ iem pastā vī gi ā boli, banā ni, bumbieri, melones, dateles divas reizes deva vī ģ es (vienkā rš i super garš ī gi).
Pludmale milzī ga ar smilš ainu saulrietu, var izmantot blakus esoš o pontonu. Zivju ir daudz un lielā kas nekā Š armā un Hurgadā , koraļ ļ i ir skaisti un daudz jaunu redzē ts. Divas reizes peldē jies ar bruņ urupuci) interesanti - murē nas, krokodili, dzeloņ rajas....ir ko redzē t!

Ir divi a la carte restorā ni, viens maksas, otrs bezmaksas, mē s gā jā m tur un tur, tas ir tā vē rts! Paid paņ ē ma romantiskas vakariņ as pludmalē.25 € no cilvē ka, neticami garš ī gi un daudz jū ras velš u, dzē riens atseviš ķ i (vī ns 16-19 €)!

Animatori izklaidē bē rnus un pieauguš os visas dienas garumā . Es neko neteikš u par vakaru) nedzī voju, mē s daudz peldē jā mies un nirā m tā pē c 21:30 jau gulē jā m)
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu