Aurora Bay Resort 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 7.410
№25 viesnīcas reitingā Marsa Alam
7.9 Numurs
8.9 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 308 km attālumā no Hurgadas lidostas, 165 km attālumā no El Kuzeiras centra un 15 km attālumā no Marsa Alamas. Atvērts 2010. gadā. Viesnīca sastāv no galvenās 3 stāvu ēkas (tikai reģistratūra) un 3 stāvu ēku kompleksa. Viesnīca ir lieliski piemērota romantiskai atpūtai, ceļojumiem ar draugiem vai ģimenes ceļojumiem.Vairāk →
аватар Knopka-75
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika š ī viesnī ca. Ļ oti garš ī gs ē diens, tī ra, kopta teritorija. Veļ a, dvieļ i mainī ti, š ampū ns, ž eleja, ziepes atvestas. Ļ oti smaidī gs, draudzī gs personā ls. Viņ i saprot krievu valodu, daž i runā . … Tomēr ▾ Man ļ oti patika š ī viesnī ca. Ļ oti garš ī gs ē diens, tī ra, kopta teritorija. Veļ a, dvieļ i mainī ti, š ampū ns, ž eleja, ziepes atvestas. Ļ oti smaidī gs, draudzī gs personā ls. Viņ i saprot krievu valodu, daž i runā . Krievu atpū tnieku ir maz, pā rsvarā eiropieš i. Klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m. Mī nusi: maksas internets un garš ceļ š no lidostas.
аватар lawranna1807
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca atrodas skaistā aizsargā jamā lī cī ar koraļ ļ u rifu, kur nevienā gadalaikā un laikapstā kļ os nav viļ ņ u un straumju. Bruņ urupuč i pastā v. Astoņ as dienas reiz man palaimē jā s satikt divus uzreiz. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas skaistā aizsargā jamā lī cī ar koraļ ļ u rifu, kur nevienā gadalaikā un laikapstā kļ os nav viļ ņ u un straumju.
Bruņ urupuč i pastā v. Astoņ as dienas reiz man palaimē jā s satikt divus uzreiz. Iesaku arī pastaigā ties pa labi uz spoku viesnī cu pa ceļ am ir ļ oti skaisti lī č i un pludmales.

Mums bija superior istaba ar nelielu guļ amistabu ar televizoru un ē rtiem matrač iem un otra liela istaba ar virtuvī ti bez traukiem un tē jkannas un nokarenu dī vā nu, ar terasi ar skatu uz dā rzu. Ū dens spiediens duš ā bija labs, bet reizē m nebija karstā ū dens.
Ē diens ir diezgan pieņ emams, divu veidu gaļ as ē dieni, viena zivs un dā rzeņ i, sagriezti augļ i un ne vienmē r pietiek arī tiem, kas vē las. Divi tirdzniecī bas automā ti ar daž ā da veida kafijas dzē rieniem un kakao.

Tiem, kam pusdienā s ir slinkums vai ž ē l laika doties uz restorā nu, pusdienas var ieturē t pludmalē . Tiesa, ē diens katru dienu ir viens un tas pats: frī kartupeļ i, pica, desiņ as. Dzē rieni tiek lieti plastmasas glā zē s ne lī dz malā m, cukurs tē jai, lai to iedotu, katru reizi jā atgā dina.
Bet tas viss ir muļ ķ ī bas, un es bū tu diezgan apmierinā ts ar pā rē jo. Bet viņ a aizgā ja ar smagu sirdi. Fakts ir tā ds, ka č etri burvī gi kucē ni ir atraduš i patvē rumu pludmalē . Viņ i ir ļ oti kautrī gi un, paldies Dievam, nelaiž sev klā t, ir gandrī z neredzami, slē pjas aizā s pludmales stū rī un daž reiz parā dā s, ja kā ds atstā j ē dienu.
Skarbajos tuksneš a apstā kļ os viņ i nevar izdzī vot, bet š eit daž i laipni cilvē ki lej ū deni un daž reiz daļ a pā rtikas izkrī t. Bet, iespē jams, starp tū ristiem bija "kā rtī bas sargi", kuriem viņ u klā tbū tne š ķ ita nevē lama un varbū t cita iemesla dē ļ , bet priekš pē dē jā izbraukš anas dienā , vakarā izejot no pludmales, es biju liecinieks reidam. Pieci pludmales strā dnieki, bruņ ojuš ies ar plastmasas kastē m, uzkā pa kalnā , mē ģ inot no aizā m noķ ert nelaimī gos kucē nus. Kad viņ i pamanī ja mani ar telefonu, kas viņ us filmē ja, viņ i pā rtrauca reidu un pameta pludmali. Es vē l ilgi trī cē ju no redzē tā , un trauksmes sajū ta par nevainī giem dzī vniekiem mani nepamet lī dz š im.
Domā ju, ka dzī vnieku mī ļ otā ji mani sapratī s.
Iespē jams, ka bū s atkā rtots reids, parasti vakarā , kad cilvē ki izklī st, tā pē c labā k š ajā laikā uzkavē ties un sekot lī dzi, lai tos novē rstu. Diemž ē l Ē ģ iptē nav dzī vnieku aizsardzī bas likumu. Internetā atradu tikai vienu organizā ciju un patversmi, kas atrodas Kairā . Než ē lī ga izturē š anā s, saindē š anā s, kaķ u, suņ u un ē zeļ u nogalinā š ana Ē ģ iptē nav nekas neparasts un ir pilnī gi nesodī ts.

Cerams, ka kucē niem viss kā rtī bā .
аватар vyacheslav.gorban
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Marsa Alam tiem, kam vajadzī ga daba, nav nakts ballī š u. Starp viesnī cā m tuksnesis un 5-20km. Lī cis iegriež as dziļ i krastā , ap kalnu, tā pē c nav vē ja un liels rifs ar zivju baru, pa vidu peld divi bruņ urupuč i. Turklā t ieeja ir normā la, koraļ ļ i sā kas uz sē kļ a, tā pē c tas ir piemē rots bē rniem snorkelē š anai. … Tomēr ▾ Marsa Alam tiem, kam vajadzī ga daba, nav nakts ballī š u. Starp viesnī cā m tuksnesis un 5-20km. Lī cis iegriež as dziļ i krastā , ap kalnu, tā pē c nav vē ja un liels rifs ar zivju baru, pa vidu peld divi bruņ urupuč i. Turklā t ieeja ir normā la, koraļ ļ i sā kas uz sē kļ a, tā pē c tas ir piemē rots bē rniem snorkelē š anai. Bet labā k ej uz pretē jo lī č a pusi – tur ū dens ir dzidrā ks un neviens neskatā s, kā tu peldi pa koraļ ļ iem. Istabā ir duš a, tualete, izlietne, virs tualetes (arī istabā ) karā jas telefons. ))) Seifs bez maksas, kondicionieris, fē ns, TV, ledusskapis. Divas istabas ved uz koplietoš anas telpu ar dī vā niem, virtuvi un balkonu - ē rti uzņ ē mumam vai lielai ģ imenei. Tē jkannas nav, bet to kompensē tas, ka no 07:00 brokastis.
Ar uzturu nav problē mu, katrā ē dienreizē ir vismaz viens gaļ as ē diens. Vienī gais, ka kafija automā tos ir š ķ ī stoš a - lī dzi jā ņ em maltā kafija: restorā nā ir boileris ar karsto ū deni. Personā ls dara visu iespē jamo, lai atrisinā tu visas problē mas. Animā cijas lī menis, ir bē rnu klubs. Atpū š as galvenokā rt vā cieš u, poļ u, č ehu, ukraiņ u vienī bas. Viesnī cā ir veikali, kuros var iegā dā ties visu, ko vien vē lies. Ekskursijas ir dā rgā kas nekā Š armā , bet tas ir tā vē rts. Ja vē laties izbaudī t neskarto dabu, š ī ir ī stā vieta jums. Atkal lī cis ir labā kais visā s nozī mē s. Ir ekskursijas uz vietā m, kur masveidā dzī vo delfī ni un bruņ urupuč i, ar tiem var peldē ties. Un noteikti ņ emiet lī dzi odu atbaidī š anas lī dzekli, tie ir saindē juš ies viesnī cā ar kaut kā du gā zi, bet tas neko daudz nepalī dz.
аватар luydmilak
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Oktobra sā kumā atpū tā s. Tieš ais lidojums no Kijevas (Zhulyany) Bees Airline (operators TPG) uz Mars Alam. Lidojiet bez kavē š anā s, iedodiet 0.5 negā zē tu ū deni, izsniedziet veselī bas deklarā ciju. Vī zas tika pirktas bankā par 25 USD, muitas kontrolē un ceļ vež i bez rindas tiek piedā vā ti par USD 28. … Tomēr ▾ Oktobra sā kumā atpū tā s. Tieš ais lidojums no Kijevas (Zhulyany) Bees Airline (operators TPG) uz Mars Alam. Lidojiet bez kavē š anā s, iedodiet 0.5 negā zē tu ū deni, izsniedziet veselī bas deklarā ciju. Vī zas tika pirktas bankā par 25 USD, muitas kontrolē un ceļ vež i bez rindas tiek piedā vā ti par USD 28. Viesnī cā bijā m 8.00 (no lidostas lī dz viesnī cai 30 minū tes), uzvilkā m rokassprā dzes un reģ istrē jā mies 10.00 (pē c brokastī m). Bija problē mas ar norē ķ inā š anos (istabu vairā kas reizes mainī ja) - samaksā ja Superior Garden 3 pieauguš ajiem, un noguris no nakts lidojuma, galu galā iekā rtojā s divistabu istabā ar skatu uz tuksnesi (8021. istaba), kā izrā dī jā s numuriņ i ar skatu uz dā rzu nepietiek.
Istabā ir liela virtuve (neskaidrs mē rķ is - izņ emot 1.5 litrus ū dens (mums ū dens nepietika 3 pieauguš ajiem, viesnī cā nav dzesē tā ju ar ū deni, bija jā pilda pudelē s pusdienā s vai vakariņ ā s), tē jkanna un komplekts kafijas / tē jas / cukura (nekas vairā k) .
Guļ amistabā ir divguļ amā gulta ar jaunu ortopē disko (ļ oti ē rtu) matraci, otrā istabā ir divguļ amā dī vā ngulta, ar ļ oti pā rpildī tu gultu (gulē t bija ļ oti neē rti). Gultas veļ a, dvieļ i tī ri - tī rī š anas gandrī z nav (saklā t gultu, iznest miskastes). Problē mas ir arī ar karsto ū deni. Divistabu ģ imenes numuri ir sadalī ti divos dubultstandartos ar kopī gu virtuvi un balkonu divā s istabā s, tā pē c, maksā jot par standartu, esiet gatavi dzī vot pie kaimiņ iem.
Viesnī cā nav interneta, septiņ i pirkti no 16 GB ceļ vež a par 20 USD. Ī paš s paldies gidam - tikš anā s bija ne vairā k kā.20 minū tes (viss ir skaidrs, ā tri, skaidrs) - ekskursija "nepā rtvaikoja", kurš interesē jas par ekskursiju - runā ja ar katru atseviš ķ i. Izbraucā m uz Luksoru ($ 90. Apmē ram 6.5-8 gadi. Vienā virzienā , noguruš i, bet ļ oti patika, vai braukt, stā sts peld mū su acu priekš ā.
) Atš ifrē jamais vā rds "saprotams" - saziņ a viesnī cā angļ u valodā , pā rsvarā atpū tnieki briti, vā cieš i, austrieš i, poļ i, č ehi, itā ļ i - vecumā no 50+, ļ oti maz ukraiņ u. Tu nebū si izsalcis pē c standarta ē diena, viena veida zupas: pusdienā s-burkā ns, vakariņ ā s-spinā ti, un tas ir 5*. Vietē jais alkohols (sanā ca ar savē jiem), baltvī ns un sarkanvī ns ļ oti atš ķ aidī ts, patika alus, kafijas automā ts (kruasā niem paņ ē ma karstu pienu). Priecē "pirmskarantī nas" apkalpoš ana - visus traukus saliekat paš i, rindu nav. Ī paš i sarū gtinā ja augļ u klā tbū tne - bija dateles, apelsī ni, vī nogas, melones, bumbieri, granā tā boli - viss zaļ š , ē damas bija tikai hurma un gvajaves (bija 1 reizi). Nav pat vā rda par saldē jumu baseina bā rā ar ledus ū deni un kakao dzirnaviņ ā m. Par personā lu, viesmī ļ iem, bā rmeņ iem sū dzī bu nav - skrien, ļ oti draudzī gi un pieklā jī gi, vienmē r gatavi palī dzē t.
Par jū ru daudz nerakstī š u - skaista, pludmale pā ri ielai no viesnī cas (ceļ š nav ī paš i aktī vs, tulko darbinieks). Saulriets ē rts, smilš ains, var bez koraļ ļ iem, lī cī pludmale, tā pē c arī stiprā vē jā var peldē ties un vē rot jū ras dzī vi, ī paš i bē rnus. Novē roš anai vislabā kais laiks ir no rī ta (peldē ties var no plkst. 6), pē cpusdienā ū dens kļ ū st dubļ ains (paisuma un bē guma), un redzamī ba ir ļ oti slikta. No rī ta vē rojā m lī cī , uz zemes bruņ urupuč us (redzē jā m 5 gabalus, manuprā t nevajag tē rē t 50$ lī č a bruņ urupuč u apskatei), gaidī jā m, kad tie pacelsies, lai atvilktu elpu, ieraudzī jā m kalmā rus, lielie astoņ kā ji, lauvu zivis, zivis- krokodils, butes, murē nas, dzeloņ rajas, jū ras ež i un daudzas krā sainas zivis.
Pē cpusdienā kuģ ojā m atklā tā jū rā - tur spož ā ks koraļ ļ u rifs un bruņ urupuč i, kas grauž koraļ ļ us, bet ļ oti traucē lielie viļ ņ i.
Apmeklē ju Spa - ierodoties iesaku Kleopatras kompleksu - sauna, kokosriekstu pī lings, masā ž a, hammam, dž akuzi, cena 15$. Viesnī cā gandrī z nav animā cijas (uzlā de, ū dens aerobika, volejbols utt. , ļ oti primitī vas vakara programmas, diskotē ka bē rniem), ļ oti garlaicī gi, ī paš i jaunieš i, viesnī ca tuksnesī , nav kur iet. Lī dz 5 * viesnī cai Aurora Bay Resort neatbilst, tač u, ņ emot vē rā cenu 15000.00 UAH (diviem), ko mē s samaksā jā m, mē s negaidī jā m lielu greznī bu. Kopumā apmierinā ts ar atpū tu, lidoja uz jū ru, bruņ urupuč i...Viesnī cu var uzskatī t par budž eta brī vdienā m par cenu ne vairā k kā $ 500-600 diviem.
PS Mū su tautieš i ir sastopami pat Ē ģ iptē.
Bija ļ oti nepatī kami pulksten seš os no rī ta vē rot bildi ar vakarā rosī giem guļ amkrē sliem, atlocī tiem T-krekliem un akmeņ u drupinā tiem (kā lī cī ), un tas neskatoties uz to, ka guļ amkrē slu ir pietiekami daudz. Mums vienmē r smaidī gs pludmales darbinieks atrada brī vus sauļ oš anā s krē slus pulksten 10 un 13.00.
аватар lora40781
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ja vē laties aizbē gt no pilsē tas burzmas, ienirt fantastiskajā Sarkanā s jū ras zemū dens pasaulē , peldē ties ar bruņ urupuč iem, atpū sties, tad jū s esat š eit! Š ī nav pirmā reize Ē ģ iptē kopā ar vī ru. … Tomēr ▾ Ja vē laties aizbē gt no pilsē tas burzmas, ienirt fantastiskajā Sarkanā s jū ras zemū dens pasaulē , peldē ties ar bruņ urupuč iem, atpū sties, tad jū s esat š eit!
Š ī nav pirmā reize Ē ģ iptē kopā ar vī ru. Viesnī ca tika izvē lē ta apzinā ti.

Pirmkā rt: Marsa Alam ir vē jaina piekraste, pa dienu mainā s vē ja stiprums un virziens, un š ajā viesnī cā pludmale ir lī cī ! Uz visā m 7 atpū tas dienā m pat pie stipra vē ja bija zaļ ais karogs.

Otrkā rt: bruņ urupuč i! Viņ i ir š eit, jums nekur nav jā iet. Es personī gi esmu redzē jis piecus. Starp abiem rifiem ir smiltis un aļ ģ es, no kurā m bruņ urupuč iem patī k gū t peļ ņ u. Divi bruņ urupuč i - ar zivī m - iestrē guš i. Un ir viens vecs bruņ urupucis, kas grauž koraļ ļ us. Nesteidzieties pie tiem nirt, nedaudz pagaidiet, tie periodiski iznirst, lai uzņ emtu gaisu. Un tad jū s varat nedaudz peldē t ar bruņ urupuci, pat paglaudī t to. Ir ļ oti smieklī gi uz viņ iem skatī ties. Redzē jā m arī krokodilu zivi, melnu trī sstū rveida stinku, vī rs milzī gu, pē c viņ a teiktā , 2 metrus garu murē nu.
Treš ais iemesls: netā lu, pastaigas attā lumā atrodas Braikas lī cis, pē c tū roperatoru domā m, ir labā kais rifs piekrastē , kur arī es gribē ju nopeldē ties. (Bet mē s ar vī ru braucā m tikai 1 reizi, tur tieš ā m ir divi skaisti rifi, bet mazā ki un diemž ē l nav laika baudī t, jo tur ir ļ oooti daudz cilvē ku, kā Zatokā vai Gribovkā jū lijā , tu pastā vī gi uzdurties kā dam vai sā pinā t kā du pē dē jo, tas bija ļ oti kaitinoš i).
Daž i padomi.
- Noteikti iegā dā jieties ī paš us apavus, pat ja izvē laties citu viesnī cu, 90% no ieejas jū rā ir akmeņ aina. (Š eit nav pontona, un tas ir labi, jo, ja ir pontons, tad ieeja jū rā ir tikai no tā , un tā kā , es atkā rtoju, tur vienmē r ir vē jš , ieeja pontonā biež i ir slē gta un izkā rts sarkans karogs).
- Pē rciet spuras ar regulē jamu papē di, ko var valkā t virs kurpē m. Bū s jā noiet 40-50 metri, un tikai tad jā velk pleznas. Ir divi rifi, un tie ir gari. Un ar bruņ urupuč iem bez pleznā m bū s grū ti peldē t.
- Neesi slinks, celies agri. Vislabā kā snorkelē š ana ir no pulksten 7:00 lī dz 9:00. Pē c pusdienā m jū ra ir mā koņ aina. 18:00 jau tumš s.
- Peldieties T-kreklā vai speciā lā apģ ē rbā , neviens ī paš i ū densizturī gs krē ms ar aizsardzī bu 50 jū s neglā bs. Saule ir než ē lī ga un ū denī to nejū t!
- Nepē rciet savam mobilajam tā lrunim ū densizturī gu maciņ u. Zem ū dens sensors nedarbojas, nofotografē t nav iespē jams, zem ū dens ekrā ns melns, nekas nav redzams, visas pogas tiek spiestas pē c kā rtas, izņ emot tā s, kuras vajag. Paspē ju nofilmē t pā ris video, bet, ziniet, zivis, bruņ urupuč i un delfī ni negaida, kamē r es uzstā dī š u telefonu. Iegā dā jieties pareizo aprī kojumu zemū dens fotografē š anai vai vienkā rš i skatieties un izbaudiet!
Ekskursijas. Vē l viens no maniem mē rķ iem bija delfī ni! Tie atrodas netā lu no Sataya rifa un Dolphin House. Pē dē jais ir tā lā ks, dā rgā ks un ceļ o noteiktā s dienā s. Uz Sataju - pē c dienas, ja nav stipra vē ja! (Es nopirku nirš anas centrā par 75 USD, un satiku ģ imeni no citas viesnī cas, viņ i trī s nopirka par 180 USD, tā pē c noteikti kaulē jieties). Mū su grupai paveicā s, peldē jā m ar vairā kiem delfī nu bariem, bija delfī ni ar mazuļ iem, tas ir ļ oti aizkustinoš i. Š ķ ita, ka delfī niem bija arī ekskursija pie cilvē kiem)). Man bija liels prieks, tā ir neaprakstā ma sajū ta! Ž ē l, ka ar to nepietiek.
Vē rts ņ emt vē rā , ka ceļ š ir nogurdinoš s, no viesnī cas lī dz ostai ir kā di 110 km, tad uz jahtas paiet 2 stundas 20 minū tes, kur š ū poš ana ir ļ oooti spē cī ga! Ū deni ņ em pudelē , lai ir blakus (uz jahtas ir ū dens, bet nav viegli tikt pie tā s - stiprs piķ is! ), Ir karsts, visu laiku gribas dzert. Uz jahtas viņ i piedā vā tabletes, lai novē rstu kustī bu slimī bu. Paņ emiet cepuri un vē jjaku. Uz turieni iet karsti, bet atpakaļ - saule riet, vē jš vē sā ks, un galva slapja. Nenož ē loju, ka paņ ē mu vē jjaku.
(Starp citu, lidmaš ī nā bijā m nosaluš i, darbojā s kondicionieris, pū ta no visā m spraugā m, daudzi ar puņ ķ iem lidoja uz Hurgadu. Tā ka lidmaš ī nā paņ em lī dzi arī pā ris siltas drē bes).
Arī uz jahtas jū s bū siet spiests iegā dā ties biļ eti uz Nacionā lo parku par 3 USD, sazinieties ar tiem, kas jums pā rdod ekskursiju (man ir aizdomas, ka š ī ir kā rtē jā vietē jo krā pniecī ba). Un tad viņ i joprojā m savā ks padomus kapteinim)). Daudzi izkā pa no zaļ ā s jahtas, bē rnus neņ em.
Animā cija tur ir garlaicī ga un man likā s par samaksu! Katru vakaru viņ i mums lū dza naudu vai nu diskotē kai, vai kā diem konkursiem.
Ē diens. Vietē jie, vienmuļ i, visā s viesnī cā s ē diens vienā ds. Mē s nebijā m izsalkuš i, mums bija viss!
Internets ir maksas. Nirš anas centrā nopirkā m ekskursiju uz Sataya rifu, tur ir internets, bet jā prasa parole, mums neatteica. Pā rbaudī jā m pastu, sazinā jā mies ar radiem.
TV. Nav ukraiņ u vai krievu kanā lu. Skatī jā mies vienu kanā lu angļ u valodā .
Visbeidzot, es vē los aprakstī t smieklī gu atgadī jumu, kas kā rtē jo reizi uzjautrinā ja mani un manu vī ru. Ak tie vietē jie! Atkā rtoju, š ī nav pirmā reize Ē ģ iptē , nekad nav bijuš as problē mas ar iekā rtoš anos istabā . Ne skats pa logu, ne avā rijas mū su atpū tu nesabojā ja. (Viesnī ca tieš ā m ir jā remontē , bet mē s neesam no tiem tū ristiem, kas bildē traipus, plaisas, tualetes)). Kad devā mies uz š o viesnī cu, mū s brī dinā ja, ka istabiņ a bū s maza un zā le un balkons bū s jā dala ar kā du citu. Tas mū s nebiedē ja, jo mē s tikai guļ am istabā . Bet recepcijā mums uzreiz piedā vā ja super lielu istabiņ u, kurā bū sim vieni un tikai par 10$ par nakti, tas ir, 70$. Es teicu, ka pagā juš ajā naktī mē s nenakš ņ ojam, viņ i izmeta lī dz 60 USD.
Mē s lū dzā m redzē t istabu, mums atteica. Kaulē jā s par 35 dolā riem. Rezultā tā viņ i mani ieveda 1. stā va istabā ar milzī gu zā li (kā pē c mums to vajag? ), Kur ir virtuve (kura mums nav vajadzī ga), bā ra lete, dī vā ns, divas kumodes atvilktnes, bez TV, bez balkona, skats pa logu - krū mi, duš a+tualete un neliela mā jī ga guļ amistaba ar kondicionieri un TV. Mums, protams, nepatika, atgriezā mies reģ istratū rā , mums iedeva to paš u istabiņ u, bet citā ē kā ar reģ istrē š anos pē c 18:00 ir gaiš ā ks, bet mums nevajag š o milzī go zā li. , virtuve ! ! ! Atkal atgriezā mies, reģ istratū rā puisis ilgi mē ģ inā ja pierunā t, bet viņ š ar nepatiku atdeva naudu un iekā rtoja mū s mazā omulī gā gaiš ā istabiņ ā.2. stā vā ar skatu uz lī ci! ! ! Tā pē c nepā rmaksā jiet, arī mazā s istabas ir labas ar visā m ē rtī bā m. Ē ģ iptieš i ir tikai tā da tauta!
Lai jaukas brī vdienas!
Ja jū s dodaties uz Marsa Alamu, es jū s jau laipni apskauž u! )
аватар Sla100
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mū su ceļ ojums izvē rtā s spontā ni, nekas nebija iepriekš plā nots. Netī š ā m uzklikš ķ inā ju uz kā da sludinā juma internetā , JoinUp mā jaslapa atvē rā s ar ļ oti zemā m cenā m - 7 dienu tū re diviem pieauguš ajiem plus bē rnam maksā ja tikai $511! Ī sta bumba! Turklā t bija skolē nu brī vlaiks! Vispā r jau pē c divā m dienā m sē dē jā m lidmaš ī nā un lidojā m uz Marsa Alamu! Jā , jā , ne caur Hurgadu, bet ar tieš o reisu uz Marsa Alamu! Ieradā mies agri no rī ta un ā tri tikā m apsē duš ies. … Tomēr ▾ Mū su ceļ ojums izvē rtā s spontā ni, nekas nebija iepriekš plā nots. Netī š ā m uzklikš ķ inā ju uz kā da sludinā juma internetā , JoinUp mā jaslapa atvē rā s ar ļ oti zemā m cenā m - 7 dienu tū re diviem pieauguš ajiem plus bē rnam maksā ja tikai $511! Ī sta bumba! Turklā t bija skolē nu brī vlaiks! Vispā r jau pē c divā m dienā m sē dē jā m lidmaš ī nā un lidojā m uz Marsa Alamu! Jā , jā , ne caur Hurgadu, bet ar tieš o reisu uz Marsa Alamu!
Ieradā mies agri no rī ta un ā tri tikā m apsē duš ies. Stundu pē c reģ istrē š anā s sapratu, ka istabas atraš anā s vieta nebija gluž i veiksmī ga, pareizā k sakot, diezgan neveiksmī ga) - pirmais stā vs, bez balkona, logi uz tukš as sienas un zem logiem ir taka, pa kuru tū risti un darbinieki pastā vī gi staigā . Es prasī ju nomaiņ u, un viņ i to izdarī ja bez problē mā m un bez papildu maksas.
Jū ra. Lī dz pludmalei jā iet diezgan tā lu. Bet tas mū s netraucē ja. Pī rsa š eit nav. Ieeja jū rā ļ oti gluda, dibens smilš ains. Ejiet dziļ umā , uz koraļ ļ iem uz ilgu laiku. Kas attiecas uz mani, tas ir neē rti. Rifs ir skaists, daudz dzī vu radī bu un jū ras bruņ urupuč u! Mē s bijā m marta beigā s - aprī ļ a sā kumā , ū dens temperatū ra ir ē rta, bet to nevar saukt par siltu. Hidrotē rps nesā pē s. Noteikti vajag spuras! Lī č a garums ir pieklā jī gs un jo tā lā k lī dz atklā tai jū rai, jo skaistā ki koraļ ļ i un bez spurā m ir vienkā rš i nogurdinoš i pievarē t tā dus attā lumus.
Otrā pusē ir neliela pludmale. Neesiet slinki un dodieties uz turieni! Pludmalē ir maigas baltas smiltis un tur esoš ais rifs man š ķ ita skaistā ks!
Viesnī ca. Viss ir ļ oti vecs un nolietots. Bet! Viss tiek mazgā ts, tī rī ts, tī rī ts, griezts, vā rdu sakot, uzturē ts labā formā , katrā ziņ ā viņ i ļ oti cenš as. Baseini ir tī ri. Viens no tiem ir apsildā ms. Un tas ir ļ oti forš i! Tā kā ū dens galvenajos baseinos ir auksts (marta beigas, aprī ļ a sā kums).
Personā ls ir pieklā jī gs un smaidī gs. Uz pieprasī jumiem tiek atbildē ts ā tri. Nav sū dzī bu.
Viesnī cas ceļ vedis. Mē s ar gidu cī nī jā mies pirmajā dienā . Uz informatī vo sanā ksmi nedaudz pagulē jā m un atbraucā m vē lā k. Pē c nū deļ u porcijas uz ausī m par visā dā m policijas reģ istrā cijā m un citā m nejē dzī bā m viņ š sā ka pā rdot ekskursijas, kā jau visi gidi parasti dara. Saprotot, ka neko no viņ a nepirksim, saruna izvē rtā s par skandā lu un lamā š anos!
Ar ekskursijā m, pareizā k sakot ar ekskursiju cenā m te viss ir slikti (. Viesnī ca atrodas tuksnesī , tuvumā nekā nav! Ekskursijas var nopirkt tikai pie rā puļ u gida vai pludmalē (tā s ir zem kā pnē m uz restorā nu). ). Cenas ir augstas, jo š is nav priekš jums Charm no Hurgadas, kur ir daudz aģ entū ru un konkurence! Tā pē c izdevī gā k ir pasū tī t caur internetu. Starp citu, par internā tskolu. Tas ir tikai rip-off! Viesnī cas wi-fi - 30$ dienā!!! ! Ē ģ iptes sim karte ar mobilo internetu veikalā pie viesnī cas maksā.20 eiro par 4 gigabaitiem! Bija jā pē rk! Lidostā mobilo operatoru galdi bija slē gti (apmē ram pulksten 7:00).
Ē diens. Ē diens ir garš ī gs un ir no kā izvē lē ties, vienmē r ir gaļ a un vista un zivis. Daudz saldumu un augļ u. Vē l viena smaidī ga ē ģ iptieš u meitene cep gardas karstmaizes! Pirms doš anā s ceļ ā izlasī ju biedē još as atsauksmes par ē dienu. Bet izrā dī jā s pavisam savā dā k! Nav sū dzī bu par ē dienu!
Kopumā viesnī ca man patika, un arī ņ emot vē rā cenu, par kā du mē s š eit ieradā mies, viss ir super! Vai jū s nā ktu š eit vē lreiz? Nezinu . . Par to paš u cenu - laikam jā . Vairā k, nē . Starp citu, mē s devā mies uz š o viesnī cu kā piecas zvaigznes, un daž i tū risma operatori to pā rdod kā.4 zvaigznes (un pamatoti).
Бухта при отливе Открытое море (в конце бухты) “Верхний” пляж Цены на Wi-Fi Пляж Отель Пляжик на другой стороне бухты (возле дайвинг школы)
аватар Oleksandr131717
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s negaidī jā m, ka viesnī ca bū s veca. Personā ls dara visu, cenš as, bet viesnī cai jau 10 gadi - var saprast. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, bet viena lieta - prasī ja nomainī t gultas veļ u, jo vecā bija netī ra. … Tomēr ▾ Mē s negaidī jā m, ka viesnī ca bū s veca. Personā ls dara visu, cenš as, bet viesnī cai jau 10 gadi - var saprast. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, bet viena lieta - prasī ja nomainī t gultas veļ u, jo vecā bija netī ra. Izvē lē jos viesnī cu cenas/kvalitā tes dē ļ . Atraš anā s vieta ļ oti laba, pie viesnī cas ir lī cis - ļ oti ē rti, nav viļ ņ u, peldē ties var jebkurā laikā . Viens baseins ir apsildā ms, visi pā rē jie nav. Teritorija ir zaļ a. Ko vē l es varu teikt? : animā cija 3 punkti - nekas nav skaidrs, viena lieta - aerobika, sporta aktivitā tes pusi dienas bija normā li, un viss vakarā - 3 punkti. Ē diens ļ oti labs, nav pikants, viss kā rtī bā . Mē s neizmantojā m internetu - tas ir ļ oti dā rgi, mē s tikai izmantojā m zvanus viesabonē š anā , labi, mē s izmantojā m bezmaksas Wi-Fi nirš anas klubā . Padoms citiem: vieglā k ir ņ emt pakalpojumus no nirš anas centra un vienoties ar viņ u vadī tā jiem. Parasti var vienoties par labā m atlaidē m un par braucieniem, lai neizmantotu vietē jo un neizmantotu Join Up. Joint Up sniedz nedaudz nepareizu informā ciju par apdroš inā š anu - visiem saka, ka tā ir derī ga tikai tad, ja izmanto pakalpojumus, lai ko vietē jie neizmantotu, jo viņ iem nav apdroš inā š anas. Bet tas tā nemaz nav.
аватар ludanovm
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieraš anā s Hurgadā.05h30, nopirku SIM karti 9 € - 4 GB (mums pietika), transfē ru organizē ja viesnī ca (160 €) 2h50m ar vienu pieturu El Quseir (ī paš s paldies transporta darbiniekiem). 9:30 ieradā mies reģ istratū rā un 10:00 (!! ! ) bijā m iekā rtojuš ies nr. … Tomēr ▾ Ieraš anā s Hurgadā.05h30, nopirku SIM karti 9 € - 4 GB (mums pietika), transfē ru organizē ja viesnī ca (160 €) 2h50m ar vienu pieturu El Quseir (ī paš s paldies transporta darbiniekiem). 9:30 ieradā mies reģ istratū rā un 10:00 (!! ! ) bijā m iekā rtojuš ies nr. 7151 (brī niš ķ ī gi). Ņ emot vē rā to, ka strā dā ju par tū ristu autobusa vadī tā ju, man ir iespē ja bez aizspriedumiem salī dzinā t daudzas pā rē jā s sastā vdaļ as. Cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā Ē ģ iptei VAIRĀ K NEKĀ CITĪ GS!
1. Viesnī ca 4+
2. Skaitlis 4+
3. Uzturs 4
4. Personā ls 5
5. Higiē na 4
6. Pludmale 4
7. Jū ra un Lagū na 5+
8. Jū ras dzī vī ba 3+
9. Jū ras dzī vī ba 5
10. Animā cija 4 (Paldies Nastjai no Č eļ abinskas-Umnicas, kuru nav tik daudz)
Un nedaudz par izmaksā m:
1. Lidojums LED-PRG-HRG un atpakaļ.900€ par 2, pirkts augustā
2. Viesnī cas tū re "viss iekš ā " 730 € par 2 no tā m, pirkta 3 dienas pirms izlidoš anas
3. Tē jas dā vana ap 100 €, dzī vē ne biež i izdodas pateikties personā lam par klienta vē lmju cienī gu izpildi bez "spriedzes un ā riš ķ ī ga smaida"
P. S. Man ir 55, pastā vī gi ā rpus Krievijas, bet dzimteni nemainī š u. Ja AURORA nenolaiž latiņ u zem esoš ā lī meņ a, iesaku š eit atpū sties.
. . .
аватар andreevna308
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies 4 cilvē ku kompā nijā , visi savē jie, radi, mē s ar vī ru, viņ a mā sa un brā ļ adē ls. Un tieš i tā , kā mums bija istaba ar divā m guļ amistabā m un kopī gu dzī vojamo istabu, bija ē rti, katram sava teritorija atpū tai un zā le komunikā cijai. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 4 cilvē ku kompā nijā , visi savē jie, radi, mē s ar vī ru, viņ a mā sa un brā ļ adē ls. Un tieš i tā , kā mums bija istaba ar divā m guļ amistabā m un kopī gu dzī vojamo istabu, bija ē rti, katram sava teritorija atpū tai un zā le komunikā cijai. Tī rī š ana bez komentā riem, viss mū su prombū tnē , ar dvieļ u nomaiņ u, ū dens un vannas lī dzekļ u papildinā š anu. Vai nu puisis atbildī gs, vai bakš ē š s ietekmē jis))) Teritorija maza, kopta, puķ es, krū mi, koki, balsti, ū dens, sausas puķ u lapas plū ktas, č aļ i strā dā kā bites. Ir baseini, bet mē s devā mies tikai uz pludmali. Atslē gas vā rds ir staigā š ana. 7 minū tes, pā ri brauktuvei, kur ir “ī paš i apmā cī ts cilvē ks”, kurš uzrauga droš ī bu un palī dz š ķ ē rsot))) lai gan mē s paš i to varē tu izdarī t ļ oti labi))) Jū ra ir maģ iska, ū dens ir tī rs (agrā k rī ts ir ideā ls, lai š autu zemū dens valstī bu ar tā s iemī tniekiem), tad paliek neskaidrs, bet tas nav kritiski, ar prieku peldieties maskā . Mū su “spē cī gā ” puse no kompā nijas izbrauca rī tausmā un “iekrita” jū rā , laida to augš ā un lejā , bet mē s nepeldē jā m tā lu, pieturoties pie krasta, nopeldē jā mies, un tad mē s daudz ko redzē jā m. . Pludmalē ir bā rs, bija dzē rieni un uzkodas. Uzturam lieku 4 punktus, bija daudz gardu ē dienu, “vē rtī gā kais” sadalī jumā ir porcijā s, bet viņ i neatteiksies izdomā t piedevu, nekā du problē mu. Diapazons varbū t nav liels, bet viss ir skaidrs. Kafija no aparā ta laba, patika, pa retam dzē ra alkoholu, alu vai kā du vieglu kokteili. Personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs, simts reizes dienā sveicina, uzdod jautā jumus, novē l labu atpū tu. Patī kami un neuzkrī toš i. Kopā ar mā su devā mies uz tikš anos ar gidi, klausī jā mies uzlē jumus par ekskursijā m, pateicā mies un kulturā li atteicā mies. Neredzu jē gu divreiz pā rmaksā t, jo ī paš i tā pē c, ka zinā jā m, kur ejam un par cik, pirms brauciena sazinā jos ar vietē jo gidu Yido Bikham Facebook, iedevu saiti uz vietni, viņ i izvē lē jā s divus braucienus, viņ i jau ir apstiprinā juš i vietu. Bija Satajā un safari. Man ļ oti patika nepiecieš amie braucieni, man nebija nekā du pretenziju pret organizā ciju, krieviski runā još iem gidiem, labi darī ts. Ā rpus viesnī cas nekā nav, visapkā rt tuksnesis, agri devā mies atpū sties, tā kā celš anā s bija agrs, gribē jā s izbaudī t visu š o zemū dens skaistumu. Nedē ļ a atpū tai ir par maz, paskrē ja kā viena diena. Viss kā rtī bā , tikai tā ls ceļ š lī dz un nauda viesnī ca nav lē ta, vajag paspē t uz cenu. Bijā m apmierinā ti ar atvaļ inā jumu.
аватар veragradil
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
ē diens viesnī cā uz cieta pamata 4. ā tri, operatī vi iztī rī ts. diezgan daudzveidī gs. nav nekā du uztura problē mu. tagad par servisu: viesnī cas reitings ir 2. gulta saklā ta tikai istabā . VISI! galds nekad netika noslaucī ts: tā kā tas bija lipī gs no iepriekš ē jiem viesiem, neviens to netī rī ja. … Tomēr ▾ ē diens viesnī cā uz cieta pamata 4. ā tri, operatī vi iztī rī ts. diezgan daudzveidī gs. nav nekā du uztura problē mu. tagad par servisu: viesnī cas reitings ir 2. gulta saklā ta tikai istabā . VISI! galds nekad netika noslaucī ts: tā kā tas bija lipī gs no iepriekš ē jiem viesiem, neviens to netī rī ja. grī du arī neviens nemazgā ja. TV 3dien kliedza lai salabo. lielo dvieli arī nesa 3 dienas un arī pē c bļ auš anas reģ istratū rā . un tā katru dienu. 5 zvaigznes nevar bū t runas... .
Parādīt vairāk »


iemiesojums stiliz
Vajag internetu. Vai viesnīcā tas ir un cik tas maksā vai es varu to iegādāties Marsa lidostā?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums oigorrrrr
Mēs plānojām lidot uz Marsa Alamu 20. septembrī, bet tagad jau ir parādījušās šaubas. Vai kādam ir kāda iepriecinoša informācija par situāciju viesnīcās?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums iismail
‹ Viesnīca Aurora Bay Resort 4*
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель расположен в 308 км от аэропорта Хургады, в 165 км от центра Эль-Кусейр и в 15 км от Марса Алам. Открыт в 2010 году. Отель состоит из основного 3-этажного здания (только ресепшн) и комплекса 3-этажных корпусов. Отель прекрасно подойдет для романтического отдыха, поездок с друзьями или для путешествия с семьей.

Atrašanās vieta Отель находится в 45 км от аэропорта Марса-Алама.
Pludmales apraksts Есть кораллы. Рекомендуется специальная обувь. Предоставляется трансфер до пляжа. Вход в море – песчаный. Расстояние от отеля до пляжа составляет 250 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Al Arz (ливанская кухня) – за дополнительную плату, необходима предварительная резервация

Fish Market Restaurant (морепродукты) – за дополнительную плату, необходима предварительная резервация

Hill View (завтрак с 07:00 до 10:00, обед с 12:30 до 14:30, ужин с 19:00 до 21:30. Шведский стол. Ресторан находится в помещении и на открытом воздухе. Вино подается только во время обеда и ужина.)

Бар у бассейна (часы работы с 09:30 до заката, закуски с 10:00 до 18:30)

Лобби-бар (часы работы с 10:00 до 23:00)

Бар на пляже (часы работы с 10:00 до заката, закуски с 10:00 до 18:30)

Galaxy Bar (диско-бар, за дополнительную плату)

К услугам гостей: 4 бассейна с пресной водой (один из них с подогревом в зимнее время), платный Wi-Fi, магазины, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых (без подогрева), детский клуб (с 3 до 11 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Платно: освещение теннисного корта, катание на верблюдах. Бесплатно: водное поло, дартс, настольный футбол, бочче, мини-футбол.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель состоит из основного 3-этажного здания (только ресепшн) и комплекса 3-этажных корпусов.

Гостиница предлагает: 120 Classic Rooms, 72 Superior Rooms, 120 Family Rooms.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар (платно), сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Marsa Alam, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +201002114901
Tīmekļa vietne: Aurora Bay Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.