Jautājums o Makadi līcis

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1355 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Kādi laikapstākļi ir martā?
Sveiki! Mēs plānojam doties uz Stella Di Mare Beach Resort & Spa 5 * martā, precīzāk 9. martā. Sakiet, laika apstākļi mūs neapbēdinās? Liels paldies jau iepriekš!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2019-01-035 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар radkovv
Kad bijām tur, vakarā bija diezgan vējains un vēss. Bijām ar nelielu peldi blakus Saullēktā, nezinu kāpēc (varbūt atrašanās vietas dēļ), bet tur bija samērā kluss, zona ap 100 metriem bez stipra vēja. Patiesībā tas nenotiek gadu no gada. Pēc Stellas teiktā, palasiet atsauksmes par pludmali, cik atceros no savām pastaigām gar jūru, tur ir ļoti sekla, bet varu kļūdīties, labāk vēlreiz pārbaudīt.
аватар klichko
Laikapstākļi var jūs neapbēdināt, taču vēja plosīta un vētraina viesnīca var ļoti sabojāt jūsu atvaļinājumu. Stella līdz aprīļa beigām lielā izloze
"aizgāja ar mazo peldēties Saullēktā mums blakus"
==========
Neko nesajauc? No Stellas līdz saullēktam trīs dienas ziemeļbriežos. Kampaņa, kurā tu atpūties Tiā
аватар Tana999
Stella ir vējaināka viesnīca nekā pārējās kreisajā pusē. Domāju, ka martā būs neērti peldēt. Bet arī protams gandrīz lētākais vēja dēļ. Nemitīgi iet peldēt, pat tajā, kas ir tuvāk - TIA, kā, manuprāt, sabojāt pārējo. Lai arī kustēties ir lietderīgi, labāk peldēt, nekā vilkt pa smiltīm ar somām-spurām)))
аватар klichko
Staigāt pastāvīgi peldēties pat tajā, kas ir tuvāk - TIA
==========
Vai jūs piekritāt?)) No Stellas līdz Tia ir vairāk nekā ducis viesnīcu
аватар Tana999
Stella, Kleopatra, Iberotels, Džezs, Tia - 3))).
аватар radkovv
Es biju Tiā, bet gandrīz katru dienu izstaigāju visu promenādi. Tāpēc Saullēktā pamanīju vēja trūkumu. Bet šķiet, ka viņš ir citā cenu diapazonā nekā Stella vai Tia.
аватар klichko
Cik džezā? Un garāmejot... nesenā ceļojumā mēs satikām maratona pāri no Hurgadas Albatrosiem. Viņi ieradās pie mums Saullēktā peldēties, viņu ūdens bija auksts. Pusotra stunda pagāja vienā virzienā. Ekstrēmi ir arī skriet no Stellas līdz saullēktam, īpaši ar maziem
аватар klichko
Lai novērtētu peldēšanas attāluma "tuvumu". Fotoattēls uzņemts pirms 10 dienām no Sunrise Beach. Sadedzināta Kleopatra
аватар lazy_person
Sajauc skābu ar svaigu. Jautājums ierakstā par Šarmelšeihu...atbildes par Hurgadu...
"Stella Di Mare Beach Hotel & Spa" (Charm) .... atrodas pašā zemesragā Naama līča priekšā. Viesnīca kalnā. Cape pludmale. Martā vēl būs vējains... gar ragu var būt straume.
аватар Vika284
2 viesnīcas Makadi no Stella Di Mare Beach Resort & Spa Makadi 5* un Stella Di Mare Gardens Resort & Spa5*
1. viesnīca Šarmā no šīs ķēdes Stella Di Mare Beach Hotel & Spa
аватар lazy_person
Atvainojiet, es atsaucu savus vārdus. Jā, tiešām visas atbildēs minētās viesnīcas atrodas Makadi līcī (Hurgada). Tur, uz dienvidiem, atrodas "Stella Di Mare Beach Resort & Spa Makadi 5 *" (šarmelšeihas viesnīcas nosaukums)
аватар Daysh1
Liels paldies par jūsu palīdzību!
аватар dmitriy_ed
no stellas līdz tia - 25 minūtes kāju pa kāju ... līdz saullēktam 30-by plastunsky ...
iztērējiet apmēram 700 USD par biļeti un neatrodiet pusstundu normālai pludmalei un atstājiet noskaņojumu - bija vējš, viņi nesasniedza jūru ... nu, jūsu izvēle, bet tas nav gudri ...
tiā un saullēktā gandrīz nav garantēts vējš.Atkārtoju - pusstundas gājiens no stellas.bet tikai līdz saullēkta pludmalei no tias puses jāpārvar virvju žogs (saullēkts ir vienīgais visā piekrastē kas tika uzstādīts, un pēc tam no tia) un snork visās pludmalēs bez šaubām, kungs sauļošanās krēsli tiks braukti, jā ...
аватар 1911ermak
Atpūtāmies Stellā no 13. līdz 24.janvārim.Laiks mainīgs.Drīzāk karsts pa dienu,drīzāk vējains,vakaros vēss.Ūdens 23,24 grādi., 19 grādi. Nepeldējās gandrīz neviens.Kā mums skaidroja,ūdens atklātā jūrā pastāvīgi silts,atjaunojas,bet ne piekrastē.Satikām daudzus mūsu līdzpilsoņus,kas tur dzīvo no decembra līdz maijam.Un iesaka aizbraukt uz šī viesnīca martā.Kad vēl nav stipra karstuma un pie krasta silta jūra.Lai gan janvārī brīnišķīgi atpūtāmies.Pat aizdegāmies un apsekojām,50 peldējās. Un martā tu ej un nebaidies ne no kā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Makadi līcis
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl