Relaksējoša uzturēšanās, lieliska viesnīca

Rakstīts: 19 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 21 maijā — 4 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Parasti atpū š amies Turcijā , vienmē r 5*, Ē ģ iptē atbraucā m 2. reizi (2019. gada maija vidū ), ar vī ru un 2 gadī gu bē rnu. Viesnī ca mē renai, mierī gai un klusai atpū tai, teritorija saprotama, nav ē ku kaudzes un nav simtiem hektā ru teritorijas, viss kompakts, bet ir kur pastaigā ties vakarā , ir liela zaļ š parks viesnī cas teritorijā + bezmaksas promenā de lī dz blakus esoš ajai š ī paš a tī kla viesnī cai. Teritorijā viss ir kopts, ļ oti tī rs, zied un ir laistī ts. Ā rpus viesnī cas nekā nav, tā pē c vai nu ar taksi uz pilsē tu, vai arī jā ierobež o ar viesnī cas teritoriju. Viesnī cā ir veikali. Š eit nav slidkalniņ u, arī trokš ņ ainas "putu" ballī tes. Dienas laikā animatori izklaidē jas, dejo baseinā , spē lē volejbolu, š autriņ as un citas spē les ar atpū tniekiem. Ir vē ss rotaļ u laukums zem saulessarga un bē rnu klubs.
Vakarā promenā des ielā starp blakus esoš o Labranda Club 4 * viesnī cu atrodas daudzi a la carte restorā ni (14 dienā s bijā m 2 reizes bez maksas, itā ļ u restorā ns un japā ņ u, bija ļ oti garš ī gi un ļ oti patika restorā ns, nebija neviena ē diena no vispā rē jā galda, viss bija ē dienkarte) un koncertu norises vieta, kur vakaros skanē ja dzī vā mū zika un priekš nesumi. Viesnī cas pagalmā - arī dzī vā mū zika dž eza jeb latino stilā , spē lē ja ģ itā ru vai saksofonu. Ļ oti forš s). Bija arī bē rnu animā cija. Troksnis un mū zika beidzā s 23.00. Pagaidi lī dz 2:00 - zem viesnī cas ir diskotē ka, kuru nevar dzirdē t, un tas ir super. 20. maijā laiks ir karsts, 37 grā di, bet vakarā labi, pū š +24. Atpū tnieki - pā rsvarā vā cieš i, š veicieš i, austrieš i - 60%, turki - 20%, ukraiņ i, baltkrievi - 10%, ļ oti maz krievu - 5%. Viesnī ca nav paredzē ta jaunieš iem, daudzi ar maziem bē rniem un tiem, kas vecā ki par 40 gadiem.
Pludmale: viesnī ca atrodas lagū nā , un, ja tuvē jā Stella viesnī cā katru dienu ir bē gums un dibens ir pliks, tad nav bē guma (dabas brī numi)), apakš ā ir smiltis, pludmale ir smiltis, lai gan nav pū kains, bet bez akmeņ iem un gliemež vā kiem. Ieeja maiga, bē rnam super, lī dz kaklam bija kā di 10 metri no krasta. Jū ra mierī ga, bez viļ ņ iem un silta. Ja paskatā s uz zivī m, tad gar lagū nas malā m abā s pusē s ir daž i koraļ ļ i, vī rs tur gā ja ar masku. Daudzi dodas uz blakus esoš ā s viesnī cas Stella di mare piestā tni, 10 minū š u gā jiena attā lumā . Bet viņ u pontons ir tik garš , ka š ķ iet, ka brauksi lī dz saulrietam))). Pludmale milzī ga, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, ī paš i pē c vakariņ ā m tā bija pilna ar tukš iem. Sakā rtotas tā , lai neviens neguļ uz galvas, tā lu viens no otra. Baseini: no rī ta nedaudz vē ss ū dens, varbū t tā pē c 10 no rī ta nebija problē mu atrast brī vus sauļ oš anā s krē slus, acī mredzot no rī ta lielā kā daļ a atpū tā s pie jū ras. Un pē c pusdienā m cilvē ki kaut kur pazuda, visur ir daudz brī vu cilvē ku.

Ē dieni: Es nezinu, kurš raksta, ka nav daudzveidī bas vai viss nav svaigs, visa bija pietiekami daudz un vienmē r svaigs. Gandrī z katru dienu vakariņ ā s bija kaltē ts sarkanais tuncis, kalmā ri, vairā kas reizes suš i, vienmē r grilē ta zivs, gaļ a, pī le, jē ra gaļ a, milzī gs daudzums dā rzeņ u, garš augu, zaļ o salā tu un saldumu. Brokastī s 5-6 veidu jogurts, 3 veidu zivis (kā mū su siļ ķ e))), desiņ as un desiņ as - vienī gais fu, kā visur citur, auzu pā rslas, musli utt. Vietu vispā rē jā restorā nā vienmē r bija pietiekami daudz, jo treš ā daļ a viesnī cas ē da pludmales restorā nā , kur ē dienkarte ir lī dzī ga. Bija ko barot bē rnu, jo. bija atseviš ķ s diē tiskais galds ar vā rī tu vistu un liellopu gaļ u, kartupeļ u biezeni un makaroniem utt. Teritorijā ir aptieka par saprā tī gā m cenā m.
Reģ istrē š anā s: ieradā mies viesnī cā.8. 00, reģ istrē joties pasē ielikā m 50$, 9.00 iekā rtojā mies izcilā kajā istabiņ ā , kā man, 1 stā vs ar terasi, viesnī cas centrā ar skatu baseins. Gandrī z nevienā numurā nav skats uz jū ru, izņ emot bungalo. Tač u ē rti sasniedzams restorā ns, jū ra un baseins. Skaņ as izolā cija super, kaimiņ i un ielas troksnis bē rna pusdienlaikā nebija dzirdams, kā arī vakara mū zika. Jā tieš ā m, vannas istabā nebija ziepju, tikai š ķ idrā s ziepes. Pat dā rgajā.5 * Turcijā , kur tas ir pilns ar losjoniem un skrubjiem, es to nekad neizmantoju, vienmē r ņ emu lī dzi savu š ampū nu un balzamu, un savu krē mu, domā ju, ka meitenes mani sapratī s. Istaba liela, labi iztī rī ta, gultas veļ a mainī ta 3x nedē ļ ā , dvieļ i katru dienu, minibā rs - ū dens katru dienu pa 2 pudelē m. 1.5 l, kola, fanta, sprite. Vannas istabā nav vannas)) tikai milzī ga duš a. Viss tī rs, nekur nebija pelē juma.
Š ī ir viena no retajā m viesnī cā m, kurā vē los atgriezties. Mierī ga atpū ta, ar super apstā kļ iem maziem bē rniem, ī paš i pie jū ras. Kas dodas uz diskotē ku un ballī tē m - tas š eit nav.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu